homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-59

#1103 2009-08-30 10:51:26

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

Neatza!
Crys, chiar nu am fost invidioasa niciodata pe nimeni pt ca nu am avut de ce.Nu mi-am dorit sa fiu in locul nimanui sa am ce are pers aia si-ti spun si motivul:uneori in viata ne merge bine, alteori avem perioade naspa, si asa e pt toata lumea...De ce sa invidiez pe cineva ca-i merge bine cand poate eu am necazuri, cand data viitoare sigur poate va fi invers...Eu asa am fost intotdeauna si nici nu ma voi schimba...smile...cine nu crede e treaba lui/ei.Dar principiul compensarii a functionat fff bine pt mine si stiu ca chiar daca voi avea perioade de rau, va veni si binele in egala masura.Si atunci pt ce sa invidiez si pe cine?
Iti dau un ex.Anul trecut am suferit 8 luni din cauza helicobacter pylori.Anul asta DD mi-a dat bb in schimbul suferintei de anul trecut.Singura mea parere de rau a fost ca am fost bolnava la nunta mea, dar stiam ca voi primi ceva in schimb...
Ce inseamna egoism?Sa te gandesti doar la tine fara sa tii cont de ce simt altii, nu???Am fost asa doar la organizarea nuntii, cand am facut numai ce am dorit si visat o viata, dar asta cu acordul sotului si sfatuindu-ma cu el...inseamna ca am fost egoisti in familie...lol...
Cred ca se poate vb de asta la infinit, dar numai cine ne cunoaste cu adevarat poate spune ceva real despre noi, nu?Restul sunt presupuneri...
O duminica frumoasa, fetele! puss de la mine si de la bb meu
Offff, Naf, stiu ce simti puss kram Si eu am numarat vreo 20 de luni...e tare greu.Dar sa stii ca sigur vei primi un bb si va merita tot chinul...Si eu nu consider ca esti egoista, ci ca suferi exact de complexul de inferioritate cu care m-am luptat si eu cand imi vedeam sotul ca se uita dupa copii pe strada si eu nu puteam sa-i fac unul.O sa treaca si o sa te bucuri cu bb alaturi, o sa uiti de toate astea...puss
Camy, te inteleg si e ok ca te-ai protejat de o amplificare a suferintei, ai facut drumul la nasi cand ai fost pregatita, iar ei tre sa inteleaga daca tin la tine...Ma bucur ca DD ti-a dat bb...sa fie bine pana la sfarsit!!!puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-08-30 11:00:28)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1104 2009-08-30 11:04:25

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

asa e buck.....pana la urma atunci am mers ca aveau impresia ca suntem suparati pe ei .....le-am spus de bebe abia cand am ajuns la ei

pupici iubita

fug sa fac cozonac......vine cineva la o cana de lapte cu cozonac?   chicot

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1105 2009-08-30 11:16:20

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Neatza! puss

Buck, repet... nu m-am adresat tie, ci in general; dak vrei sa intelegi, ok, dak nu...

Naf, pe unde umbli fata?

Camy, am mancat asa mult in dimineata asta, incat nu mai pot nici sa respir k lumea lol

Rux, nu e bine sau rau sa fii egoist/invidios etc, ci este uman smile

O duminica placuta, gagici! puss

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1106 2009-08-30 11:22:55

myha_myha
Full member
Inregistrat: 2009-08-24

salutare fetele.... pe mine ma termina psihic ca nu pot sa raman ....la mine la servici am 2 gravidutze plus ca alta colega a nascut in iulie....parca ma simt inferioasa lor si recunosc ca am ciuda pe ele cateodata.....eu cred ca e firesc sa fii invidioasa in astfel de momente....cel mai nasol e ca nu pot sa vb cu ele cum vb cu voi, ma simt inferioara si multi poate rad de tine la multi le e mila......e foarte greu

Crssy85 poate nu sunt chiar nush ce sa zic,azi sunt 27 de zile de cand mi-a venit ultima data,poate am ovulat in a 14-a zi cand am avut si contactul....cert e ca e ceva foarte ciudat...nici la eco nu s-a vazut nimik anormal.....

va pup pe toate si  o zi cat mai placuta sa aveti

#1107 2009-08-30 11:27:49

camyelenbebe
Hero member

offf crys si iti oprisem 2 cozonaci  rotfl

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-30 11:28:02)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

Publicitate

loading...

