homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-4

#58 2009-09-10 21:31:54

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)

Andra, vărsător atipic e ce ai tu acasă big_smile

?mi pusesem şi eu ?n g?nd să cuceresc un bărbat Fecioară, dar dacă suntem doi mercurieni şi mă egalează ?n despicat firul ?n 14, sigur nu aş scoate-o la liman cu el şi cu relaţia smile Plus că ?mi tot flutura pe la nas dorinţa lui de fidelitate ceea ce nu ?mi făcea pe plac atunci lol

#59 2009-09-10 21:51:22

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

Hihihihi
Prietenul meu e gemeni..eu rac..inchipuiti-va..ne intelegem bine..ok avem pasiuni comune DAR cand e vorba de comunicare suntem ca nuca in perete.II spun ce am pe suflet cu intentia de a face ceva in privinta asta..imi aduce intotdeauna argumente solide, chiar raspunsuri evazive si imature.Filosofeaza si o tine pe a lui, niciodata nu intelege Esenta discutiilor..daca ii lasi in pace mai rau.Le place sa vb in public sa arate cate cunostinte au.Sunt oameni foarte fixisti si cand ai impresia ca se scuza si e totul ok si de fapt dualitatea iti joaca feste.Vb acum strict despre barbati, respectiv cazul meu!
Fetele care mai au gemeni iubiti..sfat..cum ii scuturati un pic sa ii mai aduceti la realitate???Sa realizeze ca si ei gresesc si sa deschida mai bine ochii.Astept pareri

Dance like nobody is watchin....

#60 2009-09-10 22:07:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

dreamer, al meu de exemplu recunoaste ca a gresit doar cand categoric e vina lui (daca sunt si eu vinovata 1% n-o scoatem la capat) sau cand ma bufneste pe mine plansu lol tin minte ca am gresit amandoi la o faza, dar eu mai mult "fortata de imprejurari" si eram asa suparata ca nu intelegea incat am inceput sa plang. s-a inmuiat imediat si si-a cerut iertare si a zis ca nu mai greseste.

bebe V., soarele si luna

#61 2009-09-10 22:10:12

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

offtopic LadyPink, felicitari pt topic! puss Voiam sa fac si eu unul, dar numai pt zodia lui, m-am abtinut si bine-mi pare big_smile
E mult mai antrenant topicul tau smile

Ultima oara a fost editat de Sidoni@ (2009-09-10 22:11:50)

#62 2009-09-10 22:10:38

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

Andra123 a scris:

Al meu este varsator.Sincer nu stiu ce spune zodiacul despre el pt ca nu prea cred in chestiile astea.
Este loial,fidel,f ambitos,sincer,intelegator,ff rabdator,familist,cu simtul umorului f dezvoltat,inteligent,mereu isi face planuri lol ,uneori este visator,comunicativ,optimist,diplomat,orgolios(dar nu si in relatie|),f rece si calculat(din nou nu si cu mine),f curat,plin de el(chiar increzut),mereu sigur pe el,sociabil,recunoaste imediat daca a gresit cu ceva si isi cere scuze,este respectos,pasional,ar face orice pt persoana iubita,este f afectuos,ii place sa ma alinte,resfete,sa imi demonstreze ca ma iubeste si pe langa toate astea imi este si cel mai bun prieten  angel

subscriu chicot

Love.  Live. Laugh.

Publicitate

loading...

#63 2009-09-10 22:24:16

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Al meu e fecioara, si fostul tot fecioara. Fostul fecioara adevarata, actualul, orice numai fecioara. Eu sunt leu, si cred ca si el tot ca un leu se poarta. La noi peste tot ies scantei lol Dar semanam atat de mult la caracter incat am invatat cum sa nu ne mai calcam pe coada.

