|
Nu esti logat.
Suedeza o fi greu de invatat....?#1 2009-08-22 22:56:49
Suedeza o fi greu de invatat....?. Ultima oara a fost editat de OmniaVincitAmor (2012-08-03 13:09:02) Offline #2 2009-08-22 23:03:16
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Uite eu stau in Danemarca si cam stiu cum suna suedeza, tot ce pot sa-ti spun e ca e mai usoara si mai frumoasa decat daneza, mai usor de pronuntat (asta conteaza f mult) insa trebuie sa mergi constienta ca tu mergi intr-o tara straina. Apoi, tarile scandinave sunt destul de nationaliste, deci sa te interesezi care iti sunt sansele ca tu sa profesezi avocatura in tara respectiva, pentru ca in general strainii nu au functii foarte inalte cel putin nu in profesia pe care vrei sa o faci tu. Dar daca chiar vrei trebuie sa inveti suedeza foarte bine inainte de a merge acolo, ca sa studiezi in limba lor. Scolile scandinave sunt bune in topurile de pe net, si gratuite. Offline #3 2009-08-22 23:13:06
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Dar ... de ce nu aplici de exemplu undeva in ... Anglia ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2009-08-22 23:37:05Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Si eu stau in Danemarca, si nordicii sunt chiar nationalisti tare. Nu cred ca ar fi vre-unul sa te angajeze pe tine ca romanca inainte la al lui. Plus, ca din cate stiu eu, ca avocat trebuie sa stii limba la perfectie ca sa ai sanse sa profesezi, asa ca in locul tau m-as orienta la o tara unde se vorbeste engleza daca vrei cu adevarat sa fii avocat. Mie si daneza si suedeza mi se par grele, si ca suna urat, dar acu tine de preferinte. Nu am invatat suedeza, dar daneza e crima. Mai bine germana Offline #5 2009-08-23 10:34:55
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?shine, suna bine ce progamel? as vrea sa aud si eu cum se pronunta Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-23 13:48:10
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?vreau si eu. de unde`l ai? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #7 2009-08-23 19:45:10
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?l`am instalat, da` nush ce puii mei are ca nu pot sa schimb limba. e setat pe latvian si nu pot(stiu) sa schimb zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #8 2009-08-23 20:13:27
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?tarile scandinave sunt foarte frumoase.pentru mine e un fel de rai.dar sa fiu on-topic limba e absolut mizerabila.(spun limba si nu limbile deoarece daneza suna aproape ca suedeza)shine,deageaba inveti expresii si nu mai stiu eu ce .limba o inveti printre ei,nicidecum de pe net de una singura. eu,tu si restul lumii... Offline #9 2009-08-23 20:16:18
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?adevarat, dar cu notiunile elementare cunoscute, ii va lua f putin pana va cunoaste limba f bine printre ei. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #10 2009-08-23 20:33:09
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?
http://www.cnet.de/downloads/windows/23 … atvian.htm Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten. Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist. Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben. Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen. Offline #11 2009-08-24 08:48:08
teoretic posibil,practic imposibil.crede`ma ca nu le cunosti la perfectie limba.un englez/francez/spaniol daca invata romana si vine in tara si eu ii arunc o expresie pe care numa nativii o cunosc,sincer,crezi ca intelege? eu,tu si restul lumii... Offline #12 2009-08-24 11:09:56
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Limbile nordice se invata mergand la scoala (acolo) sau stand printre nordici ... "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #13 2009-08-24 11:41:09
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Buna verisoara mea locuieste de cativa ani buni in Suedia si a invatat limba la scoala. Dar matusa mea a reusit sa invete foarte bine suedeza mergand la niste cursuri pentru straini. Iar acum nu mai are nici o problema. Iar una peste alta suedeza este o combinatia intre germana si engleza. Asta mi-a spus vara-mea. Doar ca la pronuntie sunt probleme. Daca pronunti gresit poti sa spui n prostii si tot sa nu reusesti sa spui ce vrei. nu este deloc fonetica Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #14 2009-08-24 12:00:30
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Buna, ada! "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #15 2009-08-24 12:36:10
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?ti-am dat un mail cu mail-ul verisoarei mele. spunei ca ai mail-ul de la Ada. Si ca ai nevoie de ceva informatii. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #16 2009-08-24 12:41:39
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?Multumesc mult! "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #17 2009-08-24 14:26:51
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?eu stiu o tipa care e la limbi straine, limba x si suedeza Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-08-24 14:27:41) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #18 2009-08-24 14:28:29
poti sa imi trimiti si mie programul? te rog frumos.. Offline #19 2009-08-24 14:35:42
Re: Suedeza o fi greu de invatat....?gata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|