homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadouri total nepotrivite-3

#39 2009-08-10 01:56:17

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: Cadouri total nepotrivite

da faza e ca am primit aceste cadouri de la persoane care isi permit...sau carora eu le-am dus niste chestii folositoare
si mai depinde si unde isi face omu ziua....vii la restaurant mananci,bei si tu imi dai ceva de 10 roni.Mai bine nu ma mai duc daca stiu ca n-am bani...ma scuz frumos si gata

#40 2009-08-10 10:11:45

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

al1na a scris:

am primit acum vreo 2 ani o pereche de cizme ingrozitor de oribile de la soacra mea neutral norocul meu a fost ca erau mai mici cu o marime lol

da da rotfl rotfl uitasem de cizme,doar k eu le-am primit de la socra-mio k erau la reducere lol si tot la fel,erau mici ,dar s-a dus sa le skimbe lol
nu mai spun k erau roz rotfl rotfl exact ce nu suport

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#41 2009-08-10 10:26:50

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Fetelor, imi pare rau sa o spun pe-asta dar la faza cu daca nu isi permite sa plece acasa... Uau, credeam ca petrecerea de ziua ta e sa sarbatoresti cu prietenii nu sa primesti cadouri. In grupul meu de prieteni cadourile sunt tot timpul optionale, si nu o data au venit oameni la diverse petreceri cu un buchet de flori si o prostiuta de 50 de mii, sau un cadou de 300 de mii de la 2-3 persoane. Nu e chestia de saracie, dar e chestia de parinti care poate nu vor sa dea bani in momentul ala, sua poate a fost o luna cu multe zile de nastere si bugetul a fost mic.

#42 2009-08-10 10:58:44

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

PillBlast a scris:

Fetelor, imi pare rau sa o spun pe-asta dar la faza cu daca nu isi permite sa plece acasa... Uau, credeam ca petrecerea de ziua ta e sa sarbatoresti cu prietenii nu sa primesti cadouri. In grupul meu de prieteni cadourile sunt tot timpul optionale, si nu o data au venit oameni la diverse petreceri cu un buchet de flori si o prostiuta de 50 de mii, sau un cadou de 300 de mii de la 2-3 persoane. Nu e chestia de saracie, dar e chestia de parinti care poate nu vor sa dea bani in momentul ala, sua poate a fost o luna cu multe zile de nastere si bugetul a fost mic.

true

#43 2009-08-10 12:21:10

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mda, am primit si eu cadouri penibile. am primit odata de la o "prietena" o camasuta care mirosea a second hand si mai era si cusuta intro parte ca era rupta, clar era folosita. tot de la tipa asta, odata cu camasa, am primit o felicitare iar deasupra era lipita o hartie pe care era scris la multi ani si bla bla iar cand am desprins hartia dedesupt pe felicitarea propriu-zisa era o urare de la multi ani de la cineva pt ea. deci de fff prost gust sa lipesti pe o felicitare o hartie, sa acoperi scrisul. neutral si de la 2 prietene care cica imi erau ffff bune, am primit o bluza mica, deci imi era mica, curcubeu, colorata in ultimul hal. asta era la majorat. si sau prwezentat amandoua cu o bluza groaznica la 5 lei. neutral era luata de la solduri dintr`un magazin, ca una din ele s`a dat de gol fara sa vrea si cand am trecut pe acolo m`am uitat si bluza era 5 lei. cum sa te prezinti la un majorat 2 persoane cu o bluza groaznica de 5 lei. mi se pare nesimtire.
si am primit si multe alte prostii dar nu le mai insir ca va speriati.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#44 2009-08-10 12:30:20

