homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-148

#2794 2010-12-13 14:05:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

Anndreiutzaca... o sa fie greu pentru multi oameni sa vina la 2 nunti in acelasi an (ca presupun ca veti avea multi invitati in comun) Dar pana la urma cine chiar vrea, vine smile

#2795 2010-12-13 15:29:17

anndreiutzaca
Sr. member
De la: far..far away
Inregistrat: 2009-08-13

mda asta stiu..
ma refeream la o chestie gen: e contra bisericii sau alte superstitii..

oricum...mi-a cam trecut tot cheful de nunta si asta datorita "bunului simt" al cumnatei mele... supa  supa  supa

Ultima oara a fost editat de anndreiutzaca (2010-12-13 15:30:04)

Mami de Iustinel puss
Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti !

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2796 2010-12-13 15:31:55

Monica999
Hero member
Site

Eu nu stiu de superstitii si altele, dar nu mi se pare normal sa te astepti sa isi amane ei nunta doar pentru ca tu ai avut noroc sa alegi data inaintea lor. Nici tu nu ai face asta, nu?

#2797 2010-12-13 15:35:00

anndreiutzaca
Sr. member

pai situatia sta altfel...noi am stabilit....iar ea m-a anuntat pe mine azi k fac si ei tot in acelasi an..si k o sa vb al ei iubit cu al meu iubit ca sa nu mai facem noi...
deci...

Mami de Iustinel puss

"Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey

#2798 2010-12-13 15:43:55

Monica999
Hero member
Site

Eeee, atunci da, e aiurea. Poate se grabesc, au bebe pe drum lol

Publicitate

loading...

#2799 2010-12-13 15:47:07

anndreiutzaca
Sr. member

ete da rotfl
nu-l au...ca e stabilit pt 2012..nu la anu tongue..pana atunci au timp sa faca 5 lol..
mersi frum pt rasp

Mami de Iustinel puss

#2800 2010-12-13 15:49:06

Monica999
Hero member
Site

Oricum, nu renunta tu la nunta ta pentru ea. Pff, daca e in 2012 mi se pare chiar aiurea de tot. Macar daca era in 2011, se grabeau sau ceva, dar asa... puteau ori sa mai astepte un an, ori daca ii manca in popou sa se casatoresca repede sa o faca la anul.

Eu iti doresc sa ai o nunta frumoasa fix in anul in care iti doresti kram

#2801 2010-12-13 16:00:30

anndreiutzaca
Sr. member

saru'mana frumos..sper sa fie asa..numai ca am inceput sa am atat de multe intrebari si nu inteleg ce ar castiga daca fac in acelasi an..pana acum cateva zile nici un gand si acum din senin vor si in 2012 dar vor sa si renuntam noi la planurile noastre..( de care stiau de vreo 2-3 luni)..

Mami de Iustinel puss

#2802 2010-12-13 22:25:40

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mie nu mi se pare deloc tragic/rau/nesimtire/samd sa faca 2 frati in acelasi an nunta.daca sunt 5 frati..apoi sa faca toti 5 in acelasi an ca nu e mare scofala(pt parinti insa e mai mare cheltuiala)
dar..sa iti spuna cumnata sa iti amani nunta yikes e nesimtire.e nunta ta, o faci cand/cum si cu cine vrei tu.nu cand hotaraste x-ulescu
eu zic sa iti continui pregatirile pentru nunta si gata.nu esti obligata sa dai nimanui explicatii.cui nu=i convine sa nu vina

#2803 2010-12-13 22:29:27

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu nu vad unde e problema ca fac in acelasi an .. doar nu e in aceeasi zi ...
Oricum nu o amana, vezi-ti tu de planuri si lasa-i pe ei cu ale lor. Tu sa fii fericita.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#2804 2010-12-13 23:12:33

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

eu am avut in familie, anul trecut nunta verilor..frati, au avut nunta la o diferenta de la o luna,unul in iulie, celalalt in septembrie..si s-a intamplat ceva in genul tau, tot cumntata a fost cu ideea lol adica ea avea 28 de ani, aveau planuri de 2 ani sa faca nunta, dar intervenise un deces in familie, au amanat pe anul trecut, data era stabilitat tot, pana cand fra'su vine..ca face si el nunta si culmea, inaintea ei lol au fost niste suparari, dar au trecut..si totul din cauza "cumnatei" pentru ca ea insista sa o ceara, ca sa faca ei nunta si ce, sa faca inaintea lu' sor'sa ca sa vina toata lumea la ei lol pacat ca el e mai moale si a acceptat toate astea pt ea..si a reusit sa starneasca o oarecare distanta intre frati, desi eu personal n-am vazut frati mai uniti ca ei. si la fel, cumnata a spus ca ea face nunta si daca vrea sa nu fie doua nunti, sa renunte sor'sa lol si a fost panicata asta de-a lungul timpului.si a luat rochie si n a aratat o la nimeni ca sa nu i spuna verisoarei mele cum e, ca sa nu si ia la fel..ei na, e si genul care sa faca din astea, ca doar are 16 ani.si drept rasplata, tot la nunta verisoarei a iesit mai frumos si a venit mai multa lume..in orice caz, ambele parti au iesit bine..asa ca, succes la planuri big_smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2805 2010-12-14 00:10:11

kathrynn
Hero member

Doame fereste, Maryu ... da e intrecere ? Cine se casatoreste mai repede, sau cum? Si cumnata ta de 28 de ani isi pune mintea cu verisoara ta de 16 ani?

