homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-2

#20 2009-09-10 16:29:31

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

Finesse a scris:

Şi eu ştiu un capricorn, şi am găsit foarte multe asemănări cu vărsătorul, mai ales ?n ceea ce priveşte obsesiile. Chiar şi viaţa li se arată a fi asemănătoare. At?ta doar că diferenţa dintre cei 2 e de vreo 50 de ani lol

depinde de ascendent!eu sunt cu ascendent in varsator chicot

expect the worst , hope for the best!

#21 2009-09-10 16:29:49

ryanna22
Hero member
Inregistrat: 2008-10-08

sioux a scris:

eu astept relatari despre tauri sa vad daca ma identific rotfl

-mandru, orgolios, incapatanat, pretentios big_smile

#22 2009-09-10 16:30:20

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si eu am un geaman acasa chicot daca el are o idee, iar alta persoana gandeste altfel decat el iese cu niste "dezbateri" si se contrazice cat il tin puterile lol este orgolios, greu recunoaste cand greseste (in relatia noastra isi cere scuze, dar cu parintii sau prieteni nici de-al naiba nu spune "da ma, eu am gresit, imi pare rau"). este foarte amabil si incearca sa ajute pe oricine are nevoie. a patit-o sa i se intoarca o favoare nu tocmai frumos, dar el tot sare cum cineva are nevoie de ajutor, dar este si razbunator cu cei care l-au tratat ca pe un fraierici doar pt ca el a fost bun (dar cum a spus si ladypink: nu stiu daca e o trasatura a zodiei, sau doar o calitate a lui). astept celelalte posesoare de gemeni (am vazut cat sunt destule) sa ma lamureasca in acest caz lol

bebe V., soarele si luna

#23 2009-09-10 16:30:21

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

adina84 a scris:

barbatii din balanta sunt destul de dificili. al meu e prea orgolios, usor arogant. kiar dominator.
cine mai are balanta, sa imi spuna cum se "impaca" cu orgoliul lui ? (eu sunt leu, imaginati-va...).

si al meu e balanta
bine, eu nu prea ma iau dupa zodii
si el e orgolios, usor arogant si putin dominator cum ai spus tu...eu sunt fecioara. in principiu combinatia stiu ca nu e cea mai buna, dar ma descurc lol

#24 2009-09-10 16:30:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

(offtopic Finesse, daca mi-as deskide un restaurant l-as denumi ca pe pseudonimul tau big_smile . imi place la nebunie. E la noi unul care se cheama Noblesse. am tot umblat dupa restaurante saptamanile astea si numai asta ma in cap big_smile)

Publicitate

loading...

#25 2009-09-10 16:30:46

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Al meu e berbec. Si eu sagetator. Amandoi orgoliosi, amandoi incapatanati din cale afara...el - gelos, eu - dornica de libertate...
Cu toate astea, cand se intampla sa ne certam, fiindca eu ma aprind extrem de repede, stie fiecare dintre noi cand e cazul sa cedeze si sa-si recunoasca greseala. Iar impacarea se lasa cu extrem de multa pasiune. hjarta

#26 2009-09-10 16:31:23

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Şi la mine unele chestii se prind mai greu, pt. că sunt ft. ?ncăpăţ?nată şi eu şi nu fac nimic din ceea ce mi se spune at?ta timp c?t nu-i găsesc logica şi rostul tongue că nu pierd eu vremea, doar aşa că spun alţii, şi pe faza asta am ?nceput deja să ?l oftic. Dar de la o vreme s-a acomodat cu situaţia şi mi să nu-l fi stricat, bunătate de bărbat lol

adina84 a scris:

(offtopic Finesse, daca mi-as deskide un restaurant l-as denumi ca pe pseudonimul tau big_smile . imi place la nebunie. E la noi unul care se cheama Noblesse. am tot umblat dupa restaurante saptamanile astea si numai asta ma in cap big_smile)

nu mă supăr dacă ?l iei, şi eu l-am furat de pe gugăl lol numa să nu zică lumea că m-am botezat după un restaurant lol

Ultima oara a fost editat de Finesse (2009-09-10 16:33:16)

