homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum a fost cand iati vazut-o prima oara?-8

#134 2009-09-03 13:50:37

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

Re: cum a fost cand iati vazut-o prima oara?

rodnar    rodnar rotfl

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#135 2009-09-03 15:09:53

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

oana16 a scris:

eu credeam ca nu e face mica niciodata lol ca ramane asa mare

am vrea noi big_smile..sau cel putin eu  tongue

one day we're gonna get somehow...rodnar

#136 2009-09-03 18:36:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

rotfl oana

hjarta

#137 2009-09-05 22:45:13

mirimia21
New member
Inregistrat: 2009-08-04

offtopic

oana16 a scris:

o intrebare off topic , forma penisului poate fi data si de chilot? de exemplu iubi poarta boxeri si pensiul e drept , un fost prtn poarta chiloti normali si o are ca "banana " asa  mai curbata

forma penisului (acea curba) e data de partea pe care acesta sta de obicei in chilot

si ca sa raspund si la intrebare........... tin  minte ca eram mai multi copii la padure cu paturile, jucam carti, ne prosteam pe acolo si la un moment dat se facea mishto de unul dintre baieti. bietul de el a sfarsit prin a i se da pantalonii jos. proasta gluma!!!!  spranceana n-am vazut mare lucru, cu exceptia "tufei de venetia", dar m-am rusinat groaznic, aveam vreo 12-13 ani... si tin minte ca mi s-a parut mare pentru un baiat de 15 anisori  chicot    eram aproape sigura ca micutul monstru creste treptat, insa se pare ca EI sunt dotati inca de la varstre fragede, nu ca noi fetele carora ne cresc sanii la 18 ani(vorbesc din experienta proprie big_smile )

Ultima oara a fost editat de mirimia21 (2009-09-05 22:48:19)

#138 2009-09-09 19:00:34

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

"Oh my god !!!!!! Chestia asta trebuie sa intre toata in ... ?????"  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !  yikes  lol

ei, glumesc.... hm... mi-a facut o impresie buna de la inceput. era viguros si "sociabil" (eu ii zic la masculin tongue). si ne-am inteles bine de la inceput. iar acum suntem cei mai buni prieteni

rotfl

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-09 19:02:09)

Publicitate

loading...

#139 2009-09-09 22:44:21

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

adina sunt de aceeasi parere cu tine...numai k eu chiar ma gandeam k e prea mare pt domnitza mea...si acuma,uneori(knd lubrifierea e super) zic e prea mik lol
mirimia si eu am patit o faza de asta de prost gust...

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#140 2009-09-09 23:40:31

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

mirimia21 a scris:

offtopic

oana16 a scris:

o intrebare off topic , forma penisului poate fi data si de chilot? de exemplu iubi poarta boxeri si pensiul e drept , un fost prtn poarta chiloti normali si o are ca "banana " asa  mai curbata

forma penisului (acea curba) e data de partea pe care acesta sta de obicei in chilot

si ca sa raspund si la intrebare........... tin  minte ca eram mai multi copii la padure cu paturile, jucam carti, ne prosteam pe acolo si la un moment dat se facea mishto de unul dintre baieti. bietul de el a sfarsit prin a i se da pantalonii jos. proasta gluma!!!!  spranceana n-am vazut mare lucru, cu exceptia "tufei de venetia", dar m-am rusinat groaznic, aveam vreo 12-13 ani... si tin minte ca mi s-a parut mare pentru un baiat de 15 anisori  chicot    eram aproape sigura ca micutul monstru creste treptat, insa se pare ca EI sunt dotati inca de la varstre fragede, nu ca noi fetele carora ne cresc sanii la 18 ani(vorbesc din experienta proprie big_smile )

big_smile 18 ani...eu la 13ani purtam sutien disperat  disperat ...k sunt dotata.... happydance  happy

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#141 2009-09-10 10:08:50

albinuta_vesela
Insomniac member

bella, ati ani ai ? fetele din generatia noua se dezvolta repede si "bine" big_smile

aveam anul asta eleve de clasa a 5-a, a 6-a mai dotate decat mine lol omg !

