Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9-83
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 9
Buckluci imi pare rau ca ai rosu in gat.poate e de la schimbarea vremii bebe Eric ce mai face ?
- r.myrela
- Hero member
Gargarita noastra ce mai face oare ? Passanger pe unde o mai fi ?
pupici la toate
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
saluti de la munca
andreed, poate aia pe care i-ai intrebat tu is mai catolici decat papa... ca, intr-adevar, "ginecologic" de refera la femei ("qynes"=femeie sau asa ceva), la barbati is probleme urologice... poate asa gasesti...
camy, imi pare rau pt tatal nasilor... de acum tre sa mergeti inainte asa! (eu chiar stiu un caz... in care tatal unui din miri a murit in ziua stabilita pt nunta - va dati seama ce naspa... au facut doar civila si slujba, iar cheful anul urmator...)
blue, la fel gandesc si eu referitor la nastere... dar da, e cam greu sa faci pretentii, in conditiile in care intr-o sala obisnuita de nastere sunt vreo 5-6 care nasc ca pe banda... si nu totdeauna sta cineva dupa fundul si pretentiile tale. DIN PACATE
eu azi am fost iar la plaja de nudiste.... si a fost tare bine, dar am venit cam molesita din cauza soarelui... abia astept sa se termine programul sa plec acasuca
Ultima oara a fost editat de katami (2009-09-04 20:31:16)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Katami, si eu m-am mirat dar am specificat clar infertilitate la barbati.... Pupici la toate
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
aaa, atunci asta e, n-au
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
fetelor, am revenit si pe acasa....
eu am intrebat , caci cautand pe net, am gasit la un moment pe forum, o faza de genul ,, am fost amandoi la tratamnet la sovata, am facut masaje, etc , si apoi la ceva timp a venit si bebele,, deci am dedus eu ca e si pt barbati...in fine mesajul era mai vechi, nu aveam cum sa scotocesc mai mult....
asta e, intre timp am mai cautat pe net, si am gasit un medicamnet, care cica ar fi nr.1 recomandat si de medici, e cam scumpa cura, cica e bine sa faci o cura de 6 luni, nu-i zic numele ca poate se intreprreteaza ca si reclama, daca moderatoarele imi dau acceptul eu il zic... ...de asemenea am mai gasit ca si acupunctura este foarte buna, daca e bine facuta , si o sa ma interesez mai bine, si vreau sa-l bag pe sotul meu cat mai curand si la astea, chit ca imi dau toti banii, chiar nu ma intereseaza cat costa , facem un sacrificiu si reusim ....
deci , cu alte cuvinete nu ma dau batuta, trebuie sa fac un bebe, eu sper ca in 6 luni de acum incolo sa raman, adica undeva pana in feb anul viitor sa va dau vestea cea mare....daca nu va fi, vom incerca alte metode si trebuie sa reusim.....chiar trebuie...imi impun acest lucru....e greu...dar in viata pana acum nimic nu am obtinut nimic usor si fara stres : facultatea a fost destul de grea, la licenta am tremurat de numa dupa 2 luni de invatat, la serv am avut anii grei pana sa ajung unde sunt acum, casa am obtinut dupa un mare stres, nunta a fost tot un stres in sensul ca era sa nu am parintii la nunta care nu prea erau de acord cu sotul, asa ca...si pt bebe am facut( cauterizare rana+ pansamente 1luna si 1/2, medicamnete peste medicamente, plansete peste plansete) si vom mai face sacrificiii ....
poate mutlora dintre voi nu li se pare ca sunt cine stie ce sacrificii, dar sincer mie mi se par, pt ca cunosc multe persoane care nu au trecut nic prin jumatate prin ce am trecut eu si au poate mai mult ca mine....in fine....
in fine , sa revenim si la alte chestii , eu am dat o tura prin magazine, caci peste 3 saptmania am intalnirea de 10 ani de liceu, si trebuie sa-mi cumpar ceva, am gasit ceva dar il astept si pe sot sa-si dea cu parerea , eu nu m-am hotarat inca, am fost la un epilat inghinal, iar maine mergem la un gratar la prietenii cu care am fost la nunta, noi facem cinste pt masina cu carnita, asa ca maine o sa formez niste frigarui.....
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-04 21:16:35)
9 ani de copilarie ....