#2806 2010-12-14 08:54:04

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

ce mai poveste maryu lol
si eu am avut 2 nunti intr'un an....erau 2 frati si tot asa se certasera care sa faca primul,tot se gandeau la avantaje si dezavantaje pt fiecare...o prostie sincer  roll
de parca nunta nu ar fi pt tine si pers iubita,uniunea voastra in fata Domnului,ci pt a vedea lumea si a veni cat mai multa lume  roll  asa prostie numai la romani am auzit   disperat
pe cate vecine,prietene si cunostinte nu le-am auzit spunand "fac nunta,sa vada lumea k am cu ce,sa ma lafai sa ma tina minte,"  rotfl  mentalitate tipica plaiurilor mioritice lol

#2807 2010-12-14 10:31:15

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

kathrynn a scris:

Doame fereste, Maryu ... da e intrecere ? Cine se casatoreste mai repede, sau cum? Si cumnata ta de 28 de ani isi pune mintea cu verisoara ta de 16 ani?

deci am citit din nou ce-am scris..o mare confuzie se face daca nu explic mai bine.eram cu, capul iesit din carti si dupa cum vad, eram pe treaba mea, la cum am scris lol
asa..verisoara e cea de 28 de ani
"cumnata" ei, adica verisoara si ea prin alianta-->23 de ani ( nu 16 cum s-a inteles, trebuiau niste ghilimele acolo dar le-am scapat)

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#2808 2010-12-14 13:38:39

anndreiutzaca
Sr. member

kathrynn a scris:

Eu nu vad unde e problema ca fac in acelasi an .. doar nu e in aceeasi zi ...
Oricum nu o amana, vezi-ti tu de planuri si lasa-i pe ei cu ale lor. Tu sa fii fericita.

....

nici eu nu vad unde e problema...dar daca asa gandeste ea...k daca noi suntem mai mici tre sa dansam cum canta ei..si dak asa le-a venit lor tre sa renuntam noi...ideea e k noi ne-am hotarat,si de craciun anuntam pe toata lumea si daca le convine bine daca nu iarasi bine..
nu vroiam sa iasa discutii dar daca ea asa considera asta e...la ea e vorba un pic si de invidie pt k eu cu al meu stam singuri,avem apartamentul nostru si mult mai multe planuri decat ei..
vedem ce o iesi..va spun dupa craciun lol

Mami de Iustinel puss

#2809 2010-12-14 14:30:26

kathrynn
Hero member

Da, cred ca m-am prins care e faza dupa ce m-am gandit mai bine. Aparent exista unele rude care considera ca daca intr-o familie exista 2 frati, merg doar la nunta unuia dintre ei, care face primul. Sau veri, ma rog. Eu zic ca e urat, dar fiecare face cum considera.

Eu nu m-as supara daca s-ar insura frate-meu in acelasi an cu mine, numai sa nu fie in aceasi zi, in rest n-am treaba. Daca avem si noi rude de alea cum am scris mai sus, problema lor, duca-se la nunta lui ca oricum eu imi doresc o nunta mica  big_smile  Macar asa aflam care unchi / matusa pe care din noi doi il prefera  rotfl2

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-12-14 14:30:55)

#2810 2010-12-14 15:55:24

Monica999
Hero member
Site

SUnt multe persoane care fac nunta pentru castig, deci normal ca nu e rentabil sa aiba nunta in acelasi an cu fratele.

#2811 2010-12-14 18:19:13

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

pfff din pacate cam asa gandesc romanii.. te duci numa o nunta si gata te speli pe maini.. urat, dar in acelasi timp, la cum se fac nuntile acum de te semnezi pe plic sa stie toti cati bani dai, sau si mai rau, dj-ul se ocupa de stransul banilor si tipa in toata sala cat a dat familia cutare.. e foarte urat. fiecare ar trebui sa dea de bunavoie cat ii tine buzunarul... si da, majoritatea fac nunta pt castig

#2812 2010-12-14 18:29:48

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Bleah...nunti cu strigare :-&
Noi nu am face asa ceva nici in ruptul capului. Daca sunt de exemplu persoane care chiar vor sa vina, si noi chiar vrem sa ne fie aproape, dar nu isi permit sa dea mai mult de 100 lei/persoana (ca in ziua de azi si aia e mult) ce fac? Ii fac de "rusine" in fata "audientei" ca au dat putin sau nu au dat deloc?
Ete na. Chestia asta e tiganie.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.