#142 2009-09-10 10:40:12

bella-yzaura
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-06

adina84 a scris:

bella, ati ani ai ? fetele din generatia noua se dezvolta repede si "bine" big_smile

aveam anul asta eleve de clasa a 5-a, a 6-a mai dotate decat mine lol omg !

...generatia noua...eu am 24 ani....si in clasa a 6-a purtam sutien mad  skitarg ...si menstra am avut-o in cls.5 skitarg  si cand mi-a venit eram dotata cu de toate...si apoi m-am mai dotat lol  chicot

Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!!

#143 2009-09-10 10:47:09

albinuta_vesela
Insomniac member

aham big_smile
tu esti exceptia de a regula tongue
wink

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-10 10:47:28)

#144 2009-09-12 15:51:14

mirimia21
New member
Inregistrat: 2009-08-04

bella-yzaura a scris:

mirimia21 a scris:

offtopic

oana16 a scris:

big_smile 18 ani...eu la 13ani purtam sutien disperat  disperat ...k sunt dotata.... happydance  happy

offtopic  norocoaso!!! partydance  partydance  partydance

#145 2009-09-12 16:06:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

mirimia21 a scris:

bella-yzaura a scris:

mirimia21 a scris:

offtopic

offtopic  norocoaso!!! partydance  partydance  partydance

Eu la 11 smile Dar asta probabil din cauza problemelor hormonale... Menstra mi-a venit prima oara in clasa a4a. hmm

#146 2009-09-12 19:53:12

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

Julian a scris:

Fara nici o referire la tine Lucia . Dar ma intreb daca exista un topic ceva " Sa invatam sa scriem romaneste" pentru ca vad multa lume care evita gramatica si limba romana !  dance

Loveable ; Abia ai terminat de mancat?  chicot

daaa, exista un topic despre limba romana si culmea e facut de James lol  si sincer unii chiar au probleme grave de gramatica neutral

Lucia, esti tare!!  rotfl

#147 2009-09-13 04:07:00

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Chiar n-a spus nimeni "Uuuu, cool joystick!"? sad

#148 2009-09-13 11:32:19

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Stef a scris:

Chiar n-a spus nimeni "Uuuu, cool joystick!"? sad

am fost eu pe aproape:))
eu am asociat`o cu un schimbator de viteze din cauza obsesesiei mele pt masini:)))n`am ezitat s`o bag in viteza:))

eu,tu si restul lumii...

#149 2009-09-13 12:27:49

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

am reactionat ceva gen: drink finnally!!! am vazut si eu cum arata o p**a!!! thank you god ca nu m-ai lasat sa mor proasta!!!! rotfl (aveam vreo 20 de ani, deci deja incepusem sa-mi fac griji ca inaintez in varsta si inca nu apucasem sa ma minunez de obiectul magic) rotfl ....de atunci am mai numarat cateva apartinand unor obsedati de pe strada lol , iar cand am trecut la al doilea partener, n-am mai stat sa ma mai uit, ca eram dupa vreo 8 luni de abstinenta prea disperata sa o simt in mine ca sa mai stau sa o analizez rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#150 2009-09-13 15:27:12

Asher
Full member
Inregistrat: 2009-09-05

Imi amintesc ca jucam poker.si cine pierdea, se dezbraca de ceva. Cand a trebuit sa dea chilotii jos, aveam niste emotii..iar cand am vazut mi-am spus: "asta era? Ce o fi asa fain? Si aveam impresia ca ar trebui sa fie mai mare" big_smile dar dupa o analizare mai amanuntita, incepuse sa-mi placa, mai ales ca mi se parea asa sexy alunita ce o avea pe penis smile
dupa ce l-am simtit in mine mi-am dat seama ca n-am nevoie d mai mult..si asa de atrasa ce sunt de penisul lui incat de fiecare data cand il vad am o mare dorinta sa-l gust smile

aaa..trebuia sa ma vedeti cum eram atunci cand mi-a spus sa pun mana :"> imi era teama sa-l ating, sa-l misc..ma temeam ca nu cumva sa il doara sau sa se rupa.. Dar acum, e schimbator de viteze big_smile

#151 2009-09-14 13:29:43

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si pt mine tot schimbator de viteze e! rotfl cand ii "dau" a 5a, ce fain e! rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#152 2009-09-14 14:01:59

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

rotfl rotfl rotfl sunteti belea

pc  pc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.