homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O relatie cu o persoana ce are cu 20 ani mai mult decat tine..?-5

#77 2009-09-04 13:44:46

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Re: o relatie cu o persoana ce are cu 20 ani mai mult decat tine..?

Fetelor, din moment ce nu ati trait cu o persoana mai mare decat voi, nu puteti face comparatii.
Si eu credeam ca e asa, pana sa traiesc experienta pe propria-mi piele.
Din auzite si din vazute, e cu totul altceva...
Si nu toti oamenii sunt la fel. Nu ati vazut pusti fara chef de viata si om mai in varsta care se distreaza mai tare decat un pusti?

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#78 2009-09-04 14:07:22

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

bai, nasa mea de botez a divortat pe la 40 ani si la 43 si-a tras un iubit cu 20 ani mai tanar decat ea. sunt de vreo 2 ani impreuna si locuiesc in aceeasi casa de 1 an.
ea arata traznet, daca o vezi ii dai maxim 30 ani (fara nici un fel de exagerare), se inteleg, fiica-sa de 26 ani nu e de acord cu relatia, nimeni nu e de fapt, insa lor putin le pasa.
o fi iubire, n-o fi, cert e ca sunt impreuna si le e bine, putin le pasa de ce zic ceilalti, lumea oricum va comenta mereu astfel de situatii

#79 2009-09-04 14:54:22

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pai si eu daca o sa divortez imi trag unul cu 20 de ani mai tanar. Sa moara fostul sot de ciuda rotfl Dupa Dumnezeu cu mila, dar cativa ani ma distrez rotfl

Ma rog, nu sunt casatorita inca, dar daca as fi fost ca nasa ta, as fi facut la fel! Macar daca ar avea toate femeile curajul ei! smile

#80 2009-09-04 15:07:22

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

pai si eu tot pt asta o admir. frate, macar isi traieste viata si se simte mai tanara ca niciodata. mereu zice ca traieste acum ce n-a trait la 20 ani, prea ocupata fiind sa se marite si sa dea nastere unui copil
cine zice ca trebuie sa-l si ia de barbat? cat e sa fie, macar se simt bine impreuna si sunt fericiti

#81 2009-09-04 16:14:10

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Hai sa-mi dau si eu cu parerea ca d-aia e forum big_smile Eu cred ca pe termen lung o diferenta de maxim 10 ani e ok, mai mult... nush daca merge si daca merge poate nu merge cum ar trebui. Asta nu inseamna ca nu exista si exceptii fericite.

Kudos

Ultima oara a fost editat de sioux (2009-09-04 16:15:43)

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Publicitate

loading...

#82 2009-09-04 20:35:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu cu unul mai mare as fi (si sunt, intre mine si sotul meu sunt 8 ani diferenta si e perfect asa) dar cu unul mai mic NEVER. pur si simplu imi displace ideea. stiu ca e o prejudecata, dar... e a mea, cu ea defilez....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#83 2009-09-11 18:29:53

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

tre sa recunoastem fetelor k barbatii mai maturi sunt mai interesanti decat cei d varsta noastra

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#84 2009-09-11 18:31:37

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Lavinia, daca treaba asta s-a intamplat la inceputul relatiei voastre, daca inteleg bine, poate omului nu-i era clar ca e ceva serios si era in dubiu... trebuie sa vorbiti daca de-acum incolo o treaba serioasa si sa stabiliti niste reguli
daca nu merge, mai bine ca ai aflat acum si gata... n-are a face varsta aici

ontopic : eu n-am fost niciodata atrasa de barbati mai in varsta, iar acum chiar nu mai e cazul, ca mai in varsta decat mine ar insemna deja spre pensie, asa lol

Ultima oara a fost editat de heimdall (2009-09-11 18:33:00)

#85 2009-09-11 20:54:23

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

heimdall a scris:

Lavinia, daca treaba asta s-a intamplat la inceputul relatiei voastre, daca inteleg bine, poate omului nu-i era clar ca e ceva serios si era in dubiu... trebuie sa vorbiti daca de-acum incolo o treaba serioasa si sa stabiliti niste reguli
daca nu merge, mai bine ca ai aflat acum si gata... n-are a face varsta aici

ontopic : eu n-am fost niciodata atrasa de barbati mai in varsta, iar acum chiar nu mai e cazul, ca mai in varsta decat mine ar insemna deja spre pensie, asa lol

Păi numai fetelor tinere li se par interesanţi bărbaţii mai ?n v?rstă smile Că de pe la 30-40 de incolo sau mai devreme o să ni se pară şi nouă interesanţi tinereii.
?mi spunea cineva de o tipă de 19 ani care umbla cu un bărbat de 30, iar mama ei de vreo 36-38 de ani umbla cu un băiat de 18 smile

Goodnight moon

#86 2009-09-11 21:47:34

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

chiar cu 20 de ani...prea mult...dar sa zicem 10...hmmmm lol

#87 2009-09-11 23:42:29

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Mmmmm... 22 (eu), 37 (el)

#88 2009-09-12 01:22:41

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

Mmm mmmm, eu am 20, el 29. La noi e mai ok. Cunosc barbati de 50 de ani plecati de acasa, care au ales tipe cu 20 de ani mai tinere. Dar nu se pot descurca. La 50 de ani te cam "treci" ca barbat, cand vine vorba de o tinerica.

Nu mi-am propus niciodata sa fiu cu un tip mai mic, de varsta mea sau mai mare. Pur si simplu asa a fost sa fie. Dar cu cineva la care diferenta ar trece de 10 ani, nu cred ca as putea accepta. Doar sa fie un om painea lui Dumnezeu. Dar nu mai dezbat, treaba intre noi e serioasa.

Asta e punctul forte al varstei lui, e matur, a trecut de varsta aventurilor si acum doreste casatorie. Macar stiu ca se gandeste la pasul asta important alaturi de mine. Cu fostii niciodata n-am simtit nici un fel de siguranta, nu mai zic de iubire si protectie. Dar de aici deja nu mai e vorba numai de varsta, ci si de caracterul omului. Daca e tandru, se vede de la bun inceput. Daca e rece si nepasator, tot asa, se vede clar. Lucru valabil si pentru fete.

I don't just imitate, I become.

#89 2009-09-15 22:18:31

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Elena-Octaviana a scris:

...Dar de aici deja nu mai e vorba numai de varsta, ci si de caracterul omului. Daca e tandru, se vede de la bun inceput. Daca e rece si nepasator, tot asa, se vede clar. Lucru valabil si pentru fete.

De acord cu tine,Elena  wink Poate fi si din cauza ca iubitul meu are 22 de ani,ca si mine... Eu sunt de parere ca un barbat poate fi destul de matur la varsta de 23-24, asa cum si un barbat de 50 de ani poate fi considerat imatur deoarece isi abandoneaza familia pentru o pustoaica... Parerile sunt multiple, iar nimeni nu este de condamnat... Mie, de exemplu, mi se par absurde relatiile dintre femeile ce au aproape 35-40 de ani si barbatii de 20 de ani... Oare ce e in mintea lor,m-am intrebat mereu?  big_smile

#90 2009-09-15 22:53:54

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

oxxy a scris:

Elena-Octaviana a scris:

...Dar de aici deja nu mai e vorba numai de varsta, ci si de caracterul omului. Daca e tandru, se vede de la bun inceput. Daca e rece si nepasator, tot asa, se vede clar. Lucru valabil si pentru fete.

