|
Nu esti logat.
Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)-3#39 2009-09-10 17:27:07
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)april, probabil ca difera si de la persoana la persoana ... eu mi`am descris iubitul, nu ma astept ca toti racii sa fie la fel Offline #40 2009-09-10 17:27:12
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)hmmm.... Nimeni nu detine un barbat, fecioara acasa? Si de ma vei iubi,/ Peste crivatul iernii ce vine.../ Fara brate, cu ochii pustii,/ N-am sa mai am ce intinde spre tine.... [Adrian Paunescu- Copaci fara padure] Offline #41 2009-09-10 17:35:54
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)
stiu ca l-ai descris pe al tau si e logic ca nu toti sa fie la fel. esti tare norocoasa daca are toate acele calitati. ai mei, dupa cum vazusi, abia daca au 1-2, dar le-a mers bine, afurisitii V., soarele si luna Offline #42 2009-09-10 17:37:15
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)april, asa e si al meu... se contrazice de-mi vine sa-i dau una in cap, e f sigur pe el... crede ca face mereu exact ce trebuie (ca de altfel 90% din barbati) , e foaaarte saritor,nu i uita niciodata pe cei care l-au ajutat; Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #43 2009-09-10 17:40:52
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Barbatul din Berbec este un pioner, cu sangele fierbinte, un individualist si uneori se cam grabeste in dragoste. El vede adesea lucrurile dintr-un singur punct de vedere, al lui. In interiorul lui se afla un animal ghidat de instincte, fara a se mai gandi dupa la ceea ce face. Este insa tipul care se comporta conform regulilor societatii, cel putin in aparenta, pentru ca uneori nu adopta o viziune de lunga durata cu privire la fidelitate. Va lupta pentru drepturile lui - mai ales cele cu privire la partener - si va fi cu atat mai fidel cu cat exista o amenintare din partea unui alt barbat la adresa partenerei lui. Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline Publicitateloading...
#44 2009-09-10 17:41:44
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)barbatii rac mi se par super ok... putin naivi/fraieri... (vorbesc avandu-i in vedere pe cei pe care-i stiu) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #45 2009-09-10 17:48:16
urasc aceasta trasatura a gemenilor V., soarele si luna Offline #46 2009-09-10 17:55:20
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Capricornul este un tip responsabil, rezervat, ambitios. Este foarte bun in ceea ce priveste aspectul practic al vietii, cum ar fi platirea ratelor la casa sau educatia copiilor si da impresia unui tip atat de decent, incat nimeni nu l-ar considera in stare sa calce stramb, ceea ce se poate intampla, totusi. Este, in schimb, fidel cand vine vorba despre relatii si angajamente oficializate, mai ales ca adesea priveste aceasta fidelitate ca fiind una dintre obligatiile lui. Judeca-l dupa cat timp petrece cu tine. Daca este langa tine, inseamna ca esti importanta, in viziunea lui, aceasta este loialitatea. Offline #47 2009-09-10 17:57:18
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #48 2009-09-10 18:31:31
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #49 2009-09-10 18:51:26
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Finesse, trebuie sa recunosti ca eu nu sunt chiar o geamana d-aia insuportabila....eeeh! ii mai vine omului sa ma ia la cafteala dar sunt atat de dulce ca ii trece repede ce modesta sunt! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #50 2009-09-10 18:58:24
Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #51 2009-09-10 19:22:00
Lucia, 20 de ani de zile am fost in custodia a 4 gemeni. Prea bine ii cunosc. Iti dai seama cum am trăit eu balanţă printre ei? Niciodată nu ştiam de partea cui să fiu. Goodnight moon Offline #52 2009-09-10 19:30:21Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Da' văd că v-a priit de minune topicul ăsta. V-am lăsat c?teva ore singurele şi uite ce-aţi făcut, aţi umplut 2 pagini deja Nici nu mai ştiu despre care zodie să-mi dau cu părerea mai repede Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-09-10 19:33:22) Offline #53 2009-09-10 19:35:05
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)mama!!!! ce aglomeratie era acolo 5 persoane x 2 = 10 personalitati I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #54 2009-09-10 19:36:45
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)nu stiu cum dar am avut mereu leg cu barbati pesti ........iar acum sunt posesoarea unui leu Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline #55 2009-09-10 20:02:27
ba da....si inca ce specimen de fecioara incapatanat peste masura, daca are un mami care sa-l iubeasca si sa-i faca toate poftele at nu-i mai trebuie nimic....considera ca daca este fidel at e barbatul perfect ....daca dupa multe insistente reusesti sa-l urmesti sa faca ceva at trebuie laudat pana la cer ca altfel e jale....astepta sa fie laudat si alintat dar fara sa oefere prea mult.... Offline #56 2009-09-10 20:05:19
Si eu Offline #57 2009-09-10 20:31:46
Re: Barbatii si zodiile - de la Berbec la Pesti, nimeni nu e exclus! :)Al meu este varsator.Sincer nu stiu ce spune zodiacul despre el pt ca nu prea cred in chestiile astea. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2009-09-10 21:20:49) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|