homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Long story short, iubiri

#1 2009-09-08 19:52:41

thejoker
Banat
Inregistrat: 2009-09-08

Long story short, iubiri

Long story short, nu stiu cum sa incep, dar incerc.
   Sunt o fire nepasatoare. Sunt tip. Rar ma atrage o persoana, foarte rar.
   Se da tipa A. Tipa A ma atrage intr-un fel ciudat. Nu o bag in seama. Tipa A e si ea atrasa intr-un mod ciudat de mine, nu ma baga in seama. La un moment dat ma baga in seama. Imi spune clar ca ar vrea sa fim impreuna. Eu o ignor si nu-i dau raspuns. Dupa ceva timp tipa A vrea sa se impace cu fostul. Am impresia ca sunt gelos.
   Stiu ca e o situatie tipica. Sunt curios cum gandesc fetele si de ce, desi vor un tip (sau nu stiu daca-l vor) si-l doresc pe celalalt?

#2 2009-09-08 19:58:57

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Long story short, iubiri

da, e tipic lol daca tu nu ma vrei eu te vreau si daca tu ma vrei eu nu te vreau....cred ca e orgoliu! sau poate e si ideea aia ca sa faci ce e mai bine, chiar daca nu e neaparat ce-ti doresti
sau poate e varsta....cati ani ai?

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-09-08 20:05:32

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Tu ai spus că atunci c?nd ţi-a marturisit că vrea să fie cu tine ai ignorat-o. Deşi te vrea, poate faptul că ai ignorat-o o face să se indrepte cu paşi ?nceţi dar siguri către fostul.
Sau poate chiar asta vrea şi ea: să te facă gelos ca să te determine s-o bagi ?n seama. Poate vrea să afle ce e in mintea ta, daca o placi sau nu.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#4 2009-09-08 20:06:11

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Frate, prea multa matematica, daca-ti place de ea, spune-i si fii cu ea daca si ea vrea asta, daca nu... aia e.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#5 2009-09-08 20:08:35

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Pai daca tu ai refuzat-o... ea nu mai insista si se resemneaza impacandu-se cu fostul.
Si nu e ca nu te vrea, te vrea... dar noi femeile nu prea stim sa acceptam un refuz... big_smile

Adica, iti dai seama... fata si-a facut curaj sa iti spuna ce simte, probabil ca si tu i-ai dat vreun indiciu cum ca  o placi si cand in sfarsit si-a luat inima in dinti sa iti spuna ce simte... i-ai dat cu bata-n cap lol

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

Publicitate

loading...

#6 2009-09-08 20:11:38

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Prietene, esti barbat, gandeste ca atare. Vrei ceva sau nu vrei ceva, astea cu subliminale si printre randuri sunt mai degraba chestii de fete. Daca iti place fata, ia-o daca nu las-o. Daca iti place si o iei si apoi nu-ti mai place, ii explici si aia e.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#7 2009-09-08 20:19:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

sioux a scris:

Prietene, esti barbat, gandeste ca atare. Vrei ceva sau nu vrei ceva, astea cu subliminale si printre randuri sunt mai degraba chestii de fete. Daca iti place fata, ia-o daca nu las-o. Daca iti place si o iei si apoi nu-ti mai place, ii explici si aia e.

applause

Si eu m-am cam mirat ca un baiat o ia cu subtilitati de genul, si citit printre rabduri. Macai voi sa fiti mai directi.

#8 2009-09-08 20:23:40

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Pai din cate am inteles ai ignorat-o. Nu ai binevoit sa spui nici da, nici nu. Ce vroiai sa faca fata? Sa te astepte? Ea a fost directa tongue

#9 2009-09-08 20:23:48

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

poate e nesigura intro posibila relatie cu tine, si cauta siguranta in alt tip, poate tu ai ce nu are celalat si celalalt are ce nu ai tu....

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#10 2009-09-08 20:24:09

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

din moment ce ea a facut primul pas si tu ai refuzat-o cu toate ca te atrage ar fi fraiera sa stea sa insiste in continuare. pana la urma asa cum voi aveti orgoliu si noi avem orgoliul nostru si n-o sa stea sa te astepte pe tine pana te decizi ce vrei.
daca te atrage ar trebui sa ii spui si sa incerci o relatie daca asta iti doresti, daca nu ia-ti gandul de la ea si gata.
daca te deschizi in fata unei fete de care-ti place cu siguranta n-o sa-ti scada barbatia. clar e vorba de orgoliu si de cele mai multe ori asta strica totul

#11 2009-09-08 21:02:03

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

thejoker a scris:

Long story short, nu stiu cum sa incep, dar incerc.
   Sunt o fire nepasatoare. Sunt tip. Rar ma atrage o persoana, foarte rar.
   Se da tipa A. Tipa A ma atrage intr-un fel ciudat. Nu o bag in seama. Tipa A e si ea atrasa intr-un mod ciudat de mine, nu ma baga in seama. La un moment dat ma baga in seama. Imi spune clar ca ar vrea sa fim impreuna. Eu o ignor si nu-i dau raspuns. Dupa ceva timp tipa A vrea sa se impace cu fostul. Am impresia ca sunt gelos.
   Stiu ca e o situatie tipica. Sunt curios cum gandesc fetele si de ce, desi vor un tip (sau nu stiu daca-l vor) si-l doresc pe celalalt?

