homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadouri total nepotrivite

#1 2009-08-08 16:11:17

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Cadouri total nepotrivite

Cred ca toata lumea a trecut prin asa ceva. Deschizi cutia, punga si ramai cu o grimasa pe fata.
Deci, care a fost cel mai nepotrivit, neplacut, nelalocul lui ...  cadou pe care l-ati primit vreodata.
Me first big_smile
De ziua mea acum 1 an, de la o fata cu care nu prea am tangente si in sinea noastra niciuna nu ne suportam una pe cealalta. Eu i-am dat de ziua ei un gel de dus de la Esprit si probabil s-a simtit obligata sa=mi ia si ea ceva de ziua mea. Numai ca nu a semanat a cadou si mai degraba a lucruri de la ea din casa pe care nu le vroia.
Si tot cadoul asta era alcatuit din vreo 4-5 obiecte. Asta e prima greseala
A doua greseala a fost urmatoarea; mi-a dat asa: un bibelou suuper kitch plin cu sclipici  acklad un ceas cadou de la revista Joy, scria Joy pe el, o cutie de bomboane milka ( care ii spusesem mai demult ca nu-mi plac) si un buchet de flori.
1 la mana mi se pare total nepotrivit sa-i dai cuiva un cadou alcatuit din mai multe obiecte. Unul si bun e deajuns!
2 la mana e si mai nepotrivit sa dai cuiva cadou, un cadou primit de la o revista. Mi se pare cel mai mare gest lipsit de gust.
si 3 la mana cred k mi-a dat bibeloul ala plis de sclipici ca sa-si bata joc de mine tongue
Probabil il primise si ea sau il avea prin casa, nu-i placea si s-a hotarat sa mi-l paseze mie.
M-am simtit super prost ( eu!!!) Eu i-am dat un gel de dus esprit si ea ... kitchuri puse cap la cap.

Cat bun simt sa ai ca sa faci asa ceva .... In fine. Continuati voi .... big_smile

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2009-08-08 16:13:03

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: Cadouri total nepotrivite

Da, chestia asta cu bibelourile mi se pare si mie de un prost gust desavarsit smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-08-08 16:18:45

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

lol super topic tummenupp eu am primit de mai multe ori carti, insa zgariate, murdare si ... semnate neutral

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#4 2009-08-08 16:56:33

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

bibeloul ca bibeloul, dar "multa" minte tre sa aiba ca sa-ti dea ceas pe care scrie Joy roll

am primit si eu o data un mp3 player care dupa cum arata cred ca era mana a 15-a + ca nu functiona o casca lol

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#5 2009-08-08 17:40:37

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Am primit de la o ruda plecata peste ocean produse cosmetice folosite, mostre de parfum care se dau gratis de catre reprezentantii firmelor mari, o brosa de tinichea pe care lipise un pret foaaaaarte mare lol si multe alte minuni de care nu-mi mai amintesc acum.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Publicitate

loading...

#6 2009-08-08 17:46:35

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

de la sora fostului primisem niste pantaloni 3/4 naspa nu erau pe gustul meu si de la mama lui un tricou cam sclipicios el. in rest ai mei imi dau bani sa iau ce vreau, al meu stie ce imi place +ca la haine nu se baga singur big_smile soacra actuala cu socrul m-au nimerit la cadouri sau mi-au dat banuti. nu prea am avut parte de cadouri naspa

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#7 2009-08-08 17:49:30

persifona
Vizitator

Nici eu, Slava Domnului.
Sa zicem ca ar intra cat de cat aici un cadou pe care l-am primit acum cativa ani de la un ex, care de ziua mea mi-a cumparat o lustra. Da, imi doream f mult o lustra verde si chiar mi-a placut ea in sinea, dar nu imi doream sa o primesc de la el!!!!
POate asa pare un cadou mai original,da atunci mi-a cam picat fatza lol

#8 2009-08-08 17:52:28

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si eu am primit de la una dintre prietenele mele cele mai bune tipu asta de cadou "mare"... gen betisoare parfumate, oja, margele- cred ca tot de la o revista, si ma rog... mai multe chestii
si trecuse ceva timp de la ziua mea

stiu ca e nepotrivit sa faci cadouri lumanari...au legatura cu inmormantarea

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#9 2009-08-08 18:04:27

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mie nu imi plac maimutoii de plus, si nu stiu de ce mai da cineva maimutoi de plus cadou dupa varsta de 7 ani. Bunica mea imi ia cadou cu fiecare ocazie, iar un fost prieten mi.a luat un ursulet gigant la 18 ani. Cand l-am vazut am zis ca mor lol Si mama inca nu l-a dat (ca noi dam la niste copii mai saracuti jucariile pe care le primesc, ca sa nu stea de pomana) ca a zis ca e dragut si tooot sta pe pat lol

#10 2009-08-08 18:06:16

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Eu zic că cele mai mari prostii sunt chestiile care, mai ales prin magazinele alea de frintzi-frantzi trec drept cadouri, asta dacă nu suntem fete de generală-liceu şi trebuie să ne limităm la max. 3 alocaţii. Urăsc decoraţiunile, ursuleţii de pluş, cănile şi orice chestie care str?nge praful, iar sprayurile şi deodorantele sunt interzise. Am primit şi eu chestii folosite/nefolositoare care au ajuns la gunoi la curăţenia de Crăciun. Niciodată să nu daţi mai departe ceva primit cadou!
?mi place să dau  şi să primesc cărţi, cd-uri (poate sa fie si folosit daca e ceva ce nu se mai gaseste tongue), bluzici (să fie de calitate, eventual cu un nume, si in culori usoare neutre), flori de apart. sau chestii luate in special pt. persoana respectivă, să nu fie doar un cadou ca să fie.

