|
Nu esti logat.
SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil-4#58 2009-08-13 14:03:07
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilpeste 30 ani,in viziunea mea They can because they think they can. Offline #59 2009-08-13 14:05:56
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copil
nu stiam ca aceasta chestiune are si un nume sotzul meu a facut mult si bine aprte din aceasta categorie (cu toate amanuntele, cerut mariri, concedii din nimic, dat demisii cu scandal etc ). acum... e la faza in care, dupa ani de lupa cu sistemul, are ce si-a dorit... afacerea proprie, adica serviciu acasa si fara sefi pasrtea proasta e ca... pana aici i-a fost. daca pana acum, faptul ca a fost angajat la altul i-a permis bagarea de picioare, acum, de cand cu afacerea lui.... numai asta stie si viseaza... si exact acest minunat fenomen, care ar trebui sa fie in apogeul sau acum... e sub pamant (la modul in care daca isi ia 3 zile libere sa plece cu mine undeva, il streseaza gandul ca poate l-au cautat clientii si el avea tel inchis ) deci "solutia" e cam cu 2 taisuri... eu una stiu ca prefer uneori sa-mi injur seful sau colegii sau clientii, dar cand am venit acasa sa stiu ca m-am rupt total de serviciu...... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #60 2009-08-13 14:19:44
depinde de job... eu uneori nici acasa sau in concediu nu ma pot desprinde.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #61 2009-08-13 14:36:30
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilde ce? salariul tau nu e tot atata, indiferent cat pui la suflet pb firmei si cat nu? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #62 2009-08-13 14:46:39
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilnu e vorba doar de salariu... e vorba si de natura muncii si cand e nevoie o mai faci si pe asta. In nici un caz nu am genul de munca la care sa inchid telefonul o saptamana fara nici o problema. Si gata ca suntem offtopic "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#63 2009-08-13 14:48:25
bine ca vad si pareri mai extreme, ca ma speriasem Offline #64 2009-08-13 15:04:36
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilpersonal nu ma simt pregatita pt un angajament serios desi am o rel stabila de cativa ani(si iubitul m a cerut),iar de un copil nici atat nu poate fi vb... Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-08-13 15:12:37) Offline #65 2009-08-13 15:17:15
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilEu am 26 ani si copil de 3 ani jumate....si va spun cu mana pe inima ca a fost super greu: 1. cu licenta cand eram gravida...2. am un copil destul de sensibil, nu mananca etc...nici acum nu sunt pe picioarele mele, sunt tot acasa...daca ar fi sa o i-au de la capat as astepta sa-mi termin facultatea, m-am angaja si abia apoi as face copil...eu l-am facut mai mult la insistentele sotului, parca vroia sa ma 'prinda"... Offline #66 2009-08-13 15:42:18
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copildin punctul meu de vedere nu exista o varsta potrivita, ci un MOMENT potrivit, iar acel moment poate fi la orice varsta, si la 20 de ani si la 35.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #67 2009-08-13 15:44:06
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copildaria si verisoara mea s-a casatorit la 22 ani si in acelasi an a si nascut 8 ani a stat la parinti impreuna cu sotul si copilul, a reusit sa-si faca pana la urma casuta ei si trage din greu k sa le fie cat de cat bine ... a mai facut ea niste cursuri de contab, dar de facultate s-a apucat cand l-a dat pe cel mic la gradinita ... fiecare face cum crede k e de cuviinta Ultima oara a fost editat de capcaun (2009-08-13 15:46:43) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #68 2009-08-13 15:58:09
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilstiti vorba aia boala lunga moarte sigura? eu sunt de parere ca o relatie cu cat se lungeste mai mult cu atat are mai multe sanse de a se destrama. 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline #69 2009-08-13 16:34:58
din punctul meu de vedere casatoria nu aduce nimic in plus fata de ce ai deja in relatia aia Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-13 16:39:48) Offline #70 2009-08-13 16:42:25
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilannabella de acord cu tine in privinta casatoriei Offline #71 2009-08-13 16:57:41
aici sunt total de acord. un copil creste la fel de frumos si daca nu are numai hainute zara sau z, ori pantofi sport de la nike si adidas, ori tot felul de piure-uri scumpe si inutile uneori, ca noi am crescut in tarana si cu mar cu biscuite si n-am murit. suntem poate mai sanatosi decat vor fi astia mici de acum, crescuti in eprubeta. daca parintii lui nu se iubesc si nu sunt capabili sa-i transmita starea aia de bine si lui, poate sa fie cel mai bogat din lume, nu va fi niciodata fericit Offline #72 2009-08-13 17:03:41
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilbine, putin offtopic acum, niste oameni suficient de maturi ca sa faca un copil ar trebui sa fie suficient de maturi ca sa-i asigure, pe cat posibil, stabilitatea asta emotionala chiar si in cazul in care se despart... am vazut cupluri in care parintii, odata despartiti, se denigrau si invinovateau reciproc in fata copilului, ceea ce normal ca e traumatizant... Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-08-13 17:04:46) Offline #73 2009-08-13 17:06:43Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilApropo de momentul in care vine un copil. Mie una mi'e mila de copiii care stau 12, 12, 14 ore cu o bona, si ma tot intreb de ce l-au mai facut daca il lasa toata ziua cu bona? Ma crucesc cand aud. Eu nu as face copil daca as avea de gand sa lucrez mai mult de 8 ore pe zi, dar as face tot posibilul sa am o zi cat mai scurta de munca. Offline #74 2009-08-13 17:10:05
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copiltot off-topic: ai mei nu s-au despartit, dar in tinerete tata a mai calcat si in strachini (si-a spalat pacatele cu varf si indesat mai tarziu), dar mie nu mi-a fost prea bine cand mama, crezand ca-i face lui rau, imi povestea mie la 8 ani toate astea si ma monta impotriva lui. singura fiinta din triunghiul familial care a avut cel mai mult de suferit am fost, evident, eu! Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-13 17:10:36) Offline #75 2009-08-13 17:33:43
lasand la o parte conceptia de poveste cum k o casatorie leaga pe oameni,k isi unesc destinele,k dak ne iubim f mult ne casatorim etc,etc...casatoria e doar un act,o hartie la urma urmei,mai ales in ziua de azi,asa k nu-i prea vad sensul.lipsita de aura traditionala,de basm sau cum vreti sa ii spuneti,casatoria nu face acum absolut nici o diferenta in relatie. Ultima oara a fost editat de OneOnly (2009-08-13 17:36:49) They can because they think they can. Offline #76 2009-08-13 21:12:16
Re: SONDAJ-Varsta potrivita pt casatorie si copilEu ma refeream mai mult la femiei aici si la cazul prezentat de fata care a deschis topicul, iar din punct de vedere psihologic lucrurile se schimba in bine dupa casatorie in cazul femeilor pt ca ele prin "hartia" aia au impresia de o mai buna stabilitate in relatia lor. S-au efectuat studii care arata ca cei care traiesc in concubinaj multi ani la rand sunt mai predispusi despartirii decat cei casatoriti. Eu vorbeam strict de cazul in care femia e pregatita pentru pasul asta si barbatul nu. Bineinteles ca daca ambii au aceleasi pareri si le este indiferent daca traiesc in concubinaj sau se casatoresc atunci probleme in cuplu nu vor interveni, dar stabilitatea unui cuplu se zdruncina atunci cand unul dintre parteneri vrea ceva si celalalt cu totul altceva se ivesc discutii vrand nevrand. 16+ mami si tati te asteapta cu nerabdare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|