homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-134

#2528 2010-10-06 20:46:41

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

greeun vreau sa vad si eu pozele grater(

#2529 2010-10-06 20:58:43

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

foarte bun pret ati avut!
ma tot gandesc cum sa fac cu bauturile alcoolice nustiu pentru ca am obs ca daca lumea trebuie sa ceara chelnerului, cere o data si apoi poate inca o data...putini mai cer dupa aceea nustiu

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2530 2010-10-07 01:00:33

persifona
Vizitator

alexia a scris:

eu pot sa ma duc si la 50 de grade la nunta, tot vreau sarmale lol Am fost anu asta pe 31 iulie la nunta si am mancat sarmale big_smile Foarte bune big_smile
Mai bine mai intreaba pe unu-doi invitati mai apropiati asa, ca poate ei vor, chiar daca tu nu vrei big_smile

Si eu la fel, tot pe 31 iulie, tot sarmalele le-am asteptat rotfl stiti cum e expresia aia.. ca nunta fara lautari? Lautarii sa lipseasca, da sarmalele in niciun caz lol

#2531 2010-10-07 11:25:59

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

green, ce bine suna meniul tau

#2532 2010-10-07 12:14:19

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

poke, ma bag si eu ca musca-n lapte cu niste precizari:
1. cum zicea si camysh, si aici nuntile sunt de zi.
2. la noi nu exista acea gustare calda in meniu, exista insa ciorba sau supa (parca la tine n-am vazut sau n-am citit cu atentie?)
3. sarmalele aici la restaurantele mari nu mai fac parte din meniu, se mai dau doar la tara. in fine, asta e la alegerea mirilor ce anume servesc.
4. pentru bauturi exista varianta bufetului de bauturi (daca e loc in restaurant pentru asa ceva), respectiv o zona cu o masa mai lunga la care sta un ospatar si serveste pe fiecare cu ce doreste. evident ca vinul, sucurile, apa si berea vor fi aduse la masa, bufetul e doar pentru tarii, cocktailuri, etc
5. chiar daca vreti un palier orar mai atipic pentru nunta, eu zic sa tineti cont de recomandarile sefului de sala in ceea ce priveste orele la care se aduce mancarea si distanta in timp intre feluri. trebuie sa te gandesti ca nu toata lumea ramane pana la sfarsit si ca e neplacut sa plece omul dupa ce a mancat doar doua feluri. in plus, seful de sala are experienta multor nunti...
oricum imi imaginez ca nu exista om in tara care sa fi putut dovedi intreg meniul de la o nunta lol este extrem de multa mancare, insa na, asa s-a incetatenit obiceiul...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

Publicitate

loading...

#2533 2010-10-07 12:29:24

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

pokemon a scris:

da nustiu
la noi oricum se trec pe invitatii ora cununiei, biserica si localul smile deci inviti pe toata lumea. la voi nu se face asa?
si sper sa fie curiosi sa vina sa vada. oricum vom insista sa vina la ora stabilita smile

asa se face si la noi dar la civila si la cununie vin doar cei f apropiati

#2534 2010-10-07 12:32:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

la mine multa lume a mancat toate felurile. au ramas cateva feluri 3 si vreo 10 parca feluri 4 la un total de 90 oameni. nu e multa mancare daca se portioneaza bine. ruloul de pui..stiti si voi cum arata, micut. bucata de peste sa fi avut si ea 10-13 cm lungime big_smile (am masurat asa din aduceri aminte), iar felul 4 a aratat sub forma de sandvis 1 strat ceafa, 1 strat pieptul de pui etc.

cu bautura...daca iti permit mesele eu zic sa o lasi acolo. omul se serveste cand vrea si e mai comod pentru el asa decat sa mearga la chelner sa ceara etc etc

