homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O relatie cu o persoana ce are cu 20 ani mai mult decat tine..?-6

#96 2009-09-16 12:00:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: o relatie cu o persoana ce are cu 20 ani mai mult decat tine..?

ralu, iti vine sa crezi ca la noi e... invers? lol el 32, eu 24... si EL tanjeste dupa discoteca, nu eu lol eu, ce-i drept, trag mai mult spre isiri si plecari cu gasca, la gramada, in conditii vai de lume, prin munti si refugii jegoase... in timp ce el ar vrea un concediu "de om normal", la o pensiune/un hotel, cu vizitat obiective turistice etc. asta e o problema la noi...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2009-09-16 12:05:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Un pic mai in trecut: 22 vs. 37. Ne cunoastem de cand aveam eu 14 ani (si atunci era 14 vs. 29, dar nu s-a intamplat nimic din motive legale tongue). Unul dintre cei mai interesanti barbati de care am fost indragostita. Foarte charismatic si o persoana extrem de sexuala. Atat cat a fost sa fie, a fost destul de mind-blowing. Avand si bagajul 'relational' adunat timp de 8 ani, nu a fost o aventura oarecare pentru el. Un om trecut prin viata, prin patul multor femei, care m-a facut sa apreciez si sa vad niste chestii foarte diferit fata de cum le vedeam pana atunci.

Eu am avut noroc numai de barbati foarte misto langa mine, oricat de nenorociti ar fi ei la suprafata smile Iar diferenta intre unul de 30+ si unul de varsta mea sau cu 1-2 ani mai mare s-a vazut intotdeauna ... si a fost cu un + enorm pentru cei mai "in varsta". De aia si inclin spre cei mai spre 30 de ani; sa am eu ce invata de la ei, nu sa iau eu sa-i cresc pe altii. smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 14:45:11)

#98 2009-09-16 13:47:38

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

iubitul meu are 30 de ani, eu 23. cel dinainte era mai mic decat mine cu 1 an. desi era baiat inteligent, tinea la mine etc, prefer de 1000 de ori relatia de acum. e vorba de siguranta afectiva, stii ca daca ai o pb omul ala care e capabil sa iti dea un sfat ceva mai bun decat: totul va fi bine. iar in pat....da, e o maaare diferenta (in bine). sigur, depinde de la caz la caz, asa a fost sa fie si nu mi-am propus eu neaparat sa ies cu cineva mai mare. . dar acum  ca am facut-o, nu-l mai las tongue

#99 2009-09-16 20:05:25

Elena-Octaviana
New member
De la: USA
Inregistrat: 2009-03-31

Fetelor, sunt de acord cu voi. Eu am 20, el are 29. Nu mi se potriveste chestia cu discotecile. Adica... da, vreau sa ma distrez, dar nu prefer un club unei iesiri undeva unde ne place amandurora. Si sigur merge cu mine, cand am chef de club, nu e chiar mos la 29 de ani. Totusi tongue Da, e mai potolit... probabil ca ne-am potrivit bine. Cumva am trecut prin niste lucruri mai aiurea in familie care m-au facut sa ma maturizez poate mai repede.

Chiar imi amintesc de liceu, ce fel erau colegele/colegii si nu stiu, ma simteam mai matura decat ei. Nu intelegeam de ce le place asa mult sa faca un anumit lucru mai "copilaros". Probabil pentru ca relatia cu iubitul meu m-a facut sa ma mai maturizez. Dar nu l-as da pentru nimeni si nimic. Imi place sa am ce invata de la un barbat, imi doresc sa stiu si sa invat mai multe despre viata si nu numai. Si avand in vedere ca pot conta pe toata dragostea, respectul si... "aripa lui protectoare" tongue sunt cea mai fericita. Au servit si relatiile precedente, am mai invatat si eu sa cunosc tipuri de oameni. Dar desigur, cumva am stiut ca momentul magic tonguetongue de incepere a vietii sexuale trebuie sa fie langa cineva care intr-adevar merita. N-o sa regret, daca ai pe cineva care are grija de tine, nu prea mai simti atat de tare durerea. Cunosc amice care au avut brute si le-a durut. Conteaza tandretea, asta am invatat de la fetele mai... trecute prin paturi big_smile Eu fiind mielusel, nu stiam acum cat si cum doare. Dar m-am convins. wink

Ca sa nu ma pierd in detalii, sunt multumita cu ceea ce am. Deja am vorbit de casatorie, deci da... sunt mai matura. PillBlast, Raluk_, LadyPink, Dienuk... sunt de acord cu voi in mare parte din ce spuneti. ;wink Dienuk, nici eu nu-mi propusesem vreodata sa am un iubit mai mare ca mine cu aproape 9 ani, dar... imprejurarile in care ne-am cunoscut ne-a lasat cam ganditori si ne-a facut sa tragem concluzia ca It was made to be tongue judecand dupa cat de bine ne intelegem si in general, si in pat etc.

Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-16 20:10:17)

I don't just imitate, I become.

#100 2009-09-16 20:08:00

adina15
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

Andra123 a scris:

adina15 a scris:

tre sa recunoastem fetelor k barbatii mai maturi sunt mai interesanti decat cei d varsta noastra

Pt mine nu prezinta nici 1% interes,ba chiar dimpotriva....

nu  ma refeream la diferente f mari gen el 40 ea 19 etc ci cu cativa ani mai mult pana in 10

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

Publicitate

loading...

#101 2009-09-17 10:20:49

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

la 18 ani nu mi-a placut relatia cu unul cu 8 ani mai mare, pt ca se gandea la insuratoare cu mine, desi eu nici nu facusem sex cu el! nu-i placea sa iasa in club si eu muream sa dansez. era romantic, venea cu flori la intalnire si ma ducea la restaurant, cand eu voiam doar sa ma duca intr-un bar, sa radem ca dementii si sa bem o bere. si nici macar nu-mi plac florile, nu mi-au placut niciodata!
acum insa, mi-ar placea unul mai in varsta decat mine, am varsta si experienta necesare pt a aprecia un astfel de comportament la un barbat. dar...mi-a trecut vremea, nu ma mai ia nimeni altcineva lol

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2009-09-17 12:43:33)

#102 2009-09-17 12:11:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

adina15 a scris:

Andra123 a scris:

adina15 a scris:

tre sa recunoastem fetelor k barbatii mai maturi sunt mai interesanti decat cei d varsta noastra

nu  ma refeream la diferente f mari gen el 40 ea 19 etc ci cu cativa ani mai mult pana in 10

Indiferent,mie si 10 ani mi se pare f mult.intotdeauna mi-au placut cei de varsta mea...maxim cu 2 ani mai mari.Cum altele sunt inebunite dupa asta "maturi" eu la fel de "inebunita" am fugit de ei lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#103 2009-09-17 12:24:41

adina15
Hero member

anabella_n a scris:

la 18 ani nu mi-a placut relatia cu unul cu 8 ani mai mare, pt ca se gandea la insuratoare cu mine, desi eu nici nu facusem sex cu el! nu-i placea sa iasa in club si eu muream sa dansez. era romantic, venea cu flori la intalnire si ma ducea la restaurant, cand eu voiam doar sa ma duca intr-un bar, sa radem ca dementii si sa bem o bere. si nici macar nu-mi plac florile, nu mi-au placut niciodata!
acum insa, mi-ar placea unul mai in varsta de cat mine, am varsta si experienta necesare pt a aprecia un astfel de comportament la un barbat. dar...mi-a trecut vremea, nu ma mai ia nimeni altcineva lol

daca ai o rel cu cineva mai mare asta nu inseamna k trebuie sa te mariti cu el big_smile iar daca el vrea treaba lui rotfl
nici mie nu imi plac romanticii aia la fiecare intalnire cu flori seri la rest noi 2 sa traiasca din carti si filme romantice cahhh
imi plac barbatii kre stiu ce vor d la o fem sunt siguri p ei sa ma faca sa rad sa aibe o doza d nebunie

#104 2009-09-17 12:45:07

anabella_n
Hero member

adina15 a scris:

daca ai o rel cu cineva mai mare asta nu inseamna k trebuie sa te mariti cu el big_smile iar daca el vrea treaba lui rotfl

din pacate pt el a fost unul dintre motivele pt care l-am parasit. nu-mi doream ceva stabil si serios chiar atunci, iar daca s-ar fi abtinut de la a-mi impartasi gandurile legate de insuratoare, poate am fi trecut la nivelul urmator si ne-ar fi fost bine in cele din urma. dar asa m-am speriat si am fugit

#105 2009-09-17 13:33:34

adina15
Hero member

anabella_n a scris:

adina15 a scris:

din pacate pt el a fost unul dintre motivele pt care l-am parasit. nu-mi doream ceva stabil si serios chiar atunci, iar daca s-ar fi abtinut de la a-mi impartasi gandurile legate de insuratoare, poate am fi trecut la nivelul urmator si ne-ar fi fost bine in cele din urma. dar asa m-am speriat si am fugit

te cred si eu la 18 ani nu prea iti arde d insuratoare nici mie la 22 d ani rotfl2  am zis k dupa 26 d ani am sa ma gandesc la asta:))))

#106 2009-09-17 14:45:01

anabella_n
Hero member

la 26 m-am casatorit si eu. dupa ce am gasit persoana potrivita, cu care am fost 6 ani inainte de a ne lua cu acte.

