|
Nu esti logat.
Cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?#1 2009-09-21 22:41:10
cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?nu stiu. . .dar eu unul nu cred k a ajuns vreo fata la orgasm pana acum cu mine. . .nu stiu ce se intampla. . .daca o fata care a trecut prin asa ceva mi - ar putea da un sfat bun sau cum a ajuns ea la orgasm ? multumesc . . .astept pareri si comentarii de la voi ! as fi incantat sa citesc parerile voastre Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #2 2009-09-21 22:45:21
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?te referi la orgasm vaginal sau clitoridian? Offline #3 2009-09-22 08:54:19
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?cel mai bine este sa vorbesti cu partenera, sa afli ce-i place ce o excita.. Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #4 2009-09-22 11:14:10
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?
subscriu. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2009-09-22 13:45:33
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?excit`o mult: fa`i un oral, joaca`te cu manuta pe acolo, sarut`o pe gat... dar cel mai bine e sa vorbesti cu ea. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-09-23 15:11:39
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?pai care e diferenta intre orgasm clitoridian si vaginal ? nu stiu. . .ambele daca se poate . . .si inca ceva. . .cum se simte orgasmul la voi ? ce se intampla de fapt ? si sa se simta prea iubita nu e bine ! in primul rand si in ultimul rand de altfel, voi fetele cand simtiti ca sunteti iubite faceti in asa fel incat partenerul sa se simta naspa. . .asa faceti toate fara exceptie pana acum ! din pacate................................... Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #7 2009-09-23 15:38:43
la fel si la voi.....exact asa nicio diferentza.... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #8 2009-09-23 15:42:41
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?Orgasmul clitoridian este cel care apare cand te joci doar cu clitorisul iar cel vaginal este cand faceti sex normal si ea are orgasm in interior. We Have To Be Strong !!! Offline #9 2009-09-23 17:07:39
ce mentalitate aiurea foarte trist. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2009-09-23 21:55:24
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?pai de ce sa te simti naspa??? daca exista compatibilitate/ iubire, te simti bine numai cand o vezi pe persoana de langa tine fericita Offline #11 2009-09-24 07:10:41
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?pai eu ma refeream ca nu trebuie sa se simta prea iubita..........da nu in pat.......in viata de zi cu zi........poate vi se pare naspa si ma acuzati ! dar eu de fiecare data cand am iubit n am putut sa ascund asta........si de fiecare data am suferit.......pt ca fata a vazut k o iubesc foarte mylt, si a luat o in cap si s a terminat povestea chiar ieri mi s a intamplat.........m am despartit de o fata pe care o iubeam enorm de mult si asta pt k (a motivat ea) : nu stiu sa ma port cu fetele.........cica..........in fine......faptul ca nu a vrut sa mi dea alte exemple sau motive (ca cica n are chef) ma face sa cred k ori si a gasit pe altcineva ori s a plictisit........ ((((( Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline #12 2009-09-24 09:05:42
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?Andrew, nu cred ca e pe aici vreo persoana care sa nu fi trecut prin ce ai trecut tu, si cu toate astea nu am ajuns la concluzia ca barbatii sunt rai si trebuie sa ne purtam infect cu ei ca sa nu suferim Offline #13 2009-09-24 10:08:16
Heimdall,eu cred ca se poate..vb din proprie experienta...ma iubeste mult al meu,mi-a aratat asta de multe ori insa ,knd e vb de tratat cu raceala si sa ma jigneasca de multe ori cand are nervii intinsi la max sau sa ma "tachineze "intr-un mod..cam fff neplacut.... e cel mai tare in a face asta...am trecut cu vederea peste multe lucruri pr ca fff mult..dar cred ca intr-o buna zi ..o sa pun punct.... Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2009-09-24 10:08:55) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #14 2009-09-24 10:51:30
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?Pai andreutza la tine nu pare ca se poarta urat in mod intentionat ci fara intentie pt ca nu'si da seama pe moment ca te raneste bine aici nu intra tachineala intentionata,aia e altceva. Ultima oara a fost editat de life (2009-09-24 10:52:13) We Have To Be Strong !!! Offline #15 2009-09-24 11:53:35
exact Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #16 2009-09-24 14:35:42
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?vborbind la tema...nu stiu eu cred ca am orgasm atunci cand intradevar nu mai am alte ganduri..si nu numai eu ci si el..pur si simplu traieste momentu..nu te mai gandi la alte chestii, probleme, si e4 important sa faca acelasi lucru si ea...sa fie doar cu tine in acest moment si nu in alta parte...la mine cel mai bine merge cand am mai baut niste vin...atunci chiar nu ma mai gandesc la consecinte si traiesc clipa...succes si revino Offline #17 2009-09-25 08:07:15
nu e deloc asa..si eu ma mai cert cu iubi dar niciodata intentionat!si el imi ararta ca ma iubeste , si eu fac la fel poate nu ai gasit tu partenera potrivita.. Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2009-09-25 08:10:39) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #18 2009-09-27 22:19:46
Daca pleci cu ideea asta doar pentru ca nu ai gasit persoana care sa merite, si sa aprecieze, ai sanse foarte mari sa dai cu piciorul la cea care va putea sa te iubeasca cu adevarat. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #19 2009-09-27 23:29:15
da mai am inteles........pai nu stiu cum sa va explic.......eu chiar ii arat ca o iubesc.....si o perioada chiar m am simtit iubit......(chestia cu orgasmul aminteles o)........dar acum nu ma mai simt asa........eu sunt rac si racii vor sa fie iubiti........vor sa simta k kineva tine foarte mult la ei.....si daka inainte se intampla asta acum nu se mai intampla..daca nu s ar fi intamplat never n as fi mai fost supi acum......apropo m am despartit de ea miercuri.........si acum tot ea ma cauta : tre mentionat faptul ca tot ea a ales sa ne despartim.motivul ? asa vor muschii ei si ca asa are ea chef.........cand am intrebat o de ce imi face chestiile astea si de ce crede ea ca merit eu toate astea mi a raspuns : asa am eu chef si nu am chef sa stau sa ti dau eu acum tie explicatii............iar ea ma cauta acum si pr si simplu nu stiu ce sa fac si ma doare inimioara si sufletzelul ( am nevoie de un sfat ! nu ma mai intereseaza altceva decat ca relatia noastra sa mearga........:-< Un filosof spune : NU EXISTA "NIMIC" ! Daca ar exista nu ar putea fi perceput si chiar daca ar fi perceput (prin absurd), nu ar putea fi comunicat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|