Goodnight moon

#27 2009-09-10 16:37:53

ryanna22
Hero member

Al meu e Sagetator. E bland ,calm, rabdator, foarte manierat, si pasional...pfuai pana`n maduva oaselor big_smile ...( nu e nicidecum cum il descrie zodiacul)....
Iar eu sunt capricorn.....cu mine ii mai greu lol

#28 2009-09-10 16:41:10

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

am un leu! rotfl   ei bine, leul meu e orgolios in mod cert si adunati asta cu geamana de mine si veti vedea de unde ies conflictele. si daca ii starnesti orgoliu atunci chiar vrea sa iti demonstreze cat de neinlocuit este el....cateodata iese furtuna, cateodata ma tavalesc de ras  rotfl
are si o parte buna: este familist! ii place sa construiasca pentru familia lui, ii place sa aiba familia lui...daca nu era asa cred ca fugea de mult de gura mea. si mai are o calitate: cand ii intra o dragoste in sufletel n-o mai lasa indiferent ce se intampla, eu am avut norocul sa fiu eu dragostea aia big_smile
compatibilitate totala? in pat! orgoliul lui si nebunia mea plus cheful de comunicare si de experiente noi pe care il avem amandoi si zguduim casa, curtea, masina, castanii de pe bulevard si cine stie pe unde ne mai apuca lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#29 2009-09-10 16:42:37

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

ryanna22 a scris:

sioux a scris:

de bine nimic rotfl

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#30 2009-09-10 16:43:20

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

_yohana_ a scris:

al meu e leu si are momente in care se crede "regele junglei" lol
De asemenea este loial si foarte iubitor.mai revin smile
am uitat esentialele: orgoliul si aroganta lol ii place sa fie mereu imbracat bine,cu haine scumpe,sa aiba parfumuri scumpe dar si cel de langa el sa fie la fel.

Parca vorbesti de al meu lol

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#31 2009-09-10 16:43:57

Fiametta
Full member

Pfoai, eu sunt exact stereotipul ala de sagetator impulsiv, incapatanat, care se enerveaza repede, orgolios, cu care nu ai nicio sansa sa te contrazici...etc...intr-un cuvant: caracter infect cum mi-a zis cineva lol deci e greu sa ma inteleg bine cu cineva, iar ca sa se intample asta, respectivul trebuie sa fie extrem de intelegator, rabdator, calm si sa lase de la el...

#32 2009-09-10 16:57:37

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Rac - este romantic, fidel, generos, amabil si diplomat. Trebuie sa simta ca este iubit (ii place sa fie alintat, mangaiat). Ii place sa fie laudat si lauda la randul lui. Este foarte visator si are o imaginatie foarte bogata; sta destul de bine si la capitolul creativitate. Este o persoana foarte iubitoare si trece cu vederea multe aspecte care il nemultumesc, insa le aduna si apoi recurge la reprosuri (multe si marunte!!!) - din aceasta cauza izbucnesc scandaluri uriase (rare, ce`i drept). Se pricepe foarte bine la gatit si ma ajuta la curatenie (de multe ori nici nu e nevoie sa il rog). Este o persoana de incredere in care iti poti pune baza si care, daca promite ceva, e sfant pt el sa indeplineasca. Ii place sa-si ajute prietenii si cateodata mi se pare ca este prea naiv si luat de fraier (noroc ca ii mai deschid eu ochii). Ii plac plimbarile in natura si iubeste muntele; ii place sa fie inconjurat de prieteni in zilele importante pt el si isi iubeste familia.
Cea mai mare problema a lui este atasamentul fata de mama. Daca reusesti sa-l cuceresti si sa`i fii si mama si iubita, este al tau pe viata! (Testat big_smile )

#33 2009-09-10 16:58:11

ryanna22
Hero member

sioux a scris:

ryanna22 a scris:

sioux a scris:

de bine nimic rotfl

hai ma ka`i de bine  tongue

asa sunt in general toate semnele de pamant[orgolioase,incapatanate,dure(mai mult la suprafata), durerosi de sinceri dar au si ei partile lor bune big_smile]

#34 2009-09-10 16:59:10

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Lucia, de aia ?mi place mie de tine că eşti geamănă, acuma ştiu finally lol Mie ?mi plac gemenii la nebunie, oricum ar fi ei.

