|
Nu esti logat.
Avionul si conditiile generale-5#77 2010-04-17 21:38:25
Re: Avionul si conditiile generaleSi ei se supun anumitor regulamente,black. Nu vor ei sa trec? Ok. Nu vreau eu sa-si pastreze slujbele Simple as that. Prin angajare,se obliga sa respecte regulamentele in vigoare. Nu e dupa cheful lor. Tot dupa cheful lui un angajat din G'Market n-a vrut sa imi indice unde era nu stiu ce raion. Tot dupa cheful meu,a fost concediat 5 minutes later,cand am chemat managerul. Offline #79 2010-04-17 21:39:13
Re: Avionul si conditiile generale
Eu pe cremele alea dau bani,ok? In cazul meu,o crema e undeva la 80 de euro. Nu cred ca imi convine sa las aprox. 200 de euro acolo pentru ca nu stiu ei ce-i aia reglementare. Offline #81 2010-04-17 21:41:51
Re: Avionul si conditiile generalePai da,vedem. Sincer acum,nu inteleg de ce voua vi se pare ok. Exista reguli pentru pasageri si pentru angajati. Atata timp cat e dreptul meu sa car x chestii,incat sa ma incadrez in regulament,nu vad de ce ar mai intra cheful vamesului in ecuatie. Offline Publicitateloading...
#82 2010-04-17 21:43:20
Re: Avionul si conditiile generaleo fac pentru siguranta noastra ... nu stiu de ce iti e greu sa le bagi in bagajul de cala ...? Offline #83 2010-04-17 21:44:02
Re: Avionul si conditiile generalewild, eu zic sa-ti lasi gandurile astea acasa o prietena s-a certat cu ei din nu-stiu-ce-prostie si tot asa si ea, ca vrea sa vorbeasca cu manager, cu superiorii guess what ? n-au mai urcat-o in avion. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #84 2010-04-17 21:46:57
Re: Avionul si conditiile generale
Pentru ca e dreptul meu sa le pun in ala de mana. Pentru ca pe mine ma apuca machiatul/demachiatul/cremuitul oriunde,inclusiv in avion. Pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu sutele de euro sparte in cala si eventual insirate pe haine ca asa le-a f*tut lor cheful. Reasons enough? Si pentru ce siguranta,pardon,o fac ei? Hai nu-mi spune... o sa fiu intr-un avion,la mii de metri in aer,si fondul de ten va fi cel care va avea ganduri asasine cu mine,nu? Offline #86 2010-04-17 21:52:57
Re: Avionul si conditiile generalePai stiu si eu asta,dar pusesem o intrebare. Da,inteleg,siguranta noastra. Pentru asta sunt interzise metalele: cataramele,pilele,forfecutele,etc. Da' fondul de ten? Pasta de dinti? Scuza-ma,da' cred ca niciun tampit nu se duce la vreunul din staff-ul avionului cu amenintari de genul "fa asta sau te machiez/te spal pe dinti"... Zic si eu. Offline #87 2010-04-17 21:54:57
Re: Avionul si conditiile generalemai, e vorba ca in sticlele alea se pot introduce obiecte/substante.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #88 2010-04-17 21:55:26
Re: Avionul si conditiile generaleacum 4 ani au facut o bomba dintr-un nintendo .. nu stiu ce sa spun despre lichide de ce le verifica de ce nu te lasa .. de ce trebuie sa fie vidate, etc .. dar probabil e important pentru siguranta noastra deci ma supun. Offline #89 2010-04-17 21:58:35
Re: Avionul si conditiile generaleLe mananc daca trebuie Offline #90 2010-04-17 22:01:55
Re: Avionul si conditiile generalefata, te duci frumos cand iti face checkingul, le spui ca ai chestii fragile si iti pune o eticheta cat bagajul pe care scrie mareee "fragile" si vad tampitii aia si nu ti-l arunca. eu si sormea asa am facut mereu si nu am gasit nici macar o zgarietura pe geanta. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #91 2010-04-17 22:04:23
Re: Avionul si conditiile generaleBine,fac si asta. Dar totusi,de unde pot face rost de bubble wrap? Dracia aia de plastic cu bule pocnitoare Ca sa fiu sigura... daca tot le las acolo. Offline #92 2010-04-17 22:06:22
Re: Avionul si conditiile generalee de ajuns sa le bagi printre haine, nu stiu de ce te ambalezi atat.. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #93 2010-04-17 22:08:17
Re: Avionul si conditiile generalece fel de geamantan ai ? mie nu mi s-au desfacut/ curs niciodata .. si am avut sticle de whisky, shampoane, parfumuri, camere de filmat, etc .. si au ajus intregi .. intre haine Offline #94 2010-04-17 22:10:37
Re: Avionul si conditiile generaleeu am avut si o vaza.. aaa, si pahare zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #95 2010-04-17 22:10:55
Re: Avionul si conditiile generaleWild, exagerezi.. nu e dracul asa negru cum vrei tu sa-l faci sa para.. sunt niste reguli carora tre sa te supui si cu asta basta, n-ai de ales.. in plus nu inteleg de ce atitudinea asta revoltata si razvratita cand e pt binele tau sa le pui in bagaj tocmai sa eviti astfel de situatii. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|