|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-27#495 2009-11-15 12:33:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2contactul de aseara nu a fost cu risc insa nu inteleg de ce dupa fiecare scaun moale tu mai iei cate o pastila. protectia scade daca ai cel putin 4 scaune moi si nu unul singur. iar in acest caz nu mai are sensa sa iei inca o pastila pentru ca si ea va fi eliminata cel mai probabil Offline #496 2009-11-15 13:18:19
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pai prima oara a fost luni knd am avut o alta pastila dintr-o alta folie iar a doua oara marti knd am luat si pastila de miercuri iar ieri am inceput ata folie k sa fie 21 de pastile si sa termin folia in ziua in kre trebuia adik sambata doar k am luat-o cu 2 h mai tarziu dekt o luam de obicei iar dupa 5 h am avut iar un scaun moale si k sa nu imi pierd protectia am mai luat o pastila..pai asa mi-a zs doctora k daca am un scaun moale in primele 4 h este eliminatat apstila si sa o inlocuiesc Ultima oara a fost editat de andreea11 (2009-11-15 13:21:03) Offline #497 2009-11-15 13:24:42
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
andreea pastila nu isi pierde efectul dupa un scaun moale,si dak intarzii cu 2 ore nu e nicio problema...nu mai lua atatea pastile!!!!!! Offline #498 2009-11-15 13:29:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pana la urma mai iau j in seara asta pastila? Offline #499 2009-11-15 14:35:20
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2
pai ai luat o tableta pana acuma? Offline Publicitateloading...
#500 2009-11-15 19:21:44
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Lucia iti multumesc pentru raspunsul prompt. Am facut intocmai cum mi-ai zis si le-am inceput vineri. Offline #501 2009-11-15 20:30:48
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2buna fetelor am si io o nelamurire:de 3 luni iau anticonceptionale si mam gandit o luna sa fac o pauza k sa nu ma obisnuiesc cu ele...nush asa mi`am propus sa mai fau pauze la cateva luni... e problema e alta k aku nu mai stiu cand imi vine inainte stiam k a 4 zi de pauza imi venea iar aku nush dc intarzie k luna trecuta mia venit pe 14 si akuu nush dc intarzie k io il aveam regulat inaite sa iau anticonceptionale.....mo fi dereglat k nam mai continuat???? astept pareri vaa multumesc. Offline #502 2009-11-15 20:55:28
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Nu e bine sa tot faci pauze ... In primul rand, nu este necesar sa faci pauza decat daca vrei sa ramai insarcinata si in niciun caz nu e ok sa tot faci pauze la cateva luni - iti dai seama in ce fel iti dai peste cap organismul ? Normal ca iti intarzie menstra, ca nici el nu mai stie ce e de capul lui ( asa cum in momentul in care incepi sa iei anticonceptionale organismului ii trebuie timp ca sa se adapteze, asa si acum, ca le-ai lasat, are nevoie de timp sa se dezobisnuiasca ) ... In definitiv, e optiunea ta, dar eu te-as sfatui sa nu faci pauze, sau macar nu atat de dese. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #503 2009-11-15 22:18:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2fetelor, care sunt anticonceptionalele care au doza mica de hormoni? prin ce difera de celelalte? riscul de sarcina poate fi mai mare daca doza de hormoni este mai mica? Offline #504 2009-11-16 00:26:14
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2deyya citeste ai postari multiple. sterge si lasa doar unul, altfel te vor sanctiona fetele. Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #505 2009-11-16 17:06:49
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Buna...am si eu cateva intrebari, sper sa ma puteti ajuta. Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #506 2009-11-16 17:27:41
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 21. Efectul lor contraceptiv este acelasi, chiar daca, eventual, ele nu sunt potrivite pentru tine. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #507 2009-11-16 17:33:09
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Dar si fara probleme de sanatate, pot fi luate? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #508 2009-11-16 17:40:19
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Da, normal ca pot fi luate si in cazul asta, eu ziceam de .. cel mai rau caz. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #509 2009-11-16 17:46:34
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Asta e mare mea problema, sunt minora, nu imi permit sa merg la un cabinet particular, iar la planning am nevoie de adeverinta de elev care nu imi este eliberata de la liceu daca nu sunt insotita de parinte. Ma informez de ceva vreme in legatura cu toate tipurile de anticonceptionale, si Yasmine imi par cele mai indicate. Nu am probleme de sanatate, dar avand in vedere varsta cred doza mica de hormoni este perfecta, si sunt si monofazice. Sa vedem... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #510 2009-11-16 17:57:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Ideea este ca nu e bine sa iei anticonceptionale dupa ureche ... Cel mai indicat este sa mergi la ginecolog sau la Planning. Mie mi-au cerut adeverinta doar ca primesc anticonceptionale gratis - Marvelon fiind sigurele care se dau gratis - dar poate tie nu ti se va prescrie Marvelon, ci altceva, ce trebuie sa cumperi din farmacie si atunci, in mod normal, doar pentru consultatia in sine de la Planning, nu ai nevoie de adeverinta ... Ca inteleg ca nu vrei ca ai tai sa afle ca intentionezi sa iei pastile Cati ani ai ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #511 2009-11-16 18:01:17
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2am aproape 17 ani...ai mei au niste idei mai..comuniste si daca ar sti ca iau anticonceptionale vor afla ca nu mai sunt virgina automat. Nu regret ca am facut pasul acesta deoarece am langa mine pe cineva care ma iubeste si ma respecta, si eu la randul meu il iubesc. Chiar dupa ureche nu le-as lua, ma bate gandul sa vorbesc cu un farmacist, cunosc unul foarte bun, sa ma indrume. Am sunat astazi la planning si mi-a spus ca am nevoie de adeverinta. Si inca ceva, sunt patita cu medicii, nu ii agreez... Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline #512 2009-11-16 18:05:52
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Interesanta treaba cu adeverinta. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #513 2009-11-16 18:08:03
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Analizele tocmai le-am facut, sunt ok. Dar inca ceva, se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala anticonceptionalele? Ar fi asta o problema? Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|