homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cine/ce le este frica barbatilor????-2

#20 2009-08-01 20:24:33

andora
Full member
Inregistrat: 2009-07-01

Re: De cine/ce le este frica barbatilor????

Katalyna2311 a scris:

interesant topicul. abia dupa 1 an si ceva ma intreb si eu de ce anume ii este teama lui iubi...dar pe moment nu imi amintesc de nimic. am sa-l intreb chicot lol

daca esti casatorita, grija sa nu iti raspunda ceva de genul......."sa ma prinzi cu amanta!" bang  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  curat2

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#21 2009-08-01 20:58:58

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

andora a scris:

....ca intre femei rotfl

va  va  va

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#22 2009-08-01 21:08:56

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

eu zic  ca le e frica de implicare si seriozitate  big_smile

when the pomp lights up,you shoot.

#23 2009-08-01 21:23:36

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

multor barbati le e teama k nu cumva partenera lor sa fie mai desteapta ca ei....
lui iuby ii e teama de doctori si de spitale....asa k sper sa nu ajung vreodata prin spital.....k nu se stie....eu la doctor nu am probleme sa ma duc singura...pe el cam tb sa-l iau de mana sa-l duc.... rotfl

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#24 2009-08-01 23:50:49

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

PillBlast a scris:

Eu am avut un rpeten caruia i-era frica de gandaci. Sa nu credeti ca era un pampalau, era un tip bine, destept, "a player", dar cand am vazut odata un gandac si m-am dat mai incolo ca sa nu urce pe mine el a sarit de pe banca lol

asa si al meu. nu ii e frica de nimic altceva, decat de gandaci.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

Publicitate

loading...

#25 2009-08-02 12:27:37

andora
Full member

lucia05 a scris:

andora a scris:

....ca intre femei rotfl

va  va  va

....????? nu inteleg de ce te miri????...era un apropo la "barfa" intre femei despre temerile barbatilor....

Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!!

#26 2009-08-02 13:48:03

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

la al meu ii e frica de mine cand ii strang cosurile:)),zice ca am o expresie foarte diabolica diablo

eu,tu si restul lumii...

#27 2009-08-02 14:21:20

andora
Full member

BratzG a scris:

la al meu ii e frica de mine cand ii strang cosurile:)),zice ca am o expresie foarte diabolica diablo

rotfl daaaaaaaa....buna idee diablo  tummenupp  applause

#28 2009-08-02 14:29:26

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

le e frica sa nu fie sub asteptarile noastre mai ales cand vine vorba de sex si orice implica o relatie serioasa, le e frica de casatorie, li se face frica atunci cand noi ii presam cu ceva important si de obicei se retrag in vizuina lor, le e frica de reactiile noastre cand ei vor sa ne zica ceva ce isi doresc sa faca....cam astea mi-au venit acum in minte si am vb in general.

#29 2009-08-02 15:26:11

andora
Full member

andrulina a scris:

le e frica sa nu fie sub asteptarile noastre mai ales cand vine vorba de sex si orice implica o relatie serioasa, le e frica de casatorie, li se face frica atunci cand noi ii presam cu ceva important si de obicei se retrag in vizuina lor, le e frica de reactiile noastre cand ei vor sa ne zica ceva ce isi doresc sa faca....cam astea mi-au venit acum in minte si am vb in general.

am observat ca de aceste frici...sufera cam toti in general.... chicot

de aceea eu am mai aplicat la viata mea mici trucuri ca sa-i mai incurajez

...de exemplu: daca se termina repede la inceput skitarg , il sarutam tandru si ma aratam incantata ca este atat de emotionat si ma consideram norocoasa ca este atat de indragostit de mine par ...si atunci orgoliul lui ...se intarea chicot si la propriu si la figurat, trecand peste rusinea lui......si puteam si eu sa am parte de...pe placul meu.....

