homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D-152

#2870 2010-12-21 16:48:27

allesandra
Full member
Inregistrat: 2010-09-14

Re: topic pt nunti - organizarea de la a la z 3 :D

nici eu nu cred ca se poate .pentru ca si noua ni s-a spus ca trebuie sa fie casatoriti,si trebuie sa fie cununati la biserica ,nu doar civil .Din cauza asta a fost dificil si pentru noi sa gasim.....

#2871 2010-12-21 17:19:27

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

Fratele meu cand a facut nunta a avut ca nasi pe un prieten de-al lui si sora acestuia. Nu i-au ascuns preotului ca sunt frati nici o clipa si totusi preotul si-a dat acordul. Deci nu inteleg de unde atata convingere ca e imposibil asa ceva. Cel mai bine se duc sa intrebe la preotul care oficializeaza ceremonia si gata.

#2872 2010-12-21 17:23:32

allesandra
Full member
Inregistrat: 2010-09-14

pai eu m-as bucura sa fie asa,ca in cazul asta as avea deja si eu nasii...ar fi o chestie... o sa ma interesez chiar si eu la noi in orash la preot daca se poate ....

#2873 2010-12-21 18:44:09

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

multumesc pt urari fetelor puss am adus ieri rochita de mireasa acasa. ne pregatim incet pt starea civila care e sapt viitoare si cununia religioasa in 8 ian. azi am fost dupa verighete si sunt f multumita hjarta

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#2874 2010-12-21 22:06:24

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

deyacrs a scris:

Fratele meu cand a facut nunta a avut ca nasi pe un prieten de-al lui si sora acestuia. Nu i-au ascuns preotului ca sunt frati nici o clipa si totusi preotul si-a dat acordul. Deci nu inteleg de unde atata convingere ca e imposibil asa ceva. Cel mai bine se duc sa intrebe la preotul care oficializeaza ceremonia si gata.

si eu stiu ca nasii trebuie sa fie cuplu casatorit sau frate si sora

Publicitate

loading...

#2875 2010-12-22 11:23:48

ruby_shop
New member
Inregistrat: 2010-12-14

Ideal crestineste cel mai bine este sa va aleaga nasii duhovnicul vostru, asa s-a intamplat la noi, ne-a cununat , ne-a botezat fetita care are 6 ani si acum ne-a botezat baietelul care are 3 luni.smile Avem o relatie f. buna! Nici sora mea nu stie pe cine sa puna k nasi ... am sfatuit-o sa faca la fel k mine sa nu se supere nici una din perechile de prieteni care vor s-o cunune.

#2876 2011-01-07 22:21:16

smile_my
Banat

fetelor stiti cumva ce as putea sa iau ca sa imi stopez sau incetinsec din volumul menstruatiei?maine am nunta si astazi a inceput sad

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#2877 2011-01-07 22:25:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Tinctura de alchemilla.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2878 2011-01-07 22:37:43

smile_my
Banat

se gaseste la farmacie?

27+

#2879 2011-01-08 12:05:27

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Casa de piatra smile_my si petrecere frumoasa

#2880 2011-01-08 15:43:12

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Casa de piatra, smile_! Sa fie intr-un ceas bun! Tot ce va doriti!

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#2881 2011-01-09 19:48:28

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

pokemon a scris:

eu la nunta mea voi avea si persoane nu foarte apropiate, colegi de-ai pari ntilor, de ex. care vin doar pt ca au fost ai mei la ei. si ai mei au fost la ei tocmai in ideea ca au si ei un copil care va face nunta si va trebui sa aiba oameni smile
deci, reciprocitate...

pt ca nuntile se fac cu oameni smile si eu o sa am la nunta colegi / prieteni apropiati parintilor si nu mi se pare nimic exagerat

iar cu nunta facuta pt dar, mie una mi se pare ipocrizie sa sustii ca nu te intereseaza darul... cum spunea si poke, exista si varianta in care nu trebuie sa pui nimic in plic, daca tot nu e important darul  ... sa mi-l aratati mie pe ala care topaie intr-un picior de fericire ca a ramas  cu 500 ? dupa ce si-a platit tot sau in cel mai rau caz a ramas cu datorii la restaurant

eu una va spun sincer ca as fi ft bucuroasa sa ramanem cu ceva dupa nunta pt ca o sa ne construim si noi casa si fiecare  banut este important