Goodnight moon

#35 2009-09-10 17:05:52

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

sophie a scris:

Rac - este romantic, fidel, generos, amabil si diplomat. Trebuie sa simta ca este iubit (ii place sa fie alintat, mangaiat). Ii place sa fie laudat si lauda la randul lui. Este foarte visator si are o imaginatie foarte bogata; sta destul de bine si la capitolul creativitate. Este o persoana foarte iubitoare si trece cu vederea multe aspecte care il nemultumesc, insa le aduna si apoi recurge la reprosuri (multe si marunte!!!) - din aceasta cauza izbucnesc scandaluri uriase (rare, ce`i drept). Se pricepe foarte bine la gatit si ma ajuta la curatenie (de multe ori nici nu e nevoie sa il rog). Este o persoana de incredere in care iti poti pune baza si care, daca promite ceva, e sfant pt el sa indeplineasca. Ii place sa-si ajute prietenii si cateodata mi se pare ca este prea naiv si luat de fraier (noroc ca ii mai deschid eu ochii). Ii plac plimbarile in natura si iubeste muntele; ii place sa fie inconjurat de prieteni in zilele importante pt el si isi iubeste familia.
Cea mai mare problema a lui este atasamentul fata de mama. Daca reusesti sa-l cuceresti si sa`i fii si mama si iubita, este al tau pe viata! (Testat big_smile )

parca vorbesti de tata lol

ce noroc a avut mama, pacat ca nu apreciaza sad

Ultima oara a fost editat de adina84 (2009-09-10 17:07:29)

#36 2009-09-10 17:09:39

Fiametta
Full member

adina84 a scris:

parca vorbesti de tata lol

ce noroc a avut mama, pacat ca nu apreciaza sad

Exact asta aveam si eu in minte. Si tata e rac. smile

#37 2009-09-10 17:20:51

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

sophie a scris:

Rac - este romantic, generos. Trebuie sa simta ca este iubit (ii place sa fie alintat, mangaiat). Ii place sa fie laudat si lauda la randul lui. Este foarte visator. Este o persoana foarte iubitoare. Se pricepe foarte bine la gatit. Este o persoana de incredere in care iti poti pune baza si care, daca promite ceva, e sfant pt el sa indeplineasca. Ii place sa-si ajute prietenii. iubeste muntele; ii place sa fie inconjurat de prieteni in zilele importante pt el .

parintii mei sunt amandoi raci, iar din ceea ce am selectat si a ramas scris, nimic nu le este caracteristic lol
nu sunt romantici, tata e generos, mama nu lol . nu le place sa fie alintati, mamei nu-i place nici sa fie laudata, nici sa laude. lui tata ii place sa fie laudat, dar cand vine vorba sa laude pe cineva isi inghite limba lol nu sunt visatori, nici foarte iubitori ("ce tot atata dragoste?"-"zicala" mamei lol ). mama gateste ca e nevoita, tata moare de foame cu frigiderul plin. mama nu promite daca stie ca nu se poate tine de cuvant, tata ca sa scape "da, sigur! te ajut, se rezolva (intr-o mie de ani)". mamei nu-i place frigul, deci nu are treaba cu muntele, lu tata ii place sa stea dezbracat deci prefera marea. nu prea au zile importante, toate sunt la fel, iar daca se gaseste una mai deosebita, mama vrea sa stea singura, sa n-o deranjeze nimeni, tata ar chema toate neamurile si cunostintele. (testat lol ) este o minune ca au rezistat 22 de ani fiind atat de diferiti lol

bebe V., soarele si luna

#38 2009-09-10 17:22:36

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

andra04 a scris:

Pfoai, eu sunt exact stereotipul ala de sagetator impulsiv, incapatanat, care se enerveaza repede, orgolios, cu care nu ai nicio sansa sa te contrazici...etc...intr-un cuvant: caracter infect cum mi-a zis cineva lol deci e greu sa ma inteleg bine cu cineva, iar ca sa se intample asta, respectivul trebuie sa fie extrem de intelegator, rabdator, calm si sa lase de la el...

exact de asta vorbeam si eu ...raposatul asa era ... big_smile

..be the best ...fuck the rest smile))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.