homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cine/ce le este frica barbatilor????-3

#39 2009-08-04 00:04:16

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: De cine/ce le este frica barbatilor????

din pacate iubi nu e chiar asa religios... probabil se teme de sfarsitul lumii, de tot felul de calamitati, dar nu de judecata de apoi...
poate cand o sa mai imbatraneasca o sa vada mai bine
dar sincer...nici eu nu prea ma tem... n am cum sa impiedic lucrul asta
mi-e frica de moarte mie

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#40 2009-08-04 00:12:10

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

carmen_21 a scris:

din pacate iubi nu e chiar asa religios... probabil se teme de sfarsitul lumii, de tot felul de calamitati, dar nu de judecata de apoi...
mi-e frica de moarte mie

..draga mea, a iubi nu e pacat!!!! iubeste sincer!!! iubeste-ti aproapele ca pe tine insati!!! iubeste-ti iubitul cu sufletul si cu trupul!!! liber si fara fatarnicii!!!! Dumnezeu inseamna iubire!!!
...cand vei muri, sa nu ai nici un regret!!!...te nasti din iubire  sa iubesti!!!

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#41 2009-08-04 00:15:52

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

anabella_n a scris:

cand ne-am casatorit ii era foarte frica de ideea unui copil, pt ca abia ajunsesem amandoi la un nivel financiar foarte bun, aveam niste pozitii beton la job si ne permiteam deja sa colindam lumea, sa mergem in fiecare we undeva si sa facem cam tot ce ne doream.
si se gandea ca un copil te priveaza de toate astea, ca nu mai poti face nimic pentru sufletul tau.
in timp si cu multa rabdare i-am aratat ca, desi renunti la multe pentru tine in favoarea copilului, viata ta nu se termina odata cu venirea lui si mai poti inca sa faci multe lucruri si petru tine. nu ca inainte, insa bucuriile vor fi mult mai mari si viata mult mai frumoasa cu un copil care sa te intregeasca.
acum vrem sa iasa fetita si o asteptam amandoi cu mare drag big_smile

sa va dea doamne doamne fetita frumoasa pe care o visati hjarta si baiatelul destept care sa va implineasca puss

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#42 2009-08-04 10:14:08

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

eu cred ca se sperie de faptul ca nu pot satisface...
daca le zici ca nu-s buni la pat imediat le ranesti orgoliul si li se urca la cap rotfl chicot

#43 2009-08-04 11:23:10

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

andora a scris:

carmen_21 a scris:

mi-e frica de moarte mie

..draga mea, a iubi nu e pacat!!!! iubeste sincer!!! iubeste-ti aproapele ca pe tine insati!!! iubeste-ti iubitul cu sufletul si cu trupul!!! liber si fara fatarnicii!!!! Dumnezeu inseamna iubire!!!
...cand vei muri, sa nu ai nici un regret!!!...te nasti din iubire  sa iubesti!!!

andora, cred ca m-ai inteles gresti...
eu n am zis ca "a iubi" e pacat; n-am nicio problema cu asta, stiu ca Dumnezeu ne  a lasat sa iubim -inclusiv sa ne iubim cu trupul, sa daruim o parte din noi...si ca asta e iubirea adevarata

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#44 2009-08-04 11:32:06

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

lui B nu-i frica de copil, cred k el mai degraba ar face un copil decat sa se insoare lol chiar isi planifica k peste 3-4 ani sa facem un bebeloi roll

#45 2009-08-04 11:36:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cred ca e o problema de termeni aici, daca omul nu vrea sa-si asume anumite responsabilitati sau angajamente nu inseamna neaparat ca-i e frica
asa or sa urmeze : ii e frica sa duca gunoiul (sa nu iasa o jivina din tomberon sa-l muste), ii e frica sa spele vasele etc.

#46 2009-08-04 15:54:02

andora
Full member

carmen_21 a scris:

andora a scris:

carmen_21 a scris:

mi-e frica de moarte mie

andora, cred ca m-ai inteles gresti...
eu n am zis ca "a iubi" e pacat; n-am nicio problema cu asta, stiu ca Dumnezeu ne  a lasat sa iubim -inclusiv sa ne iubim cu trupul, sa daruim o parte din noi...si ca asta e iubirea adevarata

te-am inteles fff.bine...daca iubesti, daca traiesti  fara nici un regret...nu are de ce sa-ti fie frica de moarte par  kram...te incurajam doar angel

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 15:54:50)

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#47 2009-08-04 16:41:40

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

andora, annna, multumim de urari smile

#48 2009-08-04 16:54:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

cand citesc de tipi carora le e frica de copii imi doresc ca si al meu sa fie asa. Al meu vrea doi, nu unul lol Si mie mi-e frica de copii... la modul, nu am intrat in contact in viata mea cu un copil mic, si ma intimideaza. Ma rog, pana la urma m-a convins si pe mine, dar mai avem de asteptat pana termin eu facultatea. De.abia astept! Chiar ma bucur ca al meu e curajos cand vine vorba de responsabilitati.

