homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parerea voastra fetelor...

#1 2009-08-02 13:15:19

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

parerea voastra fetelor...

...citeam acum la"de cat timp n-ati mai facut sex"si m-am gandit sa aflu si parerea voastra fetelor...eu si prietenul meu ne intelegem foarte bine...si ne-am gandit anul acesta universitar sa ne mutam impreuna...noi am mai fost impreuna de 2 ori...inca de cand eram eu in clasa a 10 a dar pentru ca el era la iasi si eu acasa ne certam des si pana la urma ne desparteam...cum am ajuns si eu la facultate, adica in octombrie anul trecut,ne-am impacat si de atunci n-au existat decat mici ciondaneli gen mi-e dor de tine si-s nervoasa/suparat...d-astea...anul acesta am vrea sa ne mutam impreuna...credem ca am fi mai linistiti daca am fi unul langa celalalt si am putea sa ne organizam mai bine, am avea grija unul de altul si nu ar mai exista pb cu mi-e dor de tine si de astea...mama zice ca asta ar insemna sa imi pun capat libertatii si sa imi inchid viata...apoi se teme sa nu sufar foarte tare daca ar ajunge sa se termine si se mai gandeste si la ce zice lumea...eu zic ca daca e sa ma despart s-ar intampla si asa si tot as suferi daca ar ajunge sa se intample...iar ce zice lumea nu imi pasa...iar libertatea mea nu cred ca e pusa in pericol pentru ca nu mi-a interzis niciodata absolut nimic...totusi imi e si mie putin frica sa nu ajunga sa se plictiseasca sau sa fie nevoit sa plece la suceava un an doi si eu sa trebuiasca sa raman in iasi si atunci sa se termine...voi ce parerea aveti?...ce ati face in locul meu?...pup

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-02 13:19:41)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#2 2009-08-02 13:17:40

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

Re: parerea voastra fetelor...

stai sa inteleg, daca nu va mutati impreuna unde o sa locuiti?..el in iasi si tu?

when the pomp lights up,you shoot.

#3 2009-08-02 13:21:24

x_ynna
Addicted member

...vrem sa inchiriem ceva impreuna in iasi...eu vroiam sa imi cumpar o garsoniera sau un apartament dar a intervenit ceva si nu cred ca mai reusesc acum...si el mai are un an de facultate plus 2 de master...a vb cu ai lui sa ramana si la master ca sa stea cu mine...si eu pana atunci ajung in anul 4...as mai avea 2 ani ptr ca sunt la medicina...si sa stam amandoi undeva in is...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-02 13:21:58)

#4 2009-08-02 13:27:18

alexa123
Hero member

aha, deci acum amandoi sunteti in iasi. Pai, daca familiile voastre nu au nimic impotriva ( de regula asta era problema in astfel de situatii), daca voi smtiti ca vreti asta, then go for it smile  cel putin asta as face eu

#5 2009-08-02 13:29:33

x_ynna
Addicted member

mama mai vb ea asa ...de fapt nu mama...ea e o mama moderna...nu are nimic impotriva...bunica imi zice sa ma mai gandesc...si parerea ei conteaza pentru ca ea m-a crescut...dar nu imi interzice...doar imi spune sa ma mai gandesc...si mie imi e putin teama...e o decizie importanta...de asta v-am si cerut parerea...mc mult fetelor puss

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-02 13:30:10)

Publicitate

loading...

#6 2009-08-02 13:29:42

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Mutatul impreuna e un pas important si e normal sa-ti pui intrebari de genul acesta. Insa, in acelasi timp, cred ca lamureste multe lucruri in viata unui cuplu: doar locuind cu omul respectiv, iti vei da seama daca poti sa-i suporti toate chichitele, daca el le poate suporta pe ale tale, si, in definitiv, daca sunteti meniti sa ramaneti impreuna. Dupa parerea mea, mutatul impreuna e o piatra de incercare pentru orice relatie.

