homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt oare insarcinata?? pt doctoressa

#1 2009-08-05 13:11:27

camillia
Membru
Inregistrat: 2009-08-05

sunt oare insarcinata?? pt doctoressa

da buna ziua...
sunt atat de ajitata si stresata ...de cand s-a intamplat nu pot sa mai stau linistita.
EU i-au anticonceptionale de mult timp.am facut insa o pauza in februarie de o luna apoi am inceput sa le iau iarasi. faza e ca acum cateva zile am uitat sa iau o pastila ,au trecut cele 12 ore in care trebuia sa i-au pastila ..dupa 18 ore am avut contact sexual cu sotul meu neprotejat ,mi-am adus aminte de pastila abia dupa,prea tarziu.
Pentru ca m-am speriat rau primul lucru la care m-am gandit a fost sa iau atunci pastila .
Credeti ca pastila si-a facut efecutul atunci cand am luat-o?
Seara am mai luat o pastila la ora obisnuita desi nu trecusera decat cateva ore de la cealalta pastila .
Acum mai am o saptamana de pastile...si inca le mai iau.
Mi-e teama de o eventuala sarcina...ce sanse sunt sa fi ramas...tinand cont ca totusi iau pastile de mult timp,chiar ani....???va rog da-ti un raspuns!!!! sunt super stresata!!! ma gandeam si la un test de sarcina...dar credca este mult prea devreme!! contactu s-a intamplat acum4 zile.

#2 2009-08-05 13:51:13

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: sunt oare insarcinata?? pt doctoressa

io zic ca nu.
eu am luat 2 ani si ceva, nu mai iau din noiembrie decembrie si nici pina acuma nu am ramas insarcinata.
deci parerea mea e ca NU ai sanse prea mari sa fi.

bafta !
puss  par

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-08-05 17:42:06)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#3 2009-08-05 14:21:21

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Risc de sarcina exista. Depinde numai de oraganismul tau daca vei ramane sau nu.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-08-05 17:33:31

camillia
Membru

PENTRU CARA- VERONA~~~

nU am inteles exact ce-ai zis ...ca la inceput ai zis ca nu crezi ca e posibil de o sarcina....apoi la sfarsit ai zis ca s-ar putea....poti te rog sa imi mai spui odata....mersi frumos....mersi pentru sfaturi

#5 2009-08-05 17:42:44

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

am corectat mai sus !!!!
puss  par

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

Publicitate

loading...

#6 2009-08-05 18:16:11

camillia
Membru

pt carra...smile
Mersi frumos...ce sa-ti zic ...sa dea Domn sa fie asa...pt ca chiar nu sunt pregatita pt un bebe chiar daca mi-as dori mult!! mersi mult de tot .mai vb

#7 2009-08-05 18:26:48

camysh
Moderator

camillia ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

#8 2009-08-05 19:20:37

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

camysh a scris:

camillia ai warn pt mesaje consecutive. citeste te rog regulamentul si respecta-l.

unde sunt mesaje consecutive?  va  oi fi eu aiurita si nu vad lol

camillia, nu stiu ce sa-ti spun...risc de sarcina exista, dar stau si ma intreb... odata ce te lasi de anticonceptionale cica nu poti sa ramai gravida decat dupa cateva luni...acum ceea ce nu inteleg eu este: daca uiti o pastila cum poti sa ramai gravida, iar daca te lasi de ele nu poti (decat mai tarziu)...? huh

#9 2009-08-05 19:22:10

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

ba poti. poti sa ai ovulatii multiple si sa ramai si in prima zi.

#10 2009-08-05 19:23:28

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

bine dar oare daca pastila uitata e ultima de pe folie?tot e posibil sa ramai insarcinata?

#11 2009-08-05 19:31:08

camysh
Moderator

puffball, au fost 2 mesaje, dar pe unul l-a sters...

be_happy a scris:

bine dar oare daca pastila uitata e ultima de pe folie?tot e posibil sa ramai insarcinata?

da, e posibil, pt ca e nevoie de 21 de pastile luate corect, in zile consecutive, pentru a nu se produce ovulatia in cele 7 zile de pauza.

#12 2009-08-06 16:43:33

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

camysh, azi iau a 20-a pastila cu hormoni, maine o iau pe ultima.... a 13-a pastila am uitat s-o iau si am luat-o o data cu a 14-a... de atunci nu am mai avut vreun contact, insa vreau sa stiu daca sunt protejata in pauza sau nu ..

cuc.