offtopic Mnoh, si acum offtopic pana se deranjeaza un moderator sa zica ceva. Aveti si voi grija de ce chestii antisemite scrie extra. Macar un warn acolo. Eu una ma simt jignita de ce a scris el la topicul voi credeti in Dumnezeu. James a luat ban ca a facut pe o fata proasta si extra nu ia nici macar warn ca a jignit un intreg popor? Va rog eu sa-i atraga cineva serios atentia. popa

#49 2009-08-04 17:29:05

andora
Full member

PillBlast a scris:

cand citesc de tipi carora le e frica de copii imi doresc ca si al meu sa fie asa. Al meu vrea doi, nu unul lol Si mie mi-e frica de copii... la modul, nu am intrat in contact in viata mea cu un copil mic, si ma intimideaza. Ma rog, pana la urma m-a convins si pe mine, dar mai avem de asteptat pana termin eu facultatea. De.abia astept! Chiar ma bucur ca al meu e curajos cand vine vorba de responsabilitati.

offtopic Mnoh, si acum offtopic pana se deranjeaza un moderator sa zica ceva. Aveti si voi grija de ce chestii antisemite scrie extra. Macar un warn acolo. Eu una ma simt jignita de ce a scris el la topicul voi credeti in Dumnezeu. James a luat ban ca a facut pe o fata proasta si extra nu ia nici macar warn ca a jignit un intreg popor? Va rog eu sa-i atraga cineva serios atentia. popa

tummenupp  applause subscriu!!!

#50 2009-08-04 18:46:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

Imi permiteti sa pun si eu o intrebare aici? visslar
Ce veti face daca se tem de... judecata de apoi? huh

in cazul asta nu au destula credinta smile

heim rotfl zi-mi ca faza cu jivina din gunoi NU e reala rotfl nu pot sa cred....

al meu e tipul clasic... s-a temut de casatorie, de copii... de angajament in general... si uite ca le are si e bine mersi, a supravietuit pana acu lol si, da, ii e frica de durere big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#51 2009-08-04 19:31:46

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

In primul rand le e frica de orice i-ar putea face sa se simta mai putin barbati, cred ca si de responsabilitati cum ar fii familie, copil, le e teama sa nu-si piarda libertatea, si ..  temeri care difera la fiecare persoana in parte...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#52 2009-08-04 19:58:00

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

offtopic

andora a scris:

...parerile barbatilor de pe acest forum sunt asteptate cu nerabdare  in mod special

daca ai zis asa, atunci de ce ai mai zis si asta:

andora a scris:

extra  ....asta e topicul meu  ....andora, stii tu....cea care nu suporta citatele tale

?
trebuia sa te hotaresti si sa fi spus de la inceput ca sa nu scriu. dar o sa fac si eu un topic in care voi spune ca andora nu are voie sa citeasca, darami-te sa scrie! lol pai aici e pe vrute sau pe nevrute?
si.. anyway, daca tu imi arati un citat in acest topic deschis de tine eu il mananc; iar daca nu imi arati, atunci, inaintea tuturor membrilor inscrisi si care citesc si posteaza in acest topic al tau, esti datoare cu scuze!! retas
  dar mai bine, lasa-le...

PillBlast a scris:

Aveti si voi grija de ce chestii antisemite scrie extra.
extra nu ia nici macar warn ca a jignit un intreg popor

yikes un intreg popor?!! smile
si fiindca ai zis asa, ce am scris lui andora e valabil si pentru tine.

On topic:
iar in ce priveste frica fata de judecata de apoi, am citit despre oameni care au ajuns la disperare ca or sa fie pierduti pentru totdeauna.

Ultima oara a fost editat de extra (2009-08-04 20:01:48)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#53 2009-08-04 20:08:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

On topic:
iar in ce priveste frica fata de judecata de apoi, am citit despre oameni care au ajuns la disperare ca or sa fie pierduti pentru totdeauna.

asta e lipsa de credinta... un parinte ortodox zicea o chestie care mi-a placut mult: "eu sunt sigur ca o sa ajung in Rai... si nu pt ca nu sunt pacatos, ci pt ca Dumnezeu este bun si mila Sa mare" smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#54 2009-08-04 20:21:12

skumpi
Vizitator

eu nu stiu sa aibe a meu vreo frica de ceva hmm adika pb de angajament in relatie sau de casartorie & stuff nici vorba...mai degraba mi`e mie decat lui lol
poate de inaltime hmm cand am fost in Grecia acolo la meteora eram fff sus... cateva sute de metri... si eu stateam rlx la poze pe margine el statea mai in fata si mi`a zis ca ii e frica lol da pana la urma am stat pe capu lui si l`am adus de manuta pe margine sa vada ca nu se intampla nik big_smile

