|
Nu esti logat.
Cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?-2#20 2009-09-27 23:42:17
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?Nu stiu daca va putea sa mearga in conditiile in care ea se comporta asa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #21 2009-09-28 00:17:16
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?
Pf,nu stiu.E complicat,se poarta ca un copil.Te cauta din 2 motive ,ii pare rau sau nu are cu cine sa aiba o relatie.Tu o cunosti mai bine. Si relatia mea cam scartie,acum cateva zile am fost la un pas de despartire.Daca tu crezi ca merita,impacati.va,doar tu stii ce este in sufletul tau.Dar nu te lasa calcat in picioare. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #22 2009-09-28 08:38:04
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?
eu zic sa incerci sa o dai uitarii, pt ca maimult ca sigur, ea face asa doar pt ca nu are cu cine iesi...si chiar daca ar face asa pt ca ii pare rau..e complet imatura(probabilitatea sa fie a doaua varianta e f mica, avand in vedere cum ti-a vorbit ultima data)! vei gasi o fata careia sa-i dai toata iubirea ta si sa o merite! Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #23 2009-09-28 20:11:33
Re: cum faci o fata...ma rog femeie sa ajunga la orgasm ?E greu sa o dea uitarii,mai ales daca a pus mult suflet in aceasta relatie.. Dar timpul le rezolva pe toate .. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|