|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
#1 2009-09-10 15:50:13Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Dacă tot e cererea şi pentru alte zodii pe l?ngă scorpiono, de ce să nu facem un subiect pentru toţi? Să nu se simtă nimeni discriminat, povestiţi aici despre bărbaţii voştri, oricărei zodii i-ar aparţine. Sfaturi, păreri, poveşti şi indicaţii preţioase Offline #2 2009-09-10 15:59:12Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si al meu e gemeni...si are o placere din a se contrazice, chiar si pentru cele mai banale chestii...ma innebuneste cateodata cu asta Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2009-09-10 16:07:56
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)barbatii din balanta sunt destul de dificili. al meu e prea orgolios, usor arogant. kiar dominator. Offline #4 2009-09-10 16:10:17
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)al meu e leu si are momente in care se crede "regele junglei" Ultima oara a fost editat de _yohana_ (2009-09-10 16:13:46) expect the worst , hope for the best! Offline #5 2009-09-10 16:11:36Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Adina, am cunoscut şi eu un "balanţ" Pe la vreo 40 şi ceva de ani aşa, mişto bărbatul, cam greu cu stăp?nirea de sine. Şi are o mare problemă cu a accepta şi părerile altora pe teme vaste... deci da, oarecum dominator. Nu ştiu dacă asta e o caracteristică a zodiei sau doar o trăsătură personală de-a lui Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-07 13:20:57) Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-10 16:12:43
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Deci , feriti-va de barbatii sagetatori ...raposatul meu era extrem de gelos , nu era capabil sa ia o decizie , vorbeau altii in locul sau , ii placea sa minta ...si cate si mai cate ...am observat k cei din zodia asta , ma refer la barbati sunt posesivi si malitiosi ..be the best ...fuck the rest )) Offline #7 2009-09-10 16:13:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Vărsători.... exponatul meu e foarte atent şi grijuliu cu dorinţele mele şi investeşte foarte mult ?n asta (şi timp, şi bani, toată atenţia), asta ca să compenseze dragostea cu drămuita ce o dă. Adică dragoste şi romantism din părţi. Dar are unele momente c?nd cu o mini declaraţie, mai mult hazlie dec?t serioasă, te topeşte pe loc şi visezi la copii cu el Trebuie răsfăţat, m?ng?iat şi lăudat toată ziua, că de nu, nu o să creadă cuvintele de genu: c?t ?mi eşti de drag, c?t ţin la tine, te iubesc, ce scump eşti etc. Trebuie periat orgoliul cu multe complimente. Iubeşte cu mare zg?rcenie, şi al meu, ?n ciuda a ceea ce se spune că ar fi mari vizionari vărsătorii (chiar ?i trec o groază de chestii prin cap), este un tip foarte conservator c?t priveşte familia. Dar nu o să se ?nsoare p?nă nu-şi satisface toate curiozităţile, iar căsătoria pt. el e pe viaţă. Şi e sincer de dă pe dinafară Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-09-10 16:15:31) Goodnight moon Offline #8 2009-09-10 16:15:23
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)gemeni e si al meu... nu mi place deloc zodia asta Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2009-09-10 16:15:48
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)mai astept "posesoare" de Lei expect the worst , hope for the best! Offline #10 2009-09-10 16:18:34
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)al meu geaman nu e asa prietenos, cel putin fata de mine.. care sunt muuulttt mai sociabila si capabila sa ma imprietenesc oriunde, oricand cu oricine Ultima oara a fost editat de Himmel (2010-08-11 23:52:28) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #11 2009-09-10 16:18:58
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Un varsator tre' sa gasesc si eu ..be the best ...fuck the rest )) Offline #12 2009-09-10 16:19:55
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
yohana,cata dreptate ai!asa e al meu,cuvant cu cuvant Offline #13 2009-09-10 16:20:45
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu v-am zis am un amic varsator si e asa atent cu mine... si nu e cel mai cuminte om, asta imi palce ca ne potrivim la glume si dracii Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #14 2009-09-10 16:21:40
capricorn. expect the worst , hope for the best! Offline #15 2009-09-10 16:22:47
Woooaa, posesoare... Păi eu sunt posedată total Oricum am vrut mereu un bărbat care să mă domine, să mă spăp?nească, controleze etc. at?ta timp c?t o face spre binele meu. Şi el a făcut-o cu succes Dintr-o aiurită, destrăbălată cu mintea dusă de'acasă am ajuns o tipă destul de serioasă, ordonată şi cu perspective destul de bine formate. ?n orice caz, a făcut ordine cu mine, şi la propriu şi la figurat Goodnight moon Offline #16 2009-09-10 16:23:01
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu astept relatari despre tauri sa vad daca ma identific Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #17 2009-09-10 16:24:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)27 dec cade in capricorn, nu ? Offline #18 2009-09-10 16:27:39
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Şi eu ştiu un capricorn, şi am găsit foarte multe asemănări cu vărsătorul, mai ales ?n ceea ce priveşte obsesiile. Chiar şi viaţa li se arată a fi asemănătoare. At?ta doar că diferenţa dintre cei 2 e de vreo 50 de ani Goodnight moon Offline #19 2009-09-10 16:28:11
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Fine si la mine a fost cam la fel,eu n-aveam nicio treaba cu realitatea el m-a pus cu picioarele pe pamant cat de cat dar la cat sunt de incapatanata in multe situatii fac tot ce stiu eu si se mai da si el dupa mine ca n-are de ales expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|