homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-81

#1521 2009-09-04 09:05:18

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9

Andreed a scris:

Neata fetele puss
Adina, o sa ma interesez astazi, voi suna la partenerii mei cu care lucrez pentru Sovata si te anunt. Sunt tot felul de cure ginecologice si parca pentru amandoi
Noi ne-am ciondanit putin aseara si nu am mai avut parte de  sexinpat
O zi usoara fetele

andreead , iti multumesc din suflet sincer, mersi mult de tot  puss  puss  puss  puss  par  par  par  par

9 ani de copilarie ....

#1522 2009-09-04 09:15:35

geany23
Membru
Inregistrat: 2009-09-03

buna Andreed , nu stiu ce sa spun incerc sa raman insarcinata de cateva luni ... mai exact cred ca de 5-6 luni si nimic ... si de data asta daca tot nu mi-a venit cm-ul ... nu stiu ce sa fac daca sa-mi fac sperante sau nu ... ca m-am tot saturat de teste negative ... si nu as vrea sa-mi fac sperante degeaba ... si sa fiu dezamagita ... merci mult va pooop  rugaciune  si sa de-a domnul sa fie cu ochii cat mai curand la toata lumea ce isi doreste ...  gravida

#1523 2009-09-04 10:02:17

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

gargarita a scris:

carra, myha  puss  puss

carra, nu se poate sa suni si sa ceri analizele pe mail?

neatza fetele.
garga am sunat dar nu vor sa mi le zica la telefon.
am optat pentru varianta online mai demult, sa le vad online cu o parola, ec, dar dupa ce sunt facute la lab, medicul care mi-a dat trimitere tre sa bifeze un buton in sistem si daca nu o face la mine nu se vad. cred ca doctorita e in concediu, ceva.
azi la pranz ma duc dupa ele.

andreed daca aflii mai multe detalii de sovata poate ne zici aici pe forum.
si pe mine m-ar interesa.
merci mult.

puss  par  kram  mornincoffee  coffestudiu

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-04 10:06:53)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1524 2009-09-04 10:09:15

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Bună dimi par
Adina am auzit de tratamentele de la Sovata că ar fi f bune in tratarea infertilitătii, eu am fost acolo in vacantă, nu pt tratament si mi-a plăcut ff mult si stiu că multe persoane si-au găsit acolo o rezolvare, sper să reusiti tu si sotul să mergeti, este un loc f plăcut si odihnitor.

hjarta M&M=S

#1525 2009-09-04 10:18:50

LadyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2008-12-28

Neatza mornincoffee fetele !

Adina: stiu  cateva persoane care la Sovata au fost cocepute rodnar

Doamne eu ieri de la 5 dupa-masa am dormit pana acum rotfl  rotfl  rotfl  ..... toata is amortita ..parca a trecut tancul rusesc peste mine ,toate ma dor

Ultima oara a fost editat de LadyDeeDee (2009-09-04 10:21:07)

Publicitate

loading...

#1526 2009-09-04 10:19:12

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

neata dragelor  cascat  coffestudiu

rrux  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  birthday  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  dance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance  partydance
la multi ani iubita, sa fi sanatoasa si sa vina bebe repede in burtica.....scuze de intarziere dar ieri am fost pe baricade  disperat

offtopic mai dragelor am vesti bune si vesti proaste......am luat verighetele, am luat pantofii, am modificat rochita, am depus actele la primarie ......dar ca sa nu fie totul perfect aseara a murit tatal nasului  supa .....nu se vor modifica planurile dar va dati seama ce chef or sa aibe  supa .....sper sa fie bine in final ca deja am palpitatii  disperat

Ultima oara a fost editat de camyelenbebe (2009-09-04 10:23:05)

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#1527 2009-09-04 10:20:47

carra_verona
Insomniac member

neatza camyyyy.
we missed uuu!
wave

fertility

#1528 2009-09-04 10:24:59

camyelenbebe
Hero member

si mie mi-a fost dor de voi carra

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012

#1529 2009-09-04 10:25:53

geany23
Membru
Inregistrat: 2009-09-03

buna fetelor , cu mine nu vreti sa vorbiti sau macar sa va dati cu parerea ... chiar nu stiu ce sa cred si ce sa fac in momentul asta ... scuze daca am fost prea insistenta ... dar am zis ca daca vorbesc cu voi poate ma mai linistesc un pic pana aflu ce si cum ... puss

#1530 2009-09-04 10:40:20

LadyDeeDee
Full member

Salut geany23 uita-te la forumurile in care se discuta despre duphaston eu una nu am luat niciodata si asa ca nu pot sa ma exprim decat sa zic vreo prostie mai bine tac ...dar prietena mea ia acest medicament si este insarcinata in primele saptamani ( pt fixarea sarcinii).mult noroc la bb big_smile

#1531 2009-09-04 10:43:51

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Hello  wave

Mersi mult Camy iubita, imi pare rau pentru tatal nasului vostru  supa
Trebuie sa mergeti inainte, asta este.

Adina si eu am auzit de tratamentele pentru infertilitate de la Sovata dar nu stiu un caz concret. Daca va hotarati sa mergeti, sa dea DD sa fie cu noroc.
Daca mai aflati ceva despre Sovata, sa scrieti si aici ca poate ne ajuta pe toate wink

Geany, bine ai venit printre noi smile
Din cate am inteles eu, tie ti-a dat medicul duphaston pentru ca ai ciclul neregulat?
Si stai calma ca nu incercati de mult timp, esti tanara si nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme momentan.