#13 2009-08-27 17:33:16

Marychui
New member
Inregistrat: 2009-08-27

buna...va rog din suflet ajutati-ma nu mai  pot trai cu teama asta in mine?
SUNT OARE INSARCINATA? AM 18 ani pe data de 2 august am facut dragoste prima oara cu prietenul (eram virgina)si nu am folosit prezervativ dar nu a ejaculat in mine pe data de 15 august am facut iarasi dragoste tot fara prezervativ  si el este sigur k nu aejaculat in mine ciclu mi-a venit normal dar uneori am greturi dimineata si ameteli nu stiu ce sa mai cred va rog dati-mi un sfat? organismul meu trece printr-o schimbare datorita fapului k mi-am inceput viata sexuala sau sunt insarcinata????? dati-mi un sfat va roggggggg mult

#14 2009-08-27 17:40:29

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

eu cred k nu e nimik atata timp cat tia venit menstruatia ....dar dak ai dubii fati un test la 3 saptamaini de la contactul cu problema...ametelile pot fi de la caldura sau pentru k nu te alimentezi cum trebuie

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#15 2009-08-27 19:30:07

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

Marychui a scris:

buna...va rog din suflet ajutati-ma nu mai  pot trai cu teama asta in mine?
SUNT OARE INSARCINATA? AM 18 ani pe data de 2 august am facut dragoste prima oara cu prietenul (eram virgina)si nu am folosit prezervativ dar nu a ejaculat in mine pe data de 15 august am facut iarasi dragoste tot fara prezervativ  si el este sigur k nu aejaculat in mine ciclu mi-a venit normal dar uneori am greturi dimineata si ameteli nu stiu ce sa mai cred va rog dati-mi un sfat? organismul meu trece printr-o schimbare datorita fapului k mi-am inceput viata sexuala sau sunt insarcinata????? dati-mi un sfat va roggggggg mult

ametelile pot avea numeroase cauze, poate fi si de la stres. pe viitor folositi ceva protectie ca sa nu mai treci prin agitatia asta. au trecut deja 3 sapt de la primul contact, deci ai putea sa faci un test de sarcina, eventual asteapta sa vezi daca iti vine menstra, si daca intarzie, sa faci un test la 1 sapt dupa ce a intarziat, sau prin 5 sept (atunci sunt 3 sapt de la contactul din 15 august).

de la primul contact pana acum ti-a venit menstra? da mai multe detalii eventual.

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#16 2009-08-28 12:14:54

Marychui
New member

menstruatia mi-a venit pe 24 august luna trecuta mi-a venit pe 24 iulie nu am un ciclu regulat dar imi este foarte frica sa nu fiu insarcinata am terminat ciclu dar tot mai am mici greturi orcum va multumesc din suflet prt sfaturi                                 da asa e delia in ultimul timp nu ma mai alimentez cum trebuie din cauza k tot timul ma gandesc la chestia asta nu mai imi trebuie nimik o sa fac un test sapatamna viitoare dar imi este foarte frica de rezultat sper sa fie negativ prt k dak e pozitiv nu stiu ce o sa fac va multumesc mult k ma ajutati

#17 2009-08-28 12:38:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

menstra a venit, a fost normala => uita de sarcina
INSA, protejeaza-te de acum inainte!

#18 2009-08-28 18:33:59

Marychui
New member

asa voi face ma voi proteja de akum inainte ms mult lady in black

#19 2009-09-01 14:29:53

alexutza_16
New member
Inregistrat: 2009-09-01

buna! am si eu un caz destul de ciudat in urma caruia sunt f stresata si nu mai stiu ce sa fac ca nu pot dormi linistita noaptea...am ciclu regulat, imi vine ori mai devreme cu o zi 2 de la data obisnuita sau cu  o zi 2 dupa data obisnuita....in august mia venit pe 6 si ma tinut pana pe 10...vineri pe 28 august prietenul meu a vrut sa o facem anal si am fost deacord...sia dat drumu in mn...dupa am fost la baie nu cred ca aveam cum sa raman pt ca nu am simtit sa se fi scurs ceva si am facut si o baie dupa...sambata pe 29  aceesi poveste ca vineri...nici atunci nu am simtit sa se fi scurs ceva...duminik pe 30 august am facuto normal cu prezervativ, dar sa rupt...dupa o ora am laut pastila de a doua zii escapelle parca se chema...de teama luni dimineatza la ora 9 am mai luat una postinor iar la noua seara adik dupa 12 ore cealalta... luni dupaamiaza capatul prezervativului ramasese in mn dar nu simtisem nimik dar lam scos...mentionez ca pilulele leam luat corect...miam facut din cauza stresului un test de sarcina luni seara dupa ce terminasem de luat pilulele si a iesit negativ desi stiu ca nu e valabil...acum nush daca am sanse sa raman sau nu...si cand ar trebui sa imi vina acum? dupa 5 zile de cand am luat postinor sau la data obisnuita? oricum ar fi cam aceeasi perioada? va rog mult sami raspundeti la intrebare sa ma calmez...sansele ca eu sa raman ar fi minime sau am ramas? astept urgent un raspuns...va multumesc... grater  supa  signof10 ma rog sa nu fi ramas pt ca nush ce mas face rugaciune

Ultima oara a fost editat de alexutza_16 (2009-09-01 14:32:25)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.