|
Nu esti logat.
Curiozitate sexuala-3#39 2009-08-24 15:01:59
Re: Curiozitate sexualaOn topic - schimband in ipoteza ta, pe el cu o ea, as putea sa-mi dau si eu cu parerea Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #40 2009-08-24 16:30:51
Re: Curiozitate sexualachiar ca unii au stricat postul fara rost. ce daca a facut omul o greseala gramaticala, pe care, sa fim sinceri, multi o fac? atata timp cat se intelege ce vrea sa zica, nu putem trece peste? eu zic ca n-a lezat pe nimeni acea greseala. daca tot vrem sa-i dam o lectie, i-o putem spune frumos, nu cu aer de superioritate. sa invete omul ceva, nu sa se simta de tot *****ul...
cum anume iti da de inteles ca "nu e dispus sa faca sex/dragoste, niciodata"? iti respinge taios initiativele? iti spune de la prima intalnire: "eu nu fac sex niciodata"? intreb pt ca reactia ar depinde de acest context. Offline #41 2009-08-24 21:28:39
Re: Curiozitate sexuala
...nu era necesara explicatia, ma gandesc ca stiu toti ce inseamna Ultima oara a fost editat de andora (2009-08-24 21:30:51) Am facut un pariu cu viata: ca atunci cand ea ma va invinge , eu sa nu am nici un regret!!! Offline #42 2009-08-25 10:04:48
ShineOfBlood ai warn pt etichetare Offline #43 2009-08-25 10:25:27
Fara suparare, andora, sioux a scris explicatia pentru ca tu ai folosit cuvantul "erata" intr-un context gresit. Erata nu inseamna eroare, cum vroiai sa se lase de inteles din ce ai scris tu. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|