#1532 2009-09-04 10:48:24

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu am luat Duphaston pentru reglarea menstruatiei - luam din ziua a 15-a pana in ziua a 24-a, apoi la vreo saptamana imi venea menstruatia... Am luat 3 luni si efectul s-a mentinut vreo 2 ani (pana am inceput antibebe)...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#1533 2009-09-04 10:48:50

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Neatza, gagici!
Ce mai ziceti voi?
Camy, imi pare rau pt tatal nasului, dar nu cred ca va fi asa dezastru, nu se vor distra probabil cum ar fi fost normal, dar cred ca vor face fata evenimentului...pana la urma si asta face parte din viata, ce sa facem?Ai gasit pantofi unde am zis eu? puss
Geany, nu dispera.Eu cred ca in maxim 7 zile de la momentul cand nu mai iei pastile tre sa-ti vina...Ai incercat sa-ti urmaresti ovulatia?
Carra, Lady, Adina, Andreed, Naf, Blue puss si o zi frumoasa!
Eu ma bag la incheiat salopeta si deseara pun poze...majoreta Tre sa trag tare ca vine al meu si nu voi mai avea timp, si mai am de facut puloverul si caciulitza, poate si botosei...
Ruxy, cum a fost ieri, te-ai desfasurat la maxim??? puss

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2009-09-04 10:50:14)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1534 2009-09-04 10:50:26

LadyDeeDee
Full member

bucklucica a scris:

Neatza, gagici!
Ce mai ziceti voi?
Camy, imi pare rau pt tatal nasului, dar nu cred ca va fi asa dezastru, nu se vor distra probabil cum ar fi fost normal, dar cred ca vor face fata evenimentului...pana la urma si asta face parte din viata, ce sa facem?Ai gasit pantofi unde am zis eu? puss
Geany, nu dispera.Eu cred ca in maxim 7 zile de la momentul cand nu mai iei pastile tre sa-ti vina...Ai incercat sa-ti urmaresti ovulatia?
Carra, Lady, Adina, Andreed, Naf, Blue puss si o zi frumoasa!
Eu ma bag la incheiat salopeta si deseara pun poze...majoreta Tre sa trag tare ca vine al meu si nu voi mai avea timp, si mai am de facut puloverul si caciulitza, poate si botosei...

puss

#1535 2009-09-04 10:50:43

carra_verona
Insomniac member

salut geany23.
noi aici ne luptam cu luatul temp bazala in fiecare zi, la aceeasi ora etc - ca sa stim cum e cu ovulatia.
cu duphastonul nu stiu nimic, eu n-am luat nicioadata.
bucklu asteptam pozele cu salopetzicaaaa.
kram
puss  par  kram

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-04 10:54:20)

fertility

#1536 2009-09-04 10:55:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Geany, ai rabdare ca trebuie sa-ti vina si mergi sa faci monitorizare sa vezi cum stai cu ovulatia.

Buck, m-am simtit tare bine, am avut multi invitati si m-au sunat persoane la care nici nu ma gandeam ca-si mai amintest de ziua mea, am fost placut surprinsa....am primit si o gramada de felicitari de la voi kram

Noi azi plecam in Ardeal, la nunta unui prieten foarte bun si ne intoarcem luni seara. Mai stau cu voi cateva ore pana vine iub al meu de la serviciu ca atunci o intindem, o sa facem destul de mult pe drum.

#1537 2009-09-04 11:16:14

camyelenbebe
Hero member

asa e buck.....mai ales ca se asteptau pentru ca se chinuia cu cancerul de mai bine un 1 an....lor le era frica sa nu moara in ziua nuntii.....iti dai seama ce aiurea era

bine ai venit geany si sa treci repede la gravidute....nici eu nu am luat duphaston si nu stiu ce sa-ti zic

rrux sa petreceti bine

buck ai grija cu efortul ca vin numaidecat la tine si sa vezi mustuluiala ....am gasit pe lipsacni sandalutele.....nu stiu daca sunt exact ce as fi vrut dar sunt ok....eu visam la ceva mai romantic ( sandale romantice....sa nu radeti) dar sunt ok...acum sunt cu sosete si sandale prin casa ca au niste bretelute ff aiurea si sa se mai lase putin

#1538 2009-09-04 11:33:00

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Bravo, Camy! Sa le porti sanatoasa tot ce ai luat si sa-ti aduca mult noroc la nunta! puss Si in privinta nasilor cred ca poti sta linistita daca se asteptau sa se intample...
Nu fac efort,ca stau in balansoar si impletesc, doar ca nu prea stau bine cu somnul.Azinoapte iar am auzit zgomot la mansarda si m-am mutat in dormitorul lui bb, cred ca am un soricel, o fi inviat buck al meu de pe cromimi...chicot
Ma bucur ca te-ai distrat asa bine, Ruxy...hjarta Aveti grija pe drum ca e luuung...Eu unt nascuta in Arad si cand mergem acolo impartim drumul in doua, dormim o noapte la sinaia, in pensiunea unde am fost prima data...big_smile...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1539 2009-09-04 11:59:12

carra_verona
Insomniac member

bravo camy.
asa, mai incearca-le prin casa.
asteptam poze.
la fel si de la tine buck.
ruxxy distractie placuta la nunta.
puss  par  kram

fertility

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.