homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2-31

#571 2009-11-27 22:21:54

sziv
New member
Inregistrat: 2009-10-31

Re: Cele mai frecvente intrebari despre anticonceptionale 2

Buna seara! In prospectul anticonceptionalelor Logest scrie ca daca ai uitat sa iei o pastila in sapt 1 si cu o sapt anterioara zilei in care ai uitat pastila ai avut relatii sexuale poti fi gravida. Nu mai inteleg nimic. Inseamna ca daca in perioada de pauza ai facut sex, iar in sapt. 1 uiti o pastila poti fi gravida? De asemenea se intelege ca si in spt 1 daca marti sa spunem ai facut sex si vineri uiti pastila ramai gravida. Acelasi lucru este si in cazul in care ai diaree. (cel putin asa scrie in prospect). Ma poate lamuri cineva, va rog? Multumesc mult.

#572 2009-11-27 22:26:07

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

ceva nu e bine...sigur scrie asa?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#573 2009-11-27 22:57:09

sziv
New member
Inregistrat: 2009-10-31

Da. M-am uitat pe net si la prospectul anticonceptionalelor yasmin si scrie la fel .Asta este link-ul http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=767

#574 2009-11-28 13:08:44

dana777
Membru
Inregistrat: 2009-11-28

am si eu o intrebare legata de anticonceptionale.de 3 ani am inceput sa iau si de atunci ciclul imi vine in cantitati foarte foarte mici.ar trebui sa ma bucur sau am o problema?

#575 2009-11-28 14:26:54

YoHanna
Insomniac member

ar trebui sa te bucuri ...pt k pb nu e smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#576 2009-11-28 16:42:14

Dyutza
Membru
Inregistrat: 2009-02-22

hello ..imi puteti spune si mie ce sa fac ca am scris ieri si nu mia raspuns nimeni:(

Lucrul cel mai de inteles pe lume este faptul ca putem intelege lumea:x..

#577 2009-11-28 16:47:40

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Dyutza a scris:

buna. am si eu o nelamurire mie mi-a venit ciclul azii si dupa calculele facute o sa imi vina de revelion ceea ce nu vreau. o prietena mia spus sa iau rigevidon si prin data de 15 sa incep sa iau si asa o sa imi intarzie ciclul dar pe prospect scrie sa il iau a 5 a zi ce sa fac??si daca il iau numa o luna este riscu sa ma ingras sau altceva?sad puteti sa ma ajutati sau sa ma sfatuiti va rog multumesc.

Dyutza nu lua rigevidon!
daca vrei sa iei anticonceptionale mergi la medicul de planning sa-ti prescrie.
desi nu e bine sa iei doar o luna... iti dereglezi organismul.

#578 2009-11-28 17:02:39

Dyutza
Membru
Inregistrat: 2009-02-22

ms mult camysh chiar nu stiu ce sa fac:( o sa ma duc la doctor sa vad ce imi spune sa iau ca alta cale nu am. ma gandeam ca nu are nimic si dka imi dereglez organismul ca dupa ce nu mai iau se reface la loc:D...nu prea ma pricep ca nu am luat niciodata.

Lucrul cel mai de inteles pe lume este faptul ca putem intelege lumea:x..

#579 2009-11-28 17:29:53

zipiandra
New member
Inregistrat: 2009-07-21

ast si eu un rasp la intrebarea de ieri va rog:-s

#580 2009-11-28 17:57:20

YoHanna
Insomniac member

zipiandra a scris:

YoHanna a scris:

nu ai luat alta pilula dupa ce ai varsat?

nu trebuia sa o iau pe asta de vineri azi

avand in vedere k era la miezu noptii...nush ce sa zic...se pune joi prima zi...sau vineri...din moment ce era aproape vineri smile

eu as opta pt a alege ca prima zi...vineri si asa n-ai nevoie de protectie suplimentara.
insa daca alegi ca prima zi...Joi..dupa ce ai varsat pilula aia trebuia sa iei alta si nu aveai nevoie de protectie suplimentara.tu nu ai luat asa k ai nevoie. repet...doar dak alegi ca prima zi...joi smile

#581 2009-11-28 22:16:05

zipiandra
New member
Inregistrat: 2009-07-21

YoHanna a scris:

zipiandra a scris:

YoHanna a scris:

nu ai luat alta pilula dupa ce ai varsat?

nu trebuia sa o iau pe asta de vineri azi

avand in vedere k era la miezu noptii...nush ce sa zic...se pune joi prima zi...sau vineri...din moment ce era aproape vineri smile

eu as opta pt a alege ca prima zi...vineri si asa n-ai nevoie de protectie suplimentara.
insa daca alegi ca prima zi...Joi..dupa ce ai varsat pilula aia trebuia sa iei alta si nu aveai nevoie de protectie suplimentara.tu nu ai luat asa k ai nevoie. repet...doar dak alegi ca prima zi...joi smile

pai am luat pastila joi pe la 23:58:)))) pt k atunci a aparut sangerarea k crampele au inceput cu o ora  inainte

Ultima oara a fost editat de zipiandra (2009-11-28 22:17:07)

#582 2009-11-29 12:48:08

Florina C.
New member
Inregistrat: 2009-11-19

majestik a scris:

Florina C. a scris:

din nefericire ceaiul gastric contine sunatoare si nu mi'am dat seama mai devreme
cat la suta ar fi sanse sa raman insarcinata? cand pot face un test?
acum am o mica raceala si iau nurofen plus si tussavit...interactioneaza cu yasmin
?

pentru test, cum a zis kadeea.
despre nurofen plus si tussavit, nu interactioneaza.
cat ceai ai baut?

pai am baut ceai o sapt incontinuu si in acets timp am avut 2 contacte sexuale

#583 2009-11-29 13:07:35

YoHanna
Insomniac member

nu a aparut sangerarea?...de-obicei cand scade protectia ,apare.

#584 2009-11-29 13:45:08

Florina C.
New member

YoHanna a scris:

nu a aparut sangerarea?...de-obicei cand scade protectia ,apare.

nu nu am avut sangerari ...acum sunt in a 3a zi de pauza si inca nu mi-a venit

#585 2009-11-29 14:16:59

YoHanna
Insomniac member

parerea mea e k ..ceaiul respectiv contine putina cantitate de sunatoare...si daca nu ai baut in cantitati f mari zilnic...at n-a scazut protectia.

#586 2009-11-29 14:35:36

Florina C.
New member

YoHanna a scris:

parerea mea e k ..ceaiul respectiv contine putina cantitate de sunatoare...si daca nu ai baut in cantitati f mari zilnic...at n-a scazut protectia.

beam cam 1 l pe zi unerori mai putin ... acum nu stiu  grater  multumesc

#587 2009-11-29 14:46:35

YoHanna
Insomniac member

hmmm.....dak era ceai de sunatoare simplu...cred k era cam mult...
acum nush ce sa zic...depinde de cata sunatoare au pus ei acolo in ceaiul ala...cine stii poate 1 l ala e echivalent cu 1 cana de ceai de sunatoare simplu
iti tin pumnii sa fie bine puss

#588 2009-11-29 15:06:58

Florina C.
New member

YoHanna a scris:

beam cam 1 l pe zi unerori mai putin ... acum nu stiu  grater  multumesc

#589 2009-11-29 15:09:28

YoHanna
Insomniac member

de ce ai trimit mesajul inca o data? smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.