Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10-54
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Pentru aspirantele la titlul de Mamica - 10
Neata fetele mele dragi Eu am ramas singurica, e tare naspa senzatia Garga, bine ai revenit printre noi
Ultima oara a fost editat de Andreed (2009-09-30 09:14:14)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
ruxxy, parca mi-ai zis de crema aia pe pagina anterioara...
e vorba de cea de la Forever, nu?
mie nu mi se pare ca facem reclama atata timp cat e ceva bun si care ajuta la raceala....
oricum daca e sa fie warn,rog moderatoarele sa mi-l dea mie si nu lui Ruxxy
alexandra da-mi si mie site-ul ala?
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2009-09-30 09:13:54)
9 ani de copilarie ....
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
ruxxy, poti sa spui numele cremei, daca nu e firma ta si nu ai beneficii de pe urma vanzarii ei
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- bmihaela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-07
alex_andra_25 a scris:Neata,la toata lumea.
garga,bine ai revenit printre noi, chiat ti am simtit lipsa , imi pare rau de problemele voastre , dar speranta moare ultima.Stiu ce e in sufletul tau pentru ca stiu cum ma simt eu, dar am citit ieri pe un site ca o fata a ramas gravida cu 500mii de spermatozoizii, nici macar un milion.Asa ca e voia lui D-zeu.
Aici ai dreptate... Pana la urma, daca va vrea Dumnezeu, vom avea fiecare cate un bebe... Acum mai depinde si de planul Lui pentru fiecare dintre noi...
- adinagrig
- Insomniac member
bmihaela , sotul tau cati spermatozoizi avea la ultima spermograma?
9 ani de copilarie ....
- bmihaela
- Hero member
=========================================VAL.NORM.============ANTECEDENT==== SPERMOCULTURA NU S-AU DEZVOLTAT GERMENI MICROBIENI ABSENTE SPECII DE LEVURI SI MUCEGAIURI
SPERMOGRAMA Volum................ 5,0 ml Ph................... 8,0 Perioada de abstinenta: 4 zile (recomandat: 2 - 7 zile) Culoare: alb galbui Consistenta: normala Lichefiere: normala Mobilitate la 1h: 65% din care 50% in mobilitate progresiva (Valori normale: > 50% spermatozoizi mobili la 1h) Nr. spermatozoizi/ejaculat: 86,5 milioane (Valori normale: > 40 milioane) Nr. spermatozoizi functionali/ejaculat: 9,5 milioane (Valori normale: > 14 milioane) Viteza medie: 11 micrometri/sec. (Valori normale: > 5 micrometri/sec.) Nr. spermatozoizi/ml: 17,3 milioane (Valori normale: > 20 milioane/ml) Nr. spermatozoizi cu mobilitate progresiva/ml: 8,6 milioane (Valori normale: > 10 milioane/ml) Nr. spermatozoizi functionali/ml: 1,9 milioane (Valori normale: > 7 milioane/ml) Spermatozoizi cu morfologie normala: 9,7% (Valori normale: > 15%) CONCLUZIE: OLIGOZOOSPERMIE (Analizor SQA-V) ============================================================================
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- camyelenbebe
- Hero member
- De la: Bucurestiul minune
- Inregistrat: 2009-01-11
neata dragelor
nu am apucat sa citesc din urma ca am cautat sa vad daca a fost garga sa o sun sa vad ce-i cu ea....citesc acum si revin
Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. .... Tudor ....11/03/2010 si Matei 21/6/2012 http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html
- adinagrig
- Insomniac member
bmihaela a scris:=========================================VAL.NORM.============ANTECEDENT==== SPERMOCULTURA NU S-AU DEZVOLTAT GERMENI MICROBIENI ABSENTE SPECII DE LEVURI SI MUCEGAIURI
SPERMOGRAMA Volum................ 5,0 ml Ph................... 8,0 Perioada de abstinenta: 4 zile (recomandat: 2 - 7 zile) Culoare: alb galbui Consistenta: normala Lichefiere: normala Mobilitate la 1h: 65% din care 50% in mobilitate progresiva (Valori normale: > 50% spermatozoizi mobili la 1h) Nr. spermatozoizi/ejaculat: 86,5 milioane (Valori normale: > 40 milioane) Nr. spermatozoizi functionali/ejaculat: 9,5 milioane (Valori normale: > 14 milioane) Viteza medie: 11 micrometri/sec. (Valori normale: > 5 micrometri/sec.) Nr. spermatozoizi/ml: 17,3 milioane (Valori normale: > 20 milioane/ml) Nr. spermatozoizi cu mobilitate progresiva/ml: 8,6 milioane (Valori normale: > 10 milioane/ml) Nr. spermatozoizi functionali/ml: 1,9 milioane (Valori normale: > 7 milioane/ml) Spermatozoizi cu morfologie normala: 9,7% (Valori normale: > 15%) CONCLUZIE: OLIGOZOOSPERMIE (Analizor SQA-V) ============================================================================
mihaela eu zic sa nu-ti faci griji, ce n-as da eu sa aiba sotul meu o asemena spermograma
9 ani de copilarie ....
