|
Nu esti logat.
Cum scap de negru?!!!#1 2009-08-28 11:35:35
cum scap de negru?!!!pana acum 4 zile am fost blonda si am facut o mare prostie si m-am facut bruneta.stie cineva cu ce as putea sa ma spal sa imi curga mai repede vopseaua sau ce as putea sa fac sa scap de vopseaua din par sa ma pot face alta culoare? Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #2 2009-08-28 11:36:44
Re: cum scap de negru?!!!e vopsea permanenta? Offline #3 2009-08-28 11:41:44
Re: cum scap de negru?!!!mai sunt o gramada de topicuri pe tema asta ... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2009-08-28 11:50:51
Re: cum scap de negru?!!!te speli cat de des poti sa se mai duca vopseaua, apoi te duci la salon sa iti zica aia dac se poate face decapaj sau alte chestii..daca nu, stai pana iti creste parul ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa faci schimbari asa drastice. in nici un caz sa nu bagi alta vopsea in cap ca iti termini parul Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2009-08-28 12:04:10
Re: cum scap de negru?!!!multumesc.nimic nou green_fairy.ma gandeam ca stiti vreo solutie care curata vopseaua mai repede de pe par. Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline Publicitateloading...
#6 2009-08-28 14:49:05
Re: cum scap de negru?!!!si eu ma chinui de 1 an sa imi iasa negrul din par si sunt pe cale de a reusi. am lasat parul sa creasca si l`am mai filat. cam atat poti face. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2009-08-28 15:37:29
Re: cum scap de negru?!!!Nu ai ce sa faci decat sa il vopsesti de fiecare data cu o nuanta mai deschisa cu un nr. dar asta se face in timp, samponul head&shoulders mai deschide culoarea, asta am citit-o tot pe un forum mai de mult, am si inceract, si intr-adevar, mai iese din culoare la spalat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #8 2009-08-28 16:18:12
Re: cum scap de negru?!!!Daka iti faci decapaj ai toate sansele sa iti iasa destul de mult din culoare shi sa fie uniform...pt k dak u te-ai vopsit brunet peste blond knd faci decapaj iti iese culoarea uniforma pe toata suprafata parului pt k e prima data dat cu vopsea...dau un exemplu...nu ai mai fost vospita bruneta cu o luna inainte sa trebuiacsa sa te vopsesti doar la radacina...shi asa tu ai doar un strat de culoare nu unu la varfuri shi 10 de la radacina pana la jumate....shi ai sanse sa iti iasa uniform dak te-ai vopsit uniform peste tot... Offline #9 2009-08-29 00:11:09
Re: cum scap de negru?!!!culoarea imi curge la fiecare spalare.si curge!! dar pe par nu se cunoaste nici o diferenta.nu vreau sa merg la salon ca ma fac acasa de fiecare data.orice culoare am avut in cap mi-am facut-o singura.si m-am decolorat de foarte multe ori.am parul ars intradevar dar aranjat(cu placa sau ondulator) nu se cunoaste.eu am parul foarte subtire si moale si de cand ma decolorez des si imi schimb culoarea frecvent mi s-a si indesit si este si firul mai rezistent.asta e...sper sa imi curga cat mai repede sa ma pot vopsii.sunt constienta ca o sa-mi ramana un saten inchis dar tot e altceva decat negru albastrui:P.multumesc fetelor Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde Offline #10 2009-08-29 00:50:10
Re: cum scap de negru?!!!eu am fost negru albastrui...vreo 3-4 ani Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #11 2009-08-29 11:08:13
Re: cum scap de negru?!!!decapaj sau foarfeca,daca vrei sa scapi de negru. Offline #12 2009-08-29 12:59:03
Re: cum scap de negru?!!!vopsit periodic la salon, cu cate un ton mai deschis de fiecare data. merge si fara decapaj, daca trece destul timp intre negru si prima vopsea de alta culoare (doar la salon) Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-29 13:00:17) Offline #13 2010-10-24 23:48:10
Re: cum scap de negru?!!!Buna fetelor, si eu sunt noua pe aici. Am citit o groaza de discutii de genul acesta, printre care si asta. M-am vopsit in urma cu ceva timp.. la sfarsitul lunii august cu vopsea fara amoniac saten inchis si mi-a iesit brunet. Ceea ce urasc cel mai tare. Dar pentru ca am un par foarte lunga si inca sanatos, l-am lasat, avand in vedere ca am fost vopsita saten dechis cu suvite blonde in iulie. Iar acum nu e in niciun caz negru sau brunet.. adica in fata pare a fi un saten inchis usor ce bate spre negru iar la spate bate intr-un saten deschis, cu noante deschise..si mai am asa ca niste suvite dar nu placute.. s-a decolorat.. asa putin dar nu-mi place deloc. In poze sau orice altceva se vede brunet. Am vopsea in casa de la revlon tot fara amoniac(2 cutii) si nu stiu ce sa fac.. e un saten ciocolata.. ceva de genul. ce imi recomandati ca sa scap de culoarea asta ? si evident sa nu'l distrug Offline #14 2010-10-25 01:41:53
Re: cum scap de negru?!!!Din cate stiu eu, daca e fara amoniac, ar trebui sa se duca la spalat, treptat, la fiecare spalare cate un pic, pana iese de tot. La mine, asa s-a intamplat, nu m-a tinut ca lumea nici macar o luna vopseaua fara amoniac. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #15 2011-03-14 22:54:46
Re: cum scap de negru?!!!fetelor, si eu am aceasi problema Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #16 2011-03-14 23:09:43
Re: cum scap de negru?!!!nu ai, intr-un an de decolorari iti scoti negrul din par, proprie experienta Offline #17 2011-03-14 23:12:14
Re: cum scap de negru?!!!aaa, ca sa nu va zic (,) ca prima data iesiti un ciocolatiu...dupa morcoviu si tot asa, eu pana la urma l-am tuns scurt ca era jale, de la atatea decolorari Offline #18 2011-03-14 23:15:27
Re: cum scap de negru?!!!eu m-am facut negru, si tot intr-un an am scapat de el. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #19 2011-03-14 23:20:34
Re: cum scap de negru?!!!
Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|