homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA-42

#780 2009-08-29 14:59:22

me_bb
New member
Inregistrat: 2007-08-21

Re: ADOLESCENTA SI VIATA SEXUALA

James a scris:

Graba nu e o scuză. Nu e o scuză nici măcar pe messenger, unde vorbeşti ?n timp real. Aici, unde poţi chiar să-ţi corectezi greşelile... clar nu e o scuză.

Vai, scriu cu j ?n loc de ş, scriu cu k ?n loc de c, scriu cu y ?n loc de i... din cauza vitezei. Deci scriu ca un cocalar, din cauza vitezei. Ok... mama ei de viteză, mă face să par analfabet!

James, nu mi-e rusine cu tine!  big_smile

hjarta hjarta hjarta

#781 2009-08-29 15:08:17

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

me_bb a scris:

Bai frate eu disper cand vad in ce hal posteaza devildelia.

ASTA e pers a 3 a... daca ii spuneai ei suna la modul "devildelia, in ce hal postezi!"

tot pe forum e o regula cu "nu judecati"

si da, james... de acord cu tine... e plin de personaje care scriu la "vreau sa aflu" cu j si alte "cocalarisme"... dar asta e una (sida, nici mie nu-mi place sa citesc asa ceva) si alta e in exemplele date de me_bb... unde sunt, pur si simplu, greseli de tastare, mancat litere, chestii dintr-astea. pai eu dintr-astea am avut si in lucrearea de licenta... si nu s-a trezit niemni savant sa mi le corecteze

oricum, indiferent de TIPUL GRESELII.... ce se intampla aici e un maaaare OFFTOPIC... pe degeaba. faceti un topic separat, unde sa copiati citatele gresite ale fiecaruia si sa le disecati cat vreti... ca asa deja se strica o discutie (mai mult sau mai putin constructiva, dar asta e alta poveste).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#782 2009-08-29 15:13:27

me_bb
New member

Scuza-ma, dar felul in care scrie o persoana (si nu ma refer la calitatea ideilor) spune foarte multe despre ea, in special greselile de gramatica si asta e dovedita stiintific

Ultima oara a fost editat de me_bb (2009-08-29 15:15:01)

hjarta hjarta hjarta

#783 2009-08-29 15:17:03

katami
Platinum member

eu chiar ma refer la calitatea ideilor... dar cred ca e vorba de un raport forma/fond smile si fiecare alege... ce vrea. pe ce pune pret, probabil....

(dupa paranteza ta era rost de o virgula tongue si corerenta frazei cam lasa de dorit... avea o denumire greseala, dar nu mi-o amintesc din liceu). iti place? smile

eu mi-am spus parerea, nu mai contribui la offtopic de acu

Ultima oara a fost editat de katami (2009-08-29 15:19:24)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#784 2009-08-29 15:21:11

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

rotfl2 ce scandal sa iscat rotfl

me_bb ,sincer, daca era vorba sa nu stiu sa scriu intradevar, nu cred ca as mai fi terminat linceul , sau , nu as fi luat bacul

fetelor calmativa , uneori corecturile sunt benefice , indiferent daca sunt rautati:*
si vedeti ca sunteti total departe de tema topicului

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#785 2009-08-29 15:21:21

me_bb
New member

Inseamna ca nu ai nicio legatura cu ce vorbim noi aici, pentru ca nu ne-am luat de calitatea ideilor lui devildelia. Noi am vorbit strict de faptul ca nu intelegem ce scrie, si ca trebuie sa ghicesti, pe langa greselile de gramatica. nu am sarit ca "n-a pus virgula dupa paranteza" ca pot intelege un mesaj cu virgula sau fara, depinde cat e de scurt  tongue

cred ca fraza mea e destul de "corerenta" Si DA! imi place ! diablo

Ultima oara a fost editat de me_bb (2009-08-29 15:27:42)

hjarta hjarta hjarta

#786 2009-08-29 15:30:36

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

d3vildelia a scris:

rotfl2 ce scandal sa iscat rotfl

me_bb ,sincer, daca era vorba sa nu stiu sa scriu intradevar, nu cred ca as mai fi terminat linceul , sau , nu as fi luat bacul

fetelor calmativa , uneori corecturile sunt benefice , indiferent daca sunt rautati:*
si vedeti ca sunteti total departe de tema topicului

?n ziua de azi sunt şi analfabeţi care termină facultăţi chiar, asta nu-i un criteriu. Faci şi tu acum ca Măriuca, jurista. big_smile

Demonstrează că ai carte, nu ne arăta diplome. Şi regele ţiganilor are facultate... absolvită ?nainte de liceu, după cum zicea el.

Ultima oara a fost editat de James (2009-08-29 15:32:15)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#787 2009-08-29 15:32:47

d3vildelia
Hero member

james , eu nu demonstrez cui imi cere , demomserez cui vreau wink

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#788 2009-08-29 15:34:50

James
Banat

Ăsta e răspuns d-ăla, care face parte din aceeaşi categorie cu: deşteptul cedează primul. Nu? smile

Dacă eşti inteligent, se vede. Dacă ştii să vorbeşti frumos, se vede. Dacă faci astea doar pentru anumite persoane... ghici ce se vede!

