|
Nu esti logat.
De cine/ce le este frica barbatilor????-5#77 2009-11-08 12:30:15
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????
get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline #78 2009-11-08 12:38:02
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????barbatilor le e frica de femeie cel mai mult!daca ma refuza...mai bine nu o invit....!daca ma lasa balta asta micu ce fac?daca termin prea repede?daca primul era mai bun?daca nu e suficient de mare? daca...daca...daca...toata viata lor se invarte in jurul femeilor....si mai spun ca sunt capul familiei....picioarele poate! get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline #79 2009-11-08 12:45:10
Offline #80 2009-11-08 12:58:40
asta e reala...mi-a ziso iubi meu mai demult...cica multi barbati au probleme cu cel mic daca beau alcool...nu se mai ridica saracu':)si de aceea multi evita sa bea mai mult de un pahar de vin...si ca cea mai frecventa temere a lor e sa nu se scoale ala micu!temerea asta e de obicei la prima intalnire pt ca barbatii au mai multe emotii ca noi la prima partida!si asta ii pune uneori in situatii de imposibilitate:)al meu era intors pe dos:):)daca bea putin....nimeni nu te mai scotea de sub el:).. get up get up and remember...life sucks....don't worry be happy Offline #81 2009-11-08 14:55:47
oooo, da. Offline Publicitateloading...
#82 2009-11-08 16:01:36
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????De acord cu pufu A..sau daca se poate partenera poate sa fie "isteatza", practica si hard-working...dar sa nu care cumva sa incerce sa-i citeasca pe ei. Eventual sa-i citeze, dar nu sa-i citeasca... Si apoi se mai mira de ce se vopsesc atatea blonde si incearca sa pare mai superficiale decat sunt... I love you. Remember. They cannot take it Offline #83 2009-11-08 16:12:51
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????ce mai stiti de andora? http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #84 2010-01-09 17:33:16
am revenit extra!!! Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #85 2010-05-22 00:59:43
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????orice implica o relatie serioasa, le e frica de casatorie, li se face frica atunci cand noi ii presam cu ceva important si de obicei se retrag in vizuina lor Offline #86 2010-05-23 22:35:19
Re: De cine/ce le este frica barbatilor????barbatilor le e frica de responsabilitati si obligatii! and love saves the day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|