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Andreea un si o sa treaca senzatia de singuratate.pe de o parte e bine ca lucrezi pana seara si trece timpul altfel
Ruxxy tu cum esti ? ceva simptome ? sau e cumintel bebelusul tau si nu te necajeste ?
Ultima oara a fost editat de r.myrela (2009-09-30 09:44:23)
- bmihaela
- Hero member
Acum Adina mai depinde si de ce-o vrea Dumnezeu... iti dai seama ca, cu cat trece mai mult timp, cu atat eu imi pierd speranta...
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
hhello,
va salut pe fuga ,
garga, imi pare rau.... ma ingrozesc si uite d-asta nu-l trimit pe al meu la spermograma. chiar nu sunt pregatita sa p[rimesc vreo veste soc. daca nu m--a lasat gravida intr-un AN DE ZILE... clar avem ceva, ori eu, ori ( inclin sa cred ca ) el... desi eu se pare ca ovulez, totul e ok, am faza luteala suficient de lunga... ce-as putea avea? analizele au fost ok.. mi-e groaza sa nu fie el cu probleme, ca am pus-o !
garga. desi... amandoua am ramas o data, deci s-a putut odata! acum ce se intampla?? sa se deterioreze de la an la an ireversibil??
offf, sunt si eu intr-o pasa neagra. mi-e teama , nu stiu de ce dar eu cand incerc sa imi imaginez momentul cand voi fi gravida... nu pot... mi se pare ceva tare indepartat.
am fugit,
mai intru cand pot. pupici!
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Myrela, eu sunt foarte bine. Mai simt din cand in cand cate o greata mica dar mai mult seara.....pana acum vad ca e super bine, nici nu ma asteptam.
Ce faci Pass, azi ai picat tu intr-o pasa proasta? Offfff
Ultima oara a fost editat de rruxxy (2009-09-30 09:46:52)
- NafNaf
- Sr. member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2009-02-24
M&M=S
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- r.myrela
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-26
Bmihaela speranta ca vom reusi e cea care ne face sa ne continuam planuri. spermo a ta e ok.eventual ceva tratam naturist tinut vreo 3 luni sigur va mari nr lor. important e ca au mobilitate.chiar si nr e destul de ok pt ca nu e mare dif intre 17.3mil si 20mil.
- bmihaela
- Hero member
r.myrela a scris:Bmihaela speranta ca vom reusi e cea care ne face sa ne continuam planuri. spermo a ta e ok.eventual ceva tratam naturist tinut vreo 3 luni sigur va mari nr lor. important e ca au mobilitate.chiar si nr e destul de ok pt ca nu e mare dif intre 17.3mil si 20mil.
Ramane de vazut... Pe mine ma sperie ultima parte :
Nr. spermatozoizi functionali/ml: 1,9 milioane (Valori normale: > 7 milioane/ml)
Spermatozoizi cu morfologie normala: 9,7% (Valori normale: > 15%)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|