|
Nu esti logat.
Cadouri total nepotrivite-5#77 2009-08-11 12:55:25
Re: Cadouri total nepotrivite
Pai in cazul asta cred ca era clar de ce venisera „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #78 2009-08-12 11:49:29
Re: Cadouri total nepotrivitemy_aa, de asta au si venit Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #79 2009-08-12 12:03:45
eu am primit mai mereu flori furate de prin garduri sau gasite de la cel mai bun prieten... si-mi spunea pe fata "vezi ca asta e dintr-un gard de lao baba" , dar nu m-am suparat niciodata, stiam ca nu are bani sa-mi ia si doar faptul ca s-a gandit la mine conta Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #80 2009-08-12 12:41:33
Pai nu cred ca s-ar supara nicio femeie pentru asa ceva, mai ales daca e vreo crema sau tratament scump. Dimpotriva s-ar bucura ca nu mai trebuie sa dea banii. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #81 2009-08-12 16:52:12
Re: Cadouri total nepotrivitenici eu n am nimic cu garoafele, dar evit sa fac asemenea cadou Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#82 2009-08-12 17:10:56
Re: Cadouri total nepotrivitedaca nu is ciufulite deloc si eu le refolosesc... dar sa nu fie deja rupte/indoite etc... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #83 2009-08-12 22:44:28Re: Cadouri total nepotrivitesi eu le mai dau, si culmea parca e karma, cand le dau mai departe ajung aratand frumos, dar cand le cumpar de pe drum fac ce fac si lovesc de o bara, sau de scaun, sau de cine mai stie ce si ajunge vai de capul ei Zeul reciclarii ma pedepseste Offline #84 2009-08-12 22:55:09
Re: Cadouri total nepotrivitela noi pungile de cadou se invart in familie. pungile in care impachetez cadouri de craciun, le primesc inapoi de pasti si tot asa Goodnight moon Offline #85 2009-08-12 23:20:04Re: Cadouri total nepotriviteApp de pungi de cadouri, tin minte ca la o zi de nastere am primit un ursulet destul de maricel (ca tot nu imi plac) intr-o punga pe masura lui. Ma gandesc ca punga a costat cat ursuletul Mi se pare asa o risipa de bani chestia cu pungile de caoduri. Mie una mi se rupe inima cand dau 10 lei pe o punga. Ca sa nu zic ca aici unde sunt, de banii cu care iau punga, in romania luam cadou Offline #86 2009-08-13 07:11:39
si eu le pasez mai departe cele pe care le primesc(dar am grija de exemplu sa nu ajunga punga inapoi la cel care mi'a facut cadoul ) Offline #87 2009-08-13 12:18:23
pai nu? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #88 2009-08-13 12:33:16
Re: Cadouri total nepotriviteEu cred ca la pungi este mai mult decat acceptabil sa le continui circuitul "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #89 2009-08-13 15:45:23
Re: Cadouri total nepotrivite doamne am ras in lacrimi Offline #90 2009-08-14 00:58:50
Re: Cadouri total nepotriviteofff mult timp am primit cadouri fff nepotrivite..knd eram cu fostu la fiecare ocazie (ziua mea, craciun etc) imi cumpara suporturi din alea de lumanari+ lumanare, mama le numea candelabre, plus un kitsch de bibelou luat de la maik sa...pana la urma i-am zis k nu-mi place ceea ce-mi ofera si mai bn sa se abtina...cu actualul , la inceput si el o dadea in bara pana knd am venit cu propunerea knd era ziua lui sa meregem si sa-si aleaga singur ceea ce-i place, si asa a si ramas traditia...mai bn asa, zic eu, dekt sa primeasca cv ce nu-i place... Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #91 2009-09-02 16:15:02
Re: Cadouri total nepotrivitefetelor va cer si eu o parere ce credeti ca ar fi un cadu potrivit pt o fetita de clasa 1? este verisoara mea si face 7 ani chiar pe 15 septembrie ma gandeam sa-i cumpar un sarafan cu bluzita ca am vazut unul foarte dragut din raiat. din pacate la scoala unde merge se poarta uniforme din acelea oribile bleh Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-02 16:16:14) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #92 2009-09-02 16:17:38
Re: Cadouri total nepotriviteciresica, poti intreba parintii daca i-au cumparat deja penar; se gasesc modele foarte frumoase (cu Barbie, etc), pline cu creioane colorate, carioca, etc. cred ca asa ceva i-ar putea face placere. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #93 2009-09-02 16:19:14
Re: Cadouri total nepotrivitedar e ziua ei de nastere. de ce ar trebui sa ii cumperi neaparat ceva pt scoala? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #94 2009-09-02 16:29:24
Re: Cadouri total nepotriviteI-ai o jucarie, sigur se va bucura. Offline #95 2009-09-02 16:30:22
Re: Cadouri total nepotriviteimi povestea acum ceva vreme prietena mea ca a primit cadou de la colegii ei de munca(ea lucreaza la un radio) vreo 3 tricouri d-alea de 12 lei si o floare (parca un crin galben). Ce oameni! decat sa cumpere 3 tricouri de proasta calitate mai bine luau unul si bun. ea s-a simtit foarte prost cand s-a vazut cu atatea tricouri. si colac peste pupaza una dintre colege i-a povestit ca doi colegi au pus bani pentru ea (adica pt prietena mea) doar pentru ca o confundasera cu ea. unii oameni chiar nu se pot abtine de la a jigni pe gratis! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|