|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-11#191 2009-09-16 19:45:36
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
Offline #192 2009-09-16 20:04:36
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)livya sunt posesoare d leu dar e asa cuminte bland k un pisic inca nu l.am vazut knd e nervos Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #193 2009-09-16 20:13:00
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Adina, păi enervează-l puţin să vezi cum reacţionează. eu i-am văzut d?nd cu pumnul şi tr?ntind dar de obicei se ?ntorc cu spatele de la persoana care i-a enervat să nu fie văzuţi ?n starea aia. şi mie mi se par bl?nzi ăştia pe care ?i ştiu eu b?rfesc destul de mult Goodnight moon Offline #194 2009-09-16 20:14:50
l.am enervat d cateva ori dar nu am avut rezultat data viitoare o sa incerc poate imi iese mai bine Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #195 2009-09-16 21:05:20
ma prezint tot in calitate de posesoare de leu de 2 ani...cand se enerveaza e de jale....cel; mai bin e sa nu ii stai in cale...)))... Offline Publicitateloading...
#196 2009-09-16 21:21:54
nu iti doresc sa-l vezi pe leu cand e nervos.... Offline #197 2009-09-16 22:21:40
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)da dc is 13 zodii?eu sa devin din leu rac?...never ever[-( 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #198 2009-09-16 22:32:27
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu viitor "coleg de apartament" este Gemeni. Este moale, pare genul de barbat sub papuc, tandru, vesel in cel mai multe cazuri. Dar se transforma intr-un crocodilo-rechino-tyranosaurus Rex in momentul in care cineva il calca pe coada sau daca indrazneste careva sa se ia de persoanele dragi lui. Este foarte mamos, se gudura, se rasfata si la cel mai mic semn de raceala sau intepatura banala in deget se transforma intr-un adevarat martir al neamului. Este generos, sufletist, cu foarte mult bun simt. Ii place sa se contrazica in anumite cazuri si tb sa am o rabdare de fier sa ii demonstrez ca greseste, razbunator nu este dar daca te-ai purtat urat cu el s-a terminat, poti sa faci tumbe in fata lui ca tot degeaba. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #199 2009-09-17 00:26:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Iubitul meu e berbec, ca si mine . Asta inseamna ca de multe ori, ne impungem ca nebunii, insa eu sunt mai ponderata, am invatat sa ma calmez, sa stau o clipa si sa gandesc inainte sa fac sau sa zic ceva ce as regreta apoi. Sincera sa fiu, consider ca datorita mie am reusit sa mentinem relatia asta, fiindca daca n-as face eforturi supraomenesti, uneori, sa-mi pastrez calmul, ar iesi razboaie care s-ar termina urat pt amandoi... El e foarte implusiv, e convins ca are intotdeauna dreptate, desi greseste de absolut fiecare data. Chestia e ca, desi vreau sa fiu foarte calma cand mai avem conflicte, de fapt, ma scoate din minti, as fi in stare sa-i dau foc Cel mai tare ma oftica atitudinea lui tampita cum ca nu greseste niciodata cu nimic. Eu pot sa recunosc cand fac tampenii si sa-mi cer scuze, el, rareori. Ideea e ca relatia noastra berbec-berbec e de-a dreptul furibunda de multe ori, incepand cu certurile si terminandu-se cu sexul Eu, una, ma consolez cu gandul ca macar nu ma plictisesc Ne intelegem unul pe celalalt fiindca semanam destul de mult si cred ca asta ne face sa ne si iubim atat de mult Sper totusi sa nu ne omoram, pana la urma Offline #200 2009-09-17 08:54:50
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Eu sunt o mandra posesoare de "peste" , nu va ganditi ca e un PIMP ca nu e nici pe departe! Ultima oara a fost editat de control_freak (2009-09-17 08:55:49) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #201 2009-09-17 14:13:02Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)La persoanele trecute de 30 de ani ?ncepe să se manifeste mai tare influenţa ascendetului; zodia de bază răm?ne mai ?n urmă, ascendentul vine tare din spate Offline #202 2009-09-17 16:24:47
eu cunosc vreo 2 pesti.. persoanele respective pun foarte mult accent pe sex... Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #203 2009-09-17 17:52:44
corect ai pus punctul p i perfect ....... mie una mi se mai par barbatii pesti cu 2 fete Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #204 2009-09-17 17:55:01
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)poi semnul zodiacal e cu dubla personalitate.. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #205 2009-09-17 17:58:58
corect si mai e o chestie sunt priteni cu cineva atunci knd le merge bine cu acel cineva knd nu, o cam lasa moale ........ iar barbatiipesti sunt cam mincinosi Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #206 2009-09-17 18:03:10
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)da da daaaa am avut un prieten pesti (intradevar superb tipul, iar eu eram mica si proasta... ) vai ce de minciuni baga cateodataaa Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #207 2009-09-17 19:05:48
ma feresc d barbatii pesti k d ciuma tocmai pt k am avut si eu un exemplar k sa nu mai spunem k sunt posesivi si gelosi Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #208 2009-09-17 19:36:37
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Inseamna ca l-am nimerit eu pe al meu calugar nu alta. Gelos si posesiv nu e, adik nu depaseste limitele bunului simt, dar atat cat sa ma faca pe mine sa ma simt bine. Ultima oara a fost editat de control_freak (2009-09-17 19:37:27) Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #209 2009-09-17 20:02:32
al meu e leu cu ascendent in leu expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|