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#789 2009-08-29 15:37:46

d3vildelia
Hero member

nu ma intereseaza ce vorbeste lumea sau ce crede ea despre mine , eu ma cunosc , stiu cum sunt si punct acestei discutii inutile

#790 2009-08-29 15:37:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca aveti de gand sa faceti gramatica va rog sa va mutati la alt topic.
asta a fost ultima avertizare. daca nu reveniti la subiect, inseamna ca nu mai aveti nimic de zis si inchid topicul

#791 2009-08-29 15:37:52

me_bb
New member

Bine Delia, demomsereaza cui vrei  wink  Cati ani ai?

Ultima oara a fost editat de me_bb (2009-08-29 15:38:08)

hjarta hjarta hjarta

#792 2009-08-29 15:38:34

d3vildelia
Hero member

mmaayyaa20 a scris:

disperat  valeu kapitulation

pot sa te intreb ceva??

#793 2009-08-29 15:40:45

James
Banat

camysh a scris:

asta a fost ultima avertizare. daca nu reveniti la subiect, inseamna ca nu mai aveti nimic de zis si inchid topicul

De ce nu faci un split, ceva? Să păstrăm active ambele subiecte.

#794 2009-08-29 15:40:49

katami
Platinum member

me_bb a scris:

Scuza-ma, dar felul in care scrie o persoana (si nu ma refer la calitatea ideilor) spune foarte multe despre ea, in special greselile de gramatica si asta e dovedita stiintific

ma plictisesc azi rau la servici smile

asadar:

"Scuza-ma, dar felul in care scrie o persoana (si nu ma refer la calitatea ideilor) spune foarte multe despre ea" - propozitia 1 - ok

"in special greselile de gramatica" - "propozitia" 2 - nu are predicat... sau se leaga dupa inteles de ce anume? "in special greselile de gramatica SPUNE f mult despre o persoana?" nu merge. atunci?

"si asta e dovedita stiintific" - propozitia 3. "dovedita" ala cu cine se acorda? "felul in care scrie o persoana spune f multe despre ea... si asta e DOVEDIT stiintific" - poate ar fi mers.

repet, incoerenta asta are o denumire... la lb romana in liceu se dadeau exemple de genul asta de la personajele lui caragiale... dar a trecut destul de atunci incat sa uit denumirea. insa asa ceva spune CEVA (nu multe, ceva superficial) despre o persoana. pe cand ca am scris "cala" in loc de "clasa"... nu e greseala de gramatica!!! ASTA e greseala de gramatica... aia e de TASTARE.

de data asta CHIAR am terminat pe aici cu offtopicul. scuze, camysh buga

Ultima oara a fost editat de katami (2009-08-29 15:41:41)

#795 2009-08-29 15:43:26

James
Banat

Nu a venit niciun grammar nazi pe aici ca să caute nod ?n papură, era vorba de ceva greşeli... prea evidente şi care ?ngreunau discuţia chiar. Degeaba ştii carte, dacă habar n-ai să scrii. Degeaba vii după să faci analiza frazei, dacă scrii jalnic ?n prealabil. DEGEABA!

#796 2009-08-29 15:44:03

me_bb
New member

katami a scris:

me_bb a scris:

ma plictisesc azi rau la servici smile

asadar:

"Scuza-ma, dar felul in care scrie o persoana (si nu ma refer la calitatea ideilor) spune foarte multe despre ea" - propozitia 1 - ok

"in special greselile de gramatica" - "propozitia" 2 - nu are predicat... sau se leaga dupa inteles de ce anume? "in special greselile de gramatica SPUNE f mult despre o persoana?" nu merge. atunci?

"si asta e dovedita stiintific" - propozitia 3. "dovedita" ala cu cine se acorda? "felul in care scrie o persoana spune f multe despre ea... si asta e DOVEDIT stiintific" - poate ar fi mers.

repet, incoerenta asta are o denumire... la lb romana in liceu se dadeau exemple de genul asta de la personajele lui caragiale... dar a trecut destul de atunci incat sa uit denumirea. insa asa ceva spune CEVA (nu multe, ceva superficial) despre o persoana. pe cand ca am scris "cala" in loc de "clasa"... nu e greseala de gramatica!!! ASTA e greseala de gramatica... aia e de TASTARE.

de data asta CHIAR am terminat pe aici cu offtopicul. scuze, camysh buga

1. Felul in care scrie, in special greselile de gramatica, spun foarte multe despre o
persoana
2. Si asta (treaba asta, ideea asta) e dovedita stiintific

sper ca te-ai plictisit destul

nu cred ca vrei sa incep si cu greselile de gramatica, de astea am preferat sa nu ma iau...m-am luat de coerenta pentru ca scrie si in regulamentul forumului: ce scandal sa iscat
fetelor calmativa

Ultima oara a fost editat de me_bb (2009-08-29 15:48:36)

hjarta hjarta hjarta

#797 2009-08-29 15:48:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

katami,  greseala despre care vorbesti tu  cred ca e anacolutul smile

#798 2009-08-29 15:48:23

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

James a scris:

camysh a scris:

De ce nu faci un split, ceva? Să păstrăm active ambele subiecte.

versiunea de forum nu permite
dar deschideti-va voi un forum de gramatica si continuati acolo
vad ca aici nu aveti de gand sa incetati. v-am mai zis, inchid topicul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.