|
Nu esti logat.
Anticonceptionalele si sarcina-5#77 2009-08-28 11:20:32
Re: Anticonceptionalele si sarcinasau exista riscul ca dupa un anumit tp medikul sa nu se mai apuce sa iti faca avortul k e avansata sarcina si apar complicatii, cel mai bine e sa mergi si sa vb cat mai repede.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #78 2009-08-28 11:40:19
Re: Anticonceptionalele si sarcinapana in 3 sau 4 luni poate face .Dar stiu eu o fata care avea 4 luni si vai de ea....a avut niste dureri de plangea in hohote si nu-i trecea nici cu calmante.deci mai bine nu.Plus ca este mai scumpa interventia daca sarcina este mai avansata. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #79 2009-08-28 12:04:45
Re: Anticonceptionalele si sarcinapentru ca nu stiu la ce alt medic m-as putea duce. medicul la care ma duceam putea sa ma primeasca abia pe 28 septembrie si am refuzat politicos. apoi am cautat aici in topicul "ginecologi buni", am gasit un nume "testat" de mai multe persoane, am sunat, am facut programare. chiar nu vreau sa ma duc de capul meu pentru ca mi-e frica.. nu toti medicii au rabdare sa vorbeasca cu tine si nici sa iti explice ceva. iar daca nimeresc un doctor plictisit care nici nu se uita la mine, probabil fug. Offline #80 2009-08-28 12:09:17
Re: Anticonceptionalele si sarcinapai poti intra in cabinet si vezi cum iti vorbeste si daca iti place faci programare la el,daca nu pleci. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #81 2009-08-28 14:55:24
Re: Anticonceptionalele si sarcinasa va zic si voua cat de paranoica pot fi...nu cred ca exista cineva mai paranoica ca mine pe acest forum Offline Publicitateloading...
#82 2009-08-28 16:05:47
Re: Anticonceptionalele si sarcina
si inca mai exista de fiecare data cand imi amintesc , plag fara sa ma opresc si nu ma pot abtine......dar am scris si la un alt topik....nu pot sa trec mai departe...deoarce am vrut sa-l pastrez si el ma acuza k am ramas insarcinata intentionat k mi-am bagat sperma cu degetul in mine(am scris mai mule la celalt totpik adresat sarcinei), ca sa-l tin langa mine.....dar il faceam si asa fara ca el sa fie langa mine, dar nu puteam sa-mi distrug parintiiii.....deoarce ei locuiesc intr-o comuna au functii importante,toata lumea ma stie si ma respecta, si acolo lumea gandeste altfel, k am facut copil nemaritata, k sunt o urva si etc....si nici bani nu aveam, nu lucram ,eram la mana parintilor...si multe altele dar nu vreau sa-mi amintesc pt k sunt la serv si deja imi lacrimeaza ochiii....asa a fost...sper ca viatza sa-mi ofere ceva mai bun,de acum...... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #83 2009-08-28 21:18:53
Re: Anticonceptionalele si sarcinamie miau mai trecut paranoile....si sincer consider da dak iei pastilele coret nu ai cum sa ramai...pt k dak era sa ramai dak le luai corect si nu erau expirate nu mai luau atatea femei si nu se mai bazau pe ele....deci capu sus.... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #84 2009-08-28 22:07:47
Re: Anticonceptionalele si sarcinabuna fetelor...am si eu o problema...iau acc karissa de 3 luni(inainte luam microgynon)...adik asta e a 3-a folie terminata si in mod normal cu microgynon imi venea ciclul sambata...marti terminam folia si sambata venea...de cand iau karissa mi'a venit vinerea si asha se reglase(iau karissa din iunie)...luna asta...deja azi e vineri seara si mie ink nu mi'a venit ciclul....am dureri specifice ca tre sa'mi vina...sanii ma dor putin...dar vad k ink nu imi vine....pastilele le'am luat corect...nu se pune probl de sarcina zic eu.....ce parere aveti? Ultima oara a fost editat de Pufuliciu (2009-08-28 22:12:07) Offline #85 2009-08-28 22:13:45
Re: Anticonceptionalele si sarcinaeu zic sa i arabdare....si eu am term a 3 folie de yasmin si prima data mia venit luni pe la ameaza , la a 2 folie mia venit in noaptea dintre duminica si luni , iar luna asta mia venit luni dim.. Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #86 2009-08-28 22:21:46
msik mult scumpa....sper sa fie bine:*...cum se intampla ceva iti zic:D Offline #87 2009-08-28 22:22:50
Re: Anticonceptionalele si sarcinaok ....oricum dak zici k leai luat corect eu zic k e ok....asteapta poate iti vine Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #88 2009-08-28 22:31:56
Re: Anticonceptionalele si sarcinada le'am luat corect...dar am cam fost putin racita de pe la jumatea lunii asteia si am luat doar nurofen raceala si grija si tantum verde si strepsils cu anestezic....si din cate stiu nu interactioneaza cu acc....deci....nush...astept Offline #89 2009-08-28 23:54:07
Doamne ce om de nimic.Sper ca nu mai etsi cu el?! ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #90 2009-08-29 07:57:26
Re: Anticonceptionalele si sarcinabella-yzaura Offline #91 2009-08-29 08:27:33
Re: Anticonceptionalele si sarcinaKatalyna2311 Offline #92 2009-08-29 10:23:18
Re: Anticonceptionalele si sarcinaN-am mai auzit faza cu RH_ul .Eu nici nu stiu cum il am ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #93 2009-08-29 14:32:53
Pai in buletin nu scrie? Cel putin la noi in buletinele de identitate scrie. Ultima oara a fost editat de November (2009-08-29 14:35:38) Offline #94 2009-08-29 19:25:27
dap...mi'a venit azi dimineatza sunt f fericita k am scapat de stresul pe tema asta:P Offline #95 2009-08-29 21:24:04
Re: Anticonceptionalele si sarcinaeu n-am trecut in buletin .Grupa de sange o stiu....o sa merg sa-mi fac si Rh-ul neaparat. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|