Degeaba te vrea ea,daca tu nu o vrei. smile Asta i-a dat de inteles refuzul tau. Prin urmare,ea s-a hotarat sa se consoleze cu altcineva,cu cineva cu care stie sigur ca are sanse,adica fostul. Vezi tu,si femeile au mandria lor...si eu am fost in situatia tipei A. smile Odata refuzata,nu te astepta sa incerce si a2a oara,decat daca tipa e foarte naiva. smile

#12 2009-09-08 21:07:44

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai ce astepti? Arata-i ca tu poti fi si ca Xulescu ala al ei,si asta fara sa o inseli. smile

#13 2009-09-08 21:15:20

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai si de ce nu insisti sa fii mai mult decat o curiozitate? Iti zice mintea mea de tipa trecuta prin situatia asta: pana nu o sa vada ca se poate mai bine decat cu ala,nu o sa-l lase.

#14 2009-09-08 21:18:31

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ce ti-a facut tipa A asta ti-as face si eu...daca cineva face fite de genu: te ignor de nu te vezi tongue

#15 2009-09-08 21:18:57

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Eu zic ca ar fi bine sa-i spui ca te atrage si ai vrea sa incerci ceva asta ca sa nu ramai tu cu regerete ca n-ai facut totul....mai bine sa-ti para rau ca ai incercat sa faci tot ce-a tinut de tine decat sa-ti para rau ca n-ai facut nimic.

#16 2009-09-08 21:27:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member

thejoker a scris:

Imi place cum gandesti. Simplu si eficient. Mersi ca te-ai implicat si-mi oferi o perspectiva.
   De obicei insist sa fiu mai mult decat o curiozitate caci nu-mi permit sa fiu doar un altul. Chestia e ca tipa stia ca sunt mai mult decat o curiozitate, insa e fixata pe reparatia fostului si siguranta pe care el, reparat si fara vicii, i-ar da-o. Vrea si pe unul, si pe altul.

Ideea e ca pe el il cunoaste,stie cum a fost relatia lor ; in momentul de fata,il vede pe el ca pe o certitudine si pe tine ca pe o posibilitate. Logica ii spune sa-l aleaga pe el si sa te lase pe tine. Daca tu vei insista,si veti ajunge sa va implicati intr-o relatie,ea va realiza ca poate avea parte de mult mai mult decat ce ii oferea fostul,si veti trai happily ever after. smile
P.S. : Nu uita ca pentru ea,momentan,ceea ce i-a oferit fostul a fost the best she ever got,chiar daca altora,mai experimentati,li se pare putin. Nu o judeca (,) ca il vrea pe ala,care e x si y,si i-a facut z. Ea nu stie inca (,) ca se poate si mai bine ; asta tre' sa-i arati tu.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-08 21:29:07)

#17 2009-09-08 21:32:01

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Eu cred k ar tb sa o cauti sa-i spui k o placi pt k ea sigur nu iti mai zice tie din nou sa fiti impreuna.
Si eu am fost in situatia sa aleg intre o relatie de 4 ani (nu ma inselase dar nu prea ne mai intelegeam) si un tip nou care imi e coleg de serviciu si stiam ca ma place si care ma atragea....dar nu stiam ce sa fac...sa raman cu stabilitatea si certuri sau sa incerc ceva nou care nu stiam cum va fi....si iata-ma de 9 luni cu colegul....ne iubim la nebunie si ne intelegem de minune. Dar recunosc k daca el nu-mi dadaea semne ca ma place cand au aparut problemele cu fostul poate acum nu eram impreuna....
Asa k fugi si spune-i k o placi...nu ai nimic de pierdut  wink

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#18 2009-09-08 21:37:36

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Trebuie sa faci cumva sa-i castigi increderea smile

Dragostea nu se stă, se face.

#19 2009-09-08 21:41:05

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai fa-o sa te aleaga pe tine. Du-te,spune-i ca o placi si ca vrei sa incercati,sa vedeti daca merge de-o relatie. smile N-am zis ca o judeci,nu ai lasat impresia asta,dar spuneam doar ca sa iti amintesti sa pastrezi si in viitor atitudinea pe care o ai acum. Degeaba spui ca te-ai duce sa o iei de guler... du-te ,mai bine, si ia-o de mana,sarut-o si spune-i ca iti doresti o relatie cu ea. smile Pe cat punem pariu ca nu o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa-ti raspunda?

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-08 21:42:06)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.