|
Nu esti logat.
Amenda ratb-2#20 2009-09-28 20:09:51
Re: amenda ratb@piie de unde esti? mie tot 50 pe loc mi-au cerut Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #21 2009-09-28 20:31:08
Re: amenda ratbhehe, ce de povesti! mi s-a intamplat si mie in adolescenta de vreo 2 ori. Acum, cu exceptia cazurilor in care efectiv nu am de unde sa-mi iau bilet, compostez de fiecare data... din principiu. tot timpul ne plangem ca transportul in comun e varza, ca circula prost, ca circula rar. Si totusi ce pretentii sa avem cand noi ne zgarcim pt un amarat de bilet de 1.3 ron?!? Intr-adevar controlorii ratb (sau RAT...care-o fi) nu sunt tocmai profesori universitari, dar daca nu ne face placere sa avem texte cu ei, sunt simplu de evitat - luam bilet. Cred ca avem cel mai ieftin transport in comun din europa! daca ne zgarcim la 1.3 ron, ma intreb ce s-ar intampla daca ar fi 2 euro calatoria, ca prin alte tari civilizate (ca sa nu mai zic de sansele pe care le ai acolo sa te mai fofilezi in momentul in care esti prins fara bilet la control - zero barat)!?! Probabil am fi si noi toti pe biciclete... Offline #22 2009-09-28 21:28:59Re: amenda ratbMa scuzati fetelor, dar sunt de acord cu deepsleep. Nu dati bani pe bilet sau abonament, dar va plangeti ca se circula prost cu transportul in comun. Eu cand eram in tara si vedeam pe toti tiganii stand jos si eu care aveam tot timpul abonament stateam ca proasta in picioare... vaaai, tot timpul imi doream sa vina controlul sa ii dea pe toti jos. Moah, si cand mai vedeam pe una stand jos si venea controlul, nu avea bilet sau abonament si se mai si lua in gura cu ei... ce sa zic, Romania e asa cum pentru ca nu stim sa ne asumam anumite lucruri. Offline #23 2009-09-28 21:52:47
Re: amenda ratbpill si deepsleep chiar daca prin absurd ar plati toata lumea bilet si ar calatori cinstit iti garantez ca starea tranportului in comun ar fi aceeasi. Ca dupa cate tzepe iti trage "tara" asta si la cat esti furat, prin neplata calatoriilor te refulezi ... mai fura si tu de la ei ca destul fura ei de la tine. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-09-28 21:56:07) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #24 2009-09-28 22:36:08Re: amenda ratbMai, eu cand eram la liceu nu foloseam decat metroul, era 25 de lei mi se pare asta ca sa nu dau bani si de abonament de autobuz. Pana la metrou mergeam 2 statii pe jos, si de la metrou la scoala inca 2, jumate de ora pe zi, ploaie, vant, mergeam pe jos, asta doar intr-un sens. Asa mi se pare corect. Nu aveam bani de mai mult si gata. Pe mine nu ma intereseaza daca altii sunt corecti, eu nu o sa ma comport aiurea doar pentru ca Romania e o tara aiurea. Offline Publicitateloading...
#25 2009-09-28 22:40:08
Re: amenda ratbBravo tie "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #26 2009-09-28 22:53:21
Re: amenda ratbcat de obisnuiti suntem sa dam mereu vina pe altii pt lipsa noastra de civilizatie! ce legatura are guvernul sau administratorul de la bloc cu faptul ca noi nu suntem dispusi sa platim un serviciu care ni se presteaza, bun-prost, cum o fi el, si care nu e gratuit? E ca si cum furi o paine din raft si il injuri pe vanzator ca e veche... Daca nu imi permit sa am masina personala, nu imi cumpar si merg cu ratb-ul, daca nu imi permit ratb, merg pe jos - as simple as that! Toti isi doresc sa traiasca precum nemtii, dar sa "ciupeasca" precum romanii. si sa stii ca raportul salariu minim pe economie/ bilet de transport in comun nu variaza chiar atat de mult cat iti imaginezi! Offline #27 2009-09-28 22:59:57
Re: amenda ratbIn tarile civilizate, cum spui tu, Pink... salariul minim pe economie este de 700 de euro... nu de mii de euro Offline #28 2009-09-29 09:39:15
Re: amenda ratbii urasc pe astia cu ratp-ul. nimic bun nu ar face. uite eu de exemplu mereu iau bilet dar cand sa compostez de multe ori nu se imprima seria sau se blocheaza/rupe in compostor si tre sa mai folosesc un bilet (de obicei iau set de 10 bilete). a patit-o cumnatul meu a incercat sa composteze pt 3 persoane: primul a mers, al2-lea s-a rupt in compostor, al 3lea nu avea seria si s-a dus la alt compostor din tramvai unde le-a compostat pe celelalte 2. si sunt autobuze in oras cu compostoare unde se imprima seria. nu inteleg de ce nu se fac si la tramvaie ca poate o data nu am bani decat de un bilet cu o calatorie si ala se rupe sau nu se imprima seria...pe controlori nu ii intereseaza. am vazut eu ce fel de controlori is..zici ca is baieti de cartier. dar eu oricum nu merg cu buletinul dupa mine decat cand am nevoie de el asa ca n-au decat sa zica de amenda ca nu le dau nimic m-a prins unul o data, era mai batranel, fara serie imprimata, doar cu gaura pe bilet si i-am zis de compostor, a zis bine si a trecut mai departe. atat ii trebuia sa zica de amenda Ultima oara a fost editat de green_fairy (2009-09-29 09:41:03) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #29 2009-09-29 12:08:02
Re: amenda ratb
Nu ma refeream la salariul minim pe economie, ci la un salariu mediu si cand m-am referit la mii de euro >> 1000 , 2000. Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-09-29 12:08:47) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #30 2009-09-29 12:10:14
Re: amenda ratbPai si un salariu de 1000 e mult? daca mergi cu mai multe mijloace de transport intr-o zi? Offline #31 2009-09-29 12:15:13
Re: amenda ratbCe voia pink_martini sa zica e ca nu se compara salariile noastre de 5-6-7 milioane cu 1000-2000 de euro. Totusi... Iar in ziua de azi vorbesc serios cand spun ca nu poti circula cu pejosu'. Sunt eleva,am incercat. Pur si simplu nu poti sa ajungi sa faci tot ce trebuie sa faci. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-09-29 12:16:32) Offline #32 2009-09-29 12:21:53
Re: amenda ratbPai da, dar voi nu socotiti cat de scumpa e si mancarea. 1000 de euro e un salariu din care poti trai. Atat si nimic mai mult. Cea mai ieftina chirie e de 400 de euro. Offline #33 2009-09-29 20:01:46
Re: amenda ratbpai daca e sa o luam asa, ce mai zici de un salariu de 1000 -1200 ron, din care 840 (in functie de valenta euro-leu) ii dai numai pe chirie? Offline #34 2009-09-29 20:08:08Re: amenda ratbNu inteleg care e chestia cu chiria, si salariul. Poti gasi chirie mai ieftina de 8 miloane jumate, iti garantez. Plus, daca nu ai, te limitezi. Nu iti cumperi o bluza, dar platesti ce folosesti (aka biletul de autobuz). Offline #35 2009-09-29 20:19:34
Re: amenda ratbeu una imi fac abonament Offline #36 2009-09-29 20:21:45
Re: amenda ratbv-am mai intrebat o data .. cat e abon pt studenti ? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #37 2009-09-29 20:22:11
Re: amenda ratb25 ron Offline #38 2009-09-29 20:22:38
Re: amenda ratbsi la metrou stii? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|