- Andreed
- Addicted member
- Site
- adinagrig
- Insomniac member
iti multumesc Andreead, esti foarte draguta, iti urez si ne urez la toate cele care ne dorim sa vina mai repede bebe, si ma rog la Doamne-Doamne, sa nu mai dea copii la familile care nu-si doresc copii ci sa -i trimita la noi cei care tanjim atata dupa ei ..offff...
9 ani de copilarie ....
- katami
- Platinum member
adina eu te am in lista de mess? (ca da, s-a intamplat inevitabilul... nu v-am trecut de la inceput si cu nick-ul de pe forum si nu mai stiu cine e care). daca da, da un buzz (eu sunt pe invisible), sa-ti trimit niste chestii...
- LaviG
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-08-13
Mamica fericita de bebe Raul Mihai din 8.11.2010
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nu stiam ca un bebe vine asa greu....scand am decis sa renunt la pastile ma gandeam la maxim 0 luna, doua, dar m-am inselat. Sunt putin speriata dar poate luna aceasta va fi cu noroc. Oricum, acest subiect doar cu voi il vorbesc. Sunt curioasa ce va zice dr luni..poate ma gaseste cu ceva
- adinagrig
- Insomniac member
katami nu il am, al meu e adinagrig@yahoo.com...baga-ma tu si eu iti dau add....
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
geany, bine ai venit, bafta! du-te la doc la monitorizare, asa cum te-a chemat. fa analizele pre-conceptie si inarmeaza-te cu rabdare. alceva nu prea ai ce sa faci. menstra ar trebui sa apara la max 7 zile dupa terminarea duphastonului. ce nu prea imi place e ca te-a bagat pe stimulare fara sa verifice daca ai ovulatie inainte
camy, ce de-ai rezolvat! bravo!
andreed, da, pot durea sanii si la ovulatie. eu sunt in preajma ovulatiei si ma doare putin, dar doar 1 san
carra, densitatea mare a urinii se combate cu o hidratare mai eficienta. dcorpii cetonici pot aparea si ei tot din cauza deshidratarii, in cazul curelor de slabire drastice sau in caz de diabet zaharat. dar banuiesc ca ai facut si glicemia si ca e ok, asa ca eu zic ca e vorba doar de deshidratare.
buck sper sa te faci bine repede
myrela, sunt bine, multam de intrebare
adina, zi medicamentul, ca nu-l vinzi tu ca sa fie reclama. ma intereseaza si pe mine te cred ca tot ce ai obtinut a fost cu greu... dar asa-i ca te bucuri mai tare cand osteneala e mai mare? si bebe cand o sa vina o sa fie cel mai iubit bebe si o sa te faca extrem de fericita. n-ar fi bine totusi sa incerce cu tratament hormonal (FSH+LH)? poate functioneaza. doctorita ce a mai zis inafara de cariotip?
andreed, bafta luni
pupici la toate
- adinagrig
- Insomniac member
garga, medicamentul se numeste ,, proxeed plus,,
garga sapt viitoare merge la o noua spermograma si vedem ce mai zice doamna doctor...
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
merci mult garga. dar valaore 5 la chestia aia cetonica ti se pare mare? sper ca nu am diabet - Doamne feri !!! multumesc frumos. ps: adina have fun la gratarel. noi vrem sa mergem la RomExpo la targul de mobila.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2009-09-04 22:51:14)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- r.myrela
- Hero member
Adina si eu sunt de parere ca merita incercata acupunctura eu am facut 10 sedinte pt tiroida la o doctorita. pt fertilitate as incerca la altcineva.
ce-a mai ciudata e incertitudinea ca nu stiu exact cauza pt care bebe intarzie
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-04 22:47:35)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
adina, bafta cu spermograma, sper sa se vada imbunatatiri. al meu sot o reface luna viitoare
carra, nu stiu daca e mare, n-am la ce sa ma raportez. corpii cetonici nu trebuie sa existe in urina in mod normal.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
gargarita a scris:adina, bafta cu spermograma, sper sa se vada imbunatatiri. al meu sot o reface luna viitoare
carra, nu stiu daca e mare, n-am la ce sa ma raportez. corpii cetonici nu trebuie sa existe in urina in mod normal.
merci garga. ce e ciudat e ca valoarea era in patratel (adica in afara intervalului) si la dreapta scria negativ .... deci ore e de 5 unitati, ori e negativ. cam ciudata treaba. in fine, o sa beau mai multa apa.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|