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Danae a scris:

mda, am primit si eu cadouri penibile. am primit odata de la o "prietena" o camasuta care mirosea a second hand si mai era si cusuta intro parte ca era rupta, clar era folosita. tot de la tipa asta, odata cu camasa, am primit o felicitare iar deasupra era lipita o hartie pe care era scris la multi ani si bla bla iar cand am desprins hartia dedesupt pe felicitarea propriu-zisa era o urare de la multi ani de la cineva pt ea. deci de fff prost gust sa lipesti pe o felicitare o hartie, sa acoperi scrisul. neutral si de la 2 prietene care cica imi erau ffff bune, am primit o bluza mica, deci imi era mica, curcubeu, colorata in ultimul hal. asta era la majorat. si sau prwezentat amandoua cu o bluza groaznica la 5 lei. neutral era luata de la solduri dintr`un magazin, ca una din ele s`a dat de gol fara sa vrea si cand am trecut pe acolo m`am uitat si bluza era 5 lei. cum sa te prezinti la un majorat 2 persoane cu o bluza groaznica de 5 lei. mi se pare nesimtire.

wow  wow  wow  wow  astea da cadouri d prost gust pana cum spre norocul meu am primit tot ceea ce mi.am dorit big_smile .......... o sg data am primit d lao pritena o pereche d cercei rotunzi cee ce stia k eu nu port k nu imi sta bine si o lumanare rotfl .......... dar la urmatoarea aniversare s.a revansat

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#45 2009-08-10 12:59:22

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Danae a scris:

va  chiar ca penibil...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#46 2009-08-10 13:06:53

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

my_aa a scris:

Danae a scris:

va  chiar ca penibil...

oare astia care fac astfel de cadouri nu se simt penibil?eu m'as simti...

#47 2009-08-10 13:41:30

myrela22
Full member
Inregistrat: 2009-03-31

lol Am ras cu pofta  rotfl  rotfl  rotfl rotfl rotfl Doamne Dumnezeule chiar in halul asta nu am patit niciodata sa primesc vechituri sau lucruri folosite, am primit odata de la soacra-mea o bluza un roz din ala strident manecile le avea din lana sau ce Dumnezeu era aia un fel de mohair (cum s-o scrie nu stiu) mica de imi ajungea pana la buric si imi turtea sanii intr-un fel naspa de tot (eu avand sanii mari port 90 la cupa gen Nicoleta Luciu) deci va imaginati ce fata am facut nu??? rotfl

Cred ca atunci a fost cel mai naspa in rest mi-a luat lucruri frumoase sau mi-a dat bani. Am mai primit o data o bluza urata de la sotul meu (nu stiu ce patise atunci cred ca ii era rau cand a ales-o lol  lol ) ca de altfel are gusturi foarte rafinate si ne potrivim dar atunci a fost show lol

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#48 2009-08-10 14:04:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Aparent, sunt destule soacre care iau cadouri nepotrivite lol

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#49 2009-08-10 14:44:19

Melany1
Banat

PillBlast a scris:

in primul rand de pers care am vorbit unele s-au autoinvitat si de rusine le-am invitat...plus ca mai bine imi aduci o cutie de bomboane decat ceva folosit sau ceva pe care sa dai banii doar sa razi  de mine...stiind bine ce gusturi are.Plus ca nu erau pers care nui isi permiteau
si da ..eu as sta acasa .pe langa ca nu m-as autoinvita
daca era sa iau strict care imi erau pritene cred ca erau 3-4 pers din tot grupul

#50 2009-08-10 14:56:42

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

eu am primit numai lucruri frumoase....numai k ce ma deranjat pe mn anu asta de ziua mea...knd miam faqto..iam invitat pe cumnatzelu si pe cumnatzik....ji miau adus...niste pantaloni roy fff dragutzi...si o bluza la fel ed dragutza...numai k a doua zi knd mam dus aksa la iubitu meu....eram imb in bluza si pant aia...si il aud pe cumnatamiu k ii zice lu soacramea....uite asta e bluza de la tine mama....ce sa inteleg fetelor prin astea...k pe soacramea a duruto in cur de ziua mea si nici mkr o lumanare cum am vzt mai sus nu mia dat...si cumnatamiu nesimtit...mkr putea sa taca...sa nu imi strice toata ziua...dar na asta e lumea...si eu kre ma agitam la ziua lor...da las k akum e sf marie...si ciuciu o sa ii dau lu soacramea...o sa ma fac k am uitat!!.....nu?

