|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-2#20 2009-09-10 16:29:31
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
depinde de ascendent!eu sunt cu ascendent in varsator expect the worst , hope for the best! Offline #21 2009-09-10 16:29:49
-mandru, orgolios, incapatanat, pretentios Offline #22 2009-09-10 16:30:20
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)si eu am un geaman acasa daca el are o idee, iar alta persoana gandeste altfel decat el iese cu niste "dezbateri" si se contrazice cat il tin puterile este orgolios, greu recunoaste cand greseste (in relatia noastra isi cere scuze, dar cu parintii sau prieteni nici de-al naiba nu spune "da ma, eu am gresit, imi pare rau"). este foarte amabil si incearca sa ajute pe oricine are nevoie. a patit-o sa i se intoarca o favoare nu tocmai frumos, dar el tot sare cum cineva are nevoie de ajutor, dar este si razbunator cu cei care l-au tratat ca pe un fraierici doar pt ca el a fost bun (dar cum a spus si ladypink: nu stiu daca e o trasatura a zodiei, sau doar o calitate a lui). astept celelalte posesoare de gemeni (am vazut cat sunt destule) sa ma lamureasca in acest caz V., soarele si luna Offline #23 2009-09-10 16:30:21
si al meu e balanta Offline #24 2009-09-10 16:30:32
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)( Finesse, daca mi-as deskide un restaurant l-as denumi ca pe pseudonimul tau . imi place la nebunie. E la noi unul care se cheama Noblesse. am tot umblat dupa restaurante saptamanile astea si numai asta ma in cap ) Offline Publicitateloading...
#25 2009-09-10 16:30:46
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu e berbec. Si eu sagetator. Amandoi orgoliosi, amandoi incapatanati din cale afara...el - gelos, eu - dornica de libertate... Offline #26 2009-09-10 16:31:23
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Şi la mine unele chestii se prind mai greu, pt. că sunt ft. ?ncăpăţ?nată şi eu şi nu fac nimic din ceea ce mi se spune at?ta timp c?t nu-i găsesc logica şi rostul că nu pierd eu vremea, doar aşa că spun alţii, şi pe faza asta am ?nceput deja să ?l oftic. Dar de la o vreme s-a acomodat cu situaţia şi mi să nu-l fi stricat, bunătate de bărbat
nu mă supăr dacă ?l iei, şi eu l-am furat de pe gugăl numa să nu zică lumea că m-am botezat după un restaurant Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-09-10 16:33:16) Goodnight moon Offline #27 2009-09-10 16:37:53
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu e Sagetator. E bland ,calm, rabdator, foarte manierat, si pasional...pfuai pana`n maduva oaselor ...( nu e nicidecum cum il descrie zodiacul).... Offline #28 2009-09-10 16:41:10
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)am un leu! ei bine, leul meu e orgolios in mod cert si adunati asta cu geamana de mine si veti vedea de unde ies conflictele. si daca ii starnesti orgoliu atunci chiar vrea sa iti demonstreze cat de neinlocuit este el....cateodata iese furtuna, cateodata ma tavalesc de ras I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #29 2009-09-10 16:42:37
de bine nimic Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #30 2009-09-10 16:43:20
Parca vorbesti de al meu Offline #31 2009-09-10 16:43:57
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Pfoai, eu sunt exact stereotipul ala de sagetator impulsiv, incapatanat, care se enerveaza repede, orgolios, cu care nu ai nicio sansa sa te contrazici...etc...intr-un cuvant: caracter infect cum mi-a zis cineva deci e greu sa ma inteleg bine cu cineva, iar ca sa se intample asta, respectivul trebuie sa fie extrem de intelegator, rabdator, calm si sa lase de la el... Offline #32 2009-09-10 16:57:37
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Rac - este romantic, fidel, generos, amabil si diplomat. Trebuie sa simta ca este iubit (ii place sa fie alintat, mangaiat). Ii place sa fie laudat si lauda la randul lui. Este foarte visator si are o imaginatie foarte bogata; sta destul de bine si la capitolul creativitate. Este o persoana foarte iubitoare si trece cu vederea multe aspecte care il nemultumesc, insa le aduna si apoi recurge la reprosuri (multe si marunte!!!) - din aceasta cauza izbucnesc scandaluri uriase (rare, ce`i drept). Se pricepe foarte bine la gatit si ma ajuta la curatenie (de multe ori nici nu e nevoie sa il rog). Este o persoana de incredere in care iti poti pune baza si care, daca promite ceva, e sfant pt el sa indeplineasca. Ii place sa-si ajute prietenii si cateodata mi se pare ca este prea naiv si luat de fraier (noroc ca ii mai deschid eu ochii). Ii plac plimbarile in natura si iubeste muntele; ii place sa fie inconjurat de prieteni in zilele importante pt el si isi iubeste familia. Offline #33 2009-09-10 16:58:11
hai ma ka`i de bine Offline #34 2009-09-10 16:59:10
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Lucia, de aia ?mi place mie de tine că eşti geamănă, acuma ştiu finally Mie ?mi plac gemenii la nebunie, oricum ar fi ei. Goodnight moon Offline #35 2009-09-10 17:05:52
parca vorbesti de tata Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-10 17:07:29) Offline #36 2009-09-10 17:09:39
Exact asta aveam si eu in minte. Si tata e rac. Offline #37 2009-09-10 17:20:51
parintii mei sunt amandoi raci, iar din ceea ce am selectat si a ramas scris, nimic nu le este caracteristic V., soarele si luna Offline #38 2009-09-10 17:22:36
exact de asta vorbeam si eu ...raposatul asa era ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|