|
Nu esti logat.
Infectie urinara#1 2009-09-30 22:30:53
infectie urinarae normal la invectie urinara sa ai urina rosie? Ultima oara a fost editat de deyutza00 (2009-09-30 22:55:20) Offline #2 2009-09-30 23:16:32
Re: infectie urinarada, o forma mai grava a infectiei urinare inseamna si sange in urina. Fa cat mai repede o urocultura, eventual pana e gata antibiograma discuta si cu un urolog, poate iti da tratament (desi ar trebui sa iei unul din antibioticele care apar in antibiograma, la care e sensibila infectia) Offline #3 2010-03-21 17:30:54
Re: infectie urinaraDe 5 zile ma ustura cand urinez si nu numai. Chiar si cand stau simt o senzatie de usturime, arsura si o usoara mancarime. Candida stiu ca am demult, fac tratament acum. Insa nu stiu daca aceste usturimi au aparut de la candidoza sau din cauza ca poate am racit. Urinez si mai des, uneori mirosul urinei e schimbat. Offline #4 2010-03-21 19:35:31
Re: infectie urinaraSpalatul cu apa si sapun neutru ajunge. Mie asa mi s-a spus de la clinica. Cat despre tratamentul cu ovule, nu stiu ce sa spun. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-03-21 20:56:18
Re: infectie urinaraAndru, mergi sa faci o urocultura, da, acum ca s-o scurge un pic de ovul nu cred sa fie pb. Nu prea are de ce sa fie de la candida, ca aia e in vagin. Si nu da cu spirt pe labii! Publicitateloading...
#6 2010-03-21 21:12:31
Re: infectie urinarala synevo pe site scrie instructiunile de recoltare pt urocultura: Offline #7 2010-03-21 21:44:30
Re: infectie urinaraEu ma gandeam ca e clar ca nu e ceva ce ar putea fi din urina, asa ca ar putea avea oricum un rezultat relevant. Adica asa mi s-ar parea mie logic #8 2010-03-21 22:18:48
Re: infectie urinaraeu as face cum recomanda laboratorul ca sa fiu sigura. andru poate face cum doreste Offline #9 2010-03-22 14:20:15
Re: infectie urinarams fetelor pt raspunsuri. o sa merg azi la urolog sa vad ce spune. intrebam de candida daca da infectii urinare ca citisem pe internet asta si nu stiu ce sa cred. Offline #10 2010-03-22 19:07:17
Re: infectie urinaraNu candida da infectii urinare. Exista infectie urinara cu e-coli si cu klebsiella .Cu e-coli am avut eu --- sunt bacterii care traiesc in anus ...e normal sa fie acolo . Despre klebsiella nu stiu , poti cauta pe google . Sub nici o forma nu faci infectie urinara datorita candidei Offline #11 2010-03-22 19:08:27
Re: infectie urinaraNici eu n-am auzit de infectie urinara data de candida... oricum trebuie sa faci o urocultura sa vezi ce e exact Offline #12 2010-03-22 23:20:56
Re: infectie urinarami-a zis medicul ca nu e nevoie de urocultura. mi-a dat niste antibiotic. Offline #13 2010-03-23 00:05:54
Re: infectie urinara
vai nu pot sa cred asta!! ori nu ti-am citit eu bine toate postarile, e drept ca nu am facut asta si stiai deja ce infectie ai, ori ceva e foarte gresit. NU se da antibiotic dupa ureche si este mereu nevoie de urocultura. nu e prea ok ce a facut medicul tau, desi exista posibilitatea sa fi nimerit antibioticul corect, dar in general e o idee destul de neinspirata sa se procedeze asa. Offline #14 2010-03-23 12:59:12
Re: infectie urinarami s-a dat fortum intravenos si mi-a fost teama sa fac, dupa care medicul de familie mi-a dat zanocin. daca fac tratament cu antibiotic pot sa fac urocultura? as vrea sa merg maine, dar nu stiu daca e relevant rezultatul in timp ce iau antibiotic. Ultima oara a fost editat de andrulina (2010-03-23 15:48:15) Offline #15 2010-03-23 17:48:39
Re: infectie urinaraBuna! Am si eu o problema de ceva vreme, mai exact de o luna, se pare ca am o infectie urinara, am fost la ginecolog pentru un Papa-Nicolau si o secretie, pt ca am o rana pe col mai veche de gr II...asa a iesit si acum, astazi am luat rezultatele, iar secretia un pic modificata, indicand prezenta unei infectii urinare si pentru asta va trebui sa fac o urocultura. Intre timp medicul mi-a dat ciprinol, iau de 5 zile..insa nici o imbunatatire, am dureri, usturimi, pipi des si mai mult decat atat, astazi am avut contact sexual dupa o saptamana si ceva...am avut sangerare, destul de abundenta, ca la menstruatie, insa ar trebui sa imi vina pe data de 3 aprilie. Oare as mai putea face maine urocultura? Sa imi fi venit ciclul mai devreme de la stres, sau de la aceasta infectie? Multumesc mult! Offline #16 2010-03-23 18:41:04
Re: infectie urinarain primul rand, urocultura nu o poti face atat timp cat iei antibiotic si nici cateva zile dupa deoarece antibioticul influenteaza rezultatul Offline #17 2010-03-23 19:16:24
Re: infectie urinaraMultumesc mult pentru raspuns...o sa mai astept cu urocultura atunci, maine oricum ma duc din nou la medic...colposcopie am facut acum 3 luni ( la alt medic decat cel de azi) si a iesit rana simpla suprainfectata, iar rezultatul pap-ului de astazi a iesit ok, cat poate fi de ok o rana de gradul II...in ceea ce priveste sangerarea, ma gandesc ca poate fi de fapt menstruatia care poate a venit mai devreme si din cauza emotiilor pe care le-am avut astazi pana la primirea rezultatului...in ceea ce priveste contactul sexual, am avut dureri vaginale, mai exact m-au durut peretii vaginului destul de rau.., nu pot spune ca a fost un contact puternic, oricum nu mi se pare deloc ok sangerarea asta..care de altfel nu are o culoare inchisa, ci pare a fi un sange normal, nu maroniu... Offline #18 2010-03-23 19:42:18
Re: infectie urinara...ar trebui oare sa repet colposcopia, chiar daca pap-ul a iesit bine? mai am si o anexita pe partea dreapta care m-a tot chinuit in ultima perioada , cred ca s-au adunat toate si aproape ca nu cred ca le voi mai da de cap...pana acum am avut un ciclu destul de regulat, insa in ultima perioada de la atatea...chiar nu mai stiu...deja sunt foarte descurajata si speriata Offline #19 2010-03-23 20:12:00
Re: infectie urinara...sper ca nu am facut ceva gresit, sau sa fi scris unde nu trebuia...imi pare rau, e prima data cand intru si scriu aici, imi cer scuze daca am incalcat vreuna din reguli Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|