#1108 2009-08-30 11:47:43

Crssy85
Hero member
Site

Myha, e normal sa simti asa, asta e... puss ; cat despre cm, important e ca nu ti-a venit deocamdata... mai asteptam smile

Camy, de la tine venea fata, miros de cozo? lol Cand mergi in Mall Euro? big_smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1109 2009-08-30 11:58:06

myha_myha
Full member

fetelor iar intru in ceata detot, acum am fost la baie si mi-a curs ceva maroniu spre rozaliu....chiar nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred....poate sunt eu paranoia dar din interior ceva imi zice ca o sa ceva nou,ceva schimbat in bine......nush ce sa mai cred .... grater

vroiam sa va intreb daca ati avut ceva scurgeri de geanul asta in primele saptamani de sarcina ?????????

Ultima oara a fost editat de myha_myha (2009-08-30 11:59:56)

#1110 2009-08-30 12:02:17

Crssy85
Hero member
Site

Am avut scurgeri, myha, dar e irelevant.. asta nu inseamna neaparat ca ai ramas; repeta testul peste 2 zile, poate cine stie.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#1111 2009-08-30 12:08:09

myha_myha
Full member

Crssy85 nu vreau sa devin o obsedata sa fac toata ziua la teste astept  pana la sf saptamanii viitoare si mai fac atunci unul... pana atunci macar mai sper si eu smile

#1112 2009-08-30 12:09:06

camyelenbebe
Hero member

Crssy85 a scris:

Myha, e normal sa simti asa, asta e... puss ; cat despre cm, important e ca nu ti-a venit deocamdata... mai asteptam smile

Camy, de la tine venea fata, miros de cozo? lol Cand mergi in Mall Euro? big_smile

fata chiar nu stiu cand merg dar trebuie urgent ca am intrat pe ultima suta de metri .....probabil ca saptamana viitoare dar nu stiu ziua

miha ce-ar fi sa mergi tu maine sa faci beta hcg .....ca asta ne-ar da toate raspunsurile......toate am avut scurgeri ( vb lui crys " eu am avut tot felul de scurgeri " lol ).....oricum ar fi da fuga si fa beta ca daca e bebe trebuie sa-l ajuti sa stea acolo in burtica

mai fetelor mi-am adus aminte cand am fost invidioasa  big_smile .....in inanuarie cand a venit un muschiulos de m-a luat la sala de operatii a mai luat o fata din salonul alaturat ( care facea avort la cerere  dumbom ) .....atunci am simtit ca o urasc, o invidez ca ea are un bebe si il arunca pur si simplu.....imi venea sa-i bag mana in burta sa scot bebele si sa-l bag la mine  big_smile .....nu cred ca am urat pe cineva in viata mea mai mult decat pe tipa aia ( asa senina imi zicea ca are un job bun si ca nu vrea sa-l piarda).....intr-adevar mai avea un bebe acasa de cativa ani dar parca ti-e ciuda cand auzi asa.....in 2009 sa ramai ca tampita gravida cand exista atatea mijloace sa previi asta ....e prea greu sa pricep lucrurile astea

#1113 2009-08-30 12:13:40

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello smile

Naf, mi-a fost tare dor de tine, bine ai revenit  kram

Myha, tu ce tratamente ai facut pe durata ciclului astuia? e de luat in calcul si o dereglare...

va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa

#1114 2009-08-30 12:16:41

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Hello,  wave   cascat

Vad ca tot de invidie vorbiti.
Eu tocmai m-am trezit si nu pot face un efort intelectual prea mare inainte de cafea, asa ca nu ma bag in discution.

Gargaaaa, heeeeeeelp, mi-e bolnav Rontzy, de ieri sta trista si verde la fatza. Problema e ca am dus-o la vet, i-am dat pomada si pansament aseara si tot asa e si azi. Ce sa ii fac ? Trebuie dusa iar la vet.?