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2535 2010-10-07 12:49:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

green, mai pui te rog o data pozele, sa le vad si eu? angel

#2536 2010-10-07 13:02:52

anca90
Platinum member

pokemon a scris:

oricum la nunta asta nu vor fi in tipare nici mireasa lol , nici cununia, nici muzica, de ce ar fi mancarea,nu? big_smile

sper sa nu te superi iar pe mine sau sa crezi ca iti zic cu rea intentie, insa ai grija cat de mult iesi din tipare, ca s-ar putea sa se lase cu comentarii si nemultumiri in randul nuntasilor si atunci tot tu vei fi cea afectata, chiar daca ai facut nunta asa cum ti-ai dorit. e drept ca nu stiu cati si ce categorie de invitati ai, ca daca faci o nunta doar cu prietenii apropiati si cu persoane de varsta voastra, ai toate sansele sa prinda niste idei mai uschite. daca insa vor veni si multe persoane de varsta a doua si a treia, firi tradionaliste, risti sa-i vezi nemultumiti si sa-ti strici tot tie bunadispozitie. acum tu stii ce invitati vei avea si daca prind sau nu ideile tale la acele persoane. trebuie sa te gandesti ca desi e nunta ta, ea se face cu lume, iar ca o nunta sa fie reusita trebuie ca lumea sa se simta bine in procent cat mai mare. degeaba te simti tu bine, daca nuntasii stau cu fete plouate la mese, ca sigur iti piere si tie cheful cand ii vezi asa. parerea mea e ca egocentrisul nu are ce cauta in organizarea unei nunti.

#2537 2010-10-07 17:18:03

pokemon
Diamond member

alinda a scris:

poke, ma bag si eu ca musca-n lapte cu niste precizari:
1. cum zicea si camysh, si aici nuntile sunt de zi.
2. la noi nu exista acea gustare calda in meniu, exista insa ciorba sau supa (parca la tine n-am vazut sau n-am citit cu atentie?)
3. sarmalele aici la restaurantele mari nu mai fac parte din meniu, se mai dau doar la tara. in fine, asta e la alegerea mirilor ce anume servesc.
4. pentru bauturi exista varianta bufetului de bauturi (daca e loc in restaurant pentru asa ceva), respectiv o zona cu o masa mai lunga la care sta un ospatar si serveste pe fiecare cu ce doreste. evident ca vinul, sucurile, apa si berea vor fi aduse la masa, bufetul e doar pentru tarii, cocktailuri, etc
5. chiar daca vreti un palier orar mai atipic pentru nunta, eu zic sa tineti cont de recomandarile sefului de sala in ceea ce priveste orele la care se aduce mancarea si distanta in timp intre feluri. trebuie sa te gandesti ca nu toata lumea ramane pana la sfarsit si ca e neplacut sa plece omul dupa ce a mancat doar doua feluri. in plus, seful de sala are experienta multor nunti...
oricum imi imaginez ca nu exista om in tara care sa fi putut dovedi intreg meniul de la o nunta lol este extrem de multa mancare, insa na, asa s-a incetatenit obiceiul...

alinda, la noi nu se dau ciorbe/supe la nunti. poate doar pe la mesele de la tara  smile in rest cred ca nu am vazut ciorba de cel putin 10 ani la o nunta.
imi place varianta ta, pentru bauturi si chiar cred ca asa o sa facem. nu imi placea aia cu servitul de catre chelneri pt ca ma gandesc ca multi se jeneaza sa ceara de 3-4 ori whiskey sau nu stiu ce nustiu
de plecat nu au cum sa plece inainte de felul 3 de mancare ca sa zic asa, pt ca asta s-ar da pe la 12. si la noi nuntile tin cel putin pana la 2-3 dimineata.

anca, majoritatea invitatilor nostri vor avea pana in 40 de ani si cei care sunt ceva mai in varsta oricum sunt destul de destupati.
muzica spun ca nu va fi in tipare, pt ca vom avea o formatie care canta cover-uri si mai mult spre rock, dar si blues-uri si balade. deci muzica oldies-goldies smile si vom avea si o cantareata de popolara cu un acordeonist, pt 2-3-5 hore si sarbe. in rest, eu nu voi fi traditionala pt ca voi ava rochie scurta, fara voal, nu vor exista furatul miresei, gaina, purcelul si ce alte obiceiuri mai sunt smile pentru ca noua nu ne plac si nu ni se potrivesc.

