|
Nu esti logat.
Amenoree - o parere, va rog-2#20 2009-08-26 00:15:50
Re: Amenoree - o parere, va rog
ti-a raspuns doc aici si inca f corect. si eu sunt pt duphaston, antic numai daca vrei sa te protejezi. Offline #21 2009-08-26 10:43:22
personal sunt de parere ca Diane e bine sa fie inceput dupa ce apare menstra....nu inainte Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2009-08-26 13:30:17
Re: Amenoree - o parere, va rogda dar pt dupaston va trebui sa merg din nou la medicul endocrinolog alti bani, alta distractie...medicul de familie le poate prescrie? when the pomp lights up,you shoot. Offline #23 2009-08-27 11:19:34
Re: Amenoree - o parere, va rog pt sanatate eu zic ca nimic nu e "prea scump". preferi un tratament cu duphaston recomandat pe un forum si scris pe reteta de medicul de familie, sau un tratament personalizat, care chiar sa iti fie de folos? duphaston-ul ala nu face decat sa iti vina ciclul si luna asta. dar luna urmatoare ce faci? iar ei duphaston? si tot asa? daca ai da peste un endocrinolog priceput, poate te-ar ajuta sa rezolvi pb asta, cu un tratament adecvat. cum am zis si mai sus, e vb de un dezechilibru hormonal. Offline #24 2009-08-27 13:48:09
Re: Amenoree - o parere, va rogai dreptate anca, dar..asta e tocmai ce-mi lipsea acum when the pomp lights up,you shoot. Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-27 23:11:03
Re: Amenoree - o parere, va rogBuna. Am si eu o problema pentru doctoressa.Am fost la un control ginecologic deoarece in ultimele trei luni cm a inceput sa intarzie ,in luna mai am rezolvat cu polidin,la fel si in iunie dar in iulie nu a mai vrut nici asa.In mod normal era foarte regulat(27-28 zile).In iulie ar fi trebuit sa vina pe 25 ,am asteptat pana pe 11 august cand am mers la dr.,care dupa control si ecografie mi-a recomandat duphaston 5 zile cate 2 comprimate pe zi si flamexin10 zile cate o doza pe zi.Am facut pe 11 august si un test de sarcina( pe 25 iulie am avut contact sexual neprotejat) care a iesi negativ si am mai facut unul pe 26 august care a iesit pozitiv,iar astazi 27 a aparut si cm, cu chiaguri si inchis la culoare.Nu mai inteleg nimic! Sau testele nu sunt sigure ,sau am fost insarcinata si am pierdut sarcina?Am uitat sa precizez ca duphastonul l-am luat incepand cu data de 12 august. Multumesc . Offline #26 2009-08-28 19:33:54
Re: Amenoree - o parere, va rogam si eu o mare problema am urmat 3 luni tratam cu duphaston mi.a venit iar dupa ce s.a incheiat tratam nu a mai venit ....... am dureri d burta d sani practic ciclul se deruleaza dar nu vine ..nu stiu cum sa ma exprim mai bine eu simt k el trebuie sa vina se manifesta cu toate cele dar nu apare .........ce sa mai fac ( Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #27 2009-08-28 21:11:07
Probabil ca e menstra peste sarcina...Daca in urma contactului neprotejat de pe data de 25 iulie ai ramas insarcinata si ai luat duphastonul, acesta nu cred ca a afectat sarcina... Ultima oara a fost editat de minatgv (2009-08-28 21:13:27) Iubesc si sunt iubita Offline #28 2009-08-29 10:33:34
Re: Amenoree - o parere, va rogminatgv nu am pt ce sa fac test d sarcina nu am avut rel sexuale d 4luni Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #29 2009-08-31 20:43:51
Re: Amenoree - o parere, va rogMultumesc minatgv.Astazi au inceput niste dureri destul de mari in partea de jos a abdomenului,probabil sunt ovarele,si nu stiu daca sa i-au un calmant sau nu,nestiind daca sunt sau nu insarcinata imi este teama. Apropo ,cm este f. abundent crezi ca mai este posibil sa existe sarcina?Au trecut deja 5 zile de cand a inceput? Offline #30 2009-09-01 10:41:14
Re: Amenoree - o parere, va rogolguta, nu e sarcina. ciclul abundent s-ar rezolva cu anticonceptionale, dar numai daca ti le prescrie medicul. deci daca te deranjeaza ft tare si consideri ca acele cheaguri sunt exagerate, mergi la doctor. Offline #31 2009-09-04 09:50:20
Re: Amenoree - o parere, va rogbuna . Am si eu o problema . Nu mi a mai venit mestruatia de 3 luni si nu poate fi vb de sarcina deoarece am facut test si am mers si la medic . Am luat anticonceptinale mai multe luni la rand deoarece am ciclu neregulat , dar le am intrerupt deoarece am avut un fibroadenom la san si asa mi s a recomandat dupa operatie. De atunci , prima luna mi a venit ciclu normal dar dupa nu mi a mai venit , sunt 3 luni de atunci . Am fost la medic si mi a dat tratament 5 zile cu organometril pe care l am terminat de 3 zile dar nimik pana acum, nu mi a venit mestruatia . Nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiti? Offline #32 2009-09-04 09:58:02
Re: Amenoree - o parere, va rognu ti-a zis medicul in cate zile dupa tratament trebuie sa apara menstruatia? Offline #33 2009-09-04 10:01:45
Re: Amenoree - o parere, va rogintre ziua a 5 a si a 7 a ar trebui sa apara , asa mi a zis medicul , dar au trecut 3 zile de cand am terminat tratamentul Offline #34 2009-09-04 10:21:28
Re: Amenoree - o parere, va rogconsulta si un endocrinolog. el e mai in masura sa te ajute in pb asta. ginecologii dau de obicei "tratamente" care sa induca ciclul doar in luna in care le iei. cum la tine pb asta e mai veche, cred ca ar fi necesar un tratament care sa inlature cauza, nu doar sa acopere efectul. Offline #35 2009-09-04 13:40:25
Re: Amenoree - o parere, va rogmerci mult . Sper totusi sa mi vina menstruatia pana la urma tinand cont ca am urmat si tratamentul . astept sa mai treaca cateva zile. Oricum va trebui sa consult si un endocrinolog Offline #36 2009-09-30 15:53:32
Re: Amenoree - o parere, va rogrevin cu aceeasi problema. Lipsa menstruatiei. Luna trecuta am luat duphaston si mi-a venit. Acum urmatoarea menstruatie trebuia sa fie in data de 19 septembrie. un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline #37 2009-09-30 18:31:05
Re: Amenoree - o parere, va rogar trebui mers la un endocrinolog si facute niste analize hormonale...sa vezi daca acolo e cauza... happy with him...inlove with him... Offline #38 2009-10-03 09:34:30
Re: Amenoree - o parere, va rogsalult, din nou... Ultima oara a fost editat de elle_24 (2009-10-03 09:38:35) un sufletel e cu mine din noiembrie 2011 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|