homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadouri total nepotrivite-5

#77 2009-08-11 12:55:25

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Cadouri total nepotrivite

Danae a scris:

divya a scris:

my_aa a scris:

va  chiar ca penibil...

oare astia care fac astfel de cadouri nu se simt penibil?eu m'as simti...

persoanele alea nu s`au simtit deloc, ba chiar se simteau super bine, mancau de numa, beau ce e mai scump, dansau.
sa va mai zic ca am primit odata si un maimutoi de plus de culoare deschisa patat cu cafea? dar pata din aia mare + un caiet, carnetel + un pix. cool nu?

Pai in cazul asta cred ca era clar de ce venisera  food  alcool

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#78 2009-08-12 11:49:29

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

my_aa, de asta au si venit tongue

myrela22, nu i`a pus in cap trandafirii ca e prea cu bun simt fata. dar s`a simtit fff prost.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#79 2009-08-12 12:03:45

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

myrela22 a scris:

Danae a scris:

o colega de a mea a primit niste trandafiri si era ff incantata de ei si ii zice la tipul respectiv: vai, da nu trebuia sa cheltui banii cu mine. si el ii zice> aaaa nu, stai linistita, i-am gasit in fata primariei ca a fost o cununie civila si a pierdut mireasa un buchet". a ramas colega mea neutral paf rotfl
sa nu vorbim doar de cadouri penibile ci si de oameni care dau niste replici de iti vine sa mori rotfl

wow  wow  wow poftim????????? sper ca ca i le-a pus in cap nu???

Eu primesc numai trandafiri de la sotul meu, mereu mi-a cumparat trandafiri, daca nu gasea preferea sa nu-mi mai cumpere flori.
Am o problema cu el daca vreau sa iau eu trandafiri la cineva, nu ma lasa, sau nu ia (cica el nu ia trandafiri decat sotiei lui big_smile )

Zicea cineva de garoafe, cred ca daca primeam asa ceva intrebam cu siguranta persoana unde sunt si lumanarile?  lol  lol

eu am primit mai mereu flori furate de prin garduri sau gasite de la cel mai bun prieten... si-mi spunea pe fata "vezi ca asta e dintr-un gard de lao baba" lol, dar nu m-am suparat niciodata, stiam ca nu are bani sa-mi ia si doar faptul ca s-a gandit la mine conta smile

cat despre sotul meu... mi-a adus tot felul de flori, de la garoafe la trandafiri la flori de camp... al fel, pt ca stie ca imi plac florile si nu am nicio prejudecata de tipul "florile mortului" sau "flori taranesti"... come on, sunt FLORI! deci frumoase prin definitie!

nu-mi amintesc cadouri penibile, imi amintesc chestii care nu mi-au placut, dar tin de gusturile mele, nu neaparat de prostul-gust al persoanei care a cumparat... pt altcineva probabil cadourile respective erau ok. chestii uzate n-am primit niciodata... desi cred ca nu m-as fi suparat sa-mi faca cineva cadou o geaca de munte de firma luata dintr-un sh... drool

cat despre chestii pe care nu le-as lua ca si cadouri... pe langa ce s-a scris pe aici despre kischurile si kitschuletele de prin magazinele "de cadouri", as adauga... cremele anti-rid si cremele anticelulita (desi recunosc ca mi-ar placea sa primesc o crema anticelulitica scumpa drool mi se pare aiurea sa faci cadou asa ceva, e ca si cum ii zici persoanei respective "am vazut ca ai nevoie "lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#80 2009-08-12 12:41:33

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

katami a scris:

cat despre chestii pe care nu le-as lua ca si cadouri... pe langa ce s-a scris pe aici despre kischurile si kitschuletele de prin magazinele "de cadouri", as adauga... cremele anti-rid si cremele anticelulita (desi recunosc ca mi-ar placea sa primesc o crema anticelulitica scumpa drool mi se pare aiurea sa faci cadou asa ceva, e ca si cum ii zici persoanei respective "am vazut ca ai nevoie "lol )

Pai nu cred ca s-ar supara nicio femeie pentru asa ceva, mai ales daca e vreo crema sau tratament scump. Dimpotriva s-ar bucura ca nu mai trebuie sa dea banii.
Eu cand primesc vreo cosmetica ma bucur, fie ca e sapun, fie ca e gel de dus sau masca de par. Le folosesc cu placere si ma bucur k am facut economie luna asta tongue
But that`s me

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#81 2009-08-12 16:52:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

nici eu n am nimic cu garoafele, dar evit sa fac asemenea cadou
imi plac mult cele roz, miros super big_smile
imi place sa primesc cosmetice
fetelor, dar cu punguta de cadou? eu le mai dau.. cel putin la 18 ani am primit zeci de pungute, si ce era sa le fac? ca au urmat apoi nu stiu cate aniversari...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Publicitate

loading...

