|
Nu esti logat.
SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil#1 2009-08-12 11:22:51
SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilHelloo girls Ultima oara a fost editat de 4art (2009-08-12 11:25:33) ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline #2 2009-08-12 11:29:13
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilcand simti tu ca esti suficient de matura si responsabila pentru a face acest pas. de asta depinde totul. Offline #3 2009-08-12 11:34:56
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnu cred ca exista o varsta potrivita ptr casatorie atata timp cat e in limita bunului simt. varsta potrivita e atunci cand simte fiecare ca e bine ptr el. asta ptr casatorie, acuma cu varsta ptr facut copil mie mi se pare o chestiune mai delicata. in principiu, ar trebui sa luam in considerare acelasi criteriu-fiecare simte cand e momentul potrivit-dar totusi, din pct meu de vedere ar trebui sa fie cumva nici prea devreme, nici prea tarziu ( vb ta, dupa 30 de ani e un pic mai dificil), dar in acelasi timp ar trebui ca un copil sa vina in momentul in care suntem pregatiti psihic,si cand avem ce sa-i oferim material. si iar dificil mi se pare sa imbini cariera cu un copil.ptr mine, cel putin, ar fi greu.eu de ex ma casatoresc la anu ( o sa am 24 de ani), dar daca as face imediat si un copil, sau chiar in urmatorii 2-3 ani, as reduce sansele sa ma implinesc profesional.so, optiune dificila. Offline #4 2009-08-12 11:44:26
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnu cred ca exista o varsta potrivita pentru asa ceva! unii fac pasul asta la 20 de ani, altii la 40! cred in schimb ca un mariaj si un copil implica multa maturitate si multa responsabilitate, iar aceste doua conditii unii le indeplinesc mai devreme, altii mai tarziu, in functie de cum au fost educati, cum sunt construiti, experientele prin care au trecut sau pur si simplu propria dorinta etc etc etc "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-08-12 12:22:24
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilel tot 22 de ani are? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-12 12:28:53
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnu exista, intr-adevar, varsta perfecta, fiecare simte nevoia mai devreme sau mai tarziu. DAR, in cazul tau, daca nu reusiti sa ajungeti al un compromis acceptabil... e semn ca ii cam lipseste maturitatea... si ca tine la tine mai putin decat se lauda (hai s-o dam naibii de treaba, de unde ideea asta ca daca te-ai insurat "nu mai ai libertate"? ). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #7 2009-08-12 12:34:08
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilcred ca 24-25 pt casatorie si 27-28 bebe Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2009-08-12 12:36:49
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilla noi in planuri asa e carmen. om vedea ce va fi pana atunci Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #9 2009-08-12 12:39:45
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilsi u as vrea un bebe pe la 26-27! dar sigur nu o sa am cum sa-l fac mai devreme de 30.sau cine stie, vb lui katami, cand o vrea doamne-doamne! Offline #10 2009-08-12 12:40:07
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copileu vroiam sa fiu casatorita pe la 21-22 si sa am si bebe apoi da` nu vad nici o casatorie din punctul meu de vedere asa ca... stau linistita Offline #11 2009-08-12 12:46:12
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilCred ca varsta ideala pentru casatorie este pe undeva in jur de 25 „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #12 2009-08-12 13:03:33
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copileu niciodata n-am priceput ce legatura are independenta financiara cu casatoria... serios... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2009-08-12 13:05:41
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copildaca n-ai parte de sprijin din partea alor tai, e necesar sa fii pe picioarele tale si sa te descurci cu banii pentru a nu avea de suferit bebele... Offline #14 2009-08-12 13:39:41
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copileu am aproape 24 ani si vreau sa ma marit ... deci 24-25-26 mi se par varstele ok pt maritis ... cat despre copil, peste 30 ani Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #15 2009-08-12 13:40:06
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil
nu neaparat independenta financiara, cat faptul ca prin acest lucru te maturizezi putin, inveti sa-ti gestionezi prioritatile si vezi cum e sa cheltui banul muncit de tine, fapt care pana la urma e f important intr-o casnicie. Offline #16 2009-08-12 13:44:47
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilal meu a cam ajuns la v?rsta ?nsuratului da mai aşteaptă puţin. nu de alta da mă consideră cam necoaptă, şi nu prea ?l ?nc?ntă ideea de a divorţa peste un an că eu mai am chef de cunoscut şi pe alţii Goodnight moon Offline #17 2009-08-12 13:47:35
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilDaca esti alaturi de persoana potrivita si simti ca el e cel cu care vri sa traiesti toata viata si el simte acelasi lucru pt tine pe la 25 de ani mi se pare ok pt casatorie. Bebe mai incolo dupa cativa ani de casnicie ca sa mai ramana timp pt libertate sa nu intre cei doi direct in paine Offline #18 2009-08-12 14:00:51
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil4art ? chiar conteaza atat de mult un act ??? important e sa mearga totul okey intre voi , sa va iubiti si sa va bucurati de viata ! #19 2009-08-12 14:01:48
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnu cred ca exista o varsta potrivita pt casatorie si copil... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|