Trebuie sa aveti niste reguli daca veti sta impreuna, sa nu ajungi tu sa faci curatenie tot timpul, sa strangi dupa el etc. Si mai trebuie sa ai si multa rabdare, sa va obisnuiti amandoi cu noua situatie. Daca spui ca niciodata nu ti-a interzis nimic (asa cum e si normal sa fie), atunci nu cred ca mutatul cu el iti va ingradi in vreun fel libertatea. Mai degraba, iti va restrange confortul, pentru ca nu va mai fi cine sa-ti faca de mancare sau sa stranga dupa tine, sa-ti spele hainele sau mai stiu eu ce.

Are dreptatea lumea cand zice ca daca e sa va despartiti, oricum va despartiti. Si mai bine mai devreme sa-ti dai seama daca omul respectiv nu e pentru tine, decat mai tarziu. Si daca nu v-ati muta impreuna acum, mai tarziu tot ati face-o si tot acolo s-ar ajunge.

#7 2009-08-02 13:31:02

alexa123
Hero member

a little offtopic: space, semnatura ta e inspirata de undeva?  big_smile

#8 2009-08-02 13:36:36

x_ynna
Addicted member

uite space...asta era si faza...ca eu anul trecut am stat cu o tipa care nu facea nimic... faceam doar eu curat...spalam doar eu vasele...si uneori aveam ore de la 7 la 7...si ea nici macar nu pastra...pr meu statea in camin cu un tip care-i lua mereu din mancare...se juca noaptea si dormea ziua...nu putea sa faca nimic...sa invete sau sa doarma ca lumea...si ne-am gandit ca ne-ar fi mai usor impreuna...e ordonat...si nu ii place mizeria...la fel si mie...nu cred ca nu ne-am intelege la asta...cateodata ma ajuta sa fac curatenie la mine ca ma vedea obosita si doar nu statea el acolo..dar cum am zis...imi e putin teama sa nu fie un pas gresit...sa nu fie prea devreme...sa nu ma desconsidere putin ai lui daca o sa accept asta...desi se poarta f frumos cu mine...ma gandesc la chestii de astea...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-08-02 13:44:42)

#9 2009-08-02 14:00:40

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

ce dragut ca va mutati impreuna. E un pas mare sa locuiesti impreuna cu persoana iubita. Eu zic sa nu iti faci griji, sa lasati sa mearga totul de la sine fara sa va ganditi cum va merge, daca va veti certa, daca va veti plictisi unul de altul etc ...veti vedea in timp cum evoluati si sunt sigura ca veti evoula de la bine in sus. Ca tot veni vorba despre sub acesta si mie mi-ar placea sa locuiesc cu iubitul meu, dar la noi sta altfel situatia, ne vedem in fiecare zi, stam aproape unul de celalalt, iar el oricum tot la mine doarme, chiar daca cica sta in camin lol El imi zice ca cel mai bine ar fi sa ne mutam impreuna cand vom fi pe forte proprii deoarece lui nu ii place sa stea de exemplu in chirie pe banii parintilor, iar la camin plateste f putin si chiar daca momentan lucreaza, banii aceia si-i aduna pt altceva. Acum depinde de situatia fiecaruia, dar eu iti urez bafta big_smile si sa va iubiti mult!

#10 2009-08-02 14:37:53

mya_mya
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-03-18

mutatul impreuna este un lucru intr-adevar serios.eu m-am mutat cu al meu acum doi ani si nu regret.intr-adevar,vor exista ciondaneli din motive diverse,insa atat timp cat va intelegeti totul e ok.de exemplu al meu e un neordonat.mereu trebuie sa ii amintesc sa goleasca scrumiera,sa sterga baia dupa dus,sa puna prosopul la locul lui.....insa nu ma afecteaza toate astea atat de tare incat sa fac un scandal.la urma urmei is lucruri marunte care le pot face si eu si nu ma solicita foarte tare.asa ca atat iti zic:mai bine sa regreti un lucru care l-ai facut din propria vointa si constiinta decat sa suspini si sa suferi pentru ceva ce nu ai facut, gandindu-te cum ar fi fost daca...?in rest multa bafta! kram

"Traind in cercul vostru stramt
Norocul va petrece
Ci eu in lumea mea ma simt       
Nemuritor si rece"

#11 2009-08-02 15:34:53

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

eu m-am mutat cu al meu de la inceputul relatiei si nu regret pentru ca am ajuns sa il cunosc mai bine, cu bune si cu rele. daca aveti ocazia sa faceti pasul acesta, iar parintii nu se opun eu zic sa incerci. macar o sa stii daca el e omul cu care vrei sa iti petreci restul vietii.
bafta multa!

