|
Nu esti logat.
Fumatul ar trebui interzis?-2#20 2009-08-16 15:42:06
Re: Fumatul ar trebui interzis?k. ma rog,eu una mi-am zis parerea.... n-am dat nimanui cu parul in cap pentru ca a fumat langa mine... eventual o injuratura in gand cand tusea chiar era dureroasa,dar in rest.. pur si simplu ii las in treaba lor. prietenii mei stiu ca am o sensibilitate,si sunt draguti sa nu fumeze langa mine. ma multumesc cu asta Offline #21 2009-08-16 15:45:58
Re: Fumatul ar trebui interzis?well....stiu ca e nasol pentru cei nefumatori sa inspire fumul dar nici nu poti interzice acest viciu...si acum cred ca e limitat la maxim .... tot ce poti sa faci este sa-ti deschizi propriul bar de metalisti nefumatori si daca vei avea succes at poate si restul iti vor lua modelul Offline #22 2009-08-16 15:48:28
Re: Fumatul ar trebui interzis?mai e pana atunci... da' nu-i o idee rea Offline #23 2009-08-16 15:53:02
Re: Fumatul ar trebui interzis?@Shine: nu prea cred c-o să ai noroc de bar de metale pt nefumători, că rockerul e de obicei fumător... nuş dacă ai fost la concerte ?n ultima vreme, da' să-i vezi ce ceaţă fac toţi ?n faţa sălii, abia vezi la un metru Offline #24 2009-08-16 15:54:56
Re: Fumatul ar trebui interzis?sunt fumatori multi in toate grupurile,nu neaparat la rockeri... se pare ca imi gasesc eu exceptiile,pentru ca stiu foarte multi care nu sunt dar deja sa spui ca 'majoritatea rockerilor' sunt fumatori e understatement... majoritatea lumii e fumatoare,indiferent de preferintele muzicale. vad oameni fumand peste tot. sunt intrebata daca am un foc de cel putin 2-3-4 ori pe zi... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-16 15:56:05) Offline Publicitateloading...
#25 2009-08-16 15:57:55
Re: Fumatul ar trebui interzis?esti inconjurata de nefumatori poate si pentru ca inca aveti o varsta frageda...majoritatea se apuca de fumat in facultate... Offline #26 2009-08-16 16:01:47
Re: Fumatul ar trebui interzis?colegii mei toti fumeaza. si,ca fapt divers,eu n-am ce cauta cu ei out of school.prietenii mei se incadreaza,ca varsta,intre 19 si 33. eu zic ca la varstele astea puteau sa fumeze de sa rupa... si totusi,nu toti o fac. Offline #27 2009-08-16 16:05:16
Re: Fumatul ar trebui interzis?
Păi ia fii atentă ce se zice aici: http://www.smokingstatistics.org/worldw … istics.asp Offline #28 2009-08-16 16:08:34
Re: Fumatul ar trebui interzis?eu zic ca nu-s distribuiti uniform nu de alta,da' cred ca amaratilor din somalia care mor de foame nu le arde de fumat all day long. iesi pe strada si uita-te... numara. eu cam asa fac cand ma apuca... si numar 2-3-4 nefumatori,si 10-15 fumatori. nu cred ca mi se pare. numar bine da,cred ca de aia mi se cere foc... si despre fazele de la concerte stiu si eu,am observat,dar sincer mi se pare ca asa e peste tot... adica,pana si la opera daca te duci,in pauza dintre acte vezi 3/4 din oameni ca ies pe hol sa fumeze Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-16 16:09:42) Offline #29 2009-08-16 16:13:01
Da, cred c-ai dreapte. Da' ştii cum ?i număr eu? O ţigară pe jos, un coş de gunoi gol, o ţigară aruncată pe geam de BMW, alt coş gol, o ţigară aruncată de la balcon, etc. ?nţelegi ideea..
Mda, la operă n-am văzut, dar recunosc că nu m-am dus de prea multe ori şi c?nd am fost mi-a fost lene să-mi mişc fundul de pe scaun ?ntre acte Offline #30 2009-08-16 16:21:35
Re: Fumatul ar trebui interzis?offtopic: iubesc opera... Offline #31 2009-08-16 22:01:14
Re: Fumatul ar trebui interzis?Mie nu mi se pare corecta premiza: nu -ti convine ( ca si nefumator) nu mergi in barul ala. Sau nu-ti convine pleci. De ce sa fiu restrictionat ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #32 2009-08-16 22:35:43
glumesti, nu? in asta consta "viata" pt tine? trist TARE.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #33 2009-08-16 22:39:41
Re: Fumatul ar trebui interzis?pai nu? de ce sa eliminam milioane de cazuri de cancer... lasa,il comercializam frumos la pachet,ca se vinde bine Offline #34 2009-08-16 22:42:48
Trebuie să priveşti un pic ?n spatele cuvintelor ca să vezi ideea de ansamblu, n-o lua ad literam. Ăla care a zis-o nu-i băiat chiar aşa prost Offline #35 2009-08-16 22:52:23
inseamna ca is eu blonda rau, da' nu vad nimic destept in afirmatia asta... ci doar, asa cum am spus mai sus, o parere pe care o consider... trista. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2009-08-16 23:32:06Re: Fumatul ar trebui interzis?Parerea mea e ca oamenii vin la bar sa se simta bine. Nu trebuie sa interzici nimanui fumatul intr-un bar pt ca at clar fumatorii nu se simt bine. Da, in spitale, la munca, la scoala, teatru, restaurante, cofetarii, toate, da sa nu fie voie ,, dar in baruri mi se pare absurd.Si repet, nu mai fumez de un an si ceva. Offline #37 2009-08-16 23:39:21
Re: Fumatul ar trebui interzis?pill... de acord cu tine... DAR pune pb si invers... si nefumatorii merg in bar sa se simta bine... ceea ce NU se intampla din cauza fumului... eu nu pot sa merg intr-o crasma la un concert cu prietenii, sa zicem, pt ca ies de acolo intoxicata... nu imi place fumul, nu il suport SI NU E CORECT sa-mi busesc io sanatatea pt ca altul a ales PT EL sa si-o buseasca pe A LUI. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #38 2009-08-16 23:49:57
Re: Fumatul ar trebui interzis?o solutie ar fi delimitarea zonei... fumatori intr-o parte,nefumatori in alta parte... dar cum ziceam,in beciuri si crame minuscule,cum naiba sa faci asta...? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|