Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-80
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
pentru ca eu sunt singurica aici si pentru ca voi ati plecat toate la tortul Ruxx-anei
plec si eu la un suc
v-am pupat pe toate
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
Garga, daca intri, te rog sa ma ajuti si pe mine cu o interpretare pentru acest rezultat. Multumesc frumos.
Autoanticorpi anti-spermatici.......... 23,10 U/ml VALORI NORMALE: < 60 U/ml (ser, Analizor DSX 4, Metoda EIA)
Ultima oara a fost editat de bmihaela (2009-09-03 20:26:36)
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
O seara frumoasa va doresc. Pe maine.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
hello
Ruxy, La multi ani! sa fii sanatoasa si sa te ajute Doamne Doamne sa vina bebe repede la tine in burtica
Alina Elena a scris:Neata fetele. ieri nu am mai apucat sa intru. am fost ieri la doctorita. e totul ok. am un bebe, unul singur. altii imi spuneau ca ai sa vezi tu ca faci gemeni. nu era rau nici asa. dar e unul. avem 7,8 mm. o sa va pun si poze. si azi avem 5 sapt. am avut ovulatie tarzie, prin ziua a 18. cum nici nu ma gandeam vreodata. de aia nu am ramas pana acu. noi prestam pana in ziua a 15 si cam asta si apoi mai treceau zile. eu ma bucur ca e ok si ca e in uter. m-am mai linistit. Mi-a dat sa fac analizele. lamele au iesit f bune, nici o problema.
sa-ti traiasca fasolica
andreed, ai inceput prea tarziu testele de ovulatie
carra, si mie imi suna a raceala, mai bine da pe la doc sa-ti faca un control
katami, ma bucur ca e totul bine
mihaela, e bine, n-ai anticorpi
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Multu Garga pentru raspuns. Astept sa ma duc la dr sa vad ce imi spune, daca am ovulat sau nu, pana atunci
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- gargarita
- Moderator
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- myha_myha
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-24
- Andreed
- Addicted member
- Site
Daca nu a fost sa fie luna asta va fi luna viitoare!
Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-09-03 22:47:02)
- gargarita
- Moderator
noapte buna ruxy si eu ma culc ca n-am dormit decat cateva ore noaptea trecuta
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
si eu va doresc noapte buna
ma duc la tv
- bucklucica
- Hero member
- Inregistrat: 2009-01-26
Noapte buna, fetele! Vise frumoase! Am terminat salopeta, dimi o cos......
Eric 3 ani si 7 luni Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata fetele....
eu aseara am fost la o aniversare , nu la cea a lui Ruxxy , ci la cea a unei prietene.Ne-am simtit super bine, a ajuns pe la 22.30 acasica....
ieri m-am gandit eu asa, in urma primirii unui mail, sa mergem la Sovata prin oct.Problema e ca nu prea mai aveam zile suficiente de concediu, in fine ne descurcam noi pana la urma cu chestia asta.Ii zic sotului meu in masina , si nu prea i-a suras ideea, ca m-ai are nevoie si de cateva zile in decembrie, ca sa cerem parerea unui doctor, etc.....
In fine, am inteles ca clar nu o sa mergem in oct, dar eu nu am renuntat la idee si vreau sa merg in ianuarie, la 7 zile de tratament.Problema mea e urmatoarea :ati auzit ca la sovata se trateaza si cazuri de infertilitate la barbati, ca la femei stiu sigur ca trateaza, ?
va doresc o zi super, azi e vineri si urmeaza week-end-ul, yuppppppppiiiiiiiiiiiiiiii.....
9 ani de copilarie ....
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata fetele! Vine weekendul!
katami, daca ar fi dupa mine si eu as incerca sa nasc cum imi vine - daca vreau sa stau in fund, in fund, daca vreau in genunchi, atunci asa, fara perfuzie, fara interventii manuale, si ideal ar fi si fara epiziotomie, mai ales ca am citit ca in 70% din cazuri asta se face degeaba, doar din rutina... Nu mi se pare normal ca nasterea sa fie grabita de medic, doar ca sa scape el mai repede Dar cred ca am slabe sanse sa nasc 'natural', aici in Romania.
Adina, eu am auzit de asa ceva (infertilitate masculina tratata la Sovata), dar nu stiu daca o fi avut efect, cert e ca sotia 'subiectului' trebuie sa nasca azi sau maine...
- Andreed
- Addicted member
- Site
Neata fetele Adina, o sa ma interesez astazi, voi suna la partenerii mei cu care lucrez pentru Sovata si te anunt. Sunt tot felul de cure ginecologice si parca pentru amandoi Noi ne-am ciondanit putin aseara si nu am mai avut parte de O zi usoara fetele
- geany23
- Membru
- Inregistrat: 2009-09-03
buna sunt noua pe aici si as avea si eu o problema daca imi puteti da un sfat pana ajung la doctor . am fost la doctor luna trecuta si pt incerc sa fac un bb si tot nu reuseam mi-a dat tratament cu duphaston din ziua a 16 a pana in a 25 a zi o pastila pe zii . am terminat pastilele ( cele zece zile ) astazi este a 6 a zi si inca nici un semn ca ar trebuie sa-mi vina cm-ul ... nu stiu exact la cate zile ar trebuie sa-mi vina normal ... luna asta in ziua a 13 a ar trebuie sa ma duc iar la doctor ca m-a chemat la control si cred ca sa verifice daca am ovulatie si in ce zii se produce ... sunt casatorita am 23 de ani si imi doresc enorm ca sa raman insarcinata si eu si sotul meu ne dorim bb suntem impreuna de 8 ani si jumatate ... si casatorita doar de un an ... incercam luna de luna ca sa raman insarcinata ... in perioada cand ar trebui sa imi vina cm-ul tot timpul sunt tensionata sa vada ce mai este luna de luna sunt sau nu ... astept parerea voastra si sper sa ma primiti si pe maine langa voi ...
- Andreed
- Addicted member
- Site
Bine ai venit printre noi Nu situ ce sa iti spun de duphaston, poate intervin fetele "veterane". Esti inca tinerica, eu zic ca nu are sens sa iti faci probleme inca. De cat timp incercati?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|