homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-29

#533 2009-08-28 23:28:23

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

LadyPink a scris:

pfoai, valy, daca ma cuplez cu james, cu ana si cu inca vreo 2-3... arunca pe noi cu apa sfintita big_smile

rotfl

..be the best ...fuck the rest smile))

#534 2009-08-28 23:29:21

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

d3vildelia a scris:

Katalyna2311 a scris:

James a scris:

Măriuca, dar ce ai făcut? Crimă, santaj, prostituţie? Toate la un loc?

James, in cartile noastre, la crestinii ort. exista undeva o vorba care mie imi cam scapa acum. dar e ceva de genul"....dintre care cel dintai pacatos, sunt eu"=> fiecare trebuie sa se considere cel mai pacatos, sa se uite doar la pacatele sale

dakata cam asa e dar am senzatia ca mariuca se cam uita la pacatele noastre .....si asta nu e bine pt k nu ne cunoaste..

mariuka oamenii nu au dreptul sa judece pe alii...doar Dumnezeu face asta (crestino)

Dumnezeul ăsta promovat de biserica creştină e un şarlatan care-şi bate pulą de proşti. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#535 2009-08-28 23:29:23

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mariuka a scris:

shineofblood daca nu ai nik de facut la ora asta du te la masculul tau!serios ...eu si mayya ne expunem puncte de vedere si asteptam oameni deschisi la minte care sa afle mai multe nu ofticati care cauta sa ne schimbe noua parerea despre religie sau Dumnezeu,,,faceti fratilor cum v-o taia capul...omul e dupa voi numai un simplu animal ca si ele mananca ,bea se reproduc numai ca nu au suflet..noi avem si ce facem cu el???nu aveti de cat sa va indopati cu ac si gata!care-i problema?faceti 1 copil oferiti-i tot si rasfatati-l la final va va duce la azilul de btrani si ati incheiat tot!nu va pune nimeni sa faceti multicopii eu vb de familiile in care se simte binecuvantarea lui Dumnezeu ,oameni ca sinoi pacatosi dar care se silesc cat pot sa fie buni crestini..nu ma luati cu preoti care au amante
?sice???padure fara uscaturi...
dar de pr Argatu,Cleopa,Boca,parvu ce ziceti?sau de sfinti???

maria.. marinela..cum te-o chema... noi nu incercam sa schimbam mentalitati,voi sunteti disperatele care fac asta. in caz ca nu vezi,maya a deschis topicul,si sunteti voi doua impotriva lumii...deci voi sunteti cele cu probleme... la mansarda,eventual. nu ma lua cu pacate,si dumnezeu,si binecuvantari,si iad... nu o sa ma judece un dumnezeu in care nu cred,si nu o sa ard intr-un iad care stiu ca nu exista smile nu noi suntem cele incuiate la minte,ci voi...si asta e un fapt destul de evident. wink

#536 2009-08-28 23:29:48

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

pfoai, valy, daca ma cuplez cu james, cu ana si cu inca vreo 2-3... arunca pe noi cu apa sfintita big_smile

poate n-ati observat ca eu azi fac pe lupul moralist si ma doare-n cot de scandal, oriunde s-ar gasi el. sunt o doamna! big_smile
"pentru ca pot. pentru ca vreau" lol

#537 2009-08-28 23:30:10

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

aaa ina cv mariuka:de unde stii u ca viitorul tau preot nu se va schimba???cum spune maya poate se lasa dus de val si......

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#538 2009-08-28 23:30:12

mmaayyaa20
Full member
De la: Bucuresti/Braila
Inregistrat: 2009-08-22

daca vedem o greseala la noi o lasam sa persiste  sau incercam pe  cat posibil sa o indreptam? noapte buna   si  numai bine

#539 2009-08-28 23:31:05

mariuka
New member
Inregistrat: 2009-08-28

sfintii nu au fost sarlatani....masoara-ti cuvintele....vai de capul tau

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#540 2009-08-28 23:31:09

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mariuka..iarta-ma k te intreb ,fara nici un fel de rautate,da daca tu o trimiti pe shine la masculul ei ..tu de ce nu stai langa copil avand in vedere k e asa mic ?si stai sa iti bati capul pe forumuri sa te lupti cu morile de vant?

Sa nu te astepti sa te salut!

#541 2009-08-28 23:31:13

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

anabella_n a scris:

LadyPink a scris:

sunt o doamna! big_smile

ce p**a mea!! puss treci pe mail ca ne incingem big_smile

#542 2009-08-28 23:31:32

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

mariuka a scris:

sfintii nu au fost sarlatani....masoara-ti cuvintele....vai de capul tau

Bagabonţi şarlatani, nu doar şarlatani. big_smile

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#543 2009-08-28 23:31:47

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

mariuco ... eu una am citit savatie bastovoi ... si pot sa spun ca mi`a palcut cum scrie .... dar nu am gasit in scrierile lui nimic din ce bati tu campii pe aici ... na, poate nu stiu eu sa interpretez rotfl

#544 2009-08-28 23:32:06

mariuka
New member

ies acum...sunt prea obosita sa mai citesc ce va debiteaza unora mintea...sincer,,,Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ierte pt toate!pup Katalina si Mikutza...respectele mele

Cel mai dureros lucru din lume e sa te simti in plus  acolo unde candva erai totul ...sad sad

#545 2009-08-28 23:33:00

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

ce-mi place cand se raspunde doar la ce se doreste smile adica na, nu noi, astea pacatoasele ci cele rupte din cuv. domnului... sau o fi greu sa tina pasul cu pacatosii... mai, ca si chestie, trebuie sa iti bati capul mult sa schimbi o mentalitate... asa ca eu de-abia astept sa incerce big_smile

kata si myku, ce facurati de i-ati intrat in gratii???

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-08-28 23:33:44)

#546 2009-08-28 23:33:09

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

LadyPink a scris:

anabella_n a scris:

LadyPink a scris:

sunt o doamna! big_smile

ce p**a mea!! puss treci pe mail ca ne incingem big_smile

you am me baby ain't nothing but mammals... lol

#547 2009-08-28 23:33:24

mariuka
New member

asta e ultimul pt sophie savatie nu prea a scris de asta ....sincer...cauta daca vrei la pr arsenie boca el a scris mult despre asta!!repet se numeste Copiii nascuti in lanturi!te pup

#548 2009-08-28 23:33:39

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

pai lady ... te si astepti sa`ti raspunda? rotfl

#549 2009-08-28 23:34:40

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mykutza a scris:

mariuka..iarta-ma k te intreb ,fara nici un fel de rautate,da daca tu o trimiti pe shine la masculul ei ..tu de ce nu stai langa copil avand in vedere k e asa mic ?si stai sa iti bati capul pe forumuri sa te lupti cu morile de vant?

uite cum ma tenteaza! sigur e dracu' deghizat in muiere. ma ia cu zaharelul si ma imbie la pacate,pai se poate lol

#550 2009-08-28 23:34:45

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

offff prea multi nervi pt nimic....rotfl2))

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#551 2009-08-28 23:34:50

mariuka
New member

pt mikuta....mami copilul meu doarme linistit in patutul ei acu..nu are nevoie de mine...doar cand ii e foame...gata acu chiar ies.va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.