|
Nu esti logat.
Amenda ratb-4#58 2010-12-21 23:55:40
Re: amenda ratb
Femeile sunt mult,mult,mult mai rele ca barbatii Pe mine de cate ori m-au prins barbati mi-au zis :Hai ca te las acum ca nu vreau sa-mi stric ziua,dar daca data viitoare n-ai nu iti va mai merge." Strong reasons make strong actions! Offline #59 2010-12-21 23:57:44
Sunt hiene Sunt peste tot oricand,oriunde. Strong reasons make strong actions! Offline #60 2010-12-22 06:57:47
Re: amenda ratbPovestea amenzii mele Offline #61 2010-12-22 11:37:37
Re: amenda ratbsi eu am primit amenda (in pitesti) mama nu m-a anuntat ca a luat ea abonamentul... si cand vine controlorul... HOP! nem abonament... aveam vreo 4 la mine... doar ala valabil lipsea n-aveam nici bani la mine... ce sa fac? eram vinovata.. l-am sunat pe tata... a venit, mi-a platit amenda si mi-a dat bani sa-mi cumpar bilet sa ma intorc acasa ))) Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #62 2010-12-22 13:50:09
Re: amenda ratbDaca le spui ca n-ai bani si acte la tine n-au ce sa-ti faca [eventual sa cheme un echipaj al jandarmeriei/politiei da' poti fugii si ii lasi cu ochii in soare]! si asta o stiu de la o controloare Fa o minuneeeee ! Offline Publicitateloading...
#63 2010-12-22 14:26:21
Re: amenda ratbpe mine m-au prins de trei ori intr-o saptamana, prima oara nu mi-am dat seama ca mi-a expirat abonamentul, a doua oara era ziua prietenului meu si era foarte de dimineata,ne pregateam sa mergem la gratar si i-am zis sa nu ne urcam ca iar imi iau amenda, el nu si nu ca nu sunt la ora asta, evident ca erau...si a treia oara la mare,stateam in constanta dar mergeam la plaja in mamaia si de fiecare data cand mergeam cu autobuzul luam bilet si nu dadusem de nici un controlor dar in ziua aia mi-am luxat un deget de la picior in apa (penibil,stiu:D) si nu am mai stat la coada si ne-au prins. Ne-au cerut 5 mil (wtf?!) in conditiile in care eram doar 3 persoane, s-a luat prietenul meu la cearta cu ei si pana la urma am platit 3 ron de caciula. Oricum eu stiu de la un politist ca de multe ori cand au fost chemati de controlori au ajuns sa le dea lor amenda (controlorilor) decat celor prinsi din cauza limbajului nepotrivit... http://www.ticker.7910.org/as1cERI0g410 … W0gZGU.gif ce ar spune copilul care ai fost de adultul care esti? Offline #64 2010-12-22 17:47:57
Re: amenda ratbdaca nu lucrezi sau ceva asemanator stai calma se prescriu in 5 ani ente.... Offline #65 2010-12-22 20:32:58
Si pana la urma ai platit? Strong reasons make strong actions! Offline #66 2010-12-23 10:47:09
Deci mai am ceva de asteptat. Eu am facut un an la inceputul lui decembrie. Daca as fi avut bani m-as fi dus sa o platesc, dar asa nu pot sa ma lipsesc de 100 Ron. Chiar unde se pot plati? Inainte parca mergea si la unele ghisee Ratb. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #67 2011-01-24 13:48:37
Re: amenda ratbnu zice nimeni nimic in legatura cu problema..daca iti scrie tipul procesul verbal sau ce e ala de ti-l face cand te prinde..si nu primesti nimic in mana...gen adeverinta sau chitanta sa poti sa dovedesti ca ai primit amenda.....ce se intampla? tot vine acasa?..e posibil sa nu o fi trecut? sau cum e? Offline #68 2011-01-24 13:59:16
Re: amenda ratbar trebui sa ai pe spate la foaia respectiva locurile unde poti plati amenda ente.... Offline #69 2011-01-24 14:25:25
ar trebui daca as fi primit vreo foaie de genul Offline #70 2011-01-24 17:11:56
Re: amenda ratbEu stiu ca daca nu o platesti se pune la impozite, parca asa, nu sunt sigura. De cand sunt in orasul de adoptie circul mai des fara bilet si nu am patit inca nimic. In Constanta am avut si eu niste amintiri neplacute. Controlorii de acolo stau la panda dupa turisti, ne vad bronzati si hop cu amenda ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #71 2011-01-24 17:56:53
Re: amenda ratbOk, am si eu un pont. Iei amend, vinovata, lalala cum sa scapi? Cand iti intocmesc controlorii PV de constatare, cu buletinul tau in mana nu le semnezi PV si nu iei un exemplar de la ei. Ulterior iti va venit prin Posta, ca scrisoare recomandata. Nu o ridici. Amenda nu apare nici la fiscal la masina si nicaieri.... Ramane situatia in aer ca nu se obosesc sa o trimita iar. Tu nu ai sitiut de amenda si gata. Testat de mine... Failure teaches Success! Offline #72 2011-03-12 22:36:47
Re: amenda ratbStie cineva programul caselor de bilete? Strong reasons make strong actions! Offline #73 2011-03-12 23:09:40
Re: amenda ratbdifera, de la casa la casa ... la unele poate sa fie program 6-20 in week-end, la altele 7-14 ... depinde de zona si cat de important este fluxul acolo Offline #74 2011-03-12 23:30:48
ar fi mult mai usor sa nu ajunga buletinul tau in mana lor zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #75 2011-03-13 10:05:44
Re: amenda ratbdaca refuzi sa semnezi procesul verbal, ei sunt obligati sa aiba 2 martori care sa nu faca parte din angajatii ratb, pt ca amenda sa fie valabila. Si intotdeauna, ei se scriu la mrtori tot pe ei, pt ca nu prea vrea nimeni sa semneze drept martor. Deci, cand vine amenda, o puteti contesta, pe motivul asta. Offline #76 2011-05-12 17:13:14
Re: amenda ratbma prins controlorul azi...eram cu o prietena si am mers 2 stati si nu am ma luat bilet...nu le-am dat nici un buletin in schimb mi-au luat datele....prietenei mele ia facut proces verbal ca ea a dat buletinul si pe mn ma trecut in altceva...oare mi-a dat amenda???nu mi-a dat sa semnez nimic.. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|