Goodnight moon

#11 2009-08-08 18:12:50

kdeea
Platinum member

Da, corect, carti mi se pare foarte ok, flori de apartament de asemenea.

Cani si alte asemenea chestii nepotrivite am tot primit si eu ...

#12 2009-08-08 18:34:08

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

In unele contexte merg canile... La noi a venit o prietena de familie cu cani de ex pt mama cu mine si tata, pt tata poza cu mine si mama, asta de ziua lor de cununie. Mi s-a parut un cadou dragut si potrivit, plus ai mei au fost foarte incantati.

Dar doamne, intr-adevar nasol cand primesti tot felul de prostiute cu care nu ai ce face. Sau de ex cand primesc eu bijuterii sclipicioase cand toata lumea stie ca eu port aceleasi 2 inele si aceasi pereche de cercei ca au val sentimentala si atat. Pana la inelul de logodna nimic altceva lol decat la ocazii ffff speciale

#13 2009-08-08 18:40:52

carmen_21
Insomniac member

eu in general fac cadouri dupa buget in primul rand, apoi in functie de persoana cu pricina
asa ca am dat si cani -cui mi-am permis-, si rame foto, si haine, maimutoi de plus, bijuterii etc.
cred ca depinde f mult si de varsta... si indiferent de gusturile pe care le ai nu i poti duce unuia care nu asculta trupa x un cd cu muzica aia...nici mie nu mi plac papitoaiele de plus, mi-a umplut iubi casa pana i am zis "nu mai vreau" si la 18 ani am primit de la un tip ditamai ursu, care ,cum spunea si pill ocupa toata casa..
in schimb am o prietena care e innebunita dupa ursi si alte lighioane, asa ca ii cumpar mereu chestii de plus.

mie toata lumea imi cumpara pijamale- n-o sa inteleg niciodata de ce- dar nu ma deranjeaza, chiar imi plac
nu cred ca am luat vreodata un cadou nepotrivit cuiva, pt ca ma orientez mereu... ce fel de persoana e,cum se imbraca, citeste sau nu si tot asa

#14 2009-08-08 18:42:32

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

am primit o..fantana din aia,nus stiu exact cum sa'i zic...o bagi in priza,pui apa in vasul in care e(minunata combinatie: electricitate-apa  big_smile  ) si se tot invarte un glob pe apa ce tasneste...si reflecta niste beculete colorate hmm   in fine e de prost gust...in conditiile in care eu i'am facut cadou o geanta destul de scumpa...
alte cadouri nepotrivite: lumanarile,parfumurile ieftine,deodorante,tanga mult prea mari(L sau xl lol  )....nu'mi mai aduc aminte acum... smile
si sunt impotriva maimutoilor de plus,mai ales daca spun te iubesc ,sau Ylove U....sau au o inima mare rosie in brate.adaug perna personalizate cu poza ta si pe care o oferi iubitului...dpdv estetic,is oribile...sau tricourile personalizate cu ion+marie(mda am vazut si de astea,normal cu alte nume:P  )
poate au farmec daca vin din partea unui baiat,dar oferite baietilor...hmm..ma intreb cati sunt cei care iubesc plusul roz tongue

#15 2009-08-08 18:42:45

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

eu am primit de la colege un maiou bufant in care aratam ca un balon lol eu find mai mikutza ala arata f mare. shi a doua zi am mers la magazinu de unde lau luat shi mi lau schimbat cu alceva lol sper sa nu intrebe de el chicot

#16 2009-08-08 18:44:48

carmen_21
Insomniac member

mi am amintit ca si eu am primit odata o bluza "nike"- mai eleganta, daca pot sa i spun asa, si avea peste tot semnul NIKE... groaznic big_smile
nu stiu de ce ar putea inventa cineva un asemnea model...

#17 2009-08-08 18:46:12

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

carmen_21 a scris:

mi am amintit ca si eu am primit odata o bluza "nike"- mai eleganta, daca pot sa i spun asa, si avea peste tot semnul NIKE... groaznic big_smile
nu stiu de ce ar putea inventa cineva un asemnea model...

o fi fost fake,carmen smile   nike e totusi un brand

#18 2009-08-08 18:48:00

carmen_21
Insomniac member

normal  rotfl
nu m am gandit o secunda ca ar fi original
oricum, putea sa se abtina si sa ia o bluza simpla

#19 2009-08-08 18:48:37

kdeea
Platinum member

Toata chestia e sa cunosti cat se poate de bine persoana careia urmeaza sa ii oferi un cadou, sa nu ajungi in situatia penibila de a oferi, cum zicea carmen, un CD cu Iris cuiva care detesta rock-ul sau o carte cuiva care chiar ... refuza sa citeasca. Si da, din pacate, exista multe asemenea persoane. Si astfel, chiar si acea carte care, in esenta, e ceva fantastic, devine un cadou nepotrivit pentru persoana respectiva, care poate apreciaza ursuletii mari de plus ( n-am sa inteleg niciodata de ce ). Asa incat sunt de parere ca nu exista, neaparat, sintagma cadou nepotrivit luata efectiv ca atare, scoasa din context, ci, eventual, cadou nepotrivit pentru x. Asta, bineinteles, in contextul in care nu vorbim despre kitch-uri - refuz sa cred, o sa continui sa sper, cel putin, ca nu exista persoane care sa aprecieze arta inferioara ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.