Retete in imagini - 4-102
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
- Mesaje: 51293
Re: Retete in imagini - 4
imposibil crenvurstii sa fie cu matz ii artificiala comestibila
- syd
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 1404
Re: Retete in imagini - 4
da asa e ei sunt cu membrana artificiala comestibila
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
- Mesaje: 137398
Re: Retete in imagini - 4
ca matzul de plastic o fi mai apetisant
- Raluk_
- Hero member
- Inregistrat: 2008-03-26
- Mesaje: 4808
Re: Retete in imagini - 4
feteleeeeeeeeeeeeeeeeeee help oleak va rog... am facut crema de zahar ars la bain-marie(sper ca am scris corect)...si nelamurirea mea este:cum scot crema din oala???nu s`a intarit f bine si este fierbinte acum...stiu ca tre sa o dau la frigider,dar maine dimi knd se mai raceste...dar cum fac cu crema...cum o scot din oala???? scuze de intrebarea prosteasca dar ma uit la ea ca la avioane
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini - 4
O rastorni pe un platou
Love, dar carnatii nu iti plac? aia sunt cu matze
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- fallen_angel
- Insomniac member
- De la: MM
- Inregistrat: 2007-05-07
- Mesaje: 9742
Re: Retete in imagini - 4
Spagete cu sos de rosii
-250 carne tocata -250-300 spagete -o ceapa -un morcov mai mic -3 catei de usturoi -aprox 300 ml sos de rosii(sau rosii proaspete) -condimente
Se pune la calit ceapa tocata si morcovul ras si se lasa 2 minute,apoi se adauga carnea si se amesteca bine.Se lasa pana isi schimba culoarea,apoi se adauga sosul de rosii si se amesteca bine.Cand este gata carnea se adauga si piper,sare boia si usturoiul pisat.Macaroanele fierte se amesteca cu o bucatica de unt si apoi se pune sosul peste si se amesteca bine.
Shake
-1 banana -200 ml lapte -2 linguri inghetata de vanilie -1-2 lingurite zahar
Se taie banana felii si se pun in blender.Se adauga apoi zaharul,inghetata si laptele si se mai mixeaza putin pana face spuma.
Mancare thailandeza
-un piept de pui -o ceapa -o punga(400 g)legume mexicane -condimente(piper,boia,condim pt carne de pui) -2 rosii - o bucatica de unt
Legumele mexicane se pun in apa clocotita,se lasa 5 min si se pun la scurs.Ceapa tocata se pune la calit,se adauga rosiile tocate,apoi pieptul de pui taiat cubulete,condimentele si se pune putina apa fiarta.Eu am pus si putin vin alb.Se lasa pana este carnea facuta si apoi se adauga si legumele si o bucatica de unt.Se amesteca bine si se mai lasa 5 min pe foc.
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Mesaje: 13242
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
- Mesaje: 51293
Re: Retete in imagini - 4
toate arata fain
Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-12-12 15:09:46)
- sophie
- Addicted member
- De la: Atlantis
- Inregistrat: 2008-02-19
- Mesaje: 11424
Re: Retete in imagini - 4
Crema de telina
350 g telina 1 ceapa 2 linguri ulei sare, piper( eu am adaugat si chimen macinat, chili) 4 felii subtiri de sunca uscata 125 g bilute de mozzarella 1 plic praf supa pasare (eu ma pus 2 cuburi de knorr) 50 ml smantana
Se decojeste telina, se spala si se taie cuburi. Se toaca ceapa si se caleste in ulei incins, se adauga la calit si telina. Se condimenteaza cu 1 lingurita sare. Se toarna 1 l apa si se lasa sa fiarba aproximativ 10 min. Fiecare felie de sunca se taie in 3 fasii cu care se infasoara bilele de mozzarella. Se infig cate 2 bile pe o tepusa de lemn si se prajesc in ulei incins. Se paseaza telina in apa in care a fiert, se adauga praful de supa si se mai fierbe 5 minute. Se toarna smantana si se condimenteaza cu sare si piper; deasupra se adauga bilele de mozzarella prajite. Eu am adaugat si frunze de telina tocate marunt.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- Mesaje: 15319
Re: Retete in imagini - 4
Vai, love, este dementiala! O s-o fac si eu pentru socrii, de Craciun, sa fac impresie buna Crema de sus cu ce e? Daca era si caramel atunci erau 4 straturi de crema si una de blat? Da' chiar - dincolo scriai ca o sa pui doua blaturi dedesupt, cum ai facut pana la urma?
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini - 4
Saru' mana!
Am pus tot un blat, apoi am pus crema de ciocolata amaruie, apoi ciocolata cu lapte si ultima, aia care o vezi deasupra, ciocolata alba
Mie mi-ar fi placut sa pun si un pic de caramel deasupra, sa fie mai dulce atunci erau 4 straturi de cioco + caramel si un blat
Vezi, inainte sa pui frisca batuta in creme, sa nu lasi cremele sa se intareasca, sa nu raceasca de tot ca or sa iti iasa cum a iesit a mea, cu bucatele prin ea
Cremele sunt lichide, or sa se intareasca la frigi
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
- Mesaje: 15319
Re: Retete in imagini - 4
Am inteles. Si cremele le fac ca sa fie gata de folosinta imediat? Sau trebuie sa le las sa se raceasca un pic, inainte sa torn peste stratul anterior?
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Mesaje: 8121
- Site
Re: Retete in imagini - 4
Pai hai sa iti spun cum fac eu. Pun ciocolata sa se topeasca si cand vad ca s-a topit, pregatesc gelatina ( pun laptele intr-un pahar si pun gelatina, o las cam 2 minute) apoi scot cratita cu ciocolata si amestec in ea putin, apoi amestec gelatina, pun 2 linguri de apa fierbinte, sa se dizolve complet si rastorn gelatina peste ciocolata. O amestec pana se omogenizeaza si apoi fac repede frisca. Dupa ce fac frisca, rastorn ciocolata peste frisca si amestec pana se omogenizeaza iar apoi pun amestecul in tava pt tort.
Las o ora la frigider sa se raceasca si apoi incep sa fac a doua crema, exact la fel ca pe prima. Nu racesc crema si nu astept sa se raceasca. O torn in tava si las iar o ora si apoi incep cu ultima crema. Nu trebuie sa astepti mult dupa ce scoti ciocolata de pe foc. cam 5 minute, cat faci tu gelatina si apoi faci imediat frisca si le amesteci, sa nu se intareasca crema cu gelatina.
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Mesaje: 5368
- Site
Re: Retete in imagini - 4
Iubesc si sunt iubita
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|