homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum scap de negru?!!!

#1 2009-08-28 11:35:35

fata_fina
New member
Inregistrat: 2008-05-09

cum scap de negru?!!!

pana acum 4 zile am fost blonda si am facut o mare prostie si m-am facut bruneta.stie cineva cu ce as putea sa ma spal sa imi curga mai repede vopseaua sau ce as putea sa fac sa scap de vopseaua din par sa ma pot face alta culoare?

Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut
TOTUL ...traieste`ti viatza k nu mai ai ce pierde

#2 2009-08-28 11:36:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: cum scap de negru?!!!

e vopsea permanenta?

#3 2009-08-28 11:41:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

mai sunt o gramada de topicuri pe tema asta ...

Sa nu te astepti sa te salut!

#4 2009-08-28 11:50:51

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

te speli cat de des poti sa se mai duca vopseaua, apoi te duci la salon sa iti zica aia dac se poate face decapaj sau alte chestii..daca nu, stai pana iti creste parul smile ar trebui sa te gandesti mai bine inainte sa faci schimbari asa drastice. in nici un caz sa nu bagi alta vopsea in cap ca iti termini parul

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#5 2009-08-28 12:04:10

fata_fina
New member

multumesc.nimic nou green_fairy.ma gandeam ca stiti vreo solutie care curata vopseaua mai repede de pe par.

Dak ai pierdut ceva stai linistit..nu ai pierdut mult, dak ai pierdut mult stai relaxat nu ai pierdut Totul...si dak ai pierdut

Publicitate

loading...

#6 2009-08-28 14:49:05

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si eu ma chinui de 1 an sa imi iasa negrul din par si sunt pe cale de a reusi. am lasat parul sa creasca si l`am mai filat. cam atat poti face.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#7 2009-08-28 15:37:29

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu ai ce sa faci decat sa il vopsesti de fiecare data cu o nuanta mai deschisa cu un nr. dar asta se face in timp, samponul head&shoulders mai deschide culoarea, asta am citit-o tot pe un forum mai de mult, am si inceract, si intr-adevar, mai iese din culoare la spalat.
Altceva nu poti sa faci, decat sa mergi la un salon sa iti faci decapaj, sau sa te decoloreze eventual, dar tot la salon, pentru ca acasa iti poti arde parul, sau iti poate iesii o culoare neuniforma.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2009-08-28 16:18:12

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Daka iti faci decapaj ai toate sansele sa iti iasa destul de mult din culoare shi sa fie uniform...pt k dak u te-ai vopsit brunet peste blond knd faci decapaj iti iese culoarea uniforma pe toata suprafata parului pt k e prima data dat cu vopsea...dau un exemplu...nu ai mai fost vospita bruneta cu o luna inainte sa trebuiacsa sa te vopsesti doar la radacina...shi asa tu ai doar un strat de culoare nu unu la varfuri shi 10 de la radacina pana la jumate....shi ai sanse sa iti iasa uniform dak te-ai vopsit uniform peste tot...

#9 2009-08-29 00:11:09

fata_fina
New member

culoarea imi curge la fiecare spalare.si curge!! dar pe par nu se cunoaste nici o diferenta.nu vreau sa merg la salon ca ma fac acasa de fiecare data.orice culoare am avut in cap mi-am facut-o singura.si m-am decolorat de foarte multe ori.am parul ars intradevar dar aranjat(cu placa sau ondulator) nu se cunoaste.eu am parul foarte subtire si moale si de cand ma decolorez des si imi schimb culoarea frecvent mi s-a si indesit si este si firul mai rezistent.asta e...sper sa imi curga cat mai repede sa ma pot vopsii.sunt constienta ca o sa-mi ramana un saten inchis dar tot e altceva decat negru albastrui:P.multumesc fetelor

#10 2009-08-29 00:50:10

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

eu am fost negru albastrui...vreo 3-4 ani
decapajul e singura solutie...nu ataca parul...pb e ca o sa ramai cu culoarea coniacului in cap, iaar vopseaua pe care ti-o vei aplica se va "decolora" cam cu 1 ton...abia dupa vreo 6 luni de la decapaj vei ramane cu culoarea vopselei nou aplicate

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#11 2009-08-29 11:08:13

Divya
Hero member
Inregistrat: 2009-05-13

decapaj sau foarfeca,daca vrei sa scapi de negru.
sau nu te mai vopsesti decat cu nuantator,pana creste de'ajuns

#12 2009-08-29 12:59:03

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

vopsit periodic la salon, cu cate un ton mai deschis de fiecare data. merge si fara decapaj, daca trece destul timp intre negru si prima vopsea de alta culoare (doar la salon)
e incercata de mine, in august m-am facut negru si din octombrie pana in martie am bagat la salon cate o nuanta mai deschisa, pana ajunsesem la un ciocolatiu spre auriu

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-08-29 13:00:17)

#13 2010-10-24 23:48:10

Denisiiiiia Alexia
Membru
Inregistrat: 2010-10-24

Buna fetelor, si eu sunt noua pe aici. Am citit o groaza de discutii de genul acesta, printre care si asta. M-am vopsit in urma cu ceva timp.. la sfarsitul lunii august cu vopsea fara amoniac saten inchis si mi-a iesit brunet. Ceea ce urasc cel mai tare. Dar pentru ca am un par foarte lunga si inca sanatos, l-am lasat, avand in vedere ca am fost vopsita saten dechis cu suvite blonde in iulie. Iar acum nu e in niciun caz negru sau brunet.. adica in fata pare a fi un saten inchis usor ce bate spre negru iar la spate bate intr-un saten deschis, cu noante deschise..si mai am asa ca niste suvite dar nu placute.. s-a decolorat.. asa putin dar nu-mi place deloc. In poze sau orice altceva se vede brunet. Am vopsea in casa de la revlon tot fara amoniac(2 cutii) si nu stiu ce sa fac.. e un saten ciocolata.. ceva de genul. ce imi recomandati ca sa scap de culoarea asta ? si evident sa nu'l distrug

#14 2010-10-25 01:41:53

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Din cate stiu eu, daca e fara amoniac, ar trebui sa se duca la spalat, treptat, la fiecare spalare cate un pic, pana iese de tot. La mine, asa s-a intamplat, nu m-a tinut ca lumea nici macar o luna vopseaua fara amoniac.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#15 2011-03-14 22:54:46

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

fetelor, si eu am aceasi problema grater
ma vopsesc bruneta de vreo 3 ani si as vrea sa am, din nou, culoarea mea naturala, adica un saten deschis...
ma puteti ajuta cu niste sfaturi... as vrea sa incerc ceva acasa...
multumesc anticipat

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

#16 2011-03-14 23:09:43

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

nu ai, intr-un an de decolorari iti scoti negrul din par, proprie experienta

#17 2011-03-14 23:12:14

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

aaa, ca sa nu va zic (,) ca prima data iesiti un ciocolatiu...dupa morcoviu si tot asa, eu pana la urma l-am tuns scurt ca era jale, de la atatea decolorari

#18 2011-03-14 23:15:27

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

eu m-am facut negru, si tot intr-un an am scapat de el.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#19 2011-03-14 23:20:34

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

sad
stiti cumva daca dupa decolorare, se aplica o vopsea de par o sa tina? sua se va duce dupa cateva spalari?

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.