Nu rade, Camy, si tu ziceai ca ai ramas accidental.  lol
Se mai intampla...

Naf, bine-ai revenit!    par

Merg la cafea.
Garga, te rog, ajuta-ma sa o resuscitez pe a' mica!  sad

#1115 2009-08-30 12:19:27

r.myrela
Hero member
Inregistrat: 2009-07-26

wave buna dimineatza. cascat  mornincoffee
am ajuns tarziu asta noapte de la petrecere si nu am reusit sa-mi fac test dimineata
nu am nici un simptom clar si inca sper sa mi se fi asezat bebe in burtika rugaciune

va doresc o zi super buna puss  par  kram  puss

si la mine a plouat,e frig si inca innourat
voi mai intra azi dar din cand in cand pt ca mi-e sotul acasa si sta el pe net.

dezamagirea ca nu putem avea copil , chiar fix cand mi-l dorim , ne da acest sentiment de frustrare ( si eu am simtit uneori )

dar vom depasi noi toate aspirantele si aceste clipe naspa si ne va da DD la fiecare cati bebe vrem ,
mai devreme sau mai tarziu orice dorinta arzatoare se indeplineste

wave  puss  par  kram  puss  wave

Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-08-30 12:23:03)

#1116 2009-08-30 12:21:03

camyelenbebe
Hero member

passenger a scris:

Hello,  wave   cascat

Vad ca tot de invidie vorbiti.
Eu tocmai m-am trezit si nu pot face un efort intelectual prea mare inainte de cafea, asa ca nu ma bag in discution.

Gargaaaa, heeeeeeelp, mi-e bolnav Rontzy, de ieri sta trista si verde la fatza. Problema e ca am dus-o la vet, i-am dat pomada si pansament aseara si tot asa e si azi. Ce sa ii fac ? Trebuie dusa iar la vet.?

Nu rade, Camy, si tu ziceai ca ai ramas accidental.  lol
Se mai intampla...

Naf, bine-ai revenit!    par

Merg la cafea.
Garga, te rog, ajuta-ma sa o resuscitez pe a' mica!  sad

asa e iubita dar eu si vroiam ....iti dai seama ce soc e sa nu vrei si sa ramai  big_smile

aaaaa am uitat sa va spun ce am visat.....plecasem undeva si nu vorbisem cu voi 2 zile iar cand am venit toate aveati teste pozitive.....m-am trezit ca plangeam de bucurie pentru voi  par

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-08-30 12:22:54)

#1117 2009-08-30 12:22:58

myha_myha
Full member

gargarita nu am luat niciun tratamentpe durata acestui ciclu,ultima data am luat 3 luni(martie,aprilie si mai): zanocin,am facut polidin si am 'bagat' si cervugid si am luat si un antiinflamator (aulin)....am mai luat de pe la jumatea lui iunie pana pe la jumatea lui iulie branca ursului....acvum am cumparat desire,arefam nospa si un antiinflamator cum a zis medicul dar nu le-am luat inca, a zis sa le iau din prima zi de ciclu si ...ASTEPT

#1118 2009-08-30 12:23:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

pass, daca i-ai dat ce zice doc si e la fel, baga si vitamine. la mine asa a mers

am inteles myha, nush ce sa zic atunci... poate n-ar strica sa faci un beta HCG, macar asa o sa stii sigur daca esti sau nu

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-08-30 12:25:24)

#1119 2009-08-30 12:28:04

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Doamne ajuta Myrela, iti tin pumnii sa fie bebe in burtica la tine

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1120 2009-08-30 12:37:39

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Gata, i-am cumparat si vitamine si e toata un zambet acum.  big_smile
Mersi, Garga!!!!!!  buga

Merg la cafea, sunt chioara de somn si abia tastez
Duminica placuta, gagici!  kram

#1121 2009-08-30 12:37:46

camyelenbebe
Hero member

gravidutelor voua v-a aparut pe langa sfarc niste chestii micute? nu stiu cum sa va explic si sa nu ma puneti sa va fac poze la tate  rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.