homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cine/ce le este frica barbatilor????-5

#77 2009-11-08 12:30:15

anonimme
Full member
Inregistrat: 2009-11-04

Re: De cine/ce le este frica barbatilor????

capcaun a scris:

eu in 2 ani de zile nu am sesizat nicio temere din partea lui, doar cand sunt eu la volan ii e frica lol dar asta nu se pune big_smile

rotfl  rotfl2  rotfl  rotfl2  rotfl  rotfl2  rotfl

get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy

#78 2009-11-08 12:38:02

anonimme
Full member

barbatilor le e frica de femeie cel mai mult!daca ma refuza...mai bine nu o invit....!daca ma lasa balta asta micu ce fac?daca termin prea repede?daca primul era mai bun?daca nu e suficient de mare? daca...daca...daca...toata viata lor se invarte in jurul femeilor....si mai spun ca sunt capul familiei....picioarele poate!smilesmilesmilesmile

#79 2009-11-08 12:45:10

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

anonimme a scris:

b ..!daca ma lasa balta asta micu ce fac?  )smilesmile

rotfl2

#80 2009-11-08 12:58:40

anonimme
Full member

divya a scris:

anonimme a scris:

b ..!daca ma lasa balta asta micu ce fac?  )smilesmile

rotfl2

asta e reala...mi-a ziso iubi meu mai demult...cica multi barbati  au probleme cu cel mic daca beau alcool...nu se mai ridica saracu':)si de aceea multi evita sa bea mai mult de un pahar de vin...si ca cea mai frecventa temere a lor e sa nu se scoale ala micu!temerea asta e de obicei la prima intalnire pt ca barbatii au mai multe emotii ca noi la prima partida!si asta ii pune uneori in situatii de imposibilitate:)al meu era intors pe dos:):)daca bea putin....nimeni nu te mai scotea de sub el:)..

#81 2009-11-08 14:55:47

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

andrulina a scris:

le e frica sa nu fie sub asteptarile noastre mai ales cand vine vorba de sex si orice implica o relatie serioasa, le e frica de casatorie, li se face frica atunci cand noi ii presam cu ceva important si de obicei se retrag in vizuina lor, le e frica de reactiile noastre cand ei vor sa ne zica ceva ce isi doresc sa faca....cam astea mi-au venit acum in minte si am vb in general.

oooo, da.
din pacate..

Publicitate

loading...

#82 2009-11-08 16:01:36

ani88
Full member
Inregistrat: 2008-06-17

De acord cu pufu wink A..sau daca se poate partenera poate sa fie "isteatza", practica si hard-working...dar sa nu care cumva sa incerce sa-i  citeasca pe ei. Eventual sa-i citeze, dar nu sa-i citeasca...  Si apoi se mai mira de ce se vopsesc atatea blonde si incearca sa pare mai superficiale decat sunt...
Celor care au ceva de ascuns cred ca le e frica de tatal lor(probabil mancau bataie cand erau mici tongue asa ca le e frica daca esti prea sincera, directa bla bla
Celor care vor cu tot dinadinsul sa-i placi cred ca le e cam frica de mama lor. As in le e frica sa nu o dezamageasca pe ea after all tongue.

I love you. Remember. They cannot take it

#83 2009-11-08 16:12:51

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

ce mai stiti de andora?  cesafac

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#84 2010-01-09 17:33:16

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

extra a scris:

ce mai stiti de andora?  cesafac

am revenit extra!!! kram

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#85 2010-05-22 00:59:43

cenusareasa_ta
New member
Inregistrat: 2009-06-22

orice implica o relatie serioasa, le e frica de casatorie, li se face frica atunci cand noi ii presam cu ceva important si de obicei se retrag in vizuina lor

#86 2010-05-23 22:35:19

geo.b
Full member
Inregistrat: 2007-11-11

barbatilor le e frica de responsabilitati si obligatii!

and love saves the day...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.