|
Nu esti logat.
Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-29#533 2009-11-20 18:47:25
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2sunt in cele 7 zile de pauza ieri mi-a venit menstr iar duminica trebuie sa incep o folie noua dar am facut o sinuzita si de azi am inceput tratament cu antibiotice ceforan si eurespal care nu cred k sunt antibiotice.cate zile trebuie sa ma protejez? Offline #534 2009-11-20 20:25:46
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 27 zile dupa ce ai terminat de luat antibioticele Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #535 2009-11-21 12:40:15
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Fetelor ... DE CE au inceput sa imi apara cosuri de cand iau pastile ? Eu in viata mea n-am avut probleme cu cosurile, nici la pubertate, daca aveam 2 cosuri in acelasi timp pe fata .. era mult. Pe la 12-13 ani chiar voiam sa imi apara si mie cosuri sa simt ca sunt la pubertate Si acum, de cand iau pastile ( Marvelon 28 ), de 5 luni, au inceput sa imi apara cosuri mici in special pe frunte ... Ma gandesc ca e din cauza ca bag hormoni in mine, dar ideea nu era ca anticonceptionalele trateaza acneea ? Sau numai unele dintre ele ? Oare n-or fi bune pentru mine ? Nu pot sa zic ca de altfel am avut probleme cu ele ... E ceva ce pot sa fac ? O parare, va rog. Multumesc mult ! Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #536 2009-11-21 14:05:51
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2O fi vreo reactie adversa? Sau poate nu pur si simplu nu ai un stil de viata sanatos, in sensu ca mananci gras, prajeli..Si asta poate fi un factor pt aparitia cosurilor tale In America, in sfarsit! Offline #537 2009-11-21 14:08:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2da...e posibil sa aiba prea multi hormoni.... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
#538 2009-11-21 14:10:35
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Pai ... Sincer nu mananc eu prea multe fructe si legume, dar nici prajeli, nu stiu .. mai mult lactate .. Ideea e ca eu niciodata n-am avut cosuri si acum, subit, dintr-o data, de cand am inceput sa iau pastile .. au inceput sa imi apara. Plus ca dilema mea este ca stiu ca anticonceptionalele ( sau cel putin unele ) trateaza accnea, nu determina apartia cosurilor ... Nu stiu ce sa zic. Multumesc frumos Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-21 14:13:10) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #539 2009-11-21 14:14:52
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pai cosurile apar cand e o dereglare hormonala...iar cum anticonceptionalele contin hormoni...probabil..din cauza lor . "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #540 2009-11-21 14:16:02
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2si eu chiar avem probleme destul de grave cu acneea pana sa incep sa iau anticonceptionale, de atunci e mult mai bine. In schimb, am auzit si persoane care dimpotriva, se plangeau ca au cosuri dupa ce au inceput sa ia. Poate ca nu ti se potrivesc astea :-? Offline #541 2009-11-21 14:18:24
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2M-am gandit si eu ca nu mi se potrivesc, dar atunci n-ar trebui sa am si alte reactii adverse ? E singura chestie care ma pune pe ganduri, in rest, nu ma simt rau. Oricum, repet, daca persista problema, o sa ii spun doamnei doctor despre asta. Mersi Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #542 2009-11-21 14:21:05
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pai da nu ti-s potrivite nu e neaparat sa ai toate reactiile adverse . "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #543 2009-11-21 14:28:31
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Eventual o sa le rog pe moderatoare sa lase linkul lui Doc. Mersi din nou Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #544 2009-11-21 15:28:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Am rasfoit pe aici, dar n-am gasit nimic relevant. Offline #545 2009-11-21 15:38:03
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2nu, nu seste problema, nu e necesar sa te protejezi. ar fi trebuit daca ai fi intarziat Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #546 2009-11-21 16:52:43
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Multumesc ! Stiu ca trebuie luate imediat ce mi-am amintit, dar la mine in ambele cazuri a fost a doua zi, si asa m-am decalat de pe luni pe miercuri. Asta s-a intamplat acum 2, respectiv 3 luni, deci nu imi faceam probleme din cauza pastilelor uitate, ci doar daca in loc sa fac pauza de 7 zile, fac de 5. Offline #547 2009-11-21 18:04:50
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2Am si eu o problema cu anticonceptionalele yasmin.Miercuri am luat pastila de joi si joi pe cea de miercuri.Le`am incurcat din neatentie!Ce sfat imi dati? Offline #548 2009-11-21 18:27:07
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2nu se int nimik... au aceeasi concentratie de hormoni sunt puse asa...pentru a te ajuta sa nu pierzi ordinea "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #549 2009-11-21 20:19:22
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2din nefericire ceaiul gastric contine sunatoare si nu mi'am dat seama mai devreme Offline #550 2009-11-21 23:11:52Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2pai de cand bei ceai de sunatoare? Offline #551 2009-11-21 23:49:22
Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 23 saptamani de la contact sau o saptamana de la intarziere. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|