|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-4#58 2009-09-10 21:31:54Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Andra, vărsător atipic e ce ai tu acasă Offline #59 2009-09-10 21:51:22
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Hihihihi Dance like nobody is watchin.... Offline #60 2009-09-10 22:07:17
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)dreamer, al meu de exemplu recunoaste ca a gresit doar cand categoric e vina lui (daca sunt si eu vinovata 1% n-o scoatem la capat) sau cand ma bufneste pe mine plansu tin minte ca am gresit amandoi la o faza, dar eu mai mult "fortata de imprejurari" si eram asa suparata ca nu intelegea incat am inceput sa plang. s-a inmuiat imediat si si-a cerut iertare si a zis ca nu mai greseste. V., soarele si luna Offline #61 2009-09-10 22:10:12
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :) LadyPink, felicitari pt topic! Voiam sa fac si eu unul, dar numai pt zodia lui, m-am abtinut si bine-mi pare Ultima oara a fost editat de Sidoni@ (2009-09-10 22:11:50) Offline #62 2009-09-10 22:10:38
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
subscriu Love. Live. Laugh. Offline Publicitateloading...
#63 2009-09-10 22:24:16Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu e fecioara, si fostul tot fecioara. Fostul fecioara adevarata, actualul, orice numai fecioara. Eu sunt leu, si cred ca si el tot ca un leu se poarta. La noi peste tot ies scantei Dar semanam atat de mult la caracter incat am invatat cum sa nu ne mai calcam pe coada. Offline #64 2009-09-10 22:30:16
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Nici eu nu prea cred in zodii, dar la toti barbatii balanta pe care i-am cunoscut li se potriveste descrierea pe care le-ati facut-o. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #65 2009-09-10 22:37:23Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Sidonia, păi mă g?ndeam că mai degrabă vorbim la grămadă dec?t separat poate primesc fetele vreun sfat bun Offline #66 2009-09-10 22:42:30Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Acum imi dau seama ca barbatul pe care il cunosc bine in afara de dragul meu e tata, si tata e geaman. Nimic din ce scrie in caracterizarea zodiei nu i se potriveste. De 30 de ani a fost fidel mamei in mod sigur, este incredibil de sociabil si "light hearted", nu e materialist deloc, si se enerveaza foarte gre, foarte, foarte greu, dar si cand se enerveaza... atunci sa te tii Oricum cunosc multi gemeni din prietenii alor mei, si toti sunt incredibil de fideli. Isi divinizeaza sotiile... poate fidelitatea vine cu varsta, nu stiu Offline #67 2009-09-10 22:43:42
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)"Pestii sunt mincinosi, prefacuti, cu doua fete, au asa cum spune zodiacul tendinte de a aluneca pe panta dependentelor de tot felul, bautura, alcool, etc..." Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-09-10 22:45:28) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #68 2009-09-10 22:52:44
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)La mine şi tata şi fratele sunt gemeni, şi sunt am?ndoi foarte dedicaţi familiei, susţin sus şi tare că banii nu contează, dar sunt foarte materialişti de fapt. Sunt foarte sensibili şi impresionabili şi nu prea ?şi deschid sufletul. Ţin foarte foarte mult timp ?n ei şi la un moment dat răbufnesc şi spun tot ce au ţinut pe suflet. Vor să ajute pe toată lumea şi ?n general se orientează spre un singur domeniu ?n care devin super profi, şi pe l?ngă asta mai au un mic hobby eventual obsesie, ?n care de asemenea le place să se priceapă c?t de mult se poate. Asta spun de cum ?i cunosc pe ei 2 şi sunt cei mai importanţi bărbaţi din viaţa mea, laolaltă cu el Fratele m-a format ca persoană de mică şi m-a ajutat să descopăr ce ?mi place şi e confidentul meu, tata mi-a ?ndrumat pasii prin şcoală şi spre carieră şi nu am luat nici o hotăr?re importantă fără să mă consult cu el, l-am ascultat de fiecare dată şi a fost mereu decizia potrivită. Iar el, well el m-a făcut femeie Goodnight moon Offline #69 2009-09-10 23:03:33
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
si al meu e la fel...si nici mie nu imi place ce scrie la horoscop de el...cateodata ma face chiar sa ma indoiesc de el chiar dak saracul nu imi da motive... in schimb fostul era nascut in aceeasi zi cu el si era exact k in zodiac.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #70 2009-09-10 23:28:01
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)da... uitasem Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #71 2009-09-10 23:30:43
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu e pesti. Offline #72 2009-09-10 23:33:43
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)al meu este gemeni...toate cele relele si toate cele bune sunt in el...fara nici o exceptie Offline #73 2009-09-10 23:40:49
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)love_t, iete d-asta te iubesc eu pe tine: ca semanam, doar suntem gemene I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #74 2009-09-10 23:44:04
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Aici erai? Offline #75 2009-09-10 23:44:37
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)mulţi gemeni pe aici Goodnight moon Offline #76 2009-09-10 23:46:08
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)eu sunt sagetator...cred k merge cu gemenii cam din parti ...cik ne potrivim la pat...ii destul Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|