homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-17

#305 2009-08-26 11:49:21

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

lasa maya, ca aia nu sunt chiar copii...
hmmm... ei fi varianta feminina a lui extra?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#306 2009-08-26 11:50:18

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Nu, mai rău.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#307 2009-08-26 11:51:07

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

James a scris:

Nu, mai rău.

mda. el macar se oboseste cu citatele...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#308 2009-08-26 11:51:26

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

mmaayyaa20 a scris:

anabella_n a scris:

mmaayyaa20 a scris:

de ce mi se aduc ca argumente numai cazurile extreme negative si nu cele intalnite la tot pasul?

pai spune-ne tu despre astea, ca vad ca stii mai multe despre avorturi din cauza faptului ca nu te-ai protejat, decat noi, alea care ne protejam cum putem si n-am facut vreodata un avort

mai bine sa ne vorbeasca despre asta  toti copii  pusi in pungi  si  aruncati  la gunoi din maternitati si din cabinetele    de ginecologie unde se fac avorturi,,

cu tine n-o scoate nimeni la capat, parca ai avea ochelari de cal si vezi numai inainte (stii tu, cu dumnezeu inainte)
eu am treaba, ma pregatesc sa traiesc si sa ma duc la concert sa vad o femeie adevarata, o mare curva daca vrei. si apoi poate fac si putin sex protejat, ca sa nu fac copii.
tu mai ia de citeste un studiu medical si eventual biblia, sa-ti mai speli din pacatele pe care crezi ca le ai
have a nice life!

#309 2009-08-26 11:51:51

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

alinda a scris:

lasa maya, ca aia nu sunt chiar copii...
hmmm... ei fi varianta feminina a lui extra?

viata incepe din momentul conceperii:
Din momentul conceptiei, 46 de cromozomi se combina cu 30.000 de gene determinand toate caracteristicile fizice: sex, caracteristicile fetei si ale corpului, culoarea ochilor, a parului si a pielii. Si ceea ce este si mai uimitor, inteligenta si personalitatea - modul in care gandeste si simte bebelusul - sunt deja plasate in codul lui genetic. In momentul conceperii a aparut un ?el? in mod esential si unic.

In timp ce sta inca in pantece, bebelusul incepe sa se miste, sa inghita si ?sa respire? lichidul amniotic, sa raspunda la stimuli si in general sa se pregateasca pentru viata de afara.

Inima incepe sa bata

De cand inima incepe sa bata, la 18 zile, sangele fatului trece de-a lungul cordonului ombilical, trece prin placenta si se apropie de vasele sanguine materne aflate in uter.

De-a curmezisul zidului despartitor are loc schimbul incarcaturilor gazoase: copilul paseaza mamei resturile de dioxid de carbon, iar ea ii furnizeaza oxigen si nutrienti.

Raspunde la atingere

Copilul a devenit sensibil si raspunde la atingere. Toate cele cinci sectiuni importante ale creierului sunt prezente. Functionarea creierului masurata pe baza undelor EEG este inregistrata la 40 de zile. Aici minunatul centru de control trimite mesaje mamei si copilului.

Capul ocupa aproape o treime din volumul total al corpului, dar va deveni proportional cu restul corpului pe masura ce copilul creste.

Publicitate

loading...

#310 2009-08-26 11:52:09

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

mmaayyaa20 a scris:

mai bine sa ne vorbeasca despre asta  toti copii  pusi in pungi  si  aruncati  la gunoi din maternitati si din cabinetele    de ginecologie unde se fac avorturi,,

poi de ce sa se ajunga aici ?? mai bine ne protejam nu ??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#311 2009-08-26 11:52:25

James
Banat

anabella_n, aia e doar o curvă, aici greşeşti. big_smile

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-26 11:52:53)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#312 2009-08-26 11:53:12

anabella_n
Hero member

o curva care-mi place. singura curva pentru care dau bani lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-26 11:53:38)

#313 2009-08-26 11:53:55

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

James a scris:

anabella_n, aia e doar o curvă, aici greşeşti. big_smile

applause

eu,tu si restul lumii...

#314 2009-08-26 11:55:26

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

mayo, inseamna ca ai o parere tare nasoala despre dumnezeul asta in care crezi tu de te gandesti ca te pedepseste dandu-ti copii bolnavi care se chinuie toata viata si care isi chinuie si parintii. ca-si platesc parintii greselile si pacatele, ca vine copilul cu o karma proasta, ca parintii impreuna dau intotdeauna minus, astea-s alte teorii pe care le-as crede mai degraba decat sa cred ca dumnezeu pedepseste. cunosc si eu cazuri de femei care au turnat copii doar ca sa tina barbatii langa ele si au distrus prin procesul asta 3 vieti, iar barbatul tot nu le apartine... imi pare rau de tine si de lungul sir de barbati care te vor insela si/sau parasi pentru ca ai o gandire atat de defectuoasa.