PS:...li se spune barbatilor "sexul tare" dar ramane tare , doar daca stim noi sa-l intarim tummenupp  chicot  ( sunt valabile ambele sensuri rotfl  rotfl  rotfl )

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-02 15:28:27)

#30 2009-08-02 15:41:50

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

andrulina a scris:

subscriu andru smile

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#31 2009-08-02 15:45:05

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

iubitului meu ii e teama cel mai mult de casatorie sad

#32 2009-08-02 16:30:57

andora
Full member

am observat ca barbatii au 2 etape in viata lor unde fac cele mai mari schimbari in statutul lor...un fel de crize rotfl 35-40 de ani si alta, 50-55 de ani
...voi dezbate prima perioada de criza...e mai aproape de varsta noastra...rotfl

... 35-40 de ani...cand , daca au fost casatoriti, divorteaza sau isi iau amanta...am observat ca la aceasta varsta ei isi dau seama ca vor altceva de la viata...daca de tineri si-au dorit ca femeia lor sa fie frumoasa si erau efectiv indragostiti de ea si nu vedeau altceva, luand-o de nevasta, necontand altceva, ...dupa, cand ajung in aceasta perioada de criza, vor langa ei o femeie inteligenta, ambitioasa, cu simt practic, cu spirit de aventura....

...se satura de sotia care vesnic miroase a mancare, nu mai este cocheta sustinand ca e mai bine sa fii naturala, nu se mai ingrijeste de ea...ba mai mult este mereu cu gura pe el, plangandu-se de job, de copil/copii...de bani...etc...
in pat e totul monoton, 10 minute...o data pe luna...sau mai rar...nu mai este sexy... pe principiul "hai mai repede, ca mi se arde mancarea!!!" sau daca el vrea si altceva decat pozitia traditionala, ea il ia tare si il jigneste ca ea nu este o curva!!!

...si ei cauta altceva si nu sunt de condamnat!!! ba le dau dreptate!!! ca si ei tot o viata au ca si noi!!!

...incorsetati de casatoria lor monotona, cauta ori aventuri de-o noapte, traindu-si fanteziile cu pustoaice sau cu femei care sunt judecate de asemenea sotii ca "niste curve de amante"

dar oare ele nu pot fi la fel???nu inseamna ca esti o...curva...daca foloseti un parfum fin, ca atunci cand iti vine barbatul acasa sa nu mirosi a ceapa si a prajeli de la usa...ci sa-l atragi cu mirosul suav ce razbate de la tine...oricat ar veni de obosit, vine si te saruta pt. ca-l atragi...
...se poate ingriji si ea, schimbandu-si culoarea parului, sau tunsoarea, sau hainele mai sexy...
...avand si ea grija de corpul ei, dandu-se cu creme placute care sa-i catifeleze pielea...sau macar epilandu-se subrat, pe picioare...inghinal....alegand o lenjerie sexy!!!!!!!!!!...ar fi altceva...s-ar simti si ea mai bine, mai femeie...iar la pat...off, ar putea sa incerce si ea fanteziile lui....sexul oral macar, care ii subjuga total pe barbati, sau alte locuri macar , nu traditionalul pat cu lenjeria scrobita...
..poate avea timp si pt. ea, si pt. copil, si pt. casa , si pt. sot...daca este mai deschisa, el va face tot posibilul sa o ajute...

PS: Este un banc care mi-a placut in mod deosebit:

Doi colegi de liceu, casatoriti, se intalnesc dupa 10 ani. Dupa ce-si povestesc de ale lor, vine timpul sa vorbeasca despre neveste:
- A ta cum este?
- Ooooooo,  sunt fericit!!!!! A mea este bucatareasa la bucatarie, doamna pe strada si curva in pat!!! Dar a ta?
- Jaleeeeeee!!! A mea este doamna la bucatarie, curva pe strada si bucatareasa in pat!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-02 16:31:50)