De acord cu tine,Elena  wink Poate fi si din cauza ca iubitul meu are 22 de ani,ca si mine... Eu sunt de parere ca un barbat poate fi destul de matur la varsta de 23-24, asa cum si un barbat de 50 de ani poate fi considerat imatur deoarece isi abandoneaza familia pentru o pustoaica... Parerile sunt multiple, iar nimeni nu este de condamnat... Mie, de exemplu, mi se par absurde relatiile dintre femeile ce au aproape 35-40 de ani si barbatii de 20 de ani... Oare ce e in mintea lor,m-am intrebat mereu?  big_smile

Asa e, femeia e cea care trebuie "tinuta la aripa" sau protejata cu alte cuvinte tongue Invers parca suna a mama si fiu, sincer, cand ea e mai mare decat el.

I don't just imitate, I become.

#91 2009-09-15 22:56:53

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Cam asa cred si eu big_smile  Dar,observ ca au inceput sa ia nastere din ce in ce mai multe cupluri de genul... Inteleg acel barbat,probabil ca asa se simte si el "macho",daca pot spune asa...dar femeia? nu stiu,e peste puterile mele sa inteleg tongue

#92 2009-09-16 00:44:48

viva
Full member
Inregistrat: 2008-09-30

intre mine si prietenul meu e diferenta de 9 ani,eu am 20.Diferenta se simte,pt ca problemele mele pt el deja sunt nimicuri si oricat incearca sa ma asculte sau stiu eu ce, il vad ca e destul de...plictisit, sau nu stiu cum sa spun..Pe de alta parte e si problema ca eu imi doresc inca sa merg sa ma distrez sa am alte activitati,el nu mai are chef deja de chestiile astea,merge doar pt mine si nu ma simt bine daca el nu se simte si el.  Pe mine unele lucruri ma bucura,lui ii sunt indiferente si foarte multe lucruri de genul asta...asta e problema care se vede inca de la varsta asta..

#93 2009-09-16 01:17:05

skumpi
Vizitator

LAVINIA20 a scris:

Mergea..4 luni cu 16 ani de diferenta..eu 21 el 37.. pina ieri cind am gasit niste poze de a unei fete tot tinere asezata in fotoliu intr'un hotel.. cika a fost omul in calatorie cind ne intilneam deja o luna cu amicul si au gasit'o pe aia in bar...dar a dormit la ei si nimic nu au facut.. mda seara asta trebuie sa ma clarific.. doare tradarea..
doare tare.. mai ales cind te porti frumos cu un om.. si parka mergea bine dar uite. dar si scuza asta a lui de copil mic.. da nu iert.. doar ca nu stiu ce sai spun... am putut noaptea asta doar sa pling..nu ca ash ficontat pe ceva enorm de serios dar am investit sinceritate si tot ce aveam mai bun... nu ne certasem niciodata dar... vre'un sfat, comentariu ceva?

ce aiureah neutral
imi amintesc ca vroiai sa`i faci o surpriza cu cina romantica neutral pare rau`

#94 2009-09-16 09:31:10

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

oxxy a scris:

Cam asa cred si eu big_smile  Dar,observ ca au inceput sa ia nastere din ce in ce mai multe cupluri de genul... Inteleg acel barbat,probabil ca asa se simte si el "macho",daca pot spune asa...dar femeia? nu stiu,e peste puterile mele sa inteleg tongue

Asa zic si eu. Adica al meu are 27, cu 7 ani mai mare ca mine si cate-odata am impresia ca vbesc cu un  bebe Nu as fi cu unul mai tanar decat daca as avea 50 de ani, proaspat diortata si as vrea un toy boy lol Atunci, da, cu cat mai tanar cu atat mai bine  lol

#95 2009-09-16 11:41:29

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

eu 22 el 30...
viva asa e si la mine...daca avem vreo nunta nu se pune problema dar discoteci...ma tin de capul lui de 4 luni sa ma duca intr`o discoteca dar nah...mereu a aparut kte ceva si in plus stiu k el nu se distreaza
si eu ink mai visez la drumetii,petreceri...dar incep sa`mi iau gandul...erioase sunt si casa la kre mai avem o gramada de facut.el pune mai mult accent pe asta decat mine sad

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.