#315 2009-08-26 11:55:31

James
Banat

anabella_n a scris:

Rău, foarte rău! big_smile

#316 2009-08-26 11:55:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

iar vorbim discutii aiurea
daca o persoana nu vrea sa fie altceva in viata decat un soi de incubator uman si sa nu fac altceva decat sa se reproduca, cine sunt eu sa-i interzic ?
pe mine insa ma socheaza agresivitatea si lipsa completa de empatie a indivizilor astora care vin, chipurile, sa arunce in noi cu mesaje umanitare
culmea ca eu nu atac crestinii pe strada sa-i corup

#317 2009-08-26 11:56:30

anabella_n
Hero member

James a scris:

anabella_n a scris:

Rău, foarte rău! big_smile

stiu, merit sa fiu biciuita  punish big_smile

#318 2009-08-26 11:57:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

maya, serios... cu copy-paste nu ajungi nicaieri.
mai bine scrie ce crezi tu, nu mai avea atata incredere in articole formulate de altii.
oricum, de lamurit, ne ai lamurit; am inteles ce crezi tu despre sex, ce te a facut sa gandesti asa.
eu una apreciez ca dupa avort te ai indreptat mai mult spre Dumnezeu, dar nu trebuie sa devii extremista.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#319 2009-08-26 11:58:26

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

BA TU CHIAR NU INTELEGI CA ANTICONCEPTIONALELE FAC IMPOSIBILA OVULATIA ????????  lol

sa-ti explic, ca la gradinita :

(estrogen + progesteron) + spermatozoid = ovulatie inhibata + spermatozoid => multimea vida (nicio fecundare) => NICIUN COPIL.

cuc.

#320 2009-08-26 11:58:53

LadyPink
Platinum member
Site

off-topic: James, ce-ai cu Madonna? big_smile

#321 2009-08-26 11:59:07

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

ok maya...tu nu vrei sa vorbesti despre tine...de la inceput iti spun ca nu te judec si iti respect ideile...vreau acum sa te pui putin in locul meu si sa imi spui ce ai face...am langa mine un barbat extraordinar care m-a asteptat mai mult decat am crezut ca poate astepta cineva vreodata...si nu mi-a cerut in veci nimic din ce eu nu am vrut sa ii dau...la inceput am facut dragoste cu el pentru ca merita si pentru ca mi-am dat seama ca il chinuiam asa(trecuse deja f mult timp de cand eram impreuna si nu era corect ce se intampla)...acum facem ca ne place la amandoi si relatia a devenit mult mai apropiata...stiu ca probabil ceea ce facem nu e crestineste...deci am pacatuit...imi asum responsabilitatea si chiar daca as renunta eu...desi imi place...nu pot sa fac asta pentru ca il face pe el fericit...il vreau fericit...e foarte important sa te uiti in ochii omului pe care il iubesti si sa il vezi implinit si fericit cum nu a fost niciodata...problema 2...deci la a face dragoste nu pot renunta...ce fac?...stau si ma rog sa nu apara un copil pe care acum nu avem cu ce sa il intretinem...deci ar trebui sa fac un avort...ceea ce nu as face niciodata...daca as face asa ceva probabil as ajunge si eu sa nu imi mai doresc sa fac sex niciodata...deci ori l-as avorta ori l-as chinui...ceea ce cred eu e un pacat mai mare decat daca iau AC...daca Dumnezeu o sa vrea sa ma bata pentru ca eu am facut dragoste cu barbatul pe care il iubesc si pentru ca am ales sa aduc pe lume un copil mai tarziu ca sa nu il chinui...atunci cu siguranta o sa ma bata si fara sa fac eu un pacat mai mare ca avortul spre ex...nu crezi ca este o forta mai mare decat noi undeva care ne ghideaza si deci nu se mai tine cont de AC?...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#322 2009-08-26 12:00:02

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

heim, ai dreptate! stii tipele alea cu basmalutze pe cap care te opresc la colt de strada? eee, imi vine sa le iau la palme numai cand le vad ca se uita inspre mine! pentru ca urasc ca cineva sa incerce, insistent zdravan de tot, sa-mi bage in cap religie sau ceva legat de religie. urasc sa mi se spuna ca nu am inteles eu bine, ca nu traiesc eu bine bla-bla-bla-bla.... nu incerc sa fac pe nimeni sa traiasca sau sa gandeasca la fel ca mine si am pretentia asta de la toti ceilalti in ceea ce ma priveste.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#323 2009-08-26 12:00:36

LadyPink
Platinum member
Site

dt, nu-i adevarat, asta i-am explicat si eu... la modul mai romantic ca daca iei ac atunci nu se mai ajunge la spermatozoid + ovul = love, dar mi-a zis ca-s prost informata. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.