homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-146

#2756 2010-12-07 20:29:32

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

mie asta imi place hjarta

#2757 2010-12-07 20:29:56

Banana Split
Sr. member

a da, phew rotfl2 nu vazusem

#2758 2010-12-07 20:31:06

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

aa...deci m-am incurcat asta e ala de imi place...nush de ce aveam impresia ca se numeste dnas vienez lol stiu ce era pe linia melodica de la cenusareasa si de atunci mi-l doresc la nunta mea big_smile

#2759 2010-12-07 20:33:36

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Si de la Anastasia hjarta
E clasic, ceva ce nu se va demoda niciodata hjarta

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2760 2010-12-07 20:33:50

Banana Split
Sr. member

asta e la Anastasia big_smile
alalalt e vals vienez, si e f rapid, adica poti adapta un vals lent pe el dar n-o sa iasa asa frumos.. si nu stiu cati pot dansa vals vienez cu toate emotiile etc eu care am facut dans de societate tot il evitam pt ca e f obositor big_smile

Publicitate

loading...

#2761 2010-12-07 20:35:06

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

lol si la noi o sa fie o lalaiala emotiva in mijlocul ringului, desi avem in gand sa luam macar un curs de dans inainte
Cine mai sta sa se gandeasca la pasi si la cat din ring trebuie sa acopere etc ?

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-12-07 20:35:46)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#2762 2010-12-07 20:38:16

Banana Split
Sr. member

fetelor eu va recomand sa luati niste lectii doar daca sunteti amandoi doritori. de multe ori am vazut la nunti mireasa care se chinuie sa duca toata coregrafia la bun sfarsit si mirele care sta ca un stalp si ea se misca in jurul lui si sincer nu e prea placut lol sau invers.. el sa o traga dupa el si ea sa nu tina pasul..adica e important daca va decideti sa faceti un dans, sa-l faceti calumea, daca nu, sa dansati frumos circa un minut, niste intoarceri dreapta si stanga, poate niste careuri, si apoi sa chemati restul sa se alature in ring

#2763 2010-12-07 21:05:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Noi asa o sa facem lol Ma rog, inca melodia nu e definitiva. SI eu initial vroiam melodia din Anastasia, dar am vazut-o in prea multe nunti filmate, si am fi vrut o melodie  care sa insemne ceva pentru noi amandoi, nu numai pentru mine.

Banana, cred ca numai daca m-ar fio lovit trenu as putea dansa pe gucci bandana ca prima melodie rotfl2

#2764 2010-12-08 00:14:07

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

In legatura cu pozele, eu ma gandesc asa: toata viata am avut poze de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica, in care am iesit ba strambadu-ma (cand eu de fapt radeam), ba cu ochii pe jumate inchisi, ba inchisi de tot de ziceai ca ori is beata ori dorm, ori eram prinsa dintr-un unghi in care parca aveam burtica desi is plata, cu ochii rosii in orice poza cu blitz si asa mai departe.
Nu cred ca am 10% din toate pozele de la maturitate in care sa-mi placa cum am iesit, sa zic: "da, mai, uite ce bine am iesit in poza asta".
Fara falsa modestie, nu sunt fotogenica si nici nu stiu sa "stau" la poza.
De aia pt mine ar fi esential ca la nunta fotograful sa fie brici, sa stie exact cum cand si in ce unghi sa ma prinda, si daca e nenatural, putin mi-ar pasa. Si mai mult, poate sa ma photoshop-uiasca pana ii se fac ochii cat cepele  big_smile  . Sa se vada ca-s eu, normal, dar ... a prettier version of me. As vrea ca pozele din album, macar alea de aproape sa mi le retuseze, sa fie ca pozele din reviste. angel

Adica sa-mi placa mie sa ma uit la ele, sa ma vad eu frumoasa in ele, ca oricum lumea care o sa le vada o sa spuna ca am iesit frumoasa, din politete. Doar n-o sa spuna careva :"Frumoasa rochia, dar tu ai iesit cam urata"   rotfl

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2765 2010-12-08 00:40:35

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

kathrynn a scris:

In legatura cu pozele, eu ma gandesc asa: toata viata am avut poze de o calitate mai mult sau mai putin indoielnica, in care am iesit ba strambadu-ma (cand eu de fapt radeam), ba cu ochii pe jumate inchisi, ba inchisi de tot de ziceai ca ori is beata ori dorm, ori eram prinsa dintr-un unghi in care parca aveam burtica desi is plata, cu ochii rosii in orice poza cu blitz si asa mai departe.
Nu cred ca am 10% din toate pozele de la maturitate in care sa-mi placa cum am iesit, sa zic: "da, mai, uite ce bine am iesit in poza asta".
Fara falsa modestie, nu sunt fotogenica si nici nu stiu sa "stau" la poza.
De aia pt mine ar fi esential ca la nunta fotograful sa fie brici, sa stie exact cum cand si in ce unghi sa ma prinda, si daca e nenatural, putin mi-ar pasa. Si mai mult, poate sa ma photoshop-uiasca pana ii se fac ochii cat cepele  big_smile  . Sa se vada ca-s eu, normal, dar ... a prettier version of me. As vrea ca pozele din album, macar alea de aproape sa mi le retuseze, sa fie ca pozele din reviste. angel