#12 2009-08-02 20:28:20

x_ynna
Addicted member

multumesc mult pentru mesaje si incurajari fetelor...acum parca ma simt mai sigura pe mine...o sa fiu mai hotarata si mai ferma in decizia pe care o iau si o sa ne mutam impreuna...o sa va tin la curent...sper sa fie bine...

#13 2009-08-02 20:41:36

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Si eu zic acelasi lucru, go for it!
Si eu stau cu prietenul impreuna de 1 an si asta tot pentru a nu ne mai duce dorul ( el sa mutat de la Cluj la Iasi pentru mine/noi si-am trecut prin multe certuri din cauza dorului datorat distantei .. ) insa uite in locul micilor certuri de inainte au aparut altele, caci e imposibil sa nu te certi cand stati impreuna toata ziua ( si nu ma refer la mari certuri ci certuri ce le inlocuiesc p-alea ale dorului lol ) .E frumos si linistitor sa-l stii mereu aproape, sa puteti face totul impreuna, sa-l tii pe el in brate cand ti-e greu si nu perna, sa te surprinda cu mici chestii, sa te tachineze dulce la nesfarsit si sa descoperiti daca va suportati toate minusurile, doar asa afli daca poti trai langa el o viata intreaga!
puss

Ultima oara a fost editat de addicted (2009-08-02 20:44:41)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#14 2009-08-02 20:50:25

x_ynna
Addicted member

da asa am gandit si eu...e mai bine sa vedem daca ne intelegem inainte sa locuim ca sot si sotie...asa mai prindeam cate 3-4 zile de stat impreuna si apoi cand ma intorceam langa colega mea noaptea in pat imi venea sa plang de sa ma auda el din Tudor...dar oare daca stam impreuna nu se duce farmecul acela dinainte de casatorie?...o sa avem ce sa mai descoperim si dupa?...probabil copii rotfl

#15 2009-08-02 21:11:05

addicted
Hero member

te inteleg perfect la partea :" mai prindeam cate 3-4 zile de stat impreuna si apoi cand ma intorceam langa colega mea noaptea in pat imi venea sa plang de sa ma auda el din Tudor " lol am trecut prin asta !! numai ca eu-mi doream sa ma auda din Cj sau Sv lol
In fine, noi inca ne descoperim si stam de 1 an impreuna, zi de zi + alte 3 vacante de vara inainte deci... lasa teama si intrebarile de genu`ca oricum nu le gasesti raspunsul decat daca faci pasul asta. Eu nu regret deloc, desi ne mai certam, ne mai scoatem ochii lol Ne adoram si minusurile si plusurile si tot bagajul cu care ne-am luat.
puss

#16 2009-08-02 21:21:31

x_ynna
Addicted member

thx addicted...asa o sa fac... puss

#17 2009-08-02 21:28:36

addicted
Hero member

Pentru nimic puss

#18 2009-08-02 22:09:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

x_ynna apoi daca tu de pe acum te gandesti daca se duce farmecul si nu mai ai ce descoperi.....o viata intreaga oare cum vei sta langa un om? invata sa il surprinzi prin mici chestii si trebuie sa stiti sa intretineti o relatie smile dar asta veti invata pe parcurs aman2. sper sa va mearga bine pt ca e important sa stati impreuna inainte de casatorie ca sa va cunoasteti toate tabieturile ca mai apoi sa stiti daca va doriti sa va petreceti toata viata impreuna smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#19 2009-08-02 22:56:28

x_ynna
Addicted member

...green nu ma gandesc ca o sa se duca farmecul...imi e putin teama ca in viata asta am avut o gramada de greutati...iar mama mea nu a avut noroc cu tatal meu si au divortat...si imi e cam teama sa nu am si eu ghinion...dar in ceea ce priveste relatia noastra...simt ca il iubesc tot mai mult si ca il vreau tot mai mult pe zi ce trece...nici pe departe ca m-as satura de el...si la fel e si din partea lui...e nebun dupa mine...mai ales ca avem o relatie completa nu ca in trecut cand eram 2 copii...sper si eu sa fie bine...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.