#107 2009-09-17 15:02:24

adina15
Hero member

anabella_n a scris:

la 26 m-am casatorit si eu. dupa ce am gasit persoana potrivita, cu care am fost 6 ani inainte de a ne lua cu acte.

o anabell felicitari big_smile eu sunt intr.un impas cu rel mea sa vedem  ce o fii sad

#108 2009-09-17 15:43:11

anabella_n
Hero member

multumesc!
succes cu relatia ta! sper sa iasa bine intr-un final. iar daca nu iese bine, macar ia-o ca pe o experienta de viata smile

#109 2009-09-17 16:15:06

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Andra123 a scris:

adina15 a scris:

Andra123 a scris:

Indiferent,mie si 10 ani mi se pare f mult.intotdeauna mi-au placut cei de varsta mea...maxim cu 2 ani mai mari.Cum altele sunt inebunite dupa asta "maturi" eu la fel de "inebunita" am fugit de ei lol

si eu fugeam de cei mai mari, si am stat putin sa ma gandesc daca e chiar ok sa ies cu cineva mai mare. era intr-un fel contrar asteptarilor mele. si totusi, am zis ca merita sa incerc si sincer iti zic, situatia mi-a depasit cu mult asteptarile. dar nu e o regula. nu inseamna ca daca e cu 7 ani mai mare e neaparat mai matur sau mai stabil.

si ca sa fiu cu adevarat on-topic, nu cred ca m-as implica intr-o relatie daca el ar avea cu 20 de ani mai mult. never say never, dar in momentul asta nu cred. la 30 de ani ai mei el ar avea 50...

#110 2009-09-17 16:16:55

myrela22
Full member

Nici noi nu suntem romantici sau ma rog extrem de romantic, depinde de fiecare in parte ce intelege prin romantic.
De exemplu sotul meu imi spune ca ma iubeste, imi cumpara flori fara nici un motiv, cand este vreo ocazie nu uita niciodata (in iulie am facut 7 ani de relatie si pe 20 sept 1 an de casnicie). Dar asta nu inseamna ca noi facem dragoste numai pe lumanari si muzica in surdina (pe la inceput faceam cate una din ata la 3 luni). Radem impreuna vorbim vulgar suntem un cuplu normal.
Vine de multe ori acasa si imi spune simplu ca vrea sa mi-o traga sau la telefon.

Eu ador florile. Dar nu cele in glastra de casa.

PS: Sotul meu e mai mare ca mine cu 7 ani. Nu am intampinat nici un fel de probleme am fost pe acelasi unghi.

Ultima oara a fost editat de myrela22 (2009-09-17 16:18:47)

Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa happydance

#111 2009-09-17 17:05:21

Elena-Octaviana
New member

myrela22 a scris:

Nici noi nu suntem romantici sau ma rog extrem de romantic, depinde de fiecare in parte ce intelege prin romantic.
De exemplu sotul meu imi spune ca ma iubeste, imi cumpara flori fara nici un motiv, cand este vreo ocazie nu uita niciodata (in iulie am facut 7 ani de relatie si pe 20 sept 1 an de casnicie). Dar asta nu inseamna ca noi facem dragoste numai pe lumanari si muzica in surdina (pe la inceput faceam cate una din ata la 3 luni). Radem impreuna vorbim vulgar suntem un cuplu normal.
Vine de multe ori acasa si imi spune simplu ca vrea sa mi-o traga sau la telefon.

Eu ador florile. Dar nu cele in glastra de casa.

PS: Sotul meu e mai mare ca mine cu 7 ani. Nu am intampinat nici un fel de probleme am fost pe acelasi unghi.

E super asa, asa si trebuie sa fie tongue Si nici noi nu intampinam probleme din cauza ca are 9 ani inaintea mea. tongue

#112 2009-09-17 17:24:41

adina15
Hero member

felicitari fetelor
si e dif intre cei mai mari si cei d varsta voastra?

#113 2009-09-17 18:34:33

Elena-Octaviana
New member

adina15 a scris:

felicitari fetelor
si e dif intre cei mai mari si cei d varsta voastra?

Pai pana la actualul au fost doar tipi cu 2-3 ani mai mari. Dar nimeni nu mi-a dat increderea pe care o am acum, cu iubitul meu, siguranta pe relatia noastra. Nu schimb ce am pentru nimic hjarta tongue Bate la usa nunta tongue

#114 2009-09-17 19:06:31

adina15
Hero member

super big_smile casa d piatra big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.