#51 2009-08-10 15:12:49

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Eh, luciana, tu nu trebuie sa faci ca ei. Dovedeste ca esti cu bun simt, nu ca ei, si ca nu ai ajuns la cadoul lor wink.
In ceea ce ma priveste, nu am primit cadouri nepotrivite niciodata. Oamenii din jur imi stiu gusturile si se conformeaza big_smile. De regula primesc bani sau chestii simbolice daca nu sunt siguri ca mi-ar placea un anume lucru.
Si oricum, atata timp cat nu primesc chestii folosite, kitschoase sau primite si date mai departe, nu ma supar. Pana la urma gestul conteaza, nu?

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#52 2009-08-10 15:16:44

Melany1
Banat

stii cum e ...eu nu sunt de acord cu gestul conteaza .Decat sa-mi aduci ceva folosit sau vechi adu-mi mai bine o cutie de bomboane de 10 lei si e ok.macar poate o daiu altcuiva...mie mi-ar fi rusine sa ma duc cu ceva vechi la cineva sau vreo bluza de 2 lei.Dar acum o sa am ziua de nastere a tipei care mi-a adus ursu ala vechi....si o sa-i duc si eu ceva de 15 lei si gata.Oricum nu o sa ii duc vreun urs vechi....sau ceva folosit
dar de obicei tin cont de ce am primit si dau inapoi cam in aceisi bani.
Luciana si eu as face ce a spus lala macar un buchet de flori daca nu vrei sa-i iei cadou..macar sa ii demonstrezi ca ai bun simt

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-08-10 15:17:34)

#53 2009-08-10 15:31:57

lala20
Hero member

Pai asta am zis si eu: atat timp cat nu imi dai ceva folosit sau vechi, nu ma supar. Poate fi ceva ieftin, pt ca gestul conteaza, si nu pretul, dar nu ceva vechi. Mi se pare o lipsa de respect sa dai cuiva ceva gata folosit de tine, e ca si cum ti-ar spune in fata ca nu meriti mai mult...

In the eye of the storm

#54 2009-08-10 16:06:09

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

lala20 a scris:

Pai asta am zis si eu: atat timp cat nu imi dai ceva folosit sau vechi, nu ma supar. Poate fi ceva ieftin, pt ca gestul conteaza, si nu pretul, dar nu ceva vechi. Mi se pare o lipsa de respect sa dai cuiva ceva gata folosit de tine, e ca si cum ti-ar spune in fata ca nu meriti mai mult...

Unii oameni nu realizeaza greseala pe care o fac. lor li se pare k scapa ieftin si bine.
De fapt cred k in spatele cadorurilor proaste se ascunde de cele mai multe ori, faptul ca lumea vrea sa dea putini bani sau in unele cazuri deloc.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#55 2009-08-10 16:33:06

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

prietenii mei mi-au facut cadou un album foto cu pozele noastre de grup. apoi la urmatoarea ocazie mi-au facut cadou o rama digitala, iar la urmatoarea ocazie mi-au facut un fel de tablou cu noi. ok, ii iubesc si ma bucur sa-i vad, dar 3 cadouri din aceasi tema...data viitoare cred ca primesc un mouse pad cu ei  rotfl

#56 2009-08-10 16:35:51

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

divya a scris:

my_aa a scris:

Danae a scris:

va  chiar ca penibil...

oare astia care fac astfel de cadouri nu se simt penibil?eu m'as simti...

persoanele alea nu s`au simtit deloc, ba chiar se simteau super bine, mancau de numa, beau ce e mai scump, dansau.
sa va mai zic ca am primit odata si un maimutoi de plus de culoare deschisa patat cu cafea? dar pata din aia mare + un caiet, carnetel + un pix. cool nu?

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#57 2009-08-10 16:54:18

lala20
Hero member

Cel mai probabil e ca nu vor sa dea bani pe cadou. Si totusi, cum zicea si melany, mai bine imi dai o cutie de bomboane, ca nu e cine stie ce de scumpa, decat sa imi dai chestii folosite... cred ca daca as primi ceva folosit mi-aer fi mie rusine de rusinea celui de la care am primit.

In the eye of the storm

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.