#82 2009-08-12 17:10:56

katami
Platinum member

daca nu is ciufulite deloc si eu le refolosesc... dar sa nu fie deja rupte/indoite etc...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#83 2009-08-12 22:44:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

si eu le mai dau, si culmea parca e karma, cand le dau mai departe ajung aratand frumos, dar cand le cumpar de pe drum fac ce fac si lovesc de o bara, sau de scaun, sau de cine mai stie ce si ajunge vai de capul ei lol Zeul reciclarii ma pedepseste rotfl

#84 2009-08-12 22:55:09

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

la noi pungile de cadou se invart in familie. pungile in care impachetez cadouri de craciun, le primesc inapoi de pasti si tot asa lol
daca le dati mai departe aveti grija daca are carte de vizită din aia pe sfoara sa nu fie completata. eu de obicei scriu pe ele La Multi Ani, data si numele. nu vreu sa fac economie in buzunarele altora pe banii mei wink mă rog, constienţii pot sa le rupa tongue

Goodnight moon

#85 2009-08-12 23:20:04

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

App de pungi de cadouri, tin minte ca la o zi de nastere am primit un ursulet destul de maricel (ca tot nu imi plac) intr-o punga pe masura lui. Ma gandesc ca punga a costat cat ursuletul lol Mi se pare asa o risipa de bani chestia cu pungile de caoduri. Mie una mi se rupe inima cand dau 10 lei pe o punga. Ca sa nu zic ca aici unde sunt, de banii cu care iau punga, in romania luam cadou rotfl

#86 2009-08-13 07:11:39

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

Finesse a scris:

la noi pungile de cadou se invart in familie. pungile in care impachetez cadouri de craciun, le primesc inapoi de pasti si tot asa lol
daca le dati mai departe aveti grija daca are carte de vizită din aia pe sfoara sa nu fie completata. eu de obicei scriu pe ele La Multi Ani, data si numele. nu vreu sa fac economie in buzunarele altora pe banii mei wink mă rog, constienţii pot sa le rupa tongue

si eu le pasez mai departe cele pe care le primesc(dar am grija de exemplu sa nu ajunga punga inapoi la cel care mi'a facut cadoul lol   )

#87 2009-08-13 12:18:23

katami
Platinum member

PillBlast a scris:

si eu le mai dau, si culmea parca e karma, cand le dau mai departe ajung aratand frumos, dar cand le cumpar de pe drum fac ce fac si lovesc de o bara, sau de scaun, sau de cine mai stie ce si ajunge vai de capul ei lol Zeul reciclarii ma pedepseste rotfl

rotfl pai nu?

#88 2009-08-13 12:33:16

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Eu cred ca la pungi este mai mult decat acceptabil sa le continui circuitul tongue
Nu cred ca i-ar placea nimanui sa stea toata viata pe un munte de pungi de hartie si sa te impedici de ele prin casa. Nu mai zic ca nu se indura nimeni sa le arunce big_smile
Asa ca, atata timp cat nu sunt deteriorate si nu sunt personalizate le poti "recicla" fara probleme.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#89 2009-08-13 15:45:23

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

lol doamne am ras in lacrimi
chestii uzate nu
dar de la o persoana primesc de 4 ani de zile numai lumanarele, chestii parfumate si cani.doar asa ceva.eh..faza e ca si persoana respectiva are camera/casa plina de asa ceva

#90 2009-08-14 00:58:50

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

offf mult timp am primit cadouri fff nepotrivite..knd eram cu fostu la fiecare ocazie (ziua mea, craciun etc) imi cumpara suporturi din alea de lumanari+ lumanare, mama le numea candelabre, plus un kitsch de bibelou luat de la maik sa...pana la urma i-am zis k nu-mi place ceea ce-mi ofera si mai bn sa se abtina...cu actualul , la inceput si el o dadea in bara pana knd am venit cu propunerea knd era ziua lui sa meregem si sa-si aleaga singur ceea ce-i place, si asa a si ramas traditia...mai bn asa, zic eu, dekt sa primeasca cv ce nu-i place...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#91 2009-09-02 16:15:02

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

fetelor va cer si eu o parere smile ce credeti ca ar fi un cadu potrivit pt o fetita de clasa 1? este verisoara mea si face 7 ani chiar pe 15 septembrie smile ma gandeam sa-i cumpar un sarafan cu bluzita ca am vazut unul foarte dragut din  raiat. din pacate la scoala unde merge se poarta uniforme din acelea oribile bleh bang

ghiozdan are deja iar rechizite ma gandesc sa nu-i iau pt ca stiti cum e..se face sedintta cu parintii si le da invatatoarea lista cu cele de trebuinta copiilor...

Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-02 16:16:14)

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#92 2009-09-02 16:17:38

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ciresica, poti intreba parintii daca i-au cumparat deja penar; se gasesc modele foarte frumoase (cu Barbie, etc), pline cu creioane colorate, carioca, etc. cred ca asa ceva i-ar putea face placere.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#93 2009-09-02 16:19:14

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

dar e ziua ei de nastere. de ce ar trebui sa ii cumperi neaparat ceva pt scoala?
ia-i sarafanul acela si o jucarioara sau daca vrei neaparat ceva pe care sa il foloseasca si la scoala ia-i un creion cu papusa din aceea in capat. sau un set de plastilina... mergi in orice supermarket si decide-te.
dar nu ii lua STRICT pt scoala cadoul de ziua ei sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#94 2009-09-02 16:29:24

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

I-ai o jucarie, sigur se va bucura.

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#95 2009-09-02 16:30:22

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

imi povestea acum ceva vreme prietena mea ca a primit cadou de la colegii ei de munca(ea lucreaza la un radio) vreo 3 tricouri d-alea de 12 lei si o floare (parca un crin galben). Ce oameni! decat sa cumpere 3 tricouri de proasta calitate mai bine luau unul si bun. ea s-a simtit foarte prost cand s-a vazut cu atatea tricouri. si colac peste pupaza una dintre colege i-a povestit ca doi colegi au pus bani pentru ea (adica pt prietena mea) doar pentru ca o confundasera cu ea. sad unii oameni chiar nu se pot abtine de la a jigni pe gratis!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.