#2538 2010-10-07 17:25:05

ioana_4
Diamond member

pokemon a scris:

stiu ca nunta nu o facem pt noi

cum nu? dar pt cine? voua trebuie sa va placa in primul rand

#2539 2010-10-07 17:27:07

pokemon
Diamond member

ioana, asa e...dar trebuie sa se distreze si invitatii smile
ca nici mie nu mi-ar placea sa fiu chemata la o nunta unde se pun doar manele si mirii sa fie singurii care danseaza lol

#2540 2010-10-07 17:31:43

ioana_4
Diamond member

asa e, dar tot voi trebuie sa fiti pe primul loc.. oricum daca majoritatea invitatilor au pana in 40 de ani e perfect

#2541 2010-10-07 18:47:15

pokemon
Diamond member

I-am gazit pe cei care ne vor canta noua la nunta hjarta

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-10-07 18:49:53)

#2542 2010-10-07 19:15:53

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anca90 a scris:

dar tu nu ne pui de la nunta ta?

#2543 2010-10-07 20:31:42

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

camysh a scris:

anca90 a scris:

bn zis tummenupp

#2544 2010-10-08 11:42:41

anca90
Platinum member

camysh a scris:

anca90 a scris:

am scris cu cateva pagini in urma ca nu am.

#2545 2010-10-08 18:36:12

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Pokemon, pot sa te intreb o chestie? Da sa nu te superi, ca nu e cu rea intentie, nu vreau sa jignesc alegerile nimanui, doar ca nu pricep un lucru.

Ai zis ca ai o formatie care canta cover-uri.
Ce nu inteleg eu e de ce prefera cineva sa auda N melodii din repertoriul national si international cantate de aceleasi voci (ale formatiei) in loc sa auda vocea artistului original, fie ea si de pe CD?
Adica oricat de buni ar fi, nu cred ca isi pot modifica vocea sa sune ca Bon Jovi cantand "Always" de ti se face pielea de gaina si dupa 5 minute sa cante ca Mariah Carey cu toate inflexiunile-i caracteristice la "Without you".
Am dat 2 exemple la intamplare.
Sunt pur si simplu curioasa, ca stiu ca sunt destul de multi care prefera varianta asta si eram curioasa pt ca nu am fost niciodata la o nunta cu formatie de muzica usoara. Am fost la nunti cu lautari, cu interepret de muzica populara sau cu DJ. Si singura care mi-a placut a fost nunta cu DJ.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2546 2010-10-08 18:44:29

pokemon
Diamond member

Kath, nu ma super smile
a fost alegerea noastra pentru ca formatia face atmosfera, pe cand, cantecele pe cd mie mi se par triste.
e exact diferenta care e intre un cantec inregistrat al formatiei si acelasi cantec in concert.
da, normal ca baietii au vocea lor si nimeni pu poate interpreta la fel o melodie, insa nici nu astept asta de la ei. eu astept atmosafera lor si...mie nu doar la o cantare cu ei mi s-a facut pielea gaina.
ca sa sintetizez: mie nu imi place muzica inregistrata la o nunta/botez pt ca mi se pare fada.
poate ca tie ti-a placut la nuntile cu dj pt ca a fost m,uzica potrivita varstei tale si probabil ca nu esti vreo pasionata de populara, a.i si la celelalte nunti sa te simtit in largul tau. la fel cum nici eu nu m-as simti in largul meu la o nunta unde ar fi un...interpret de manele smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.