A, si apropo de fecioare, stiu ca sunt foarte organizate etc, al meu este opusul organizarii lol

#64 2009-09-10 22:30:16

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nici eu nu prea cred in zodii, dar la toti barbatii balanta pe care i-am cunoscut li se potriveste descrierea pe care le-ati facut-o.
Aroganti, orgoliosi, dintr-o bucata, vor sa aibe ultimul cuvant, uneori greu de suportat.
"Fecioreii" sunt in aparenta timizi, blanzi,usor de dus de nas, dar cand ajungi sa ii cunosti mai bine, iti dai seama ca sunt foarte calculati, stiu foarte bine ceea ce vor sa obtina si unde vor sa ajunga.
Pestii sunt mincinosi, prefacuti, cu doua fete, au asa cum spune zodiacul tendinte de a aluneca pe panta dependentelor de tot felul, bautura, alcool, etc...
Astea din ce am observat eu big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#65 2009-09-10 22:37:23

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Sidonia, păi mă g?ndeam că mai degrabă vorbim la grămadă dec?t separat smile poate primesc fetele vreun sfat bun smile

Mă, tata e peşti - singurul specimen din zodia asta pe care l-am cunoscut - şi nu se ?ncadrează ?n descrierea aia cu prefăcutul şi cu dependenţele. Dacă e dependent de ceva, ăla e tenisul smile Iar cu alcoolul chiar n-are treabă, cred că ?n 60 de ani de viaţă s-a ?mbătat de maxim 10 ori. ?nsă taică-miu e genul de om care, dacă nu se poate ţine de cuv?nt, nu promite. Extrem, extrem de rar s-a ?nt?mplat să promită ceva şi să nu se poată ţine de cuv?nt... şi atunci era tare supărat că nu şi-a ţinut cuv?ntul. E haios, sociabil, ?nsă foarte temperamental (de la el am moştenit şi eu iuţeala la m?nie tongue) şi pune mare preţ pe felul ?n care se prezintă ?n socitate - mereu atent cu ce pune pe el, asortat, o groază de haine şi de pantofi - boala lui - mereu miroase bine etc. hjarta

#66 2009-09-10 22:42:30

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Acum imi dau seama ca barbatul pe care il cunosc bine in afara de dragul meu e tata, si tata e geaman. Nimic din ce scrie in caracterizarea zodiei nu i se potriveste. De 30 de ani a fost fidel mamei in mod sigur, este incredibil de sociabil si "light hearted", nu e materialist deloc, si se enerveaza foarte gre, foarte, foarte greu, dar si cand se enerveaza... atunci sa te tii rotfl Oricum cunosc multi gemeni din prietenii alor mei, si toti sunt incredibil de fideli. Isi divinizeaza sotiile... poate fidelitatea vine cu varsta, nu stiu lol

#67 2009-09-10 22:43:42

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

"Pestii sunt mincinosi, prefacuti, cu doua fete, au asa cum spune zodiacul tendinte de a aluneca pe panta dependentelor de tot felul, bautura, alcool, etc..."
big_smile al meu sot e pesti...nu stiu ce fel de pesti dar nu il caracterizeaza nimic din ce e scris mai sus..eu oricum nu cred in chestiile astea cu zodiile.
el  mi-e si prieten si sot si de toate. nu m-a mintit cu ceva grav...doar in legatura cu ceva surprize cu anumite ocazii, prefacut in nici un caz, mereu vrea sa ajute pe cine are nevoie, e f calm, nu bea nu fumeaza, e organizat, ii place sa gateasca chiar big_smile atat in mare despre pestele meu hjarta

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-09-10 22:45:28)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#68 2009-09-10 22:52:44