#2882 2011-01-09 20:18:41

pokemon
Diamond member
Inregistrat: 2006-10-06

cineva care e de acord  cu mine si realist big_smile
cum mai stati capca cu organizarea?
noi tre sa incepem sa ne agitam pt invitatii si sa imi caut croitor sad

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2883 2011-01-09 20:40:39

capcaun
Platinum member

poke, nu am mai facut nimic, ba din contra suntem sceptici in ce priveste dj-ul , am auzit cateva faze nasoale si deocamdata nu stim daca sa mai semnam contract cu el ...

ne cautam verighete si nu gasim, ce mi-a placut mie ft mult, in realitate nu e cine stie ce, de exemplu mi-a placut verigheta de mai jos, am fost in magazin s-o probam si am fost ft dezamagita pt ca nu se observa care-i aur galben, care-i roz, alb  ... si nu mai gasesc pe nicaieri modelul asta
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9266_111111111.jpg

nu m-am hotarat ce model de rochita sa-mi fac sad .stiu sigur ca vreau una sexy si cred ca cu crapatura in fata lol .. eu ma duc la o croitoreasa din buc, si-a facut o prietena rochia la ea si a iesit super (a combinat 3 modele de rochii de pe net si i-a croit super misto)  plus ca s-au mai dus si alte persoane la tipa asta si au fost toate multumite, nu costa nici mult manopera sa zici ca te usuca de bani , cum fac rost de poze iti trimit pe mail ca sa vezi

nu ajung la niciun consens cu B asupra marturiilor, eu as vrea ceva utilizabil (gen magnetel de frigider, lumanare cu scoici, sapunel in forma de scoica)

in aprilie ne facem invitatiile si abia astept, o sa avem o sesiune foto (de logodna lol ) la palatul mogosoaia si pozele o sa le folosim pt invitatii, cred ca ti-am mai aratat modelul

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9266_securedownload.jpg

#2884 2011-01-09 21:11:00

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#2885 2011-01-09 21:31:02

pokemon
Diamond member

capca, ai renuntat la ideea cu rochia aia cu partea de jos detasabila?
si eu m-am hotarat cu greu la model, aveam si un croitor, dar mi-a zis ca nu mi-o poate face pt ca n-are nu stiu ce masina pt facut volane sad asa ca tre' sa caut in alta parte.
eu marturii nu vreau,iar ca si invitatii vreau sa aleg ceva simplu si cu un text care sa ne reprezinte intr-o oarecare masura. dar recunosc ca imi place extrem de mult ideea asta cu invitatiile personalizate!
imi pare rau pt ce aud in legatura cu dj-ul!
despre verighete nu stiu ce sa spun...tre' sa gasiti undeva ceva care sa va placa. eu la asta nu am ajuns. cred ca va fi lasata pe ultima suta de m problema lol
noi tre sa fim gata cu invitatiile cat de curand-martie - cel tarziu si sa incepem sa le si impartim, ca din arpilie nu vom mai avea timp sa ne ocupam de treaba asta smile

#2886 2011-01-10 11:28:57

capcaun
Platinum member

am renuntat cam 50% la rochia detasabila lol  insa stiu sigur ca fi o rochie sirena si decoltata lol
vrei sa incerci sa iei legatura cu croitoreasa din buc ? vb la telefon si-i dai mail cu poza rochitei iar ea iti poate spune dc ti le poate face sau nu  ... am vazut o miresica pe forumul M care si-a facut singurica "fusta"  in genul celei din poza insa muuuult mai bogata in volanase  http://www.biensavvy.ro/colectie.aspx?i … p;pas=0#aa

da love, mor dupa verighetele cu impletituri hjarta hjarta hjarta l-am convins pe B sa mergem la mardikian sa le mai probam inca o data smile

#2887 2011-01-10 13:38:18

capcaun
Platinum member

gata am bifat si machiajul smile 450 lei cu stilizat sprancene si gene false  dance ,am  gagica care sa-mi aranjeze parul , numai coafura sa o stabilesc big_smile

#2888 2011-01-10 13:45:32

pokemon
Diamond member

capca, multumesc, dar e cam complicat!
totusi o sa iau in calcul si varianta asta, daca nu gasesc pe cineva pe aici. o sa merg sa ma interesez in perioada ce urmeaza. cred ca pe la vreo casa de moda trebuie sa poata sa faca.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.