Adica sa-mi placa [b]mie
sa ma uit la ele, sa ma vad eu frumoasa in ele, ca oricum lumea care o sa le vada o sa spuna ca am iesit frumoasa, din politete. Doar n-o sa spuna careva :"Frumoasa rochia, dar tu ai iesit cam urata"   rotfl

[/b]

asa gandesc si eu big_smile de ce as vrea un album de nunta in care sa arat ca in fiecare zi? pai in cazul asta imi face al meu poze ca oricum imi face mereu lol vreau sa fie o versiune a mea...in niciun caz sa ma faca mai slaba, grasa,,...dar o versiune sa imi polace sa ma uit pe albumul ala de 10 ori pe zi hjarta

#2766 2010-12-08 00:53:00

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si noi voiam sa luam lectii de dans, insa va fi imposibil sad din lipsa de timp sad
o sa incercam noi sa facem un dansulet de 1 minut si ceva, care va fi 3-4-10 pasi si o pirueta, inca 3-4-5 pasi o schemuta, ceva...am gasit un filmulet care mi-a placut pe youtube si pe ala il vom adapta.
eu voi dansa 1 minut si ceva cu iubi, 1 minut cu tati si ce mai ramane din melodie cu baiatul lui iubi. cei mai importanti 3 barbati din viata mea hjarta
mai fac aici un rezumat, ca sa NU UIT PAN' LA NUNTA rotfl
momente importante:
-cununia religioasa
-primul dans
-SPER un dans surpriza pentru iubi. daca nu imi reuseste asta, poate o poezie/compunere...ce mi-o iesi smile
-un tort fals...mic-mic- care va intra pe celebrul la multi ani cu artificii si tot tacamul. formatia se va opri si va face misto pe seama lui. ca a intrat la apa/s-a deshidratat...ce le-o veni lor in minte
-iubi imi va canta cantecul nostru-sper sa se tina de cuvant lol nu are niciun fel de treaba cu muzica. e om normal, fara talent extraordinar big_smile
-lampioanele
-formatia se va rockari la modul drastic si atunci va intra tortul mare cu lumanarici.
cred ca nu am ratat nimic nustiu oi mai reveni nustiu

ah, in alta ordine de idei,mi-au venit sandalutele lila hjarta sunt superbe, problema este ca au toc de 14 cm si nu voi putea sta toata noaptea cu ele in picioare  hmm  ah, si voi fi si mai inalta cu un cap decat restul nuntasilor rotfl

Ultima oara a fost editat de pokemon (2010-12-08 01:00:27)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2767 2010-12-08 08:44:01

Monica999
Hero member
Site

Cele lila sunt pentru cununica religioasa sau civila? Vreau si eu sa le vad smile

Eu pentru nunta vreau sa imi iau niste sandalute albe cu platforma wink) Ca stiu ca pe ele pot sa stau in picioare o groaza si pot dansa. Ca nu as vrea sa ma schimb in balerini cum am vazut ca fac multe fete, ca o sa arat o piticuta.

#2768 2010-12-08 08:45:24

daenarys
Vizitator

eu am avut tocuri de 7 centrimetri si am  happydance  toata noaptea smile

#2769 2010-12-08 08:55:02

Monica999
Hero member
Site

Cam asa le vreau ei eu. Oricum, peste 5 pana in 10 lol Dar acum daca stau sa ma gandesc imi dau seama... Voi cum v-ati luat, mai intai pantofii si dupa rochia, nu? Ca ma gandesc ca altfel nu ai cum sa stii cat de lunga trebuie sa fie. Gandesc bine, sau ma insel? lol

#2770 2010-12-08 08:59:18

daenarys
Vizitator

eu mi am luat intai rochita smile

#2771 2010-12-08 09:24:56

pokemon
Diamond member

eu le am si pt cununia religioasa si pt party. pe ca la mine sunt amandoua lipite smile
si eu voiam ceva mai scund, dar asa s-a nimerit chicot
o sa imi mai iau unele mai ieftinute cu un toc mai mic.

cat despre ce luam prima data, eu i-am luat pe ei, pt ca rochia o fac pe comanda si sa stie cat de lunga o face, cate e trena, etc smile
astea sunt http://i764.photobucket.com/albums/xx28 … 38_100.jpg

#2772 2010-12-08 09:37:44

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Poke, ce-mi plac sandalutele applause dar sigur nu vei putea sta cu ele la petrecere. Si eu am avut tocuri inalte, am rezistat eroic pe ele dar m-am chinuit apoi o luna cu bataturile din talpa. Ca sa nu mai zic cum calcam pe nisip la mare lol

#2773 2010-12-08 09:44:57

daenarys
Vizitator

chiar sunt faine pok puss
sa iti aduca fericire si bucurie puss

#2774 2010-12-08 09:46:48

pokemon
Diamond member

multumesc, fetelor!
eu am mai stat pe tocuri din astea pe la petreceri dar nu chiar de la 5 dupa-amiaza pana la 5 dimineata chicot si tot am avut niste basici cat buricul degetului in talpa lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.