#55 2009-08-04 20:21:14

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

sa revenim la problema...
de tac-su ( da ! si la varsta asta ) si de rateuri sexuale rotfl  de fapt, problema asta o au toti de unde deduc ca acesta este cel mai important organ al lor si asta este cea mai importanta activitate pe care o pot desfasura  rotfl  ce daca le spune sefu ca e un bou? important e sa le spuna nevasta "draga, esti fantastic"
si sunt atat de cunoscatori de "meserie" ca 95% dintre barbati habar nu au cand are partenera orgasm rotfl

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#56 2009-08-04 20:33:55

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Cat despre cele de mai sus, uitati ce am gasit pe http://ortodoxism.ro/judecata.shtml :
"Le voi rasplati si sodomitilor, care au spurcat pamantul si vazduhul cu nelegiuirea lor. I-am ars atunci si iarasi ii voi arde, pentru ca au urat placerea Duhului Sfant si au iubit placerea diavolului. Voi pedepsi pe toti desfranatii, nerusinatii si intunecatii care se aseamana cu armasarii. Nu s-au indestulat cu casnicia lor legiuita, ci s-au balacit in faradelege si satana i-a aruncat in prapastia de foc. Nu au auzit ca inficosat lucru este a cadea in mainile Dumnezeului Celui viu? Nu s-au temut ca voi varsa peste ei mania Mea; i-am chemat la pocainta, dar nu s-au pocait.
     Voi judeca pe toti talharii care au facut noian de rele, precum si pe ucigasi si pe toti care au facut multime de pacate. Eu le-am dat timp sa se pocaiasca, dar ei n-au luat in seama. Unde sunt faptele lor cele bune?.....
Vai si de cei care au petrecut cu chitare si instrumente; au cantat, s-au imbatat, au jucat, au vorbit necuratii si s-au dedat la rele! I-am chemat si nu M-au ascultat, ci M-au luat in ras. Acum viermele le va roade inima. Le-am dat la toti mila si pocainta, dar nici unul nu a luat aminte. Voi inchide in intuneric si pe cei ce au nesocotit Sfintele Scripturi, pe care le-a scris Duhul Meu prin mijlocirea sfintilor. Voi judeca si pe cei ce se ocupa cu superstitiile..."

Off topic: de-abia acum poti spune andora ca am dat citate retas dar nu sunt din Biblie, ci din Editura Episcopiei Romanului si Husilor 1993.
Iar parerea mea proprie este ca nu ar trebui sa cadem in extrema descurajarii, dar nici in cealalta extrema de a nu lua aminte la chiar insusi titlul citatului: "VEDENIE DESPRE INFRICOSATA JUDECATA.

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#57 2009-08-04 21:30:54

andora
Full member

extra a scris:

offtopic

andora a scris:

...parerile barbatilor de pe acest forum sunt asteptate cu nerabdare  in mod special

daca ai zis asa, atunci de ce ai mai zis si asta:

andora a scris:

extra  ....asta e topicul meu  ....andora, stii tu....cea care nu suporta citatele tale

?
trebuia sa te hotaresti si sa fi spus de la inceput ca sa nu scriu. dar o sa fac si eu un topic in care voi spune ca andora nu are voie sa citeasca, darami-te sa scrie! lol pai aici e pe vrute sau pe nevrute?
si.. anyway, daca tu imi arati un citat in acest topic deschis de tine eu il mananc; iar daca nu imi arati, atunci, inaintea tuturor membrilor inscrisi si care citesc si posteaza in acest topic al tau, esti datoare cu scuze!! retas
  dar mai bine, lasa-le...

PillBlast a scris:

Aveti si voi grija de ce chestii antisemite scrie extra.
extra nu ia nici macar warn ca a jignit un intreg popor

yikes un intreg popor?!! smile
si fiindca ai zis asa, ce am scris lui andora e valabil si pentru tine.

On topic:

rotfl  rotfl  rotfl sunt interesante parerile tale sau ale barbatilor...nu citatele din biblie sau din altceva...dar vad ca nu te-ai putut abtine....descopar o temere a ta!!! cea de a vorbi liber si deschis , fara citate....cea de a fi tu insuti!!! ufffffffff, e o frica a ta ce vad ca te obsedeaza clipa de clipa!!! grija ca acesta frica este deja un complex major!!!! chicot

...ce temeri mai ai extra????...ca vad ca te-ai inscris aici..la temerile barbatilor....

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 22:52:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.