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

La mine şi tata şi fratele sunt gemeni, şi sunt am?ndoi foarte dedicaţi familiei, susţin sus şi tare că banii nu contează, dar sunt foarte materialişti de fapt. Sunt foarte sensibili şi impresionabili şi nu prea ?şi deschid sufletul. Ţin foarte foarte mult timp ?n ei şi la un moment dat răbufnesc şi spun tot ce au ţinut pe suflet. Vor să ajute pe toată lumea şi ?n general se orientează spre un singur domeniu ?n care devin super profi, şi pe l?ngă asta mai au un mic hobby eventual obsesie, ?n care de asemenea le place să se priceapă c?t de mult se poate. Asta spun de cum ?i cunosc pe ei 2 şi sunt cei mai importanţi bărbaţi din viaţa mea, laolaltă cu el smile Fratele m-a format ca persoană de mică şi m-a ajutat să descopăr ce ?mi place şi e confidentul meu, tata mi-a ?ndrumat pasii prin şcoală şi spre carieră şi nu am luat nici o hotăr?re importantă fără să mă consult cu el, l-am ascultat de fiecare dată şi a fost mereu decizia potrivită. Iar el, well el m-a făcut femeie big_smile
aş muri fără triunghiul ăsta smile
şi fiind singura fată din toată familia, din partea ambilor părinţi, sunt slăbiciunea celor 2 bunici. Ce zic eu şi fac eu e sf?nt lol

Goodnight moon

#69 2009-09-10 23:03:33

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ryanna22 a scris:

Al meu e Sagetator. E bland ,calm, rabdator, foarte manierat, si pasional...pfuai pana`n maduva oaselor big_smile ...( nu e nicidecum cum il descrie zodiacul)....
Iar eu sunt capricorn.....cu mine ii mai greu lol

si al meu e  la fel...si nici mie nu imi place ce scrie la horoscop de el...cateodata ma face chiar sa ma indoiesc de el chiar dak saracul nu imi da motive... sad in schimb fostul era nascut in aceeasi zi cu el si era exact k in zodiac..

Sa nu te astepti sa te salut!

#70 2009-09-10 23:28:01

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

da... uitasem big_smile
gemenii se pricep "la toate"
al meu se decurca de la gatit si ingrijit copii pana la calculatoare/masini, constructii, gradinarit...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#71 2009-09-10 23:30:43

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Al meu e pesti.
Parti bune: familist convins, foarte calm, comunicativ, ii place sa gateasca, ma ajuta cu treburi in casa dar si cu asta mica, foartre afectiv dar nu genul care sa scrie poezii, bla bla..
Parti mai putin bune big_smile : Uneori este prea sensibil, e incapatant, ii trebuie muuult pana sa ia o decizie, ii place sa ma tachineze.

Eu sunt gemeni... imi place sa am cu cine sta de vorba, imi place ca omul de langa mine sa fie destept, sa am ce invata de la el, ma feresc de oamenii prosti, imi place sa vorbesc muuuuuuuult, ma adaptez foarte usor oricarei situatii, cand e vorba de o decizie importanta, stau si despic firul in 4, intorc pe toate partile problema pt a lua o decizie cat mai corecta.

Parti proaste: incep sa fac ceva si ma plictisesc inainte sa termin de facut lucrul respectiv lol
Nu pot sa imi tin gura, spun adevarul verde in fata stiind ca de multe ori doare... cand nu am chef, fac lucrurile superficial, spun multe lucruri ca mai apoi sa imi para rau, sunt f incapatanata...

Daca mai stiti... mai ziceti voi big_smile

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#72 2009-09-10 23:33:43

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

al meu este gemeni...toate cele relele si toate cele bune sunt in el...fara nici o exceptie lol

#73 2009-09-10 23:40:49

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

love_t, iete d-asta te iubesc eu pe tine: ca semanam, doar suntem gemene

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#74 2009-09-10 23:44:04

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

lol Aici erai?  par  par  applause

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#75 2009-09-10 23:44:37

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

mulţi gemeni pe aici smile

Goodnight moon

#76 2009-09-10 23:46:08

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

eu sunt sagetator...cred k merge cu gemenii cam din parti lol...cik ne potrivim la pat...ii destul smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.