homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si sarcina-3

#39 2009-08-27 20:54:57

b4rbie
Sr. member
Inregistrat: 2008-04-04

Re: Anticonceptionalele si sarcina

poate ca are o boala rara la stomac si nu sunt absorbite bine medicamentele

pc  lyssna

#40 2009-08-27 20:55:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

unele persoane,din cate stiu eu,absorb medicamentele si substantele din alimente mai greu decat restul...  am avut o cunostinta care nu asimila aproape niciun medicament,decat pe cele foarte puternice... se poate si asta...

#41 2009-08-27 20:58:38

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

ok si de ude porti sti asta??

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#42 2009-08-27 20:59:31

b4rbie
Sr. member

d3vildelia a scris:

ok si de ude porti sti asta??

mergand la un medic internist poate..

pc  lyssna

#43 2009-08-27 21:08:01

d3vildelia
Hero member

eu din cate stiu nu am probleme de genu asta big_smile

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Publicitate

loading...

#44 2009-08-27 21:10:05

anadrin
Banat
Inregistrat: 2009-08-26

cata panica am creat neutral probabil a fost vina mea, am omis o pastila fara sa-mi dau seama sau am uitat si aia a fost. nu inseamna ca daca mi s-a intamplat mie o sa i se intample oricui acum, linistiti-va, serios. panicate asa, ma panicati si pe mine mai rau sad ah si pastila o iau fara apa. abia apoi beau apa sa fiu sigura ca se duce bine si de tot.

barbie, tu ai vreo problema de spui ca stai ca pe ace si ca speri sa fii ok?

november, da, stiu ca decizia imi apartine. despre pastrat sarcina nici nu se pune problema. pe de alta parte de avort mi-e frica si cred ca o sa ma simt oribil dupa.. nu sunt chiar cea mai puternica persoana de pe planeta.

katalyna2311, am 19 ani. ma simt putin aiurea ca am speriat atatea fete, chiar imi pare rau, nu stiu ce sa zic. sad nu stiu cat de buna a fost ideea mea sa postez aici pentru ca deja incep sa ma simt ca un extraterestru avand in vedere ca toata lumea spune ca e imposibil neutral nu stiu, poate chiar am uitat o pastila..

hmm.. boala la stomac? am doar gastrita, dar nu stiu sa fie vreo problema asta. iar gastrita nu e chiar atat de rara..

multumesc mult tuturor pentru raspunsuri si suport. kram

#45 2009-08-27 21:11:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member

nu ziceam in cazul ei smile ziceam de micile exceptii around the world smile de acel procent de 0,2 de femei care totusi raman smile la ea e clar ca buna ziua ca nu a luat pastilele cum trebuia,si nu s-a protejat suplimentar cand era cazul. cat despre problema cu absorbtia...eu cred ca e usor sa-ti dai seama de mic copil,cand nici o pastila de raceala nu-si face efectul,sau mai tarziu,cand niciun analgezic nu-ti domoleste durerea smile

#46 2009-08-27 21:12:52

d3vildelia
Hero member

chiar nu stiu ce sa zic ....deja is panicata

#47 2009-08-27 21:15:41

OmniaVincitAmor
Insomniac member

delia,mami... ti s-a intamplat sa iei pastile la viata ta si sa nu-si faca niciun efect? ai fost vreodata anemica,pentru ca nu se asimilau substantele nutritive din mancare? daca nu,clar nu ai ceva cu absorbtia. in rest,tre' doar sa iei pastilele cum trebuie smile calm down puss

#48 2009-08-27 21:18:44

d3vildelia
Hero member

da am fost anemica atunci cand eram mik.....

#49 2009-08-27 21:19:38

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

Fetelor nu intrati in panica si nu sperati fata mai tare de cit este la moment. Cine stie ce a fost la ea  poate a luat gresit pastilele cine stie..

anadrin
nici eu nu is cea mai puternica persoana din lume, insa dupa ce am facut avort am avut 1-2 luni in care  ma simteam aiurea acum incerc sa nu am mai gindesc la asta + iuby e alaturi de mine... si cu cit termenu e mai mic e mai usor  sa treci crede ma

Ultima oara a fost editat de November (2009-08-27 21:24:05)

#50 2009-08-27 21:23:51

OmniaVincitAmor
Insomniac member

d3vildelia a scris:

da am fost anemica atunci cand eram mik.....

o persoana cu asa probleme e anemica tot timpul..gandeste-te ca nu ai asimila mai nimic..ai fi rahitica si anemica in prag de leucemie. si nu cred ca e cazul.

#51 2009-08-27 21:25:20

b4rbie
Sr. member

nu am nici o problema.sunt doar paranoica smile

pc  lyssna

#52 2009-08-27 21:25:53

d3vildelia
Hero member

aaaa nu ....era anemik pt k nu papam ....si aq stiu sigur k nu am nik pt k miam facut analizele aq 3 luni si era ok totul...

nov nu incerc sa o panichez....dar deja incep sa nu mai am incredere nici in pastile neutral

#53 2009-08-27 21:25:56

medicine-student
New member
Inregistrat: 2009-07-24

povestea asta ne-a panicat pe toate...imi pare foarte rau pentru tine, anadrin...iti multumim ca ne-ai impartasit experienta ta ...de acum incolo vom fi si noi atente si fiecare pas pe care il vom face va fi foarte bine verificat
eu m-am speriat putin deoarece m-am gandit ca medicamentele luate de la Dona au fost expirate(datorita modului in care erau scrise zilele)...nu obisnuiesc sa ma uit pe termen  deoarece m-am gandit ca Yasmin e foarte bine vandut
ciclul a fost ok(ca si in celelalte luni)
as vrea sa intreb daca farmacia Dona poate fi de incredere sau e pur si simplu o farmacie oarecare de cartier?

#54 2009-08-27 21:28:02

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

anadrin ... imi pare rau ca ti s`a intamplat asta ... incearca sa te linistesti; cat despre avort, probabil ca te vei simti aiurea dupa, dar macar poti sa te impaci cu ideea ca s`a produs o greseala, nu ai ramas pt ca nu te`ai protejat

#55 2009-08-27 21:28:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member

n-am nimerit nimic expirat de la ei smile desi eu in general prefer catena si centrofarm tongue

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-27 21:28:23)

#56 2009-08-27 21:30:23

November
Full member
De la: In Noiembrie
Inregistrat: 2008-10-05

d3vildelia
nu o panikez delok o sfatuiesc si incerc sa o incurajez ca va fi totu bine si asa si va fi.

#57 2009-08-27 21:30:51

d3vildelia
Hero member

sad chiar se poate ramane dak sunt luate corect???
nov eu nu ma refeream k tu o panichez ....am spus k incerc sa nu o panichez (eu incerc sa nu o panichez )

Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2009-08-27 21:32:48)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.