|
Nu esti logat.
SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil-3#39 2009-08-12 17:22:10
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilkatami, fiecare cu parerile lui dar mie personal mi se pare foarte greu sa cresti 4 copii.da, noi am avut fiecare camera noastra si imi doresc acelasi lucru si ptr copiii mei. daca cineva poate material si psihic sa faca si sa creasca 4 copii repectul meu ptr acea persoana.eu una nu as putea ptr ca stiu ca nu as avea rabdarea necesara si ptr ca stiu ca nu as avea ce sa le ofer. asa ca m-as limita la 1, maxim 2 carora sa stiu ca nu o sa le lipseasca mare lucru si pe care sa-i pot ajuta sa-si formeze un viitor. Offline #40 2009-08-12 17:48:08
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil
Are legatura, cel putin pentru mine, nu de alta', dar nu as suporta sa nu am banii mei, pe care sa ii cheltuiesc cum vreau eu, sa depind de cineva. Sa fiu la casa mea si sa-i cer lu' mami bani ca-mi trebuie o pereche de pantofi, sau sa ii cer voie sotului sa imi iau o bluza. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #41 2009-08-12 17:53:39
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copildaca tot ii cer mamei bani, macar sa stau si unde imi place, cu cine imi place ca aceiasi bani ii cer doar Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #42 2009-08-12 18:12:12
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil Da, asa este, nu ar trebuii sa aibe ce cauta intr-o relatie, dar din ce am observat eu din propria experienta, si nu numai, in majoritatea cazurile lucrurile nu stau chiar asa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #43 2009-08-12 20:04:57
subscriu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline Publicitateloading...
#44 2009-08-12 22:31:41Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilEu cu al meu stam impreuna si implinesc 20 de ani de-abia in cateva zile. Facem nunta imediat ce o sa am si eu un serviciu si o sa fiu pe picioarele mele (deci probabil dupa ce termin faculta), iar copilul, din momentul ala cand o vrea Dumnezeu. Oricum eu una vreau sa fiu mama tanara, iar atata timp cat avem bani sa ne intretinem pe noi, si pe un copil, orice moment este potrivit. Ultima oara a fost editat de PillBlast (2009-08-12 22:39:03) Offline #45 2009-08-12 22:36:48
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilaveam o colegă la facultă, o trebuit sa iasa din examen ca ii curgea laptele de mama focului Goodnight moon Offline #46 2009-08-12 23:33:52
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilPentru băieţi, ?nsurat minim 30+, dar doar dacă s-a plictisit rău de burlăcie (ceea ce ar fi un pic anormal )... iar copii...hm.. după. Offline #47 2009-08-13 01:20:44
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilhmmm ptr casatorie probabil pe la 25... Offline #48 2009-08-13 01:33:59
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilsa ma marit .. hmm .. dupa fac copil nu vreau atunci, vreau mai tarziu. copii adica Ultima oara a fost editat de guesswho1 (2009-08-13 01:34:18) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #49 2009-08-13 09:49:03
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copileu si iubi abia asteptam momentul casatoriei dar acesta nu poate fi mai devreme de a avea un serviciu si facultatea terminata(ceea ce se va intampla peste 4 ani ca trebuie avut masterul ca sa poat ramane asistent univ) pt ca ai mei au spus clar sus si tare ca dupa ce imi termin studiile(inclusiv master) ei nu mai au treba cu intretinerea mea si deci partea asta ma priveste, iar pana atunci sa ma limitez doarla cat mi se da...banuti care pana una alta sunt putinei...deci in niciun caz nu pot trai nici macar impreuna cu iubi..asta e.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #50 2009-08-13 11:54:54
ehe, ar trebui sa vezi cate fete se casatoresc doar de dragul rochiei si al petrecerii din ziua aia, fara sa aiba nici cea mai mica idee despre ce le asteapta dupa si care e datoria lor de soti apoi. de consultat anumite site-uri si forumuri de specialitate pt a vedea astfel de pareri. te ia durerea de cap. Offline #51 2009-08-13 12:19:18
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilasta se intampla si cu destule care se marita la 30, deci n-are leg cu varsta... unii se "coc" mai devreme, altii mai tarziu... altii niciodata Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #52 2009-08-13 12:23:02
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilpai n-are legatura cu varsta, ci cu mentalitatea si cu felul in care au trait pana in momentul respectiv Offline #53 2009-08-13 12:26:45
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilOf, pe mine m-au apucat pandaliile... Ma uit la rochii de mirese mai ceva ca in copilarie, cand eram fascinata, si abia astept ziua magica Dar asta se intampla asa... in mintea mea... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #54 2009-08-13 12:32:57
idem Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #55 2009-08-13 12:33:40
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copile bine stiut ca marea majoritate a baietilor incearca sa amane cat mai mult momentul. e adevarat ca trebuie ca ambii sa fie pregatiti pentru a face marele pas, dar ce faci atunci cand unul vrea si unul nu? cand tu simti ca e momentul dar el tot amana. daca astepti pana cand o sa considere el ca e la varsta potrivita, te trezesti ca treci de 30 de ani si tot il astepti. To the world you may be one person, but to one person you may be the world! The greatest happiness in life is the conviction that we are loved, loved for ourselves, or rather, loved in sipte of ourselves. Offline #56 2009-08-13 13:11:10
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnoi suntem genul mai cerebrali... drept dovada, am fixat data nuntii la 2 ani dupa ce ne-am hotarat "sa ne luam"...chiar daca parintii ar fi vrut mai devreme... insa eu am tinut sa fim cat de cat pe picioarele noastre, cu studiile terminate, un loc de munca si sa putem locui impreuna... si ne-a iesit, ce sa zic, chiar daca bani totusi castigam foarte putini...daca era sa asteptam si partea financiara, nici acum cred ca nu eram casatoriti ...cu copilul inca lucram la partea de "pregatire sufleteasca"... pentru ca daca ar fi sa asteptam partea materiala pe care am dori sa i-o oferim... mi-e sa nu ne apuce pensia sau nici chiar atunci Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-08-13 13:14:21) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #57 2009-08-13 13:26:25
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copileu m-am casatorit anul trecut, adica la 23 ani, dupa ce am terminat facultatea, iar la anul vrem sa "ne apucam" de un bebe, sper...pt ca eu sunt cea care amana mereu... "Viata e lucrul ala care ti se intampla in timp ce esti prea ocupat sa faci diverse alte lucruri." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|