#33 2009-08-03 14:36:30

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

cate dreptate ai andora...
ar trebui ca toate femeile,indiferent de varsta sa fie asa.
la cat de preocupata de aspectul meu fizic sunt,nu cred ca o sa ajung vreodata la ce ai descris tu mai sus....dar si noi ca femei ar trebui sa avem aceleasi pretentii de la ei.
smile

#34 2009-08-03 15:31:11

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

divya a scris:

cate dreptate ai andora...
ar trebui ca toate femeile,indiferent de varsta sa fie asa.
la cat de preocupata de aspectul meu fizic sunt,nu cred ca o sa ajung vreodata la ce ai descris tu mai sus....dar si noi ca femei ar trebui sa avem aceleasi pretentii de la ei.
smile

subscriu!

eu,tu si restul lumii...

#35 2009-08-03 15:41:45

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

cand ne-am casatorit ii era foarte frica de ideea unui copil, pt ca abia ajunsesem amandoi la un nivel financiar foarte bun, aveam niste pozitii beton la job si ne permiteam deja sa colindam lumea, sa mergem in fiecare we undeva si sa facem cam tot ce ne doream.
si se gandea ca un copil te priveaza de toate astea, ca nu mai poti face nimic pentru sufletul tau.
in timp si cu multa rabdare i-am aratat ca, desi renunti la multe pentru tine in favoarea copilului, viata ta nu se termina odata cu venirea lui si mai poti inca sa faci multe lucruri si petru tine. nu ca inainte, insa bucuriile vor fi mult mai mari si viata mult mai frumoasa cu un copil care sa te intregeasca.
acum vrem sa iasa fetita si o asteptam amandoi cu mare drag big_smile

#36 2009-08-03 22:23:11

andora
Full member

ana, sa va dea Dumnezeu o fetita..sau un baietel asa cum mi l-as dori sa fie si al meu!!!

....chiar ar fi bine sa vorbim mai des de cum am putea...invinge noi aceste temeri ale barbatilor...eu cred ca tocmai acest lucru ii va face sa fie mai apropiati de noi, sa ne vada mai mult decat o femeie....sa aibe acel sentiment de...mai ceva decat sora...mama....prietenul...iar noi, chiar daca uneori suntem prea cochete, sau prea afurisite (dar ii ..indulcim noi la pat dupa...) ne simtim bine, ne simtim femei adevarate cand vedem ca barbatul nostru devine...dependent de noi!!!
...nu ar fi atat de greu ....sunt mici "trucuri" care sunt binevenite si pt. noi si pt. ei!!!

PS:...eu am cam gasit solutiile la toate....apelati cu incredere la mine!!! asa fac si cuplurile pe care le cunosc,...si au rezultate....ma ajutati si pe mine f. mult, ca impreuna cu voi pot descoperi si ...altele....

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-03 22:26:29)

#37 2009-08-03 23:46:59

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Imi permiteti sa pun si eu o intrebare aici? visslar
Ce veti face daca se tem de... judecata de apoi? huh

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#38 2009-08-04 00:02:04

andora
Full member

extra a scris:

Imi permiteti sa pun si eu o intrebare aici? visslar
Ce veti face daca se tem de... judecata de apoi? huh

extra rotfl ...asta e topicul meu  ...sunt andora angel , stii tu....cea care nu suporta citatele tale chicot ...ti-am lasat mesaj dedicat tie la "Nu poate trece peste..." de la "Discutii diverse"....si ceva tot pe la "Voi credeti in Dumnezeu"-"Discutii diverse"...citeste-le cu atentie...
...aici iti spui parerea ta....proprie si personala rotfl...fara citate din biblie!!!...ca poate vei avea de-a face cu Dumnezeul meu daca mai vii cu aberatiile tale, condamnarile si judecatile pacatosilor!!!

...tu deja cam stii care e stilul meu...sincer, direct..asa ca ...astept si din partea ta sa fii la fel....astept sa folosesti parerile tale, nu citatele din biblie!!!

Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-04 22:48:45)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.