Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-60
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
Andreea sa dea Doamne Doamne sa fie
deja azi mi-e a 3 zi fara progesteron dar iar am ceva crampe ca la ciclu
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-08-30 12:42:36)
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
katami la multyi ani impreuna iubita!!!! va dorim k greutatile sa va intareasca,sa fiti sanatosi toti 3,fericiti si...vorba lu` Mircea Radu... : "IUBITI-VA MULT!!!" acusica intram si noi in rand cu lumea.... 1 an....nuj knd a trecut
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Da, Camy, mi-au aparut de la inceput niste chestii pe sfarcuri, nu te speria, e normal.Si daca ti se maresc alunitele sau isi schimba culoarea tot de la sarcina e...
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Am citit tot ce ati scris voi aseara. Invidie am simtit si eu cand o prietena de a mea a ramas insracinata dupa o singura luna de incercari si acum are 8 luni...dar nu stiu cum sa va explic, nu invidie pe ea ci pe soarta mai mult. Privesc cu drag toate gravidutele de aici si sunt cu sufletul la gura langa cele care urmeaza sa faca teste si sper ca si eu intr-o buna zi ma voi mandri cu 2 liniute si apoi cu burticuta mea. Doamne doamne stie cat de mult iubim noi copiii si cum ma uit cu drag la fiecare bebe pe care il vad si atunci cand vad o burticuta pe strada intotdeauna ma pun in pielea ei
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Andreea abia acum ti-am vazut blog-ul.E super .Nota 10 pt aceasta realizare a ta (a voastra ) l-am citit cu viu interes ( inca nu l-am terminat de parcurs ) mai ales pt ca este al tau ; asa am constatat cu bucurie ca m-am nascut in acelasi judet cu sotul tau. cel mai mult mi-a placut cum ti-ai exprimat cea mai mare dorinta a ta : bebelusii. sa dea DD sa ti se implineasca.
ma scuzati acum, dragele mele , ca am fost un pic off topic , dar e duminica ...
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-08-30 14:03:28)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
r.myrela a scris:Andreea abia acum ti-am vazut blog-ul.E super .Nota 10 pt aceasta realizare a ta (a voastra ) l-am citit cu viu interes ( inca nu l-am terminat de parcurs ) mai ales pt ca este al tau ; asa am constatat cu bucurie ca m-am nascut in acelasi judet cu sotul tau. cel mai mult mi-a placut cum ti-ai exprimat cea mai mare dorinta a ta : bebelusii. sa dea DD sa ti se implineasca.
ma scuzati acum, dragele mele , ca am fost un pic off topic , dar e duminica ...
Multumesc din suflet!
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
andreed, super blogul, felicitari
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna fetele....
eu am gatit de dimineata si acum am apucat sa intru...am cititi toata discutia...si spune-ti mie daca vreuna dintre voi nu ar putea sa ai asa un mic regret si putin invidie in situatia urmatoare,, eu si prietena mea raman insarcinate in aceelasi timp, amadoua incercand de luni bune, eu pierd sarcina si ea ma suna si imi zice ca a fost la eco , ca e ok, ca are 150g bebele, ca e fetita, etc,, ma bucur enorm , nu ma intelegeti gresit, dar sincer cand inchid telefonul ma apuca plansul...cand stiu ca ar fi trebuit sa fiu si eu in aceeiasi sitautie.Oare cand o sa vad bebelusul si o sa-l iau in brate, nu credeti ca o sa pice cerul pe mine???????
care dintre voi poate sa zica ceva? adica care imi poate spune mie ca nu ar reactiona la fel...???
in fine vreau sa inchid discutia asta, si ma incred ca Dumnezeu singur ne va da si noua , celor care ne dorim cu atata ardoare un bebe....
9 ani de copilarie ....
- bucklucica
- Hero member
Sa stii, Adina, ca m-am gandit atunci la tine si mi-am dat seama ce ai putea simti...si cu colega de munca pana la urma...Lasa ca o sa ai si tu un sufletel care sa creasca si sa fie sanatos in burtica ta...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Hello
Fetelor, cred ca ar trebui sa inchidem discutia despre invidie si egoism, oricum fiecare dintre noi a simtit si va simti asta la un moment dat. Adina, pentru tine e chiar foarte greu ca prietena ta este insarcinata, stiu ca nu este invidie dar este normal sa ai o anume stare cand iti povesteste despre bebele ei, te inteleg perfect. Si sa fim sincere, toate simtim o dezamagire pentru noi insene cand aflam ca o alta femeie a ramas insarcinata. Si eu eram praf la capitolul asta acum vreo 3, 4 luni. Acum vad ca nu mai sunt asa daramata ca nu raman, normal ca sper in fiecare luna dar cand imi vine nu mai simt supararea aia imensa. Oricum vom avea fiecare bebele nostru, de asta sa fim sigure
Andreea, super blogul tau
Camy, imi place rau ce ai visat, ia pleaca pe undeva 2 zile sa se implineasca visul, cand vii sa fim toate cu teste pozitive.........visez si eu
Pupici
- myha_myha
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-24
fetelor am atipit si am visat numai oi,o turma mare cu oi,acum ma uitam pe net ce ar putea insemna....cica e de bine.....nush ce se intampla cu mine dar sunt asa visatoare si bucuroasa,nu pot sa descriu in cuvinte,e ceva de vine din interior...
va rog din suflet nu mai vorbiti de invidie,egoism,ciuda.....ca 'dauneaza grav sanatatii'....incercati sa fiti vesele si optimiste si vedeti partea buna a lucrurilor...am un coleg de servici care are o ' vorba'......ORICE LUCRU NEGATIV ARE O PARTE POZITIVA ....
cine mai vorbeste de invidie,egoism,ciuda da cate o bere si 3 mici la toata lumea
Ultima oara a fost editat de myha_myha (2009-08-30 17:14:32)
- bucklucica
- Hero member
Andreea, super blogul tau!Felicitari!
- pipacslany
- Hero member
- De la: Kolozsvar
- Inregistrat: 2008-12-09
si mie imi place blogul tau, e f fain...si eu am unul dar e f copilaros e mai mult pt sufletelul meu
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Camy, da, chestiile alea de pe areola, adica de pe langa sfarc, am inteles ca se datoreaza progesteronului; nu mai stiu exact, parca asa am citit pe un site; e semn de sarcina sanatoasa cica
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Myha, micii si berea ingrasa.....eu ma bag la o portie de cereale integrale si apa plata
Si mie mi-au aparut chestii din alea de cand iau progesteron. Inainte nu aveam si acum am destul de multe.
- Crssy85
- Hero member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Site
Am citit acum pe net, se numesc tuberculii Montgomery.
Myha, lui Rux, ii dam portie dubla!!
Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
Mc mult de tot Gărgă, Pass, Criss si eu v-am dus dorul la toate,
Iaca Gărgă se pricepe si la doftoricit de shobo, apropo Pass tre să iti multumesc, am si eu un soricioi si mi-e tare drag de el, i-am pus numele sotului bineinteles , cu acordul său , incerc să il antrenez in fiecare zi si să ii dau să pape i-am luat si o ciupilică să nu ii răcească inteligenta,
Camy nici nu stii cat de bine inteleg reticienta ta atunci cand tu sufereai, si mă bucur că acum te poti uita in urmă si stii că la tine va fi cu happy end, felicitări că vei fi mămica, să fiti toti trei sănătos impliniti si fericiti un cuplu fără copii cat de mult s-ar iubi dar parcă nu are nici sare si nici piper dacă nu e si un bb inte ei,.... Nu e prima oară cand se vorbeste de femeile care se duc să facă avort Eu plang pt ele , nu as vrea să fiu in pielea vreuneia, căci dacă a ajuns la o stfel de hotărare nu de bine a făcut-o si aici fac exceptie de cele care fac acest lucru fără remuscări, da stiu că sant si de acest fel, dar mi-ar fi frică să gandesc de rău despre ele, e o dramă a fiecăreia in parte, desigur una total diferită de cea a unei femei care isi doreste dar bb nu vine, si una la care a venit bb dar,... nu il vrea sau nu il poate păstra, durerea nu poate fi cantărită in nici o parte noi femeile ar trebui să intelegem si să nu judecăm, că repet nu stii cum e pană nu te afli intr-o situatie similară. Adinuta,... e normal să simti tot ce simti tu acuma, mai mult chiar cand langă tine prietena duce o sarcină care trebuia să fie de aceeasi varstă cu cea care ar fi trebuit să o porti si tu, tot timpul cand ai să o vezi te vei gandi,... dar oare cum ar fi fost dacă?.... stiu că e greu dar asta te va intări si vei merge mai departe cu sperante noi, trebuie să fie bebe si la voi va rasări soarele si pe strada ta sant sigură si orice vorbă bună te va ajuta să te ridici din nou Buclu sărumana mult de cuvintele tale calde, te apreciez pentru gandirea si maturitatea ta
Myha nu vreau să te deziluzionez dar dacă e sppoting probabil vine menstra, nu te mai amări vine o nouă lună cu sanse la bb
Doamne Criss mare figură esti vrei să o pui la ingrăsat pe Ruxi?.... Las-o bre că ne mandrim si noi că avem numai fete frumoase pe aici
Ultima oara a fost editat de NafNaf (